آموزش سئو وردپرس و بهینه سازی سایت

آموزش سئو را می‌خواهیم در این بخش از آکادمی دیجیتال مارکتینگ وبکیما مورد بررسی قرار دهیم. همان‌طور که می‌دانید موفقیت هر کسب و کار اینترنتی در گروِ دیده شدن در نتایج جستجوی گوگل است و این اتفاق نمی‌افتد مگر آن‌که از همان ابتدای راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی‌تان یک استراتژی عالی برای سئوی سایت‌تان داشته باشید.

سئو چیست؟

اگر بخواهیم به زبان بسیار ساده بگوییم که سئو چیست پاسخ آن به این صورت خواهد بود که سئو سایت به مجموعه ای از فعالیت هایی که برای بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو انجام می شود سئو سایت گفته می شود. در واقع تمامی کارهایی که شما برای رتبه گرفتن سایت در موتورهای جستجو انجام می دهید سئوی سایت یا همان بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو نام دارد.

سئوی کلاه سفید چیست؟

به تمامی فعالیت هایی که قانونی و تماما طبق استاندارد های گوگل برای سئوی سایت انجام می شوند سئوی کلاه سفید می گویند. در سئوی کلاه سفید تمامی فعالیت ها بر اساس استاندارهایی است که گوگل برای بهینه سازی سایت مشخص کرده است و حتی کوچکترین تداخلی با قوانین گوگل ندارد.

سئوی کلاه سیاه چیست؟

سئوی کلاه سیاه دقیقا برعکس سئوی کلاه سفید است و کاملا با استانداردهای گوگل در تضاد است . در تکنیک های سئوی کلاه سیاه از روش هایی استفاده می شود که اگر گوگل متوجه شود بدون شک سایت شما در آن کلمه کلیدی که از سئوی سیاه برای رتبه گرفتن در آن استفاده کرده اید را پنالتی می کند. لینک سازی PBN یکی از تکنیک های کلاه سیاه است که اگر در اجرای آن به درستی عمل نکنید بدون شک شامل جریمه های گوگل خواهید شد.

سئو وردپرس چیست؟

به تمامی کارهایی که برای بهینه سازی یک سایت وردپرسی در موتورهای جستجو انجام می شود سئو وردپرس می گویند اگر سایت تان وردپرسی است و می خواهید آن را به صورت کامل بهینه سازی کنید حتما مقاله سئو وردپرس را مطالعه بفرمایید.

مقالات آموزش سئو و بهینه سازی سایت

سئو وردپرس یکی از مهمترین فاکتورهایی است که در هر سایت وردپرس باید به صورت اصولی انجام شود، مطمعنا اگر کمی در حوزه کسب و کار اینترنتی کار کرده باشید می دونید که یادگیری سئو و بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو یکی از مهمترین کارهای هر وبمستر و مدیر سایت است تا بتواند با استفاده از آن ترافیک سایت را افزایش داده و فروش سایت را زیاد کند. برای ایجاد و پیش بردن استراتژی سئوی سایت وردپرس به زمان زیادی نیاز دارید البته این موضوع به حوزه کسب و کار اینترنتی شما بسیار وابسته است.

برای همین ما در آکادمی وبکیما برای شما عزیزان یک راهنمای جامع سئوی وردپرس را آماده کرده ایم که با استفاده از آن بتوانید سایت وردپرس خود را سئو کرده و در گوگل بهینه کنید تا بتوانید بیشترین ترافیک ورودی را از موتورهای جستجو داشته باشید. متاسفانه در مقالات و منابع فارسی سئو وردپرس یک راهنمای کامل و جامع برای بهینه سازی سایت وردپرسی برای موتورهای جستجو وجود ندارد و برای سئوی یک سایت وردپرسی باید ده ها مقاله یا ویدیوی اموزشی ببینید تا بتوانید سایت وردپرسی خود را برای گوگل بهینه کنید. حال با مطالعه این مقاله از سری مقالات آموزش سئو می توانید خیلی سریع و بدون داشتن هیچ تخصص خاصی از سئو ، سایت وردپرسی خود را برای گوگل بهینه کنید.

قبل از هر چیزی ابتدا به سوال سئو چیست پاسخ دهیم.

سئو چیست؟

سئو چیست ؟
سئو چیست؟

سئو چیست؟ اگر بخواهیم با ساده ترین بیان سئو را توضیح بدیم باید خدمتون عرض کنم که سئو به مجموعه ای از کارها و فرآیندهایی گفته می شود که یک سایت را برای رتبه بندی در موتورهای جستجو بهینه می کند. در حقیقت به هر کاری که برای گرفتن رتبه ای بهتر در گوگل انجام می دهیم بهینه سازی سایت یا همان سئو می گویند.

موتورهای جستجو که گوگل غول آن ها است، بر پایه الگورتیم هایی طراحی شده اند که بتوانند بهترین سایت ها و مرتبط ترین سایت ها را برای هر کلمه کلیدی خاص نمایش دهند و هر روز در حال بروز رسانی الگوریتم های خود برای رتبه بندی بهتر سایت ها هستند.

حال ما به عنوان وبمستر و صاحبان سایت باید با این الگوریتم ها آشنا باشیم تا بتوانیم سایت وردپرسی خود را برای کسب بهترین نتایج در گوگل بهینه سازی کنیم.

سئو وردپرس چیست؟

سئو وردپرس چیست ؟
سئو وردپرس چیست؟

برخی از دوستان فکر می کنند که سئوی سایت وردپرسی با سئوی سایت های دیگر متفاوت است یا برخی از سایت ها مقالاتی راجع به سئوی بهتر وردپرس منتشر کرده اند. بزارید همین ابتدا یک نکته را خدمتون عرض کنم، سئو و بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو به هیچ عنوان به سیستم مدیریت محتوا یا زبان برنامه نویسی سایت وابسته نیست و سئوی وردپرس با سئوی دروپال یا سئوی جوملا هیچ تفاوتی ندارد تنها تفاوت ها در نحوه تنظیمات خود سیستم مدیریت محتوا است.

پس با این مقدمه حال شما پاسخ این سوال را بدید که سئوی وردپرس چیست؟ بله درست گفتید، سئوی وردپرس همان سئوی سایت است که روی سایت های وردپرسی انجام می شود.

چرا سئو وردپرس اینقدر مهم است؟

چرا سئو وردپرس اینقدر مهم است؟
چرا سئو وردپرس اینقدر مهم است؟

در حال حاضر با پیشرفت چشمگیر تکنولوژی و روی کار آمدن موبایل ها و تبلت های هوشمند بیشتر مردم برای رفع نیاز های خود از اینترنت و موتورهای جستجو از قبیل گوگل استفاده می کنند و هر چیزی که نیاز دارند را در صفحه سرچ گوگل جستجو می کنند. حال اگر شما و کسب و کار اینترنتی تان در نتایج گوگل قرار گرفتید می توانید از این ترافیک عظیم استفاده کنید و درآمد خود را چندین برابر کنید و اگر نتوانید در گوگل رنک مناسبی کسب کنید مطمعن باشید که نمی توانید به کارتان رونق بدهید و درآمد داشته باشید، پس حال که متوجه شدید سئوی سایت چقدر مهم است پیشنهاد می کنم ادامه راهنمای جامع سئوی وردپرس را با دقت بیشتر مطالعه کنید چون آینده کسب و کارتان به قرار گرفتن نتایج سایت در رتبه های بالای گوگل وابسته است.

مبانی و انجام سئو وردپرس

مبانی و انجام سئو وردپرس
مبانی و انجام سئو وردپرس

سئو معمولا دارای نکات، اصطلاحات و مراحل فنی بسیار زیادی است و سئوی سایت به هیچ عنوان یک شبه انجام نمی شود ولی حتی یادگیری چند نکته کوچک و ساده در سئو می تواند ترافیک سایت شما را تا حد زیادی افزایش دهد.

برای استفاده از این راهنمای جامع بهینه سازی وردپرس برای موتورهای جستجو، نیازی به دانستن نکات فنی ندارید همین که یک سایت وردپرسی دارید و در حال حاضر سایت تان آنلاین است کفایت می کند و شما می توانید با استفاده از این راهنما سایت خود را برای گوگل بهینه کنید. پس بریم که با انجام دادن نکات گفته شده در این مقاله یک سایت پر ترافیک داشته باشیم.

تنظیمات قابل مشاهده بودن سایت برای موتورهای جستجو

وردپرس گزینه ای دارد که با استفاده از آن می توانید در زمانی که هنوز سایت در حال ساخت و طراحی است ، از ایندکس شدن سایت توسط موتورهای جستجو جلوگیری کنید، این گزینه را می توانید در زمان نصب هسته وردپرس فعال کنید، همچنین از قسمت تنظیمات در داشبورد وردپرس می توانید این گزینه را فعال یا غیر فعال کنید.

اولین قدم برای بهینه سازی یک سایت وردپرس برای موتورهای جستجو این است که به این موتورها اجازه بررسی سایت را بدهیم بنابراین اگر تازه سایت را راه اندازی کردید و با ایندکس شدن مطالب سایت خود در گوگل مشکل دارید حتما از پیشخوان وردپرس و از منوی تنظیمات > خواندن به بخش “مشاهده موتور جستجو” بروید و مطمئن شوید که تیک گزینه “از موتورهای جستجو بخواه این سایت را ایندکس نکنند” را بردارید و تنظیمات را ذخیره کنید.

تنظیمات قابل مشاهده بودن سایت وردپرس برای موتورهای جستجو
تنظیمات قابل مشاهده بودن سایت وردپرس برای موتورهای جستجو

استفاده از URL های سئوفرندلی در وردپرس

منظور از URL های سئوفرندلی URLهایی هستند که برای انسان ها و موتورهای جستجو به راحتی قابل درک و فهمیدن هستند، شما باید برای مطالب و نوشته های سایت خود از URL های سئو فرندلی و قابل درک استفاده کنید در زیر چندتا مثال از لینک های سئوفرندلی را برایتان قرار دادیم تا بهتر متوجه شوید:

webkima.com/web-design

webkima.com/what-is-wordpress

همان طور که در مثال ها مشاهده کردید URL های سایت باید به گونه ای باشند تا کاربران با یک نگاه سطحی به آن متوجه موضوع آن صفحه بشوند و مهمتر این که حداقل تا حدودی از آن را بعدا بتوانند به یاد بیاورند.

حال بذارید مثال هایی از URL های نامناسب برای تان بیاورم :

webkima.com/?p=104

webkima.com/archives/123

همان طور که در URL های بالا مشاهده می کنید کاربران به هیچ عنوان متوجه موضوع آن صفحه از سایت نمی شوند و این لینک ها به خاطر سپردشان کاری بسیار مشکل است و از همه مهمتر به هیچ عنوان برای سئوی سایت وردپرس مناسب نیستند و شما یک امتیاز از فاکتورهای رتبه بندی گوگل را از دست می دهید اگر لینک های سایت تان به این شکل باشد.

تنظیم URL های وردپرس به صورت سئوفرندلی

اگر پیوند های یکتا در وردپرس تان به صورت سئوفرندلی است که مشکلی ندارید و می توانید از این بخش بگذرید ، اما اگر لینک های سایت تان به صورت غیر استاندارد است باید آن را تنظیم کنید تا بتوانید رتبه های بهتری در نتایج گوگل کسب کنید ، پس اگر تازه سایت تان را راه اندازی کرده اید و هنوز صفحات زیادی از سایت تان در گوگل ایندکس نشده است می توانید از پنل مدیریت وردپرس و از منوی تنظیمات > پیوندهای یکتا URL های سایت وردپرسی خود را به صورت سئوفرندلی تنظیم کنید.

تنظیم URL های وردپرس به صورت سئوفرندلی
تنظیم URL های وردپرس به صورت سئوفرندلی

همانطور که در تصویر بالا مشاهده می کنید بعد از مراجعه به بخش تنظیمات پیوندهای یکتا در وردپرس، پیوندهای یکتا را روی نام نوشته قرار داده و تنظیمات را ذخیره کنید تا پیوندهای یکتا از این به بعد به صورت نام نوشته ها قرار بگیرد. برای راهنمایی های بیشتر به مقاله بهترین پیوند یکتا در وردپرس مراجعه کنید.

نکته بسیار مهم  برای تنظیم پیوندهای یکتای وردپرس:

اگر مدتی است که سایت تان راه اندازی کرده اید و تعداد زیادی ایندکس در گوگل دارید به هیچ عنوان پیوندهای یکتای سایت تان را تغییر ندهید چون تمامی لینک هایی که در گوگل ایندکس شده اند با خطای ۴۰۴ مواجه خواهد شد و تمامی ورودی خود از گوگل را از دست خواهید داد. اگر در هر صورت می خواهید پیوندهای یکتا در سایت تان را تغییر دهید باید حتما آدرس های قبلی را به آدرس های جدید ریدایرکت ۳۰۱ کنید تا سئوی سایت تان دچار مشکل نشود با این حال سیگنال های شبکه های اجتماعی خود را از دست خواهید داد.

آدرس سایت با WWW یا بدون WWW

آدرس سایت با WWW یا بدون WWW برای سئو وردپرس
آدرس سایت با WWW یا بدون WWW برای سئو وردپرس

اگر تازه وب سایت خود را راه اندازی کرده اید ، باید انتخاب کنید که آیا می خواهید از آدرس http://www.example.com یا http://example.com  برای آدرس سایت خود استفاده کنید. قبلا موتورهای جستجو سایت ها به دو صورت با www و بدون www می شناختند یعنی اگر تنظیمات را درست انجام نمی دادید مثل این بود که یک سایت دقیقا مشابه سایت شما در اینترنت موجود بود و این باعث کاهش شدید رتبه سایت میشد و تا چندی پیش در کنسول گوگل وب مستر قسمتی برای انتخاب نام دامنه اصلی با www یا بدون www بود که به تازگی گوگل اعلام کرده است که دیگر نیازی به ثبت این مورد در کنسول گوگل وب مستر نیست یعنی خود گوگل از روی تنظیمات ریدایرکت ۳۰۱ شما متوجه میشود.

برای تنظیم اولویت آدرس با WWW یا بدون WWW سایت وردپرس خود، می توانید با مراجعه به صفحه تنظیمات »عمومی تنظیم کنید. URL مورد نظر خود را در هر دو قسمت “آدرس وردپرس” و “آدرس سایت” اضافه کنید.

ریدایرکت ۳۰۱ دیگر دامنه ها به دامنه اصلی

بعد از انجام تنظیمات بالا در وردپرس نوبت به ریدایرکت ۳۰۱ آدرس های دیگر سایت به آدرس URL اصلی سایت که در تنظیمات وردپرس آن را قرار دادید می رسد. شما باید هر کدام از آدرس های با WWW یا بدون WWW را که انتخاب کردید کاری کنید تا اگر کاربری باقی آدرس ها را وارد کرد به صورت خودکار به دامنه ی اصلی سایت منتقل شود. برای مثال دامنه اصلی سایت در آکادمی وبکیما https://webkima.com است و شما اگر آدرس https://www.webkima.com را در نوار آدرس مرورگر قرار بدید و اینتر را بزنید به صورت خودکار به آدرس https://webkima.com منتقل می شوید سایت وردپرس شما هم باید دقیقا به همین شکل باشد برای این کار باید قطعه کد زیر را در فایل htaccess که در روت اصلی سایت تان است قرار دهید:

انتخاب آدرس سایت بدون www

اگر می خواهید آدرس سایت تان بدون www باشد و باقی آدرس ها به آدرس بدون www ریدایرکت شود کد زیر را درون فایل htaccess قرار دهید:

RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.example.com [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://example.com/$1 [L,R=301,NC]

انتخاب آدرس سایت با www

اگر می خواهید آدرس سایت تان با www باشد و باقی آدرس ها به آدرس با www ریدایرکت شود کد زیر را درون فایل htaccess قرار دهید:

RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^example.com [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://www.example.com/$1 [L,R=301,NC]

توجه داشته باشید که این کار هم برای سئو و هم برای راحتی کاربران سایت تان بسیار مفید است.

یک نکته برای انتخاب آدرس با www یا بدون www!

طبق تحقیقاتی که مهندسین سئو در سراسر دنیا انجام داده اند ، آدرس های URL هر چقدر کوتاه تر باشند در رتبه بندی های گوگل جایگاه بهتری کسب می کنند بنابراین تا جایی که امکان دارد دامنه سایت تان را روی بدون www قرار دهید چون هم برای سئو بهتر است و هم کاربران سایت تان راحت تر!

انتخاب یک قالب وردپرس سئوفرندلی

معمولا در ابتدای راه اندازی یک سایت وردپرسی ، وردپرس یک قالب پیشفرض بسیار زشت روی خودش دارد که باید بر اساس مدل کسب و کارتان یک قالب وردپرس خوب انتخاب کنید. فاکتورهای زیادی برای انتخاب یک قالب وردپرس خوب وجود دارد که باید به آن ها با توجه به نوع کسب و کار اینترنتی تان توجه کنید اما ما در اینجا می خواهیم فاکتورهای سئوفرندلی بودن یک قالب وردپرس را بررسی کنیم تا با استفاده از یک قالب سئوفرندلی بتوانید سئو وردپرس تان را بهبود ببخشید.

طراحی ریسپانسیو قالب وردپرس

یکی از مهمترین فاکتورهای رتبه بندی گوگل در دستگاه های موبایل و تبلت ریسپانسیو بودن سایت برای این دیوایس ها است این گفته گوگل است نه یک نظر شخصی . پس همواره ریسپانسیو و واکنشگرا بودن قالب را در زمان انتخاب قالب وردپرس سایت مد نظر قرار دهید. اکثر قالب های وردپرس در توضیحات خود از اینکه ریسپانسیو هستند یا خیر توضیحاتی می دهند اما برای اینکه خودتان کاملا مطمئن شوید می توانید از ابزار تست موبایل فرندلی شرکت گوگل استفاده کنید.

ابزار تست موبایل فرندلی شرکت گوگل برای سئو وردپرس
ابزار تست موبایل فرندلی شرکت گوگل برای سئو وردپرس

قالب سبک و کم حجم

همیشه سعی کنید قالبی را برای سایت خود انتخاب کنید که از کدها و اسکریپت های بسیار زیادی در آن استفاده نشده باشد به عنوان مثال از یک قالب خیلی سنگین مثل قالب وردپرس بی تم برای طراحی یک سایت شرکتی که کلا ۱۰ صفحه قراره داشته باشه استفاده نکنید چون در این قالب قابلیت هایی قرار داده شده تا با استفاده از آن ها بتوانید یک سایت خیلی حرفه ای با تمامی امکانات راه اندازی کنید. برای گرفتن بهترین نتیجه می توانید از طراحی قالب وردپرس به صورت اختصاصی استفاده کنید.

سرعت بارگذاری قالب وردپرس

این فاکتور به صورت مستقیم با فاکتور سبک و کم حجم بودن قالب در ارتباط است یعنی اگر بتوانید یک قالب سبک انتخاب کنید به صورت خودکار یک قالب با سرعت لود صفحات بالا انتخاب کرده اید. توجه داشته باشید که سرعت سایت یکی از فاکتورهای خیلی مهم رتبه بندی در گوگل است ، پس باید برای آن اهمیت ویژه ای قائل شوید. برای مطمئن شدن از سرعت قالب وردپرسی که می خواهید انتخاب کنید یا حتی تست سرعت سایت خود می توانید از ابزار تست سرعت سایت گوگل استفاده کنید.

ابزار تست سرعت سایت گوگل از فاکتورهای سئو وردپرس
ابزار تست سرعت سایت گوگل از فاکتورهای سئو وردپرس

توجه داشته باشید که به غیر کدنویسی بهینه قالب وردپرس عوامل زیاد دیگه ای در سرعت بارگذاری سایت تاثیر دارند برای مثال هاست مورد استفاده یا مکان سرورتان یا افزونه های وردپرس نصب شده در سایت و ….

بهترین افزونه سئو وردپرس

یکی از بهترین قابلیت های وردپرس اینه که برای هر کاری ده ها افزونه خیلی خوب هم به صورت رایگان و هم به صورت پولی داره که می تونید برای افزایش امکانات سایت تان استفاده کنید و سئو هم از این قاعده مستثنی نیست. ده ها افزونه سئو وردپرس وجود دارد که می توانید برای بهبود سئو در سایت وردپرس خود استفاده کنید ولی انتخاب یک افزونه سئوی خوب برای مبتدیان در وردپرس خودش یک چالش است.

به جای اینکه برای افزودن هر قابلیت سئو در وردپرس یک افزونه جدا نصب کنید ما به شما در انتخاب بهترین افزونه سئو وردپرس کمک می کنیم تا بتوانید خیلی راحت سایت تان را بهینه سازی کنید.

انتخاب بهترین افزونه سئو وردپرس

انتخاب بهترین افزونه seo وردپرس Yoast SEO یا All in One SEO Pack
انتخاب بهترین افزونه seo وردپرس Yoast SEO یا All in One SEO Pack

زمانی که صحبت از انتخاب بهترین افزونه seo در وردپرس می شود می توان دو افزونه خیلی فوق العاده را پیشنهاد کرد، افزونه Yoast SEO یا All in One SEO Pack  که هر دو برای بهبود و راهنمای جامع سئو وردپرس بی نظیر هستند.ما در وبکیما از افزونه یواست سئو پرمیوم استفاده می کنیم ولی افزونه All in One SEO Pack هم افزونه ی خوبی است.

از افزونه yoast seo می توان برای تغییر عنوان سئو و توضیحات متا که در نتایج گوگل به کاربر نمایش داده می شود، استفاده کنید. یواست سئو در مورد لینک دهی داخلی و خارجی، توزیع، تراکم و تعریف کلمه کلیدی های متنوع شما را راهنمایی می کند. بنابراین هرچند بکارگیری این افزونه، تضمین صد در صد سئوی صفحه نیست، اما یک چک لیست از اصول اولیه سئو و سئوی تکنیکال را به شما یادآوری می کند که می تواند بسیار ارزشمند باشد. 

افزودن سایت وردپرس به سرچ کنسول گوگل

افزودن سایت به سرچ کنسول گوگل
افزودن سایت به سرچ کنسول گوگل

سرچ کنسول گوگل ، که همچنین به عنوان وبمستر تولز ( Webmaster Tools ) نیز شناخته می شود ، مجموعه ای از ابزارهایی است که توسط گوگل برای صاحبان وب سایت ها ارائه شده تا چگونگی مشاهده محتوای آنها توسط موتور جستجو را نشان دهد. می توانید ویدیوی معرفی وبمستر تولز را در این ویدیو مشاهده کنید.

این گزارش ها و داده ها را برای کمک به شما در درک چگونگی نمایش صفحات در نتایج جستجو فراهم می کند. همچنین می توانید اصطلاحات و کلمات جستجوی واقعی را که مردم برای یافتن وب سایت شما انجام می دهند را ببینید ، همچنین نحوه نمایش هر صفحه در نتایج جستجو و اینکه چند بار روی صفحات شما کلیک می شوند ، را مشاهده می کنید.

تمام این اطلاعات به شما کمک می کند تا درک کنید چه چیزی در سایت شما درست کار می کند و چه چیزی اشکال دارد و صحیح نیست. سپس می توانید استراتژی تولید محتوای خود را بر این اساس برنامه ریزی کنید.

گوگل همچنین هنگامی که مشکلی در وب سایت شما پیدا کند به شما از طریق سرچ کنسول هشدار می دهد ، مانند زمانی که خزندگان جستجو (ربات های گوگل) قادر به دسترسی به سایت شما نیستند یا محتوای تکراری در سایت داشته باشید یا سایت شما مشکل امنیتی پیدا کند و…

برای ثبت سایت خود و نقشه سایت در گوگل وبمستر تولز می توانید از این ویدیو استفاده کنید ، ویدیو به زبان انگلیسی است اما بسیار ساده و روان توضیح داده که می تونید خیلی ساده سایت خودتون رو در گوگل وبمستر تولز ثبت کنید.

پس از افزودن وب سایت خود به وبمستر تولز گوگل ، حال نوبت آن است که نقشه سایت وردپرس sitemap را در آن ثبت کنید. در ادامه نحوه ساخت و ثبت نقشه سایت وردپرس را آموزش داده ایم.

افزودن سایت مپ در وردپرس

سایت مپ در وردپرس یا نقشه سایت وردپرس (sitemap.xml) همانند یک نقشه راهنما برای موتورهای جستجو است و کار ربات های گوگل را برای ایندکس کردن مطالب سایت شما ساده تر می کند. توجه داشته باشید که داشتن سایت مپ باعث افزایش رتبه سایت شما در گوگل نمی شود و تنها به گوگل در پیدا کردن مطالب و ایندکس سریعتر آن ها کمک می کند.

سایت مپ در سئو وردپرس
سایت مپ در سئو وردپرس

اگر از افزونه Yoast SEO برای سئوی سایت وردپرس خود استفاده می کنید ، این افزونه به صورت خودکار نقشه سایت XML را برای شما ایجاد می کند. برای دسترسی به نقشه سایت خود ، تنها کافیست به آدرس  URL زیر بروید (فراموش نکنید که example.com را با نام دامنه خود جایگزین کنید):

example.com/sitemap_index.xml

در ادامه مقاله به شما آموزش خواهیم داد که چگونه نقشه سایت خود را به گوگل معرفی کنید تا مطالب سایت تان سریع تر در گوگل ایندکس شود.

چگونه سایت مپ وردپرس را در گوگل ثبت کنم؟

۱- وارد اکانت خود در گوگل سرچ کنسول بشید.

۲- از قسمت ساید بار سایت خود را انتخاب کنید.

انتخاب Property در سرچ کنسول گوگل در سئو وردپرس
انتخاب Property در سرچ کنسول گوگل در سئو وردپرس

۳- روی گزینه ‘Sitemaps’ کلیک کنید.

منوی ‘Sitemaps’ زیر بخش ‘Index’ قرار دارد، اگر گزینه ‘Sitemaps’ را نمی بینید روی منوی ‘Index’ کلیک کنید تا باز شود و گزینه سایت مپ قابل رویت شود.

انتخاب گزینه سایت مپ در سرچ کنسول گوگل
انتخاب گزینه سایت مپ در سرچ کنسول گوگل

۴- نقشه های قدیمی یا نامعتبر (در صورت وجود) مانند sitemap.xml را حذف کنید.

۵- در قسمت ‘Add a new sitemap’ آدرس سایت مپ وردپرس تان را وارد کنید.

وارد کردن آدرس سایت مپ وردپرس
وارد کردن آدرس سایت مپ وردپرس

۶- روی گزینه SUBMIT کلیک کنید تا سایت مپ سایت وردپرسی تان ذخیره شود.

زمانی که نقشه سایت خود را با موفقیت اضافه کردید ، در حالت انتظار قرار می گیرد. و ایندکس شدن وب سایت شما مدتی طول می کشد. بعد از گذشت چند ساعت یا شایدم یک الی دو روز، می توانید برخی از آمارهای مربوط به نقشه سایت خود را مشاهده کنید. آمارهایی از قبیل تعداد پیوندهایی را که در نقشه سایت شما پیدا کرده ، به شما نشان می دهد که و اینکه چگونه بسیاری از آنها ایندکس شده اند ، نسبت تصاویر و صفحات وب و غیره را نشان می دهد.

توصیه می کنیم برای جمع آوری اطلاعات سئوی وردپرس ، وبمسترتولز خود را حداقل به صورت ماهانه بررسی کنید و پیشرفت سئوی وب سایت خود را ببینید.

بهینه سازی پست های وردپرس برای سئو

اکثر مبتدیان در وردپرس فکر می کنند که با نصب و فعال سازی یک افزونه سئو در وردپرس ، تمامی موارد بهینه سازی سایت برای گوگل را انجام داده اند. اما حقیقت این است که سئو یک فرآیندی است که باید همواره روی آن کار کرد ، اگر می خواهید نتایج خوبی در گوگل داشته باشید.

زمانی که افزونه یواست را نصب کردید می توانید در قسمت پایین هر نوشته یا برگه در سایت خود جعبه کمک های اولیه یواست سئو برای بهینه سازی اون مطلب در گوگل مشاهده کنید سعی کنید بیشترین استفاده را از آن ببرید.

جعبه یواست سئو وردپرس
جعبه یواست سئو وردپرس

افزونه یواست سئو Yoast SEO به شما امکان می دهد که یک عنوان ، توضیحات و کلمه کلیدی اصلی (همان عبارت کلیدی کانونی در تصویر زیر) را به هر پست و صفحه سایت خود اضافه کنید. همچنین پیش نمایش مطلب شما را در نتایج گوگل نمایش می دهد تا شما بتوانید روی آن به خوبی مانور بدید. توصیه می کنیم برای به دست آوردن حداکثر تعداد کلیک ، عنوان و توضیحات مطالب سایت خود را بهینه کنید.

انتخاب کلمه کلیدی کانونی

توجه کنید که در فیلد عبارت کلیدی کانونی در افزونه جعبه یواست سئو باید کلمه کلیدی را قرار دهید که می خواهید مطلب را برای آن بهینه سازی کنید تا در نتایج گوگل قرار بگیرد در انتخاب کلمه کلیدی دقت کنید و اگر هنوز در ابتدای راه هستید از کلمات کلیدی کوتاه و کلی به هیچ عنوان استفاده نکنید و حتما سعی کنید از کلمات کلیدی بلند و جمله مانند استفاده کنید ، بهتره که طول کلمه کلیدی تان بیشتر از ۶ کلمه نباشه ولی اگر مطمعن هستید که یک کلمه کلیدی ۱۰ کلمه ای هم سرچ خوبی داره حتما ازش استفاده کنید.

نوشتن عنوان و توضیحات در افزونه یواست سئو وردپرس
نوشتن عنوان و توضیحات در افزونه یواست سئو وردپرس

بعد از انتخاب کلمه کلیدی کانونی نوشته تان ، افزونه یواست سئو چراغ هایی قرمز ، نارنجی و سبز را همانند تصویر زیر نمایش می دهد. هر چراغ قرمز نشانه اینه که باید در اون مورد بیشتر کار کنید تا بتونید یک چراغ نارنجی یا سبز بگیرید.

همین ابتدا بزارید یک موضوع را خدمتون عرض کنم ، به هیچ عنوان سعی نکنید به هر قیمتی که شده تمامی چراغ های افزونه یواست را سبز کنید و هیچوقت فکر نکنید اگر نوشته ای دارید که در آن تمامی چراغ های افزونه یواست سبزه پس نتیجه خوبی در گوگل می گیره ، همیشه یادتون باشه که افزونه یواست تنها یک ربات و یک ابزار برای کمک کردن به بهینه سازی مطالب شما برای سئو است. اگر در قسمتی افزونه از کار شما ایراد گرفت ولی شما مطمئن هستید که ایرادی در کارتان نیست پس نیازی نیست که به اخطارهای افزونه توجه کنید.

خب پس با این مقدمه بریم تا هر کدام از خطاهایی که افزونه یواست سئو وردپرس از مطلب تان گرفته را چک کنید و آن را برطرف کنید تا برای آن ارور یک چراغ سبز دریافت کنید. (البته با توجه به توضیحاتی که در بالا دادم)

انجام تنظیمات پیشنهادی افزونه یواست سئو
انجام تنظیمات پیشنهادی افزونه یواست سئو

نکاتی که باید برای سئو کردن مطالب در وردپرس رعایت کنید:

  1. توزیع کلمات کلیدی در متن
  2. عبارت کلیدی در عنوان
  3. لینک های خروجی
  4. لینک های داخلی
  5. کلمه کلیدی در پاراگراف اول
  6. طول کلمه کلیدی
  7. تراکم کلمه کلیدی
  8. کلمه کلیدی در توضیحات متا
  9. طول توضیحات متا
  10. تعداد دفعات استفاده از کلمه کلیدی
  11. عبارت کلیدی در زیر عنوان
  12. متن جایگزین برای تصاویر
  13. طول متن نوشته
  14. عنوان سئو
  15. عبارت کلیدی در نامک

در ادامه هر کدام از موارد بالا را که باید برای سئوی یک نوشته یا برگه در وردپرس رعایت کنید را به صورت کامل توضیح دادیم که باید با دقت بخوانید تا بتوانید یک نوشته سئو شده و کاملا بهینه را در وردپرس منتشر کنید و در بهترین جایگاه گوگل قرار بگیرید.

۱- توزیع کلمات کلیدی در متن

منظور از توزیع کلمات کلیدی در متن اینه که کلمه کلیدی که در این نوشته انتخاب کردید را به صورت کاملا یک دست در متن پخش کنید یعنی اینطور نباشه که ۴ تا پاراگراف در نوشته اصلا کلمه کلیدی نداشته باشه و در یک پاراگراف ۱۰ بار کلمه کلیدی را استفاده کنید . سعی کنید به صورت کاملا یکنواخت و طوری که نوشته تان هم کاملا خوانا باشد کلمه کلیدی را در نوشته قرار بدید. توجه داشته باشید که بنا به تجربه خودم در برخی نوشته ها به هیچ عنوان نمی تونید از این مورد در یواست چراغ سبز بگیرید و اگر بتوانید چراغ نارنجی از یواست سئو وردپرس بگیرید کفایت می کند.

۲- عبارت کلیدی در عنوان

برای اینکه گوگل متوجه بشه که نوشته شما در مورد چه موضوعی است شما باید حتما کلمه کلیدی خود را در عنوان مطلب تان استفاده کنید و اگر بتوانید آن را در ابتدای عنوان قرار بدید خیلی بهتر است ولی خب در همه نوشته ها هم نمی شه کلمه کلیدی را در ابتدا قرار داد پس زیاد نمیخواد نگران چراغ نارنجی یواست سئو وردپرس در این مورد باشید.

۳- لینک های خروجی

سئو وردپرس بدون لینک دادن به خارج از سایت اصلا نمیشه ! و نوشته ای را که در آن از لینک های خروجی استفاده نشده باشه گوگل اصلا دوست نداره سعی کنید در هر کدام از نوشته های خود حتما یک لینک خارجی قرار بدید توجه کنید که منظور از لینک خارجی لینکی هست که به یک سایت دیگر به غیر از سایت خود می دهید و همیشه سعی کنید لینک های خارجی مرتبط با کلمه کلیدی و نوشته را قرار بدید.

۴- لینک های داخلی در سئو وردپرس

سئو وردپرس بدون لینک سازی داخلی اصلا امکان نداره ، سعی کنید در هر نوشته خود ۴ الی ۵ لینک به دیگر مطالب سایت تان بدهید و یک ساختار عنکبوتی در سایت خود ایجاد کنید توجه داشته باشید که در یک نوشته ی ۱۰۰۰ کلمه ای بیشتر از ۴ یا ۵ لینک داخلی استفاده نکنید چون هم برای سئو و هم از نظر تجربه کاربری زیاد جالب نیست.

لینک های داخلی در سئو وردپرس
لینک های داخلی در سئو وردپرس

۵- کلمه کلیدی در پاراگراف اول

برای گرفتن بهترین نتیجه در سئو وردپرس سعی کنید همیشه اولین پاراگراف را به بهترین شکل ممکن بنویسید و حتما ۲ الی ۳ بار از کلمه کلیدی و هم کلمات هم معنی با کلمه کلیدی تان در آن استفاده کنید و اگر بتوانید اولین پاراگراف را با کلمه کلیدی خود شروع کنید که واقعا عالی خواهد بود.

۶- طول عبارت کلیدی

تا مدتی پیش و در نسخه های قبلی افزونه یواست سئو وردپرس به عبارات کلیدی بیشتر از ۴ کلمه گیر میداد و می گفت که باید عبارت کلیدی تان حداکثر ۴ کلمه باشد تا بتوانید بهترین نتیجه را بگیرید اما در نسخه های جدید طول عبارت کلیدی به ۶ کلمه افزایش پیدا کرده یعنی حداکثر طول عبارت کلیدی تان باید ۶ کلمه باشد ولی همان طور که در بالا گفتم اگر عبارت کلیدی بیش از ۶ کلمه ای را دارید که تعداد جستجوی خوبی دارد حتما از آن استفاده کنید.

۷- تراکم عبارت کلیدی در سئو وردپرس

به درصد استفاده از کلمه کلیدی نسبت به کل متن ، تراکم یا چگالی عبارت کلیدی می گویند در نسخه های قبل افزونه یواست سئو وردپرس تراکم عبارت کلیدی را به صورت درصد نمایش می داد اما الان به صورت تعداد نمایش میده و اگر بیش از اندازه از عبارت کلیدی خود در متن استفاده کرده باشید بهتون اخطار میده. اگه بخوام یک نسبت کلی بهتون بدم همیشه سعی کنید در هر ۱۰۰ کلمه یک بار از عبارت کلیدی خود استفاده کنید یا به عبارتی دیگه تراکم عبارت کلیدی تون حداکثر یک و نیم درصد باشه.

تراکم عبارت کلیدی در سئو وردپرس
تراکم عبارت کلیدی در سئو وردپرس

۸- کلمه کلیدی در توضیحات متا

افزونه یواست سئو وردپرس یک بخشی به نام توضیحات متا یا متا دیسکریپشن داره که می تونید یک توضیح کوتاه ۱۶۰ حرفی برای نوشته خود بنویسید تا کاربرانی که در نتایج گوگل مطلب شما را می بینند ترغیب کنید تا روی مطلب شما کلیک کنند، سعی کنید همیشه از عبارت کلیدی خود در توضیحات متا استفاده کنید.

کلمه کلیدی در توضیحات متا
کلمه کلیدی در توضیحات متا

۹- طول توضیحات متا در سئو وردپرس

سعی کنید طول توضیحات متای نوشته شما بیشتر از ۱۶۰ کاراکتر نباشه چون در بیشتر از اون در نتایج گوگل به صورت ۳ نقطه (…) نمایش داده میشه.

۱۰- تعداد دفعات استفاده از کلمات کلیدی

منظور از این بخش در یواست سئو اینه که شما قبلا از این کلمه کلیدی خاص در نوشته های دیگر سایت تان استفاده کرده اید یا خیر، توجه داشته باشید که شما از هر کلمه کلیدی باید یک بار در سایت تان استفاده کنید و اگر دو مطلب از سایت تان را با یک کلمه کلیدی بهینه کنید مثل این است که شما دارید خودتان با خودتان رقابت می کنید ! اگر در یک حوزه کاری پر رقابت فعالیت می کنید و می خواهید با یک عبارت کلیدی سخت رتبه بگیرید باید یک نوشته یا برگه واسش درست کنید و هر کاری می خواهید انجام دهید روی همان انجام دهید و برای اینکه بتوانید در آن کلمه کلیدی قوی تر کار کنید می تونید در نوشته های دیگه سایت تون از کلمات هم خانواده یا طولانی تر آن استفاده کنید.

برای مثال اگر می خواهید با کلمه طراحی سایت رتبه خوبی در گوگل بگیرید شما تنها حق دارید یکی از صفحات سایت تان را برای کلمه کلیدی طراحی سایت بهینه کنید ولی می توانید در صفحات دیگر از کلمات کلیدی ” طراحی سایت حرفه ای “، ” طراحی سایت شرکتی ” ،” طراحی سایت وردپرس ” و غیره استفاده کنید و از هر کدام از آنها به صفحه طراحی سایت یک لینک بدهید اینگونه می توانید رتبه ی خوبی را کسب کنید.

۱۱- عبارت کلیدی در زیر عنوان

منظور از عبارت کلیدی در زیر عنوان اینه که شما باید در عنوان های نوشته خود از عبارت کلیدی خود استفاده کنید با به عبارتی دیگر در تگ های H2 و H3 و حتی H4 در نوشته خود استفاده کنید و در آن ها از عبارت کلیدی خود هم استفاده کنید توجه داشته باشید که از هر ۴ زیر عنوان حداکثر در دو مورد آن از عبارت کلیدی خود استفاده کنید در غیر این صورت بهینه سازی بیش از حد انجام داده اید و این برای سئو وردپرس اصلا خوب نیست.

۱۲- متن جایگزین برای تصاویر

شما باید برای هر تصویری که در نوشته قرار می دهید یک متن جایگزین یا Alt بنویسید تا تصاویر شما هم در نتایج گوگل بهینه و سئو شود، سعی کنید در متن جایگزین تصاویر از عبارت کلیدی و هم خانواده های آن استفاده کنید.

متن جایگزین برای تصاویر در راهنمای جامع سئو وردپرس
متن جایگزین برای تصاویر در راهنمای جامع سئو وردپرس

۱۳- طول متن مطلب

اگر می خواهید یک نوشته خوب داشته باشید که در نتایج گوگل بتواند با باقی رقبا ، رقابت کند باید حداقل حاوی ۲۰۰۰ کلمه باشد ولی برای سبز شدن چراغ افزونه یواست سئو مطلب تان باید حداقل ۳۰۰ کلمه ای باشد.

۱۴- عنوان سئو وردپرس

منظور از عنوان سئو در این بخش همان عنوانی است که در جعبه افزونه یواست وارد می کنید که البته این عنوان به صورت خودکار از عنوان اصلی مطلب که در بالای صفحه قرار میدید پر میشه سعی کنید همیشه از عبارت کلیدی در عنوان مطلب خود استفاده کنید و اگر عبارت کلیدی را در ابتدای عنوان قرار بدید خیلی بهتره.

عنوان سئو وردپرس
عنوان سئو وردپرس

۱۵- عبارت کلیدی در نامک

افزونه یواست سئو به صورت خودکار نامک یا همان لینک نوشته را از روی عنوان نوشته پر میکنه ولی شما باید خودتون اونو طوری بهینه کنید تا سئوفرندلی باشه ف بهتره که URL نوشته ها را به صورت انگلیسی قرار بدید تا بعدا که لینک های مطالب رو در شبکه های اجتماعی به اشتراک میگذارید به شکل های عجیب و غریبی در نیاد. بهترین حالت نامک برای سئو وردپرس اینه که عبارت کلیدی را به انگلیسی ترجمه کنید و به عنوان نامک نوشته قرار بدید.

خوب اینم از بهینه سازی نوشته های وردپرس برای موتورهای جستجو بر استفاده از افزونه یواست سئو ، در ادامه بریم تا چندتا دیگه از موارد مهم برای بهینه سازی سایت وردپرس برای گوگل را مورد بررسی قرار دهیم.

استفاده صحیح از دسته ها و برچسب ها در وردپرس

استفاده صحیح از دسته ها و برچسب ها در وردپرس
استفاده صحیح از دسته ها و برچسب ها در وردپرس

وردپرس به شما این امکان را می دهد تا پست های سایت خود را بر اساس دسته ها و برچسب ها طبقه بندی کنید . این باعث می شود تا بتوانید محتوای سایت خود را بر اساس موضوعات مدیریت کنید ، و همچنین کاربران سایت تان بتوانند محتوای مورد نظر خود را به راحتی پیدا کنند. همچنین دسته ها و برچسب ها در وردپرس به موتورهای جستجو کمک می کنند تا ساختار وب سایت شما را درک کنند.

معمولا استفاده از دسته ها و برچسب ها در وردپرس برای مبتدیان یک چالش است ، برای همین یک راهنمایی برای استفاده از دسته بندی در وردپرس می تواند کمک بزرگی برای تازه کاران باشد. دسته بندی ها برای گروه بندی مطالب سایت به گروه های اصلی حوزه فعالیت سایت است و اگر سایت شما یک کتاب بود ، دسته بندی سایت همانند فهرست کتاب خواهد بود.

مثالی از استفاده دسته بندی در وردپرس

به عنوان مثال ، در یک سایت شخصی می توانید دسته هایی مانند موسیقی ، غذا ، مسافرت و غیره را داشته باشید. دسته بندی ها سلسله مراتبی هستند ، بنابراین می توانید دسته های زیر مجموعه را به آنها اضافه کنید. یعنی یک دسته بندی زیر مجموعه دسته بندی دیگری قرار بگیرد به عنوان مثال دسته بندی امنیت وردپرس ، زیر مجموعه دسته بندی وردپرس قرار بگیرد.

مثالی از استفاده از برچسب ها در وردپرس

از طرف دیگر ، برچسب ها کلمات کلیدی خاصی هستند که محتوای یک پست را توصیف می کنند. به عنوان مثال ، یک پست منتشر شده در دسته بندی مواد غذایی می تواند برچسب هایی مانند سالاد ، صبحانه ، پنکیک و غیره داشته باشد.

با استفاده صحیح از دسته ها و برچسب ها ، می توانید به کاربران سایت تان در پیدا کردن مطالب مورد نیازشان کمک کنید و اگر بتونید با موفقیت این کار را انجام بدید خود به خود دسته بندی و برچسب های سایت برای موتور های جستجو هم بهینه خواهد شد.

بهینه سازی نظرات برای سئو وردپرس

بهینه سازی نظرات برای سئو وردپرس
بهینه سازی نظرات برای سئو وردپرس

کامنت ها در سایت نشانه ی زنده بودن و جذب کاربر در سایت هستند ، هر چقدر تعداد کامنت های یک سایتی بیشتر باشد به این معنی است که کاربران بیشتری در سایت درگیر هستند و این برای سئو بسیار مفید است. ولی همانقدر که دیدگاه های واقعی برای سئوی سایت مفید هستند ، نظرات فیک و اسپم برای سئوی سایت بسیار مضر هستند. هرزنامه ها و نظرات اسپم حاوی لینک های خارجی هستند که می توانند به شدت به سئوی سایت تان لطمه بزنند.

برای همین به تمامی سایت های وردپرسی توصیه می کنیم که از افزونه اکیسمت _ Akismet برای جلوگیری از انتشار هرزنامه ها در دیدگاه های سایت ، استفاده کنند. این افزونه یکی از افزونه های پیشفرض خود وردپرس است که در زمان نصب با هسته اصلی وردپرس همراه است و تنها شما باید آن را فعال و پیکربندی کنید که کاری بسیار ساده است.

صفحه بندی دیدگاه های وردپرس

همچنین باید توجه داشته باشید که تعداد نظرات زیاد در یک نوشته باعث کند شدن سرعت بارگذاری آن و در نتیجه باعث افت سئوی آن میشود که برای جلوگیری از افت سرعت باید نظرات در وردپرس را به صورت صفحه ای تنظیم کنید که برای این کار باید از پیشخوان وردپرس و از منوی تنظیمات > گفت‌گو را انتخاب کنید و از بخش دیگر تنظیمات دیدگاه ها ، دیدگاه های سایت را صفحه بندی کنید. (به تصویر زیر توجه کنید)

صفحه بندی دیدگاه ها برای بهبود سرعت و سئوی سایت وردپرس
صفحه بندی دیدگاه ها برای بهبود سرعت و سئوی سایت وردپرس

لینک های خارجی نوفالو در وردپرس

همان طور که در بالا گفتیم لینک های خارجی یکی از فاکتورهای مهم در سئوی وردپرس هستند ولی زمانی که به یک سایت خارجی لینک می دهید مقداری از اعتبار سایت خود را به آن سایت می دهید که به این کار “link juice” می گویند.

برای اینکه رتبه های خوبی در گوگل بگیرید باید تعداد لینک های خروجی سایت تان از تعداد لینک هایی که از سایت های دیگر دریافت می کنید خیلی کمتر باشد. برای اینکه این مشکل را برطرف کنید می توانید از تگ rel=nofollow در لینک های خارجی سایت تان استفاده کنید، با استفاده از این تک شما هم لینک خارجی داده اید و هم به گوگل می گویید که لینک را فالو نکند و بدین صورت از اعتبار سایت خود حفاظت می کنید. البته توجه داشته باشید که دادن لینک های فالو به سایت هایی که دامین اتوریتی بالایی دارند به هیچ عنوان اشکالی ندارد.

یک لینک معمولی در HTML به صورت زیر است :

<a href="http://example.com "> وب سایت نمونه </a>

پیوند خارجی با ویژگی نوفالو _ nofollow به این صورت است:

<a href="http://example.com "rel="nofollow"> وب سایت نمونه </a>

برای افزودن ویژگی نوفالو به لینک های خروجی در وردپرس می توانید از افزونه بسیار کاربردی و کم حجم Title and Nofollow For Links استفاده کنید و بعد از نصب و فعال سازی یک گزینه در قسمت گذاشتن پیوند در وردپرس اضافه میشه که با فعال کردن آن روی هر لینک ویژگی نوفالو اضافه می شود.

استفاده از ویژگی نوفالو برای بهبود سئو در وردپرس
استفاده از ویژگی نوفالو برای بهبود سئو در وردپرس

همان طور که در تصویر بالا مشاهده می کنید به راحتی می توانید با زدن تیک گزینه Add rel=”nofollow” to link لینک خروجی را بصورت نوفالو قرار دهید. برای راهنمایی بیشتر در رابطه با نوفالو کردن لینک ها می توانید به مقاله آموزش نوفالو کردن لینک ها در وردپرس مراجعه کنید.

سرعت و امنیت در سئو وردپرس

حتی اگر تمامی موارد سئو در وردپرس را که تا به اینجا گفتیم رعایت کنید ولی سایت شما کند باشد یا توسط یک هکر یا سودجو هک شود و کدهای مخربی را وارد سایت تان کند سئوی سایت تان به شدت تحت تاثیر قرار خواهد گرفت و در مواردی حتی ممکن است به صورت کامل از نتایج گوگل حذف شوید.

در ادامه راهنمای جامع سئوی وردپرس می خواهیم راجع به فاکتورهای سرعت و امنیت وردپرس و اهمیت آن در بهینه سازی موتورهای جستجو بحث کنیم.

بهینه سازی سرعت و عملکرد سایت وردپرس

بهینه سازی سرعت و عملکرد سایت وردپرس
بهینه سازی سرعت و عملکرد سایت وردپرس

تحقیقات نشان می دهد که در عصر اینترنت ، میانگین توجه انسان نسبت به حافظه ماهی قرمز کوتاه تر است ! طبق این تحقیقات مشخص شده است که کاربران یک وب سایت در عرض کمتر از ۸ ثانیه تصمیم می گیرند که از سایت شما بازدید کنند یا اینکه سایت را ترک کنند. این یعنی اینکه شما کتر از ۸ ثانیه فرصت دارید یک محتوای جذاب به کاربر نمایش دهید و آن را درگیر سایت خود کنید تا داخل سایت شما بماند.

حال فرض کنید از این ثانیه های گرانبها مقدار بسیار زیادی هم در زمان بازگذاری سایت هدر برود! خوب خودتان می توانید حدس بزنید که چه درصد بالایی از بازدید کنندگان سایت خود را از دست خواهید داد، علاوه بر این سرعت بارگذاری سایت تاثیر مستقیم بر روی سئو وردپرس دارد و این یعنی سایت های سریع تر می توانند ورودی بیشتری را از گوگل نسبت به سایت های کندتر دریافت کنند.

اگر می خواهید سرعت بارگذاری سایت تان را بهبود ببخشید می توانید کتاب آموزش افزایش سرعت سایت وردپرس را از وبکیما دریافت کنید و سرعت سایت تان را همانند راکت کنید!

بهینه سازی تصاویر برای سئو وردپرس

تصاویر بسیار جذاب تر از متن هستند ، اما زمان بارگذاری آنها نیز طول می کشد. اگر به اندازه و کیفیت تصاویر دقت نکنید و آن ها را بهینه نکنید ، می توانند وب سایت شما را بسیار کند کنند. باید اطمینان حاصل کنید که از تصاویر بهینه سازی شده برای بارگذاری سریعتر استفاده می کنید. برای بهینه سازی تصاویر در وردپرس باید قبل از اینکه آن ها را در سایت آپلود کنید بهینه سازی کنید.

۲ راه برای بهینه سازی تصویر پیش رو دارید که از هر کدام که مایل بودید می توانید استفاده کنید، راه اول بهینه سازی تصاویر توسط نرم افزار فتوشاپ است و دیگری توسط ابزار های بهینه سازی تصویر به صورت آنلاین، ابتدا راه اول که با فتوشاپ است را توضیح می دهیم :

بهینه سازی تصاویر با فتوشاپ برای وردپرس

برای بهینه سازی تصاویر برای سئو وردپرس توسط نرم افزار فتوشاپ ابتدا تصویر خود را با فتوشاپ باز کنید سپس از منوی فایل گزینه Save for web & Devices… یا (کلید میانبرAlt+shift+ctrl+s) را بزنید تا یک پنجره جدید باز شود.

بهینه سازی تصاویر با فتوشاپ برای وردپرس
بهینه سازی تصاویر با فتوشاپ برای وردپرس

حال در بخش مشخص شده در تصویر می توانیدفرمت تصویر و کیفیت آن را تنظیم کنید تا در عین بهینه شدن حجم تصویر از کیفیت آن هم زیاد کم نشود.

بهینه سازی تصاویر برای وردپرس به صورت آنلاین

بهینه سازی تصاویر برای وردپرس به صورت آنلاین
بهینه سازی تصاویر برای وردپرس به صورت آنلاین

حال اگر هم حوصله درگیر شدن با نرم افزار فتوشاپ ندارید می توانید از ابزار آنلاین بهینه سازی تصاویر استفاده کنید یکی از بهترین ابزار های بهینه سازی تصویر ابزار tinypng است که می توانید در آدرس tinypng.com به آن دسترسی داشته باشید. برای بهینه کردن حجم تصاویر تان کافیست آن ها را در سایت معرفی شده آپلود کنید و نسخه کم حجم و بهینه را دانلود کنید.

کانفیگ امنیتی برای سئو وردپرس

کانفیگ امنیتی برای سئو وردپرس
کانفیگ امنیتی برای سئو وردپرس

هر هفته گوگل حدود ۲۰،۰۰۰ وب سایت را برای بدافزارها و حدود ۵۰،۰۰۰ سایت را برای فیشینگ لیست می کند. وقتی سایتی در لیست سیاه گوگل قرار می گیرد ، به هیچ وجه در نتایج جستجو نمایش داده نمی شود. این یعنی اینکه امنیت سایت وردپرس شما برای گرفتن رتبه های خوب در گوگل بسیار مهم است ، و شما به هیچ وجه دوست ندارید تمامی تلاشی که برای سئوی وردپرس تان انجام داده اید به خاطر هک شدن سایت تان به خطر بیافتد.

ولی خبر خوب اینه که کانفیگ امنیتی وردپرس کاری کم هزینه و همچنین ساده است ، شما می توانید از مقالات آموزش امنیت وردپرس آکادمی وبکیما برای پیکربندی امنیتی سایت وردپرس خود استفاده کنید و حتی می توانید برای اطمینان خاطر از خدمات کانفیگ امنیتی وردپرس وبکیما استفاده کنید.

در هر صورت امنیت وردپرس یکی از قدم های مهم برای رتبه بندی سایت ها در گوگل است پس اگر دوست ندارید سایت تان از نتایج گوگل به خاطر عدم امنیت حذف شود حتما پیکربندی امنیت وردپرس را به صورت صحیح و اصولی انجام دهید.

استفاده از SSL / HTTPS برای سئو وردپرس

استفاده از SSL / HTTPS برای سئو وردپرس
استفاده از SSL / HTTPS برای سئو وردپرس

SSL یا (Secure Sockets Layer) یک تکنولوژی است که ارتباط بین مرورگر کاربر و سروری را که به آن متصل می شوند را رمزگذاری می کند. HTTPS یک لایه امنیتی اضافی به سایت وردپرس شما اضافه می کند.

وب سایت های امن شده با SSL توسط یک علامت قفل در نوار آدرس مرورگر نشان داده می شوند. همین قفل باعث می شود تا کاربران به سایت شما بیشتر اطمینان پیدا کنند و اگر سایت تان یک فروشگاه اینترنتی است حتما باید از HTPPS برای امنیت خاطر کاربران تان استفاده کنید، درست است که مراحل پرداخت در خرید های اینترنتی در وب سایت درگاه بانکی انجام می شود ولی بسیاری از کاربران از این موضوع اطلاعی ندارند و وقتی می بینند سایتی دارای قفل امنیتی نیست ازش خرید نمی کنند.

به غیر از مسائلی که در بالا شرح دادیم ، اگر می خواهید یکی دیگر از فاکتور های رتبه بندی گوگل را رعایت کنید حتما سایت تان را به HTTPS مجهز کنید برای کسب اطلاعات بیشتر در این رابطه می توانید به این پرسخ و پاسخ How important is HTTPS to SEO از سایت quora مراجعه کنید. شرکت های هاستینگی که در مقالهبهترین هاست های ایران معرفی کردیم اکثرا دارای SSL رایگان هستند که می توانید استفاده کنید.

هرگونه سوالی در رابطه با موارد ذکر شده در این مقاله دارید می توانید در بخش دیدگاه های سایت و در زیر همین مقاله مطرح کنید تا در اسرع وقت پاسخگوی شما باشیم ، همچنین اگر شما هم موردی را برای بهینه سازی سایت وردپرس برای موتورهای جستجو میدونید ممنون میشم با ما و دیگر کاربران آکادمی وبکیما به اشتراک بذارید. ممنون از همراهیتون 😉

نظرات در “آموزش سئو و بهینه سازی سایت

  1. سید رسول میگوید:

    سلام خسته نباشید واقعا از شما ممنونم بخاطر راهنمایی هایی که میکنید بی نظیر هست و واقعا کارم راه افتاده تا حالا خدا از شما راضی باشه روزیتون پر برکت !

    یک سوال کوچیک داشتم . من دیروز سایتم تو گوگل برای اولین بار افتاد و برای اولین بار تو کلمه کلیدی مورد نظرم ، در رده ۶ ام صفحه اول قرار گرفته .
    میخواستم بدونم برای اینکه اولین روزش هست در این سطح قرار گرفته ؟ یا باگذر زمان از زمان ایندکس بالاتر ممکنه بره ؟

    • پشتیبانی میگوید:

      با سلام و احترام، ببینید در گوگل یک الگوریتم داریم به نام سندباکس، که صفحاتی که گوگل جدیدا ایندکس می‌کنه وارد سندباکس گوگل میشه، یعنی بهش فرصت دیده شدن میده، اگه صفحه شما در همان رده ۶ کارش رو خوب انجام بده میره بالاتر اما اگه ضعیف عمل کنه، جایگاهش میاد پایین‌تر.

  2. سید رسول میگوید:

    سلام آیا تمام صفحات سایت اعم از صفحه معرفی محصول و تماس با ما و صفحه اصلی رو اگه سئو کنیم تااثیری در برگه های دیگر خواهد داشت ؟
    برای مثال ک بهتر منظورم رو بگم منظورم اینه که من چند تا صفحه مهم دارم ک میخام دیده بشن اینا رو سئو کردم ولی سایر صفحات ک مورد نیاز نیست مثل تماس با ما و صفحه محصول و… رو نکردم ایا اگه کل هرچی صفحه ها تو سایت که دارم سئو شده باشن اون صفحه هایی ک میخام دیده بشن هم بالا تر میان ؟ یا ارتباطی نداره ؟

    • پشتیبانی میگوید:

      با سلام، توجه کنید که سعی کنید تمام صفحات وب سایت‌تان از نظر سئو بهینه شده باشند، چون گوگل تمام صفحات شما را ایندکس می‌کند.

      • سید رسول میگوید:

        من سایتم صفحه هایی هست که مربوط ب توضیحات محصول هستش می خواستم بدونم اونا رو من سئو چون نکردم از طریق YOST به حالت noinedx در آوردم چون سئو نشده بودن میخاستم بدونم این آسیب میزنه به سئو سایت من ؟

      • پشتیبانی میگوید:

        ببینید اگر محتوای صفحه محصولات کپی نیست، مشکلی وجود ندارد و نیازی به noinedx کردن صفحات نیست، شما می‌توانید فعلا محتوا را وارد کنید بعدا صفحات را سئو کنید.

  3. سید رسول میگوید:

    سلام و دورود و خسته نباشید خدمت شما

    من فاکتور های SEO همه اش رعایت کردم ولی بعد تستی ک توی سایتم انجام دادم راندمان SEO 92 درصد نشون داد و خوب بود ولی این ارور هارو برام سایت آنلایز کننده داد . اینها رو از کجا میتونم حل کردنش یاد بگیرم ؟ توی عکس بدم

    • پشتیبانی میگوید:

      با سلام و احترام، تمامی ارورهایی که در تصاویر ارسال کردید مربوط به بهینه نبودن سرعت سایت‌تان است، در دوره آموزش افزایش سرعت سایت وبکیما به صورت کامل به این مباحث پرداخته شده است و تمامی فاکتورهای سرعت برای بهبود سئو آموزش داده شده است که می‌توانید استفاده کنید.

      • سید رسول میگوید:

        خییلی ممنون میرم اموزش ها رو ببینم

  4. avayehonar میگوید:

    سلام. اینکه توی این مدت کم تونستین این رتبه ی الکسا رو بگیرین و ترافیک به این خوبی ایجاد کنید کار فوق العاده ای بود. میشه توی چند خط ، رمز موفقیتتون توی سئو رو بگین ؟ بی نهایت مممنونم

    • پشتیبانی میگوید:

      با سلام و احترام، نیازی به توضیحات چند خطی نیست! شما فقط همین جمله را سرلوحه کارتان قرار دهید: مهمترین موضوع توی کسب و کارهای اینترنتی، تولید محتوای درجه یک است.

  5. avayehonar میگوید:

    سلام.
    به نظر شما یه مقاله ی ۲۰٫۰۰۰ کلمه ای منتشر کنم بهتره یا اگه بیام همون رو به ۵تا مقاله ی ۴٫۰۰۰ کلمه ای تقسیم کنم ؟ ممنونم

    • پشتیبانی میگوید:

      با سلام و احترام، این مورد به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد، معمولا مقاله بیشتر از ۸ هزار کلمه زیاد جالب نیست، اگر ۲۰ هزار کلمه محتوا دارید، سعی کنید محتوا رو به بخش های کوچکتر مثلا ۳ الی ۴ هزار کلمه ای تقسیم کنید و لینک سازی داخلی اصولی را هم انجام دهید.

  6. ارسلان میگوید:

    درود
    میشه بگین وکتور های متحرک سایتتونو از کجا تهیه میکنین؟ ممنونم

  7. سیدرسول میگوید:

    سلام خسته نباشید ببخشید یک سوال دارم من سایتی فروشگاهی دارم توش محصول میفروشم و طراحی اش تقریبا تموم هست میخاستم بدونم اگه من زیر هرمحصول مثل دیجی کالا فرم نظرات جداگانه بزارم هاست سنگین شده و در نهایت دیر بالا میاد صفحهات ؟

    • پشتیبانی میگوید:

      با سلام و احترام، چرا باید فرم نظرات را جداگانه بزارید؟ هر سایتی که به صورت استاندارد طراحی شده باشد به صورت پیشفرض باید در صفحه محصول بخش نظرات مشتریان وجود داشته باشد.

  8. سیدرسول میگوید:

    سلام خسته نباشید ، ببخشید ی سوال فنی دارم . آیا تعداد برگه های یک سایت ما زیاد باشه سایت رو سنگین میکنه ؟ نکته اینو بگم ک حجم صفحه ها بالا نیست و حدود ۳ مگ اینا برای توضیحات اختصاصی محصول هایی که تو سایتم هست تو اون برگه ها ی ۱۴۰ کلمه اینا فوق فوق اش توضیح دارم ایا همچین صفحه هایی سایت رو سنگین میکنه ؟ از حجم هاستم از کل اش ۳۰۰ مگ فقد پر هست کل اش ۱٫۵ گیگ هستش .

    • پشتیبانی میگوید:

      با سلام و احترام، بهتر است که هر نوع توضیحی در رابطه با محصول دارید در خود صفحه محصول قرار دهید، از نظر سئو هم به این صورت خیلی بهتر است، توجه کنید که اگر تعداد محصولات تان زیاد است به مرور این برگه های زیاد برای تان مشکل ساز خواهد شد.

  9. سیدرسول میگوید:

    سلام خسته نباشید ببخشید من یک سوال مهم پیش اومده برام میخام بپرسم
    من یک محتوایی تولید میکنم ک توی سایت های خارجی وقتی سرچ میکنیم سایت هایی هست ک اون محتوا شبیه اش رو داره ولی وقتی تو فارسی سرچ میزنیم اصلا مورد مشابه با اون محتوا یک مورد هم نداره کسای زیادی هم میشناسم ک اون محتوا رو از سایتای خارجی میگیرن
    برای مثال عرض کنم خدمت شما مثلا فرض کنیم تو سایت خارجی بنویسیم ” download PUBG mobile ” سایت های خارجی رو میاره ک ب پابجی اشاره داره ولی وقتی فارسی اش مینویسیم ” دانلود پابجی ” حتی یک نتیجه براش نمیاره و چیزای پرت میاره

    ببخشید طولانی شد سوال من اینه که منی ک اون محتوا رو خودم برای اولین بار بین سایتای ایرانی میسازم بعد ایندکس حتما تو صدر قرار میگرم ؟ با رعایت موارد سئو ؟

    • پشتیبانی میگوید:

      با سلام و احترام، اگر محتوایی که تا حالا توی وب فارسی اصلا منتشر نشده یا خیلی ضعیف منتشر شده است، شما می توانید با تولید محتوا در آن زمینه و حتی بدون رعایت فاکتورهای سئو در رتبه اول گوگل قرار بگیرید، چون سایت دیگه ای نیست که بخواد با شما رقابت کنه!

      • سیدرسول میگوید:

        این خیلی خوبه! خیلی مممنون !

  10. سیسی میگوید:

    سلام استادبی صبرانه منتظر ادامه فیلمای سئو هستیم

    • پشتیبانی میگوید:

      با سلام و احترام، بله حتما سعی می کنیم جلسات بعدی را هر چه سریعتر منتشر کنیم، ممنون از اینکه همراه ما هستید❤

  11. سیدرسول میگوید:

    سلام خسته نباشید ببخشید کپی ممنوعه شنیدم ولی من متن هام همش خودم نوشتم و عکس ی اپلیکشن و یا ماشین رو از قسمت جستجو تصاویر گوگل برداشتم و تو سایت قرار دادم خوب خودم عکس نمیتونستم بسازم ک این مشکلی در سئو بوجود میاره ؟ راه حلی داره اگه مشکلی بوجود میاره رفعش کنم

    • پشتیبانی میگوید:

      با سلام و احترام، معمولا تصاویری که در جستجوی گوگل نمایش داده می شوند مشکلی برای استفاده در سایت ندارند، البته اگر تصاویر را خودتان با فتوشاپ تغییرات دهید، از نظر سئو بسیار بهتر است، به زودی در دوره آموزش سئو این موارد آموزش داده خواهد شد.

      • سیدرسول میگوید:

        اهان ینی تغیراتی در خود عکس ایجاد کنیم مثل تغیر افکت و تغیر پیکسل و رنگ و این موارد ؟

      • پشتیبانی میگوید:

        بله، می توانید این موارد را انجام دهید.

  12. mohsen میگوید:

    درود
    صبح جمعتون بخیر و شادی
    یه سوال در مورد تولید محتوا داشتم
    اگر یه ویدیو رو، مثلا یه ویدیوی انگیزشی رو از جایی خریداری بکنیم و بعد اون رو تبدیل به یه پی دی اف الکترونیکی بکنیم و بفروشیم، آیا قانون کپی رایت در اینجا نقض شده؟
    سپاس

    • پشتیبانی میگوید:

      با سلام و احترام، این مورد رو باید از سازنده اون ویدیو سوال کنید، چون بالاخره منبع شما اون ویدیو هست.

  13. رضا نوربخش میگوید:

    باسلام
    آیا تغییر عنوان سایت در رتبه سئو سایت تاثیری داره
    اگر پاسخ مثبت است راهی هست که بشه با کمترین کاهش رتبه آن را انجام داد.

    • پشتیبانی میگوید:

      سلام آقا رضا، منظورتان از تغییر عنوان چیست؟ آیا حوزه فعالیت تان تغییر کرده است؟ و مهمتر اینکه چه دلیلی برای اینکار وجود دارد؟ اگر کمی سوالتان را با جزئیات بیشتری مطرح کنید، بهتر می تونیم کمک تون کنیم.

  14. mohsen میگوید:

    درود و خسته نباشید خدمت دوستان و زحمت کشان سایت (جناب عبدی و پشتیبانی محترم)

    بهترین نوع آموزش سئو باید به چه صورت باشه؟
    بهترین آموزش سئو، قطعا در درون یک پروژه مشخص و معلوم میشه
    ابتدا باید به وسیله روش های مختلف مثل پیشنهادات گوگل و استفاده از ابزارهایی مثل keyword planner – kwfinder و غیره مشخص بکنیم که مخاطبان هدف ما چه کسانی هستند و به دنبال چه نیازهایی وارد گوگل شده اند و چه کلمات کلیدی ای (مفهوم کلیدی) رو بیشتر جستجو کردن و نیاز دقیقشون چی هست؟

    اینها رو میایم داخل اکسل یا هر نرم افزار دیگه ای که راحت هستیم دسته بندی می کنیم و بر اساس اون کلمات مشخص می کنیم که نقشه سایت ما باید به چه صورت ترسیم بشه.
    صفحه اصلی باید کجا باشه؟
    منوهای سایت باید از چه کلمات کلیدی ای تشکیل شده باشن؟
    چن تا منو برای سایت در نظر بگیریم؟ چهار تا پنج تا شیش تا و …؟
    زیر دسته های منوها باید شامل چه کلمات کلیدی ای باشن؟
    برای کدوم کلمات کلیدی که مخاطبان جستجو کردن باید محتوا و مقاله تولید بکنیم؟
    برای کدوم کلمات کلیدی باید محصول تعریف بکنیم؟
    لینک های داخلی رو به چه صورت باید ایجاد بکنیم؟ از این دسته به اون دسته و یا زیر دسته چطور باید لینک بدیم که رنک بالاتری بگیریم؟ در کل لینک های داخلی به چه صورت باید ایجاد و مشخص بشن؟
    بک لینک؟
    رپورتاژ اگهی؟
    و خیلی موارد دیگه …

    در کل بهترین روش این هست که کلمات کلیدی مقصد رو که مخاطبان بیشتر جستجو کردن رو مشخص بکنیم (مثلا ۲۰۰ تا کلمه کلیدی)
    بر اساس این کلمات کلیدی نقشه سایت رو ترسیم بکنیم
    حالا باید ببینیم چه کلمه کلیدی ای رو در کجا قرار بدیم که در جای مناسب خودش باشه (ایجاد صفحه اصلی و منو و زیر منوها بر اساس UI و UX)
    و اینها که مشخص شد یکی از مهمترین قسمت ها که بدون اون سئو معنی و مفهومی نداره، تولید محتوا هست!
    ما برای سایتمون باید هم تولید محتوای متنی بکنیم
    هم باید تولید محتوای تصویری و گرافیکی و اینفوگرافیک و … بکنیم
    و هم باید تولید محتوای ویدیویی و صوتی بکنیم
    کاملا هم مشخصه که ویدیو پرطرفدارترین محتوا در جهان هست بطوری که یوتیوب (که متعلق به گوگل هست) بعد از خود گوگل دومین سایت برتر دنیا هست که بیش از ۹۰ درصدش ویدیو است.

    طریقه تولید محتوای متنی
    طریقه تولید محتوای تصویری
    طریقه تولید محتوای صوتی و ویدویی

    تشکر فراوان

    • پشتیبانی میگوید:

      با سلام و احترام و تشکر از حضور شما آقا محسن عزیز، بله دیدگاه شما در رابطه با آموزش سئو دقیقا درست است، ما هم سعی می کنیم که حتما دوره سئو وبکیما بیشتر حالت پروژه محوری داشته باشد تا همراهان عزیزی چون شما بتوانید سایت تان را به بهترین شکل ممکن برای گوگل بهینه کنید و مخاطب های هدف تون رو به سادگی جذب کنید.

      • mohsen میگوید:

        مرسی از پاسخ شما و تشکر از این که کامنت رو از مکان نادرست به جای مناسب خودش منتقل کردید 👍

  15. محمد جوانبخت میگوید:

    سلام خدمت شما.
    یه نظرسنجی توی تلگرام برگزار کردین تحت عنوان اینکه یکی از دوره هامون رو بصورت رایگان منتشر کنیم که دوره ی آموزش سئو و رسیدن به رتبه های برتر گوگل از همه رای بیشتری گرفت! سوالم این بود که آیا این دوره ساخته شده س ؟ یا قراره بسازین منتشر کنین؟
    ضمنا اینکه چقدر دیگه طول می کشه منتشر بشه ؟
    ممنون از شما

    • پشتیبانی میگوید:

      با سلام و احترام خدمت شما جناب جوانبخت عزیز، دوره آموزش سئو که قرار است به زودی به صورت رایگان از همین صفحه منتشر شود، جلسه اول آن حداکثر تا چند روز آینده قرار خواهد گرفت و از آن به بعد هم هفته ای حداقل ۲ الی ۳ جلسه آموزش سئو در همین صفحه منتشر میشود که میتوانید استفاده کنید.

  16. maryam میگوید:

    سلام. من درباره نحوه قرار دادن فیلم های آموزشی درسایت و کانال یوتیوب چندتا سوال دارم.
    میخواستم بدونم که میتونیم همون فیلمهایی که تو سایتمون هست رو تو کانال یوتیوب هم بذاریم؟
    اگه اینکارو کنیم ربات گوگل ایرادی میگیره؟

    • پشتیبانی میگوید:

      با سلام و احترام، بله شما میتوانید این کار را انجام دهید، اما برای اینکار ابتدا بهتر است که ویدیوها را روی سایت منتشر کنید سپس بعد از حدود یک ماه روی یوتیوب و دیگر شبکه ها هم منتشر کنید.

      • maryam میگوید:

        خیلی ممنونم. برای اینکه ویدئو تو سایتم بذارم حتما باید هاست دانلود داشته باشم. درسته؟

      • پشتیبانی میگوید:

        خواهش میکنم، بله شما می توانید ویدیوهای تان را در هاست دانلود قرار دهید، همچنین می توانید از دوره هاست نامحدود گوگل درایو برای این کار استفاده کنید.

  17. مبینا میگوید:

    سلام از کسی شنیدم ک صفحه ساز المنتور برای سئو اصلا خوب نیس ب نظرتون چیکار کنم برای سئوش

    • پشتیبانی میگوید:

      با سلام و احترام، این سوال شما مربوط به بخش المنتور است و در صفحه => آموزش المنتور آن را مطرح کنید.

  18. soltani204 میگوید:

    سلام وقت بخیر
    آیا استفاده از تصاویر با کیفیت که از سایت های unsplash یا pixelbay و… که به رایگان برای دانلود قرار داده شده، در سایت برای سئو مضر است یا خیر؟
    لطفا در صورت نیاز راهنمایی کامل بفرمایید. ممنون

    • پشتیبانی میگوید:

      با سلام و احترام، خیر در صورت بهینه سازی کامل تصویر از نظر سایز و حجم هیچگونه مشکلی نخواهید داشت. اما اگر می خواهید تصویر شما از نظر سئو رتبه خوبی بگیرد باید از تصاویر اختصاصی استفاده کنید.

      • soltani204 میگوید:

        ممنون و متشکر

  19. مهدی میگوید:

    سلام در تصویر زیر برنامه های افزودنی المنتور قسمت هایی اضاف کردند این ها چه کاربردی دارند؟وبهترین تنظیمات در این حالت چیست؟

    • پشتیبانی میگوید:

      با سلام و احترام، شما باید به غیر از گزینه های “نوشته ها – برگه ها – محصولات” باقی موارد را روی حالت “خیر” قرار دهید.

  20. mehdibinam میگوید:

    سلام آیا iframe تاثیر منفی برای سئو نداره؟ (مثلا نمایش فیلم از یوتیوب در سایت)

    • پشتیبانی میگوید:

      با سلام؛ در کل استفاده از iframe توصیه نمیشه اما برای ویدیو از یوتیوب مشکلی ندارد؛ اما از آپارات نباید استفاده کنید چون مسائل و مشکلات خاص خودش را دارد.

  21. mehdibinam میگوید:

    سلام لطفا یک دوره جامع رفع خطا های بخش waterfall سایت GTmetrix درست کنید

  22. mahdi میگوید:

    خیلی ممنون از سایت مفیدتون سایت خیلی خوبی دارین

  23. محمد علی میگوید:

    سلام . می خواستم بپرسم که ویدیوی اول صفحه ی طراحی سایت را شما از کجا پیدا کردید ؟ خیلی زیباست . خیلی دوست دارم بدونم که منبعش کجا بوده ؟! !

    • پشتیبانی میگوید:

      با سلام و احترام؛ برای استفاده از این مدل منابع گرافیکی پیشنهاد می کنیم مقاله => منابع وکتور رایگان را مطالعه کنید.

  24. امید میگوید:

    سلام سایتتون بسیار زیباست شما خبرنامه دارید؟

    • نبی عبدی میگوید:

      درود بر شما، می توانید از پایین صفحه اصلی سایت عضو خبرنامه آکادمی وبکیما شوید.

  25. mohammad میگوید:

    really a great website and learning courses

    • نبی عبدی میگوید:

      Thank you, we’re glad that you’re interested in the site content

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4/5 - (22 امتیاز)