کسب و کار اینترنتی بدون دانش و سرمایه واقعا ممکن است؟

آخرین بروزرسانی در تاریخ : 7 فروردین 1402

کسب و کار اینترنتی: بدون دانش و سرمایه واقعا ممکن است؟ اگر از کاربران همیشگی آکادمی وبکیما باشید حتما مقاله هایی که در رابطه با نحوه راه اندازی کسب و کار اینترنتی ، منتشر کرده ایم را مطالعه کرده اید و اگر مطالعه نکرده اید کافیست تا با با مراجعه به دسته بندی مقالات کسب و کار اینترنتی این مقالات را مطالعه کنید!

راه اندازی کسب و کار اینترنتی بدون دانش و سرمایه

با این حال هنوز هم دوستان زیادی در رابطه با نحوه راه اندازی یک کسب و کار آنلاین از بنده سوال می پرسند، سوالاتی از قبیل:

  • چطور و به چه صورت باید یک کسب و کار اینترنتی را راه اندازی کنیم؟
  • چگونه یک ایده خوب برای ساخت یک تجارت آنلاین پیدا کنیم؟
  • راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی از صفر تا صد چگونه است؟
  • آیا می توان بدون سرمایه هم یک کسب وکار آنلاین پرسود راه اندازی کرد؟
  • از کجا بدانم که ایده ام برای شروع کسب درآمد از اینترنت مناسب است؟
  • مهمترین نکات برای راه اندازی تجارت آنلاین چیست؟
  • آیا کسب درآمد از اینترنت در ایران کاری ساده است یا سخت؟
  • برای راه اندازی یک کسب و کار آنلاین به چه تخصص های نیاز داریم؟
  • و خلاصه کلی سوالات از این قبیل…

در این مقاله قصد داریم برای شما علاقمندان به حوزه کسب و کار اینترنتی و تجارت آنلاین ، مسیر کسب درآمد از اینترنت و وارد شدن به دنیای جذاب کار و کسب اینترنتی را از صفر تا صد مشخص کنیم و مرحله به مرحله توضیح بدیم که باید چه کارهایی را انجام دهید. همچنین در این مطلب یاد می گیرید که چگونه کسب و کار اینترنتی در منزل را آغاز کنید بدون اینکه بخواهید سرمایه ای را هزینه کنید.

در انتهای این مقاله انتظار می رود که دوستانی که اطلاعات کافی برای راه اندازی یک تجارت آنلاین ندارند با مطالعه این مقاله پاسخ تمامی سوالات مبهم خود را پیدا کنند و کسب و کار آنلاین خود را هر چه سریع تر راه اندازی کنند.

کسب و کار اینترنتی چیست؟

کسب و کار اینترنتی چیست ؟

در ابتدا و قبل از شروع بحث اصلی خوب است که ببینیم اصلا کسب و کار اینترنتی چیست و اینکه به چه کارهایی کسب و کار اینترنتی می گویند ؟ اگر بخواهیم به صورت کلی به این موضوع نگاه کنیم باید کسب و کار اینترنتی را اینطور توصیف کنیم که به هر مدل کسب درآمد از اینترنت حال چه کسب درآمد از سایت یا کسب درآمد از شبکه های اجتماعی و غیره … کسب و کار اینترنتی می گویند.

کسب درآمد از اینترنت حوزه بسیار گسترده ای است و از روش های بسیار متنوعی می توان از اینترنت کسب درآمد کرد، در رابطه با مدل های کسب درآمد از اینترنت در ادامه بیشتر بحث خواهیم کرد.

اما اگر بخواهیم به معنی واقعی کلمه کسب و کار اینترنتی رجوع کنیم ، معمولا زمانی که شخصی می گوید که یک کسب و کار اینترنتی دارد یا می خواهد یک کسب و کار اینترنتی راه اندازی کند منظور این است که کسب و کاری در بستر اینترنت راه اندازی کند که یک درآمد تقریبا پایدار و رو به رشد داشته باشد و همچنین خودش صاحب اصلی و مدیر آن کسب و کار باشد.

حتی اگر می خواهید از دیگر روش های کسب درآمد از اینترنت استفاده کنید برای مثال کسب درآمد اینترنتی از طریق همکاری در فروش، باید در بستر کسب و کار خودتان این کار کار را انجام دهید.

به عنوان مثال سایتی داشته باشید که در آن کالا یا خدمات دیگر سایت ها را به صورت واسطه ای و همکاری در فروش ، به فروش برسانید. این دقیقا یکی مدل از مدل های بسیار خوب کسب درآمد از اینترنت است.

انواع مدل کسب و کار اینترنتی

حال بعد از اینکه متوجه شدیم کسب و کار آنلاین چیست خوب است که به مدل های مختلفی از کسب و کار اینترنتی هم نگاهی داشته باشیم برای همین در ادامه این مقاله به معرفی انواع مختلفی از راه های کسب درآمد از اینترنت پرداخته ایم.

فروش کالا از طریق اینترنت

1- فروش کالا از طریق اینترنت

فروش کالا در بستر اینترنت یکی از اولین مدل های کسب و کار اینترنتی بود که روی کار آمد از همان ابتدای به روی کار آمدن اینترنت شرکت های مختلفی شروع به فروش کالا در اینترنت کردند، در روش فروش کالا ، کالاهای مختلفی در سایت برای فروش قرار می گیرند و محصولات از راه مستقیم یا غیر مسقیم به دست مشتریان می رسد.

دیجی کالا یک نمونه فروشگاه اینترنتی موفق است که در آن فروش محصولات هم به صورت مستقیم توسط خود دیجی کالا انجام می شود هم به صورت غیر مستقیم از طریق فروشنده های دیگر و در بستر دیجی کالا صورت می پذیرد. پیشنهاد می کنم برای آشنایی با این حوزه از کسب و کار آنلاین مقاله بهترین فروشگاه های اینترنتی ایران را از دست ندهید.

فروش خدمات از طریق اینترنت

2- فروش خدمات از طریق اینترنت

فروش خدمات در بستر اینترنت هم یکی دیگر از مدل های کسب درآمد از اینترنت است که می توان با استفاده از روش های گوناگون و در حوزه های مختلف آن را پیاده کرد. در مدل فروش خدمات در اینترنت هم سایت های مختلفی وجود دارند که به صورت مستقیم خدمات خودشان را عرضه می کنند و هم سایت هایی هستند که با فراهم کردن بستری مناسب برای دیگر افراد زمینه کسب درآمد اینترنتی خود و دیگران را فراهم کرده اند.

اگر بخواهم در این رابطه مثالی بزنم می توانم به شرکت های هاستینگ اشاره کنم که برخی از آنها علاوه بر اینکه خدمات هاستینگ خودشان را ارائه می کنند، به صورت واسطه ای و غیرمستقیم نیز خدمات شرکت های هاستینگ خارجی را برای ایرانیان فراهم می کنند. مقاله مرتبط => شرکت های هاستینگ ایران

3- آموزش و فروش محتوا در اینترنت

آموزش آنلاین و فروش محتوا در اینترنت یکی از بهترین و کم دردسر ترین نمونه های یک کسب و کار اینترنتی است که هر شخصی می تواند با کمترین امکانات آن را راه اندازی کند و به راحتی از بستر اینترنت کسب درآمد کند. بزارید خیالتان را راحت کنم اگر می خواهید کم دردسر ترین نوع کسب و کار آنلاین را داشته باشید باید آموزش و فروش محتوا را انتخاب کنید.

توجه داشته باشید که مدل کسب درآمد از فروش آنلاین و تولید محتوا هم می تواند به صورت مستقیم باشد و هم به صورت غیر مستقیم ! عجله نکنید، بزارید خدمتون عرض می کنم!

به جرات می تونم بگم که آموزش آنلاین و کسب درآمد از طریق تولید محتوا یکی از بهترین مدل های کسب و کار اینترنتی است که نسبت به دیگر کسب و کارهای آنلاین دردسر بسیار کمتری دارد. شما می توانید از همین الان شروع به تولید محتوا کنید و آن را به پول تبدیل کنید!

کسب درآمد از تولید محتوا به صورت مستقیم

کسب درآمد از تولید محتوا به صورت مستقیم

مدل کسب درآمد از تولید محتوا و آموزش آنلاین به صورت مستقیم به این صورت است که شما خودتان تولید محتوا می کنید و آن را به کاربران سایت تان می فروشید و به صورت مستقیم از تولید محتوا و آموزش آنلاین کسب درآمد می کنید برای مثال سایت هایی که آموزش های ویدیویی می فروشند یا برای مثال سایت هایی که پکیج های آموزش طراحی سایت می فروشند ، از مدل کسب درآمد از تولید محتوا به صورت مستقیم استفاده می کنند.

کسب درآمد از تولید محتوا به صورت غیر مستقیم

کسب درآمد از تولید محتوا به صورت غیر مستقیم

و اما کسب درآمد از روش تولید محتوا آن هم به صورت غیر مستقیم بسیار جالب است چون شما در اصل هیچ محصولی ندارید! ولی با استفاده از تولید محتوای گسترده و عالی بازدید سایت تان را بالا می برید و از طریق ترافیکی که در روز کسب می کنید کسب درآمد می کنید. یکی از سایت های موفقی که توانسته از این روش کسب درآمد میلیاردی داشته باشه سایت زومیت هست.

خوبی روش درآمد غیر مستقیم از تولید محتوا این است که شما تنها یک کار باید انجام دهید و آن هم تولید محتوا است! نه نیاز دارید نگران تامین کالا و محصولات باشید و نه اینکه نگران دیر رسیدن محصول به دست مشتری یا حتی بحث پشتیبانی!

کسب و کار اینترنتی آموزش محور یکی از مدل های کسب و کار اینترنتی است که می توانید با سرمایه اولیه بسیار پایین (در حد هزینه های طراحی و نگه داری سایت) راه اندازی کنید و اگر در تولید محتوا خوب عمل کنید خیلی زود به درآمد های بسیار بالایی دست پیدا خواهید کرد.

ایده های کسب و کار اینترنتی اجرا نشده در ایران

ایده های کسب و کار اینترنتی اجرا نشده در ایران

در همین ابتدا بزارید خیالتان را راحت کنم ، به هیچ وجه ذهنتان را مشغول یافتن ایده های ناب و اجرا نشده نکنید مخصوصا اگر سرمایه ای ندارید که بخواهید برای راه اندازی کسب و کار آنلاین خود سرمایه گذاری کنید.

ایده های ناب و اجرا نشده معمولا برای راه اندازی و رونق و برند شدن نیاز به سرمایه های بسیار بالایی دارند، مهمترین دلیل آن هم ناب بودنش است! چون یک ایده ناب برای اینکه در دل جامعه راه باز کند نیاز به تبلیغات گسترده دارد به عنوان مثال اسنپ را در نظر بگیرید که در ابتدا تمامی بیلبوردهای تبلیغاتی شهرهای ایران را تصاحب کرده بود، جالب است نه ! مطمعنم که تا به حال از این زاویه به آن نگاه نکرده بودید! زمانی که بخواهید یک ایده را برای اولین بار در ایران اجرا کنید آن هم بدون سرمایه چشم گیر احتمال شکست آن کسب و کار بسیار بالا خواهد بود.

البته این را هم نمی توان نادیده گرفت که اگر ایده ای ناب داشته باشید + سرمایه توپ ! در اجرا و راه اندازی آن حتی یک ثانیه هم درنگ نکنید!

پس توجه داشته باشید که اگر زمان و سرمایه کافی ندارید به هیچ عنوان خودتان را درگیر پیدا کردن ایده های ناب نکنید و این را هم بدانید که همیشه نیازی نیست به دنبال ایده های کسب و کار اینترنتی اجرا نشده در ایران بگردید. در ادامه مقاله به شما آموزش خواهم داد که چگونه علایق خود را به پول تبدیل کنید و به راحتی با استفاده از تخصص خود یک کسب و کار اینترنتی پرسود راه اندازی کنید! آن هم با سرمایه بسیار اندک و در مواردی حتی بدون سرمایه!

چگونه یک کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنیم؟

در ادامه این مقاله می خواهم نقشه راه برای راه اندازی یک کسب و کار آنلاین را برای افرادی که سرمایه ای ندارند ترسیم کنم، به طوری که اگر اصلا سرمایه ای ندارید بتوانید با استفاده از راهنمایی هایی که در این مقاله می خوانید، خودتان بتوانید تمامی مراحل راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی را طی کنید، مراحلی مانند انتخاب حوزه کاری ، انتخاب نام دامنه، انتخاب هاست، طراحی سایت و همچنین رساندن آن به درآمدهای میلیونی ، پس ادامه مقاله را به هیچ عنوان از دست ندهید.

اما در همین ابتدا و قبل از اینکه سراغ مراحل بعدی برویم ، باید خدمتون عرض کنم که قصد ما اینه که یک کسب و کار اینترنتی با سرمایه بسیار اندک و در مواردی حتی صفر ، راه اندازی کنیم، پس نباید انتظار داشته باشید که کسب و کارتان یک شبه به درآمد برسد یا انتظار داشته باشید یک کسب و کار آنلاین همانند دیجی کالا راه اندازی کنید! پس فکر اینکه بخواهید یک اپلیکیشن موبایل خیلی خاص و حرفه ای ایجاد کنید و یا یک سایت با هزاران قلم کالا داشته باشید را از ذهن خارج کنید.

مراحل راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی بدون سرمایه

در ادامه مراحل راه اندازی یک کسب و کار آنلاین بدون سرمایه را لیست کرده ایم و هر بخش را هم تا حد امکان شرح داده ایم:

مراحل راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی بدون سرمایه

مرحله اول : شناسایی توانایی های خود

ابتدایی ترین مرحله برای کسب درآمد در بستر اینترنت شناسایی توانایی های خودتان است، شما می توانید یک قلم و کاغذ بردارید و شروع کنید به نوشتن کارهایی که بلد هستید، به عنوان مثال اگر شما فن بیان خوبی دارید این یک توانایی فوق العاده است و در کسب و کارتان خیلی به کارتان خواهد آمد، اگر دست به قلم هستید و توانایی نوشتن دارید یکی دیگر از توانایی های خوب شما است، یا اگر با نرم افزارهای مختلف مثل فتوشاپ آشنایی دارید مطمعن باشید خیلی بدردتان خواهد خورد.

پس وقت را هدر ندهید و همین الان شروع کنید و توانایی های خود را شناسایی کنید، توجه کنید که شما در مرحله بعدی با استفاده از همین توانایی ها باید حوزه فعالیت خود در اینترنت را انتخاب کنید، اگر هم توانایی زیادی ندارید نگران نباشید چون اول از همه همیشه می توانید توانایی های خود را افزایش دهید و دوم اینکه همان توانایی های اندک تان هم بدردتان خواهد خورد.

آیا بدون تخصص هم می توان کسب و کار آنلاین راه اندازی کرد؟

شاید در این مرحله از خودتان بپرسید، من که هیچگونه تخصص خاصی ندارم باید چه کنم؟ آیا واقعا باید توانایی و تخصص خاصی داشته باشم تا بتوانم کسب و کار خود را شروع کنم؟ در پاسخ این سوال باید بگویم که بله شما به تخصص های اولیه نیاز دارید و یکی از ابتدایی ترین تخصص های اولیه برای راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی توسط شخص خودتان و بدون سرمایه داشتن تخصص های یک وبمستر (مدیر سایت) است.

برای مثال شما می خواهید خودتان سایت تان را مدیریت کنید باید بتوانید با بخش های مختلف سایت تان کار کنید و برای سایت تان محتوا تولید کنید یا برای قرار دادن یک تصویر برای یک مطلب شما باید با نرم افزار فتوشاپ آشنایی داشته باشید یا حتی در مواردی بخواهید سایت تان را خودتان راه اندازی کنید یعنی کار طراحی سایت را خودتان انجام دهید تا مجبور نباشید هزینه ای برای آن بپردازید و خلاصه کلی توانایی دیگر …

پس اگر هچگونه توانایی خاصی ندارید و می خواهید کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنید اولین قدم شما کسب توانایی های یک وبمستر حداقل در سطح متوسط است تا بتوانید به خوبی کسب و کارتان را مدیریت کنید. نگران نباشید یادگیری توانایی هایی که یک مدیر سایت باید داشته باشد به هیچ عنوان سخت نیست ، تنها باید در هر روز زمانی را برای فرا گرفتن آموزش های وبمستری صرف کنید.

مرحله دوم : انتخاب حوزه کاری خود

انتخاب حوزه کاری خود برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی

همانطور که در بخش ایده های ناب اجرا نشده در ایران بحث کردیم، هدف ما از انتخاب حوزه کاری در کسب و کار اینترنتی این نیست که شما کلی زمان را برای پیدا کردن یک ایده ناب و اجرا نشده هدر بدید! ما به هیچ عنوان نمی خواهیم کاری را در فضای اینترنت شروع کنیم که قبلا توسط شخصی دیگر راه اندازی نشده است، حتی به نظر من ایده به هیچ وجه مهم نیست!

مهم انتخاب حوزه کاری است که جامعه مخاطب قابل توجهی داشته باشد و یا یکی از نیازهای مهم جامعه را پوشش بدهد حال اگر همین الان 20 رقیب کوچک و بزرگ هم داشته باشید مهم نخواهد بود چون قرار نیست کسب و کار شما دقیقا مثل آن ها باشد و شما قطعا نقاط ضعف آن ها را پوشش خواهید داد یا ایده هایی جدیدتر در همان حوزه را اجرا خواهید کرد تا از این طریق مشتری های خود را جذب کنید.

انتخاب حوزه کاری با توجه به توانایی های فردی شما

انتخاب حوزه کاری با توجه به توانایی های فردی شما

خوب حال در این مرحله است که بحث توانایی ها و تخصص های فردی شما خیلی به کارتان خواهد آمد، به عنوان مثال شما یکی از نرم افزارهای کامپیوتری محبوب را به خوبی کف دستتان می شناسید (نرم افزارهایی مثل فتوشاپ، سالیدورکز و …) و تا به امروز هم هیچ مدلی از کسب و کار آنلاین را راه اندازی نکرده اید، همین الان می توانید حوزه کاری تان را بر همین اساس انتخاب کنید و برای مثال سایتی برای آموزش حرفه ای سالیدورکز یا فتوشاپ راه اندازی کنید و با توجه به تجربه ای که در این زمینه دارید، شروع به تولید محتوا کرده و با جذب مخاطب از طریق تولید محتوای هدفمند محصولات خودتان را به فروش برسانید.

انتخاب حوزه کاری برای افرادی که تخصصی ندارند

انتخاب حوزه کاری برای افرادی که تخصصی ندارند

و اگر هم نمی توانند که در آن حوزه متخصص شوند یا زمانی را برای فرا گرفتن یک تخصص جدید ندارند می توانند به صورت واسطه ای و از طریق همکاری در فروش محصولات پر طرفدار را به فروش برسانند.

حال بسیاری از افراد هم در زمینه خاص و بدرد بخوری تخصص ندارند و نمی دانند که چگونه باید حوزه کاری کسب و کار اینترنتی خود را انتخاب کنند، اینگونه افراد 2 راه پیش رو دارند: راه اول آن است که یک حوزه پرطرفدار و با مخاطب بالا را با توجه به علایق خویش انتخاب کنند و در آن متخصص شوند.

تحقیقات برای انتخاب حوزه کاری کسب و کار اینترنتی

پس نتیجه می گیریم که اگر بخواهیم یک حوزه کاری خوب و پرطرفدار و همچنین آینده دار انتخاب کنیم باید تحقیقات خود را شروع کنیم. یکی از بهترین و کارآمد ترین ابزارها برای تحقیق انتخاب حوزه کاری، گوگل و ابزارهای آن است.

فرض کنید که یک خانم می خواهد برای انتخاب حوزه کاری خود اقدام کند، این شخص هم به آشپزی علاقه دارد و هم به کار گلدوزی و می خواهد بین این دو حوزه یکی را برای راه اندازی کسب و کار آنلاین خود انتخاب کند. یکی از بهترین ابزار ها که این خانم را از دو راهی نجات خواهد داد ابزار google trends گوگل است.

همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید با استفاده از ابزار گوگل ترندز می توانید به راحتی حوزه های کاری مختلف را با یکدیگر مقایسه کنید و ببینید که مخاطبان کدام حوزه بیشتر و یا رو به افزایش است.

اطلاعات مفید ارائه شده توسط ابزار گوگل ترندز برای دو حوزه کاری آشپزی و گلدوزی
اطلاعات مفید ارائه شده توسط ابزار گوگل ترندز برای دو حوزه کاری آشپزی و گلدوزی

توجه داشته باشید که با استفاده از ابزار گوگل ترندز شما میزان ترند شدن یا دیده شدن یک کلیدواژه را می توانید مشاهده کنید و ببینید که در بازه های زمانی مختلف کلیدواژه های شما چقدر ترند شده اند.

استفاده از خود سایت گوگل برای تحقیق حوزه کاری

در قدم بعدی برای تحقیق حوزه کاری می توانید از موتور دوست داشتنی گوگل استفاده کنید. به صورتی که کلمه اصلی حوزه کسب و کار اینترنتی خود را بدون هیچ پسوند و پیشوندی در گوگل سرچ کنید و نتایج گوگل را بررسی کنید. گوگل به شما نشان می دهد که در رابطه با کلیدواژه ای که سرچ کردید چقدر در سطح وب صحبت شده است.

برای مثال ما کلمه آشپزی را در گوگل سرچ کردیم و متوجه شدیم که در بیش از 58 میلیون صفحه از وب راجع به این کلمه بحث شده است.

جستجوی کلمه آشپزی در گوگل برای تحقیق در حوزه کاری آنلاین
جستجوی کلمه آشپزی در گوگل برای تحقیق در حوزه کاری آنلاین

و در مثال بعدی ، کلیدواژه گلدوزی را در گوگل سرچ کردیم و دیدیم که حدود 410 میلیون صفحه در این رابطه منتشر شده است.

 جستجوی کلمه گلدوزی در گوگل برای تحقیق در حوزه کاری آنلاین
جستجوی کلمه گلدوزی در گوگل برای تحقیق در حوزه کاری آنلاین

حال همانطور که در بالا هم گفتم اگر از آن دسته از افرادی هستید که تخصص و توانایی خاصی ندارید و می خواهید محصولات را به صورت واسطه ای به فروش برسانید می توانید از همین روشی که در بالا گفتم برای پیدا کردن محصولات پرطرفدار و پر فروش استفاده کنید تا بتوانید بعد از راه اندازی کسب و کار اینترنتی خود ، خیلی زود به درآمد برسید.

مرحله سوم : بررسی و تحلیل سایت های رقبا

یکی دیگر از مهمترین مراحل اولیه راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی تحلیل و بررسی دقیق رقبا در حوزه کاری مورد نظر است، برای همین شما باید کلمه کلیدی اصلی حوزه کاری خود را در گوگل جستجو کنید و حداقل 10 نتیجه اول که رقبای اصلی شما خواهند بود را به صورت دقیق و مورد به مورد تحلیل کنید.

در اینجا شما ممکن است که از خود بپرسید برای تحلیل رقبا باید چه کارهایی را انجام دهم و چه داده هایی را تحلیل کنم؟ خب تحلیل رقبا کاری بسیار ساده است، شما تنها کافیست موارد زیر را در هر رقیب به صورت دقیق تحلیل کنید:

  • بررسی ترافیک ورودی سایت
  • تحلیل قدمت و عمر سایت
  • بررسی محتوا های منتشر شده
  • تحلیل محصولات و خدمات

در ادامه هر کدام را توضیح داده ام:

بررسی ترافیک ورودی سایت

برای بررسی ترافیک سایت رقبا می توانید از ابزارهای گوناگونی استفاده کنید، یکی از معروف ترین و در دسترس ترین این ابزارها که رایگان هم هست، سایت الکساست، شما می توانید با استفاده از آن ترافیک ورودی هر رقیب را به صورت حدودی ببینید. برای اینکه بتوانید به سادگی میزان ترافیک هر سایت را بسنجید می توانید از تولبار الکسا در مرورگر خود استفاده کنید. پیشنهاد می کنیم در این رابطه حتما مقاله => افزایش رتبه الکسا را مطالعه کنید.

بعد از نصب تولبار الکسا ، به هر سایت رقیب که مراجعه کردید با کلیک روی تولبار الکسا رتبه ی الکسای سایت قابل مشاهده است. (به تصویر زیر توجه کنید)

تصویری از تولبار الکسا برای بررسی و تحلیل رقبا
تصویری از تولبار الکسا

بعد از اینکه رتبه الکسای سایت را مشاهده کردید به صورت تخمینی می توانید میزان بازدید آن را حدس بزنید، برای مثال سایتی که رتبه ی الکسای آن 2000 ایران است روزانه حدود 1000 بازدید دارد، البته باید توجه داشته باشید که این میزان کاملا تخمینی است و همچنین میزان بازدید با توجه به رتبه الکسا در حوزه های کاری مختلف متفاوت است.

بزارید اینطور بهتون بگم که اگر رقبای تان رتبه الکسای بالای 5000 دارند اصلا آن ها را رقیب حساب نکنید! ولی اگر رتبه الکسای زیر 1000 دارند رقبای سر سختی خواهند بود!

بررسی قدمت و عمر سایت رقیب

مرحله بعدی برای تحلیل رقبا ، بررسی قدمت سایت آن ها است. برای اینکه بدانید رقیب مورد نظر از چه تاریخی نام دامنه اش را ثبت کرده و کسب و کار اینترنتی خودش را آغاز کرده است می توانید از سایت who.is استفاده کنید.

بعد از مراجعه به سایت who.is می توانید نام دامنه رقیب خود را در آن وارد کنید تا اطلاعات مفیدی را از قبیل تاریخ رجیستر کردن دامنه تاریخ انقضای دامنه و همچنین اطلاعاتی دیگر از آن را بررسی کنید.

برای مثال ما دامنه سایت دیجی کالا را مورد بررسی قرار دادیم که می توانید در تصویر زیر مشاهده کنید:

بررسی قدمت و عمر سایت رقبا
بررسی قدمت و عمر سایت رقبا

خب ما با استفاده از ابزار who.is تونستیم بفهمیم که دامنه سایت دیجی کالا در سال 2006 به ثبت رسیده است و با یه حساب ساده سر انگشتی می تونیم سابقه فعالیت و قدمت آن را محاسبه کنیم.

بررسی محتواهای منتشر شده در سایت رقبا

بعد از بررسی میزان ترافیک و همچنین قدمت رقیب، نوبت به بررسی و تحلیل محتواهای منتشر شده در سایت رقیب است. رقیب شما اگر حتی سایتی با قدمت بالا داشته باشد ولی از محتواهای خوب و کاربرپسند برخودار نباشد ، شما خیلی راحت با تولید و انتشار محتوای مخاطب پسند می توانید خیلی زود از آن پیشی بگیرید. معمولا برای بررسی قدرت رقیب در بحث تولید محتوا می توانید تعداد صفحات ایندکس شده آن را در گوگل ببینید .

البته توجه داشته باشید که تنها تعداد صفحات بالای ایندکس شده در گوگل ملاک نیست، بلکه ملاک اصلی کیفیت محتوای عرضه شده است. اما به هر حال شما می توانید با قرار دادن کلمه { site } قبل از نام دامنه تعداد صفحات ایندکس شده در گوگل را مشاهده کنید، برای مثال برای نام دامنه آکادمی وبکیما باید عبارت { site:webkima.com } را در گوگل سرچ کنید تا تعداد صفحات ایندکس شده در گوگل را مشاهده کنید:

دیدن تعداد صفحات ایندکس شده در گوگل برای تحلیل رقبا
دیدن تعداد صفحات ایندکس شده در گوگل برای تحلیل رقبا

بعد از اینکه تعداد صفحات ایندکس شده را چک کردید، برای قدم بعدی باید به صفحات مختلف سایت رقیب تان مراجعه کنید و کیفیت محتواهای منتشر شده در آن را به دقت بررسی کنید.

یک محتوای خوب و با کیفیت باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟

  • دارای حداقل 2000 کلمه باشد
  • محتوای ارزشمند و کاربردی باشد
  • دارای تصاویر با کیفیت و جذاب باشد
  • اگر نیاز بود ویدیو با کیفیت داشته باشد
  • کاربران سایت در رابطه با آن نظر داده باشند
  • با کلمه کلیدی خود رتبه خوبی در گوگل داشته باشد

می توان گفت که مواردی که در بالا آوردیم تقریبا ویژگی های یک محتوای خوب و ارزشمند است، حال شما اگر می خواهید که در برابر رقبایتان حرفی برای گفتن داشته باشید باید از آنها بسیار بهتر عمل کنید.

مرحله چهارم : انتخاب نام دامنه و هاست

مرحله بعدی بعد از انجام مراحل اولیه راه اندازی کسب و کار اینترنتی، انتخاب نام دامنه مناسب و تهیه یک هاست خوب از یک شرکت هاستینگ معتبر است. توجه داشته باشید که این مرحله یکی از مهمترین مراحل راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی است، بنابراین با دقت کامل آن را مطالعه کنید.

انتخاب نام دامنه مناسب

یک نام دامنه خوب و مناسب می تواند برند شما را خیلی زود بر سر زبان ها بیاندازد و کلی مخاطب برای تان جذب کند و اما در مقابل اگر نتوانید یک نام دامنه مناسب انتخاب کنید، بعد از مدتی که فعالیت خود را شروع کنید احساس خواهید کرد که باید دامنه سایت تان را تغییر دهید، بنابراین پیشنهاد می کنم برای اینکه یک نام دامنه متناسب با حوزه کاری خود انتخاب کنید حتما مقاله راهنمای انتخاب نام دامنه مناسب را مطالعه بفرمایید.

انتخاب یک هاست معتبر

انتخاب یک هاست معتبر و مناسب یکی دیگر از مهمترین قدم ها برای راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی به صورت اصولی است. بزارید یک نکته خیلی مهم را خدمت تان عرض کنم، اگر می خواهید در کسب و کار تان موفق شوید و از همان ابتدای شروع به کارتان با مشکلات عجیب و غریب روبرو نشوید به هیچ عنوان دنبال هاست ارزان قیمت نروید، از قدیم گفتن هر چقدر پول بدی همون قدر هم آش می خوری!

در مقاله 10 شرکت هاستینگ برتر ایران به صورت کامل و حرفه ای به موضوع خرید هاست معتبر و اینکه یک هاست مناسب باید چه ویژگی هایی داشته باشد پرداخته ایم پس حتما برای انتخاب یک هاست مناسب این مقاله را به دقت مطالعه کنید.

مرحله پنجم : طراحی سایت و راه اندازی آن

طراحی سایت و راه اندازی آن

بعد از انجام مراحل اولیه راه اندازی کسب و کار اینترنتی و انتخاب نام دامنه و هاست، نوبت به طراحی سایت تان می رسد. شما می توانید به روش های مختلفی مرحله طراحی سایت را انجام دهید.

اگر زمانی برای یادگیری مراحل طراحی سایت ندارید می توانید از شرکت های طراحی سایت حرفه ای استفاده کنید ، برای مثال می توانید از تیم طراحی سایت وبکیما استفاده کنید ( قیمت های ما نسبت به کیفیت سایت هایی که طراحی می کنیم واقعا ناچیز است ) . اگر طراحی سایت خود را برون سپاری کنید هم مزیت هایی خواهید داشت و هم معایبی که در ادامه هر کدام را بررسی می کنیم.

مزیت برون سپاری کار طراحی سایت تان

اگر بتوانید از پس هزینه های سفارش طراحی سایت به یک تیم مجزا بر بیایید ، بزرگ ترین مزیت آن سرعت انجام کارها خواهد بود شما کافیست سایتی که مد نظر دارید را به یک تیم طراحی سایت سفارش دهید و خیلی زود سایت آماده برای تولید محتوا را دریافت کنید، شما حتی می توانید در طول زمان آماده شدن سایت خود چند محتوای خوب هم آماده کنید تا با قدرت کارتان را از همان ابتدا آغاز کنید.

مزیت دیگر آن این است که دیگر نیازی نخواهید داشت که خودتان را درگیر کارهای فنی طراحی سایت کنید و تنها روی کسب و کار اینترنتی خود متمرکز خواهید شد.

معایب برون سپاری کار طراحی سایت تان

یکی از بزرگ ترین معایب اینکه سایت تان را برای طراحی به شرکت یا شخصی دیگر بسپارید این است که باید برای آن هزینه بپردازید و اگر نمی توانید از پس هزینه های آن بر بیایید هیچ اشکالی ندارد همین الان به بخش آموزش وردپرس آکادمی وبکیما مراجعه کنید و تمامی کارهای طراحی سایت تان را ابتدا فرا بگیرید و سپس اجرا کنید.

در این صورت شما خودتان یاد خواهید گرفت که چگونه سایت تان را طراحی و راه اندازی کنید و نیازی به پرداخت هزینه نخواهید داشت، و فقط باید زمانی را برای یادگیری این مورد اختصاص دهید.

همچنین بهتون پیشنهاد می کنم که در هر دو صورت یعنی چه می خواهید خودتان سایت تان را طراحی کنید ، چه می خواهید طراحی سایت تان را به یک شرکت یا شخص دیگر بسپارید، سایت تان را با استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس راه اندازی کنید، برای این حرفم دلایل محکمی دارم ولی چون قبلا در مقاله وردپرس چیست به صورت کامل توضیح دادم پیشنهاد می کنم برای اینکه با وردپرس و مزایای آن به صورت کامل اشنا شوید حتما مقاله وردپرس چیست را مطالعه بفرمایید.

چگونه فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنم ؟

چگونه فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنم ؟

شاید تا به امروز و قبل از مطالعه این مقاله با خودتان فکر می کرده اید که طراحی و راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی که بتوانید از آن درآمد کسب کنید کاری دشوار و هزینه بر است. اما می خوام یک خبر خیلی خوب بهتون بدم چون شما اگر کار طراحی سایت با وردپرس را فرا بگیرید تنها با نصب یک افزونه فروشگاه ساز به نام ووکامرس می توانید یک فروشگاه اینترنتی حرفه ای با تمامی امکانات در اختیار داشته باشید.( برای آشنایی بیشتر با افزونه ووکامرس مقاله فروشگاه ساز ووکامرس چیست؟ را مطالعه کنید. )

افزونه فروشگاه ساز ووکامرس یک افزونه کاملا رایگان و حرفه ای است که تمامی کارهای شما را بدون دخالت انسانی انجام خواهد داد. شما می توانید سایت تان را به گونه ای تنظیم کنید تا مشتری خودش بدون دخالت شما ثبت سفارش انجام دهد و به درگاه پرداخت متصل شده و محصول خود را تحویل بگیرد. (حتی در زمانی که در خواب ناز یا تعطیلات آخر هفته به سر می برید!). اگر می خواهید کار با افزونه ووکامرس و پیکربندی آن را به آسانی و رایگان فرا بگیرید کافیست سری به بخش آموزش ووکامرس وبکیما بزنید!

همچنین اگر می خواهید یک سایت فروش کالای فیزیکی همانند سایت دیجی کالا راه اندازی کنید هم می توانید با استفاده از وردپرس جادویی این کار را انجام دهید، تنها کافیست روی وردپرس خود یک پوسته فروشگاهی نصب کنید تا به صورت معجزه آسایی 90 درصد کار انجام شود و 10 درصد باقیمانده هم اینه که باید محصولات خود را وارد کنید! به همین راحتی!

چگونه برای سایت خود درگاه پرداخت آنلاین بگیرم؟

چگونه برای سایت خود درگاه پرداخت آنلاین بگیرم؟

بعد از اتمام کار طراحی سایت و راه اندازی فروشگاه اینترنتی نوبت به گرفتن درگاه پرداخت برای سایت است. در حقیقت شما بدون داشتن یک درگاه پرداخت امن و مطمعن نمی توانید از کسب و کار اینترنتی خود کسب درآمد داشته باشید، پس نتیجه می گیریم که مرحله درگاه پرداخت مهمترین کار برای شروع یک کسب و کار آنلاین است.

درگاه پرداخت مستقیم

اگر بخواهید از همان ابتدا برای دریافت درگاه پرداخت مستقیم اقدام کنید کمی کارتان دشوار خواهد بود چون برای دریافت درگاه پرداخت مستقیم باید اینماد داشته باشید و مراحل گرفتن اینماد هم کمی زمان بر است. پس پیشنهاد می کنم اگر تازه می خواهید کسب و کار اینترنتی تان را استارت بزنید ، از درگاه های پرداخت واسط استفاده کنید تا در همان ابتدای کار درگیر کارهای اداری ثبت سایت و غیره … نشوید، که در ادامه توضیح دادیم.

درگاه پرداخت واسط

قبل از هر چیز بزارید واستون توضیح بدم که درگاه پرداخت واسط چیست و چگونه کار می کند؟ درگاه پرداخت واسط در حقیقت واسط بین شما و بانک خواهد بود به این صورت که شما در سایت درگاه واسط ثبت نام می کنید و یک قرارداد به صورت کتبی می نویسید و امضا می کنید که با قوانین موافقت کرده اید، سپس درگاه واسط به شما یک درگاه پرداخت اختصاصی با یک کد درگاه مخصوص می دهد که با نصب یک افزونه در وردپرس به راحتی می توانید آن را تنظیم کنید.

سپس زمانی که مشتری شما در سایت تان اقدام به خرید می کند از طریق درگاه پرداخت اینترنتی سایت واسط به بانک متصل خواهد شد و عملیات پرداخت صورت خواهد گرفت، سپس پول از حساب مشتری به حساب درگاه واسط منتقل شده که شما بعد می توانید از درگاه واسط درخواست کنید تا پول را به حساب شخصی خودتان منتقل کند. فقط در این بین درگاه واسط مبلغی جزئی را به عنوان کارمزد دریافت می کند.

یکی از بهترین و معتبرترین درگاه های پرداخت واسط ، درگاه پرداخت زرین پال است (zarinpal.com) که کاملا امن و مطمعن است ، ما خودمان در آکادمی وبکیما نیز از درگاه پرداخت زرین پال استفاده می کنیم در زیر تصویری از این درگاه را مشاهده می کنید، همچین پیشنهاد می کنیم حتما مقاله => بهترین درگاه پرداخت واسط اینترنتی که در همین رابطه منتشر شده را نیز مطالعه بفرمایید.

درگاه پرداخت زرین پال
درگاه پرداخت زرین پال

مرحله ششم : جذب ترافیک هدفمند برای سایت

خوب حالا فرض کنیم شما تمامی مراحل راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی که تا به حال راجع به آن بحث کردیم را به خوبی انجام دادید اما تا زمانی که سایت تان مخاطب و بازدید کننده نداشته باشد هیچ درآمدی هم در کار نخواهد بود، پس هنوز مهمترین مرحله مانده است!

چون در ابتدای مقاله قید کردیم که این مقاله مخصوص افرادی است که می خواهند بدون سرمایه کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنند پس برای جذب ترافیک هم از راه های بدون هزینه استفاده می کنیم. یعنی در ابتدای راه اندازی سایت تان به هیچ عنوان نیازی ندارید که برای جذب ترافیک هزینه ای پرداخت کنید.

روش های بسیار زیادی برای افزایش ترافیک سایت وجود دارد که بهترین و هدفمندترین روش افزایش ترافیک، سئو سایت است. اگر بتوانید سایت تان را به گونه ای برای موتور جستجوی گوگل بهینه کنید که در کلمات اصلی و کلیدی حوزه کاری خودتان در صفحه اول گوگل قرار بگیرید بدون شک می توانید روزانه ترافیک زیاد و هدفمندی را از گوگل دریافت کنید.

مطمعن باشید افرادی که از طریق گوگل با کسب و کار اینترنتی شما آشنا می شوند خیلی راحت تر به مشتری شما تبدیل می شوند تا اینکه شما برای جذب ترافیک از روش های تبلیغاتی متفاوت استفاده کنید.

برای آشنایی کامل با سئو پیشنهاد می کنم حتما مقاله های سئو چیست و تاریخچه سئو را با دقت مطالعه کنید. همچنین اگر می خواهید یاد بگیرید که چگونه سایت تان را سئو کنید مقالات بخش آموزش سئو آکادمی وبکیما را از دست ندهید.

جذب ترافیک با استفاده از گوگل ادوردز

فرایند سئوی سایت کمی زمانبر است و برای اینکه بتوانید در حوزه ای با سطح متوسط از نظر رقبا مطرح شوید حداقل به 6 الی 9 ماه زمان نیاز دارید اما اگر می خواهید دقیقا از بعد از راه اندازی کسب و کار اینترنتی تان ترافیک هدفمند را با هزینه های هدفمند جذب کنید پیشنهاد می کنم از گوگل ادوردز استفاده کنید. برای آشنایی بیشتر با گوگل ادوردز به مقالات فروش با گوگل ادز و گوگل ترندز چیست؟ مراجعه کنید.

افزایش بازدید سایت با بازاریابی محتوا

یکی دیگر از روش های بسیار عالی و هدفمند برای افزایش ترافیک سایت استفاده از بازاریابی محتوا است. شما با استفاده از بازاریابی محتوا می توانید هدفمند ترین جامعه مخاطب خود را جذب کنید.

روش جذب مخاطب در بازاریابی محتوا به این صورت است که شما با تولید محتوای هدفمند سعی می کنید تا نیازهای جامعه هدف خود را برطرف کنید، توجه داشته باشید که در بازاریابی محتوا شما به هیچ وجه روی جذب مشتری کار نمی کنید! بلکه شما با محتواهای خود نیاز مخاطبان تان را برطرف می کنید و همین باعث می شود تا کم کم مخاطب های شما به مشتریان پر و پا قرص شما تبدیل شوند.

تا چند سال قبل در ایران، بازاریابی محتوا بسیار کم انجام می شد آن هم توسط چند سایت بزرگ و مطرح ، اما امروزه شما بدون استفاده از بازاریابی محتوا عملا نمی توانید در حوزه کاری خودتان رشد کنید و مطرح شوید چون تمامی کسب و کارهای اینترنتی به صورت گسترده در حال بازاریابی محتوا و تولید محتوای هدفمند هستند. پیشنهاد می کنیم مقاله => افزایش بازدید سایت به صورت رایگان که برای افزایش بازدید از سمت گوگل منتشر شده است را حتما مطالعه بفرمایید.

تفاوت تبلیغات و بازاریابی محتوا

با توضیحاتی که تا اینجا دادم فکر می کنم به خوبی تفاوت بین تبلیغات و بازاریابی محتوا را متوجه شده اید، تفاوت بازاریابی محتوا با تبلیغات در این است که شما در بازاریابی محتوا نیازی ندارید که به جذب مشتری بپردازید چون خود به خود مخاطبان شما به مشتری های شما تبدیل می شوند ولی این در تبلیغات کاملا برعکس است چون شما با هزینه ای که برای تبلیغات می کنید دقیقا به دنبال مشتری می گردید!

جذب مخاطب با استفاده از شبکه های اجتماعی

باید بپذیریم که ما هم اکنون در عصر شبکه های اجتماعی زندگی می کنیم و هر کدام از ما حداقل عضو چند شبکه اجتماعی مختلف هستیم و روزانه ساعاتی را ( بسته به شدت اعتیادمان! ) در شبکه های اجتماعی می گذرانیم. پس نتیجه می گیریم که جذب مخاطب از طریق شبکه های اجتماعی هم یکی از راه های بسیار خوب برای رشد کسب و کار اینترنتی است.

اگر می خواهید آینده کسب و کار اینترنتی خود را تضمین کنید باید برای کاربران موبایلی خود ارزش بالایی قائل شوید چون هم اکنون چیزی بالغ بر 70 درصد کاربران اینترنت را کاربران موبایل تشکیل می دهند، برای همین هم سایت های بزرگی همچون دیجی کالا و دیوار اپلیکیشن های مخصوص کاربران موبایل طراحی کرده اند که این جامعه بزرگ را از دست ندهند.

اشتباه نکنید!

به هیچ وجه اساس و پایه کسب و کار اینترنتی خود را بر پایه شبکه های اجتماعی بنا نکنید که احتمال از بین رفتن کسب و کار نازنین تان زیاد خواهد بود ، چون تجربه نشان داده که شبکه های اجتماعی معمولا مقطعی و گذرا هستند ، گاهی هستند! گاهی نیستند! برای مثال زمانی شبکه های اجتماعی لاین و وایبر در ایران استفاده زیادی داشت اما الان شبکه های اینستاگرام و تلگرام محبوبیت بیشتری دارند.

اگر می خواهید کسب و کارتان همیشگی باشد گوگل را پایه کار خود کنید چون مطمعن باشید گوگل خان حالا حالا ها مهمان ما خواهد بود! و از شبکه های اجتماعی تنها برای جذب ترافیک بیشتر و برند سازی استفاده کنید. یکی از راه های برند سازی و جذب ترافیک از شبکه های اجتماعی راه اندازی کمپین های تبلیغاتی هدفمند است.

مرحله هفتم : ساخت مشتری وفادار

آخرین مرحله از پروژه راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی بدون سرمایه ساختن مشتری های وفادار است که یکی از مراحل مهم پس از راه اندازی کسب و کار آنلاین است. اگر می خواهید روز به روز درآمد بیشتری از کسب و کار خود کسب کنید و برند محبوبی داشته باشید باید بتوانید برای خود مشتریان وفادار بسازید.

مهمترین راز موفقیت هر کسب و کاری تعداد مشتریان راضی و وفادار آن کسب و کار است، اگر درصد بالایی از مشتریان شما از خدمات و محصولات شما راضی باشند مطمعن باشید که همان مشتریان راضی برای شما تبلیغات می کنند و برایتان مشتری های جدیدی می فرستند. اکثر برندهای مطرح جهان را اگر بررسی کنید متوجه خواهید شد که تنها به خاطر رضایت مشتریان خود برند شده و تا این حد محبوب شده اند.

برای اینکه بتوانید مشتریان خود را وفادار کنید تا برای شما تبلیغات دهان به دهان کنند و کسب و کار اینترنتی تان محبوب شود تنها باید مشتریان خود را راضی نگه دارید. یکی از مهم ترین موارد برای راضی نگه داشتن مشتریان علاوه بر ارائه خدمات و محصولات با کیفیت بالا، پشتیبانی قوی است.

شما باید برای کسب و کار اینترنتی خود یک پشتیبانی مثال زدنی داشته باشید تا بعد از برند شدن کسب و کارتان الگوی دیگر کسب و کار ها شوید، اگر توانستید این هدف را ممکن سازید مطمعن باشید طوفان هم نخواهد توانست کسب و کار شما را شکست دهد. به یاد داشته باشید که همیشه و در هرصورت حق با مشتری است، مشتری مداری و راضی نگه داشتن مشتری را سر لوحه کار خویش قرار دهید.

یکی دیگر از راه های وفادار سازی مشتریان این است که شما در مدت زمان های مشخصی ، برای مثال به صورت ماهانه به ایمیل مشتریان خود هدایا و تخفیفات ویژه ای ارسال کنید. با این کار مشتریان شما را از یاد نخواهند برد، مطمعن باشید که از این کار نتیجه خوبی دریافت خواهید کرد.

همچنین باید در سایت تان شرایطی را فراهم کنید تا کاربران عادی سایت تان هم به مشتریان شما تبدیل شوند برای مثال می توانید از تخفیف 50 درصدی برای اولین خرید استفاده کنید تا به هر صورتی که شده کاربر حداقل تجربه یک خرید از سایت شما داشته باشد.

همچنین داشتن صفحاتی مانند : سوالات متداول ، سوال جواب ، راهنمای خرید از سایت ، درباره ما ، تماس با ما ، قوانین و مقررات و … در شفاف سازی کسب و کار تان کمک خواهد کرد و باعث افزایش فروش شما خواهد شد.

این نکته را همیشه به یاد داشته باشید که جذب مشتریان جدید هزینه بسیار بالاتری نسبت به نگه داری مشتریان فعلی دارد. پس در نگه داری و مشتریان فعلی خود کوشا باشید و آن ها را راضی نگه دارید.

کسب درآمد اینترنتی با موبایل چگونه است؟

یکی از مدل های جدید کسب و کار اینترنتی که بعد از روی کار آمدن موبایل های هوشمند شکل گرفت، کسب و کار اینترنتی موبایلی است. راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی با موبایل بسیار ساده و کم هزینه ( در بسیاری موارد بدون هزینه ) و همچنین سودآور است.

همانطور که در بخش های قبل گفتم بیش از 70 درصد از کاربران اینترنت را کاربران موبایل تشکیل می دهند این یعنی یک جامعه بسیار بزرگ که می توان از آن درآمد های بسیار زیادی کسب کرد.

کسب درآمد اینترنتی از اینستاگرام

چند سالی است که اینستاگرام در ایران بسیار محبوب شده است و رقم بسیار زیادی از ایرانیان عضو شبکه اجتماعی اینستاگرام هستند که این واقعا برای کسب و کارهای اینترنتی و افرادی که می خواهند با موبایل شان کسب درآمد کنند یک موقعیت بسیار عالی است تا از این جامعه بزرگ به کسب درآمد بپردازند.

خوبی کسب درآمد از اینستاگرام این است که نیازی به هیچگونه سرمایه ندارید، تنها سرمایه شما یک موبایل هوشمند و یک اینترنت است که با استفاده از آن کسب و کار آنلاین و اینستاگرامی خود را آغاز کنید. همانطور که هم اکنون هزاران اینفلوئنسر ایرانی از اینستاگرام در حال کسب درآمد هستند.

نمونه هایی از  اینفلوئنسر های ایرانی
نمونه هایی از اینفلوئنسر های ایرانی

بهترین راه کسب درآمد از اینستاگرام چیست؟

بدون شک بهترین راه برای کسب درآمد از شبکه اجتماعی اینستاگرام بلاگری است. بلاگری یعنی اینکه در پیج اینستاگرام تان و برای مخاطبان حوزه کاری خود شروع به تولید محتوا کنید.

برای مثال شما می توانید در حوزهای مختلفی از قبیل:

  • مد و فشن
  • آموزش آشپزی
  • آموزش فیتنس
  • آموزش آرایشگری
  • آموزش های بدنسازی
  • آموزش موفقیت فردی
  • آموزش فروش و بازاریابی
  • آموزش خیاطی و گلدوزی
  • آموزش های رژیم لاغری و تغذیه
  • آموزش پول دار شدن و کسب ثروت
  • آموزش مهارت های زندگی و توسعه فردی
  • و کلی موارد دیگر

شروع به تولید محتوا کنید و افراد علاقمند حوزه کاری خود را به عنوان فالوور به پیج خود جذب کنید. بعد از اینکه توانستید فالووهای زیادی را جذب کنید ، خود به خود از شرکت ها ، سایت ها و پیج های حوزه کاری تان پیشنهادات تبلیغات و همکاری در فروش دریافت می کنید و با تبلیغات در پیج تان می توانید کلی درآمد کسب کنید.

هم اکنون اینفلوئنسرهایی در اینستاگرام در حا فعالیت هستند که تبلیغ یک استوری شان حداقل یک میلیون تومان است آن هم تنها برای چند ساعت! حال خودتان تصور کنید که به چه اندازه می توانید از اینستاگرام کسب درآمد کنید.

پیشنهاد می کنم برای افزایش فالوور در شبکه های اجتماعی و مخصوصا اینستاگرام، به هیچ وجه سراغ خرید فالوور فیک و غیر واقعی نروید چون این یک اشتباه مهلک و زیان بار خواهد بود. برای آشنایی با روش های جذب و افزایش فالوور واقعی در اینستاگرام مقاله افزایش فالوور اینستاگرام را مطالعه کنید.

همچنین اگر می خواهید با یک بلاگر ایرانی و حرفه ای از اینستاگرام آشنا شوید که هم اکنون از پیج اینستاگرام خود درآمدهای میلیون دلاری دارد مقاله راز موفقیت صدف بیوتی و استفاده از آن در کسب و کار اینترنتی را مطالعه کنید.

جمع بندی

در این مقاله سعی کردم به صورت خیلی ساده و روان مراحل راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی را برای افرادی که سرمایه ای ندارند بیان کنم. توجه داشته باشید که شاید مراحل راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی ساده به نظر بیاید ولی به درآمد رساندن آن به هیچ وجه کار ساده ای نیست! و به قول معروف باید اراده فولادی و صبر ایوب داشته باشید!

برای اینکه بتوانید یک کسب و کار اینترنتی را به درآمد نسبتا خوبی برسونید باید اعتماد کاربران خود را جلب کنید و خوبه بدونید که جلب اعتماد مشتری در کسب و کار های فیزیکی و زمانی که به صورت حضوری مشتریان را ملاقات می کنید کار ساده ای نیست چه رسد به کسب و کار اینترنتی که شاید هیچ وقت نه شما مشتری را ببینید نه مشتری شما را!

در کسب و کار اینترنتی شما باید به صورت پیوسته و مستمر کارهایی نظیر تولید محتوا ، سئوی سایت ، پشتیبانی و … را انجام دهید تا بتوانید کاربران و مشتریان خود را راضی کنید. هرگونه سوالی در رابطه با این مقاله و راه اندازی کسب و کار اینترنتی دارید در قسمت نظرات سایت مطرح کنید تا پاسخ خود را در سریع ترین زمان ممکن دریافت کنید.

4.8/5 - (6 امتیاز)

نظرات در “کسب و کار اینترنتی بدون دانش و سرمایه واقعا ممکن است؟

  1. زهرا میگوید:

    باعرض سلام خدمت استاد عزیز آقای عبدی من شخصا خیلی در مورد کسب وکار مطالعه داشتم درسایتای مختلف ولی این سخنان شما خیلی خیلی عالی ودلسوزانه بودن من ازخداوند منان آرزوهای بهترینها را برای شما دارم انشاله درپناه ایزد موفق باشید

    • نبی عبدی میگوید:

      با سلام و احترام، بسیار خوشحال هستیم که این مقاله مورد پسند شما قرار گرفته است، ما در این مقاله سعی کردیم واقعیت های راه اندازی کسب و کار اینترنتی بدون سرمایه و دانش را بیان کنیم تا دوستانی که علاقمند هستند، بتوانند با دیدی باز وارد این حوزه شوند تا در نهایت با راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی موفق، به هدف خود دست پیدا کنند. تشکر ویژه از شما که با ثبت نظرات تان به ما دلگرمی کار می دهید، موفق و پیروز باشید.

  2. samira میگوید:

    چه مقاله های آموزشی خوبی در زمینه کسب و کار اینترنتی منتشر کرده اید، با تشکر از زحمات شما، براتون بهترین هارو آرزومندم.

دیدگاهتان را بنویسید

آموزش‌های ویدیویی جدید فقط در یوتیوب منتشر می‌شود!

بزن بریــم!