فریلنسر کیست؟چگونه فریلنسر شویم؟

فریلنسر کیست؟ چگونه فریلنسر شویم؟

آخرین بروزرسانی در تاریخ : 8 فروردین 1402

این سوالاتی است که در ذهن بسیاری از کاربران فعال در این حوزه ایجاد می‌شود. اما ما در این مقاله نیز قصد داریم تا شما را با مفهوم این سوالات آشنا کنیم. با شروع انقلاب صنعتی در دنیا، شغل‌های آزاد نیز گسترش پیدا کردند، اما در حال حاضر با استفاده از دنیای اینترنت و دسترسی‌های آنلاین، این مشاغل بصورت نامحدود فعالیت می‌کنند. افرادی که به صورت فریلنسری کار می‌کنند، از وقت شناسی و تعهد بالایی برخوردارند.

در سال های گذشته به دلیل توسعه و رشد زیاد فضای وب و اینترنت، بستر خوبی برای افراد علاقه مند به کار اینترنتی به وجود آورد تا بتوانند به راحتی در خانه درآمد داشته باشند و لازم نباشد بیرون از خانه کاری انجام بدهند.

هر فردی می تواند درخانه خود و با دسترسی به اینترنت با افراد یا شرکت هایی که نیروی دورکاری با مهارت لازم که آنها می خواهند ارتباط داشته باشد و پروژه های مختلفی بر اساس نیاز آنها و مهارت خود انجام دهد به این فرد فریلنسرینگ یا آزادکار می گویند. در ادامه این مقاله از سری مقالات کسب و کار اینترنتی با ما همراه باشید تا به این موضوع بپردازیم.

راهنمای مطالعه:

چه مشاغلی را میتوان به صورت فریلنسری انجام داد؟

  • تایپ
  • تولید محتوا
  • نویسندگی
  • طراحی لوگو
  • مترجم
  • مشاوره
  • سئو سایت
  • آموزش الکترونیک
  • موشن گرافیک یا پویانمایی
  • و هر شغل دیگری که بتوان از راه دور انجام داد
  • طراحی سایت برای یادگیری طراحی سایت می توانید به صفحات => آموزش وردپرس و آموزش المنتور مراجعه کنید.

فریلنسر کیست؟

افراد بسیاری وجود دارند که امروزه بدون اینکه به نهاد و سازمانی وابسته باشند، بصورت آزاد فعالیت و تخصص خود را دنبال می‌کنند. این افراد بسته به نیاز، کارفرماهای خودشان را تغییر می‌دهند و در حیطه‌های مختلفی با آنها همکاری می‌کنند. فریلنسر یا شغل آزاد، با انقلاب صنعتی پا به عرصه گذاشت و توانست بسیاری از حرفه ها و فعالیت‌هایی که پیش از آن از کار افتاده بودند را دوباره رونق ببخشد.

امروزه در دنیای اینترنت این شغل توانسته جایگاه خوبی را در دنیای وب دریافت کند. قطعاً Freelancer Economy یا اقتصاد آزادکارها به گوشتان خورده است، در دنیای امروزی با گسترش اینترنت و در دسترس بودن سایت‌های مختلف برای فعالیت کردن، فریلنسری به یکی از گزینه‌های مهم برای شغل تبدیل شده است. تا اینجای این پست قصد داشتیم تا شما را با مفهوم فریلنسر و آزاد کارها آشنا کنیم، اما سوال اصلی این است که “چگونه فریلنسر شویم؟” و “چگونه یک فریلنسر خوب باشیم؟” در ادامه این پست قصد داریم تا راه‌های فریلنسر شدن را برای شما روشن کنیم.

مزایای شغل فریلنسرینگ چیست؟

یکی از مزایایی که در فریلنسرینگ وجود دارد، کارمزد فریلنسری است. به اینصورت که به دلیل حجم بالای محتوا و سفارشات، شما قادر هستید که میزان دریافتی‌هایتان را نیز بالا ببرید. زمان برای افرادی که در این حوزه کار می‌کنند از اهمیت بالایی برخوردار است و به نوعی این افراد می‎توانند از زمان خود به درستی استفاده کنند چون یکی از مزایای آن کاهش رفت و آمد است.

+حق الزحمه‎ای که افراد در انجام کارهایی که بدون تعهد است، بصورت روزانه، پروژه‌ای و ساعتی است که بسته به نوع محتوایی است که انجام می‌شود. مثلا برای یک پروژه فریلنسری عمرانی و یا گرفتن یک محتوای طراحی معماری از خارج می‌بایست زمان زیادی همراه با بازدهی بالا برای به انجام رسیدن یک پروژه خوب صرف شود.

در زیر برخی دیگر از مزایای شغل فریلنسرینگ را لیست کرده ایم:

  • در کار خود خلاقیت کاری دارند.
  • در کار خود اختیار عمل بالایی دارند.
  • نیاز به رفت و آمد به اداره ای ندارند.
  • افراد مزاحم برای کارشان وجود ندارد.
  • تنوع کاری بسیار بالایی در کار خود دارند.
  • زمان انجام کار و پروژه برایشان متغیر است.
  • می توانند در هر زمان و مکانی که می خواهند کار خود را انجام بدهند.
  • حتی می توانند در کنار شغل خود به کارهای روزانه و شخصی خود برسند.
  • می تواند هر ماه با نیاز کاری خود پروژه قبول کند و حتی می تواند برای خود درآمد دلخواهی داشته باشد.
  • فریلنسرها می توانند بصورت آزادانه برای خود کارکنند، و شخص خاصی روی کار آنها نظارت ندارد و در هر زمانی از روز می توانند کار خود را انجام بدهند.
میزان کسب درآمد در فریلنسری

میزان کسب درآمد در فریلنسری

خیلی از افراد هستند که از طریق فریلنسرینگ، می‌توانند درآمد خوبی کسب کنند. یکی از دلایلی که باعث می‌شود یک شغل آزاد آنلاین در کنار شغل اصلی تان داشته باشید این است که این روش یکی از بهترین گزینه‌ها برای پس انداز پول است، نکته جالبی که در فریلنسرینگ وجود دارد این است که اگر بصورت منظم و با سرعت عمل بالا مهارت خودتان را پیش ببرید می‌توانید ماهیانه پول خوبی را دریافت کنید. این موضوع بهترین گزینه برای پرداخت و انجام کارهای جانبی است. شما با درآمدی که از طریق فریلنسر دریافت می‌کنید، می‌توانید مهارت‌های بیشتری را بیاموزید و سطح خودتان را ارتقاء ببخشید. چند مورد از دلایلی که باعث می‌شود دیدتان نسبت به فریلنسر بودن تازه شود:

  • همانطور که در ادامه به این موضوع اشاره می‌شود، اگر وسایل و ابزار مناسب با مهارتتان را در دسترس دارید می‌توانید استارت کار را بزنید.
  • با استفاده از فریلنسرینگ می‌توانید به راحتی و سریع به کارفرما وصل شوید و از این طریق کار خود را انجام دهید.
  • یکی از مزیت‌های موجود در فریلنسرینگ این است که شما استقلال بیشتری در کارتان دارید و می‌توانید بصورت پاره وقت به مهارتی که انتخاب کرده‌اید، ادامه دهید.

شروع به کار کردن به عنوان یک فریلنسر

  1. برای اینکه شخصی بتواند به عنوان یک فریلنسر کار خود را انجام دهد باید مهارت ها و توانمندی های خود را بالا ببرد تا بتواند کار خوبی را به مشتریان خود ارائه دهد.
  2. بعد از اینکه مهارت و شغل خود را پیدا کرد؛ می تواند از طریق برنامه مربوط به کسب کار، مهارت خود را در فضای مجازی به اشتراک بگذارد.
  3. اپلیکیشن و وب سایت هایی وجود دارد، که به فرد این امکان را می دهد؛ تا بتواند مهارت و نمونه کارهایی که تابحال انجام داده است را ثبت کند تا کارفرمایان آنها را پیدا کنند و بنا به نیاز کاری خود آنها را انتخاب نمایند.
  4. فرد می تواند در شبکه های اجتماعی کار خود را معرفی و تبلیغ نماید. همچنین اگر یک پروفایل کامل و حرفه ای در لینکداین داشته باشد. می تواند کار یک رزومه آنلاین را انجام دهد. چون منبع جامعی برای پیداکردن نمونه کارهای فریلنسرها می باشد.
  5. هر فریلنسر نیاز دارد یک شماره تماس از خود داشته باشد تا در اختیار کارفرمایان قرار بدهد.
  6. فریلنسر می تواند از خود یک کارت ویزیت مناسب در مورد کار خود داشته باشد که برای پیدا کردن پروژه بهتر است.

با مطالعه موارد گفته شده بالا هر شخصی می تواند با مهارت های لازم خود یک فریلنسر موفق باشد.

چگونه میتوانیم فریلنسر موفقی باشیم؟

تبدیل شدن به یک فریلنسر و مشغول شدن همزمان با چند کارفرما در ابتدا کاری دشوار به نظر می‌رسد اما اگر تمام تلاش خودتان را بکار بگیرید و از شرایط به خوبی استفاده کنید، می‌توانید حرفه و شغل خودتان را داشته باشید. شما باید در این حوزه، مهارت‌های خودتان را بشناسید و بطور همزمان با چندین مشتری و کارفرما کار کنید. باید از بازار و نیازهای آن مطلع باشید و سعی کنید تمام امکانات مورد نیاز برای یک فریلنسر خوب شدن را تهیه کنید.

برنامه ریزی کردن و کمک گرفتن باعث می‌شود تا دید تازه‌ای نسبت به اطراف پیدا کنید و این موضوع به شما ثابت می‌شود که شغل آسان بدست نمی‌آید. در ادامه این بحث، تمام عناوینی که باید برای پاسخ به سوال “چگونه فریلنسر شویم؟” را بدانید را توضیح خواهیم داد.

 فاکتور مهم در شروع فریلنسری

 فاکتور مهم در شروع فریلنسری

در ادامه مقاله فریلنسر کیست، می خواهم شما را با مهمترین فاکتورهایی که یک فریلنسر در ابتدای کار باید رعایت کند، آشنا کنم، پس محکم بنشینید و از جای خود تکان نخورید تا ادامه مقاله را با هم دنبال کنیم.

فریلنسر مهارت لازم خود را می تواند با پروژه های مختلف تطابق دهد

فریلنسر باید به کارهایی که کارفرمایان به او پیشنهاد داده اند نگاه کند و ببیند با مهارت های او تطابق دارد یا نه، همچنین ببیند که کارفرمایان چه مهارتی را نیاز دارند.

مهارت های فریلنسری تان را لیست کنید

یکی از موضوعاتی که در ابتدا باید به آن توجه داشته باشید، این است که مهارت‌هایی که می‌تواند به بازار عرضه کنید را بطور کامل بشناسید. مهارت های خودتان را بنویسید، یعنی اگر در کامپیوتر، نویسندگی، تولید محتوا، گرافیک و … هر آنچه که می‌تواند از شما یک فریلنسر خوب بسازد مهارت دارید، تردید نکنید و آنها را برای خود مشخص کنید.

اینکه لیستی از توانایی‌های خودتان را تهیه کنید به شما کمک می‌کند تا درک بیشتری از دنیای اطراف و خودتان داشته باشید. اینکه می‌گوییم از توانایی‌هایتان بنویسید، واقعاً مواردی است که از عهده انجام آنها بر می‌آیید. به یک الگوی تکراری بسنده نکنید؛ زیرا ممکن است مهارت شما یکی از مشاغل جدید به شمار بیاید.

به نیازهای بازار فریلنسری آگاهی داشته باشید

همانطور که در ابتدا اشاره شد، شما باید در بازاری فعالیت کنید که شغل تان را به خوبی بشناسند و از آن در جهت مفید استفاده کنند. بیشتر مشاغل جایگاه مناسب خودشان را در بازار پیدا می‌کنند و با توجه به نیاز جامعه می‌توانند ارتقاء یافته و پیشرفت کنند. این به عهده شخص است که تا چه میزان برای حرفه خود ارزش قائل باشد و برای اثبات مهارت خود تلاش کند. اما در ابتدا باید مهارت خود را بطور آکادمیک دنبال کنید، کار و مهارتی را پیگیری می‌کنید باید واقعا نیاز افراد باشد و همان چیزی باید که مردم حاضرند برای آن هزینه کنند.

نیازهای اولیه یک فریلنسر را تهیه کنید

یکی از نکاتی که باید برای تبدیل شدن به یک فریلنسر خوب به آن دقت کنید، این است که نیازهای اولیه و وسایل مورد نیازتان را تهیه کنید. برای مثال، محتوا نویسی و نویسندگی جزء شغل‌هایی هستند که باید برای آنها لپ تاپ و سیستمی که بتواند این کار را برایتان انجام دهد را داشته باشید. اگر این وسایل را برای خودتان تهیه نکنید، به احتمال زیاد نمی‌توانید در مهارتی که دارید موفق شوید. اگر هزینه کنید، چند برابر آن را دریافت خواهید کرد. پس دست و دل باز باشید و برای چیزی که می‌دانید سود بیشتری از هزینه اولیه را برایتان بدنبال دارد،خرج کنید.

فریلنسر کیست؟

روزانه برنامه مشخصی داشته باشید

اگر می خواهید یک فریلنسرموفق باشید، لازم است برای کار خود برنامه ریزی دقیق و منظمی داشته باشید علاوه بر آن باید به این برنامه ریزی خود پایبند باشید. مثلا درروز یا هفته چه مدت زمانی می خواهید کار انجام بدهید، و سپس بعد از اینکه زمان مشخصی را برنامه ریزی کردید می توان پروژه خود را شروع نمایید.

کارخود را به یک برند تبدیل نمایید

شما به عنوان یک فریلنسر باید کار خود را تبلیغ نمایید، و در کنار شغل فریلنسری باید یک بازاریاب حرفه ای هم باشید؛ در این صورت است که می توانید به درآمد های چشمگیری دست پیدا کنید و می توانید رزومه خود را در شبکه های اجتماعی تبلیغ نمایید و این کار باعث می شود که برند شما شناخته شود.

هرچه بیشتر بنویسید، راحت‌تر اتفاق می‌افتد

بسیاری از افکار مثبتی که به سراغتان می‌آید را بنویسید، از نوشتن نترسید. هرچه بیشتر یادداشت کنید ذهن منظم‌تر و برنامه ریزی‌های هدفمندتری خواهید داشت. به ساعت‌هایی که برای انجام مهارت در طول هفته نیاز دارید توجه کنید، این مورد را در نظر بگیرید که در روز چند ساعت می‌توانید فعالیت کنید و در کنار آن اوقات فراغت خودتان را نیز قرار دهید.

افرادی موفق هستند که زندگی منظم‌تری دارند، اگر به عنوان یک شخص فعال در حوزه فریلنسرینگ فعالیت می‌کنید باید برای کارهای خود چه حضوری و چه دیجیتال از یک چک لیست خوب استفاده کنید تا در هر لحظه وظایفی که باید انجام دهید را به شما یادآوری کند. می‌توانید در این بین از زندگینامه افراد موفق، مشاور و اشخاصی که در این زمینه موفق شده اند، کمک بگیرید. بی شک تغییر در جهت مثبت همراه با تجربیات افراد موفق، شما را به یک فریلنسر ماهر تبدیل خواهد کرد.

فریلنسر کیست؟

در ابتدای راه فریلنسر شدن، نه نگویید!

از هر فرصتی که برایتان پیش می‌آید نهایت استفاده را ببرید. در ابتدای راه شما رزومه ندارید و برای اینکه بتوانید یک رزومه کاری مناسب به کارفرماهایتان ارائه دهید نیاز دارید تا تخفیف‌های ویژه‌ای برای انجام کارها در نظر بگیرید تا به اندازه کافی بتوانید نمونه کار تهیه کنید و رزومه خودتان را به سطح بالایی برسانید.

هر کار و هر شروعی خاکخوری‌های خودش را دارد و فریلنسر بودن نیز یکی دیگر از آنها است. “چگونه فریلنسر شویم؟” این موضوع شما را به جایی می‌رساند که بتوانید به افراد زیادی فریلنسر بودن را آموزش دهید. یعنی با استفاده از رزومه خوبی که برای خودتان ایجاد می‌کنید می‌توانید در حیطه فعالیت خودتان، افراد زیادی را نیز به عنوان نیرو استخدام کنید.

مثل یک فریلنسر از دنیای اینترنت استفاده کنید

یکی از دلایلی که افراد موفق را از افراد عادی جدا می‌کند، این است که از تمام وسایل، ابزارها و شرایط به درستی استفاده می‌کنند. اینترنت و شرایط آنلاین موجود در دنیا یکی دیگر از مواردی است که از شما یک فریلنسر موفق می‎سازد. شما باید در هر شبکه اجتماعی پر بازدیدی مانند اینستاگرام، تلگرام، واتسپ و فیسبوک، گوگل و یاهو و حتی یوتیوب بتوانید کارهایی که انجام می‌دهید را برای عموم به اشتراک بگذارید.

بی شک این کار شما را سریعتر به کارفرما وصل می‌کند، در این صفحات امکان درج شماره و ایمیل نیز وجود دارد تا به راحتی بازار کار خودتان را گسترش دهید. فریلنسر الکترونیکی باعث می‌شود تا از دنیای پیشرفت جلو بزنید، شما باید خط فکری افرادی مانند مارک زاکربرگ و بیل گیتس را دنبال کنید.

مزایای شغل فریلنسرینگ چیست؟

هر کاری ارزشی دارد

برای اینکه یک فریلنسر ماهر شوید، باید ارزش کارهای کوچک را درک کنید. قطره قطره جمع شدن این کارهای کوچک است که برای شما یک رزومه بزرگ درست می‌کند. کارهای کوچک با درآمد پایین بهترین انتخاب‌هایی است که می‌توانید خشت اول را درست بنشانید. در بحث “چگونه فریلنسر شویم؟”  مهم نیست کارهایی که انجام می‌دهید چقدر کوچک هستند، همه اینها تجربه‌ای می‌شوند تا یاد بگیرید چگونه باید مو را از ماست بیرون کشید.

برای مثال به عنوان یک محتوا نویس، نوشتن یک پیام تبریک می‌تواند یک امتیاز مثبت برای جذب و شروع کار باشد. سعی کنید از وبسایت‌هایی که به دنبال فریلنسر هستند استفاده کنید، قدرت دنیای اینترنت را دست کم نگیرید زیرا شما می‌توانید با سایت‌های فریلنسری مانند دیوار، شیپور، پارسکُدرز، پونیشا و کلی سایت دیگر همکاری داشته باشید.

از وقت آزاد خود بهترین استفاده را ببرید

سعی کنید خودتان را با چیزهایی که باعث می‌شوند مهارت و حرفه خودتان را ارزشمندتر کند، سرگرم کنید. وقت خالی بین انجام پروژه‌ای دارید؟ زبان برنامه‌نویسی حرفه‌تان را بیاموزید و اگر محتوانویس هستید همیشه به دنبال “چگونه فریلنسر حرفه ای شویم؟” باشید. مادامی که به استراحت مطلق بپردازید، هیچ دریچه روشنی به سوی شما باز نخواهد شد.

یک فریلنسر انتقاد پذیر باشید

این امکان ندارد که کارفرما همیشه از شما رضایت کافی داشته باشد. این موضوع دارای دو وجه است، زمانی است که کارفرما شرایط مناسب را دقیق برایتان روشن نکرده باشد و یا شما در ارائه کار کم کاری کرده باشید. در هر صورت شما به عنوان یک فریلنسر ماهر باید تمام تلاش خود را در جلب رضایت کارفرما بکار بگیرید، اما به یاد داشته باشید که همواره انتقادها را با آغوش باز بپذیرید و به آنها لبخند بزنید. هر انتقادی که صورت بگیرد باعث می‌شود شما یک گام برای بهتر شدن به سوی جلو بردارید.

هدفتان باید جلب رضایت مشتری باشد

هر لحظه باید برای اینکه بهتر شوید، به دنبال حرفه و مهارت خود باشید. رزومه موفقی که دارید نشان از یک محتوای درست و باکیفیت دارد، پس هیچ وقت سعی نکنید که آن را با انجام کارهای بیجا از دست بدهید. اینکه همیشه پرکار هستید نشان می‌دهد مسیر درستی را در پیش گرفته‌اید، پس باید برای حفظ جایگاهتان بجنگید.

چگونه فریلنسر خوبی شویم؟

کار را با تلاش زیاد از آن خود نمایید

برای اینکه فریلنسر موفقی باشیم، نباید با فعالیت داشتن در فضای مجازی و یک وب سایت اکتفا کنیم. باید برای گرفتن پروژه ای بیشتر تلاش نماییم و باید جستجو کنیم تا کار بیشتری دریافت کنیم. اگر این کار را انجام ندهیم نباید توقع داشته باشیم که کارهای خوب و مناسب برایمان پیدا شود.

در مسیر انجام کار دلسرد نشوید

افراد نباید در کار خود دلسرد بشوند و بگویند چون کار پیدا نشده است و بیخیال آن بشویم باید بیشتر تلاش نمایند تا کار مورد نیاز خود را پیدا کنند و همچنین وب سایت هایی وجود دارند که در مدت زمان مشخصی برای آن ها کار پیدا می شود.

فریلنسر قانعی باشید

برای شروع کار، به کارهای کوچک و حتی به دستمزد پایین هم راضی باشید. برای اینکه اعتبار پیدا کنید و بتوانید کارهای مناسب و خوبی دریافت نمایید تا بتوانید درآمد خود را افزایش دهید. باید پروژه های کوچک را قبول کنید تا بتوانید علاقه خود را به کارفرمایان نشان بدهیم.

هیج وقت بیکار نباشید

برای این که در کار فریلنسرینگ خود موفق باشید، باید همیشه کارکنید، حتی در زمانیکه بیکار هستید. اگر پروژه ای در دست خود ندارید نباید بیکار بمانید. باید به همایش ها وسمینارها و همچنین نمایشگاه های مرتبط با حوزه کاری خود رفته و از این فرصت ها برای افزایش دانش خود استفاده کنید. و یک کار، هم سو با مهارت تان در دست بگیرید تا بتوانید آن را در رزومه کاری خود قرار دهید.

مشاغل فریلنسری

چهره خوبی برای برند خود بسازید

همیشه باید تلاش کنید مشتری خود را راضی نگه دارید. حتی زمانی که پروژه مشتری خود را تحویل داده اید و این کار باعث می شود آنها شما را به افراد دیگر معرفی کنند و شاید در آینده برای کار خود دوباره پیش شما بیایند.

کار و زمان‌ مشتری خود را بخوبی مدیریت کنید

برخی از افراد وقتی شغل فریلنسری را برای خود انتخاب می کنند فکر می کنند نباید زمان مناسبی را برای کار خود تعیین کنند ولی این کار اشتباه است آنها باید از قبل برای استراحت و زمان کاری خود برنامه ریزی کنند که چه اندازه می توانند کار انجام بدهند. و می توانند طبق برنامه ریزی خود پیش بروند و براساس پروژه و ساعت کارکرد از کارفرما پول دریافت نمایند.

به روز بودن را اولویت خود قرار دهید

باید سعی کنند نرم افزارهای مفیدی که مرتبط به کار آنها هست را شناسایی کنند و آنها را در پروژه های مختلف خود بکار ببرند.

نه گفتن را یاد بگیرید

اگر وقت گرفتن پروژه ای را ندارند آن را قبول نکنند و به سادگی به فرد نه بگویند. چون خیلی بهتر از این است که آن را قبول کنند و نتوانند سر موقع به او تحویل بدهند.

فریلنسر باید برای خود یک وبلاگ و یک وب سایت طراحی نماید

شما با این کار برای خود یک کار حرفه ای انجام می دهید، چون در دنیای امروز داشتن یک وب سایت نیاز یک کسب و کار می باشد.

همیشه وب سایت خود را به روزرسانی کنید

برای اینکه اعتبار سایت خود را بالا ببرید و همیشه تاثیرگذار در موتورهای جستجو باشید، باید بطور منظم وب سایت خود را بروزرسانی نمایید.

مزایای فریلنسری

طوری با مشتری خود رفتار کنید که انگار فقط همان یک مشتری را دارید

همیشه سعی کنید کار مشتری خود را به نحوه احسنت انجام بدهید و به موقع به مشتری تحویل دهید. وقتی مشتری بداند برای کارش ارزش و احترام قائل هستید او احساس رضایت می کند از اینکه کار را به شما سپرده دارد.

صبور بودن را فراموش نکنید

شاید زمانی برایتان پیش بیاید که کار مشتری را بیش از 5 بار ویرایش نمایید تا مشتری به رضایت برسد، در آن موقع باید آرامش خود را حفظ نمایید و تلاش کنید کیفیت کار خود را بالا ببرید تا مشتری راضی شود.

نکات مهمی که هر فریلنسری باید بداند

  • فریلنسرها باید به مهارت خود افتخار کنند. ولی این واقعیت وجود دارد که استقلال تنها مزیت خود اشتغالی نمی باشد. انتخاب اینکه چه زمانی با چه کسی کار کند با خود فریلنسر است و این ویژگی فریلنسرینگ می باشد و همچنین آن ها آزادند شرایط قراردادی که بسته اند را تغییر دهند.
  • یکی از مهمترین مزایای شغل فریلنسری این است که می توانید با بهترین افراد حوزه کاری خود آشنا شوید و حتی با آنها در پروژه های بزرگ شریک شوید و نام خود را به عنوان یکی از دست اندرکاران آن پروژه ثبت کنید. که این باعث حرفه ای تر شدن شما در حوزه کاریتان می شود.
  • فریلنسرها بدانند با مهارتی که دارند باید مدیریت پروژه را در دست بگیرند.
  • اگر فریلنسر متوجه بشود که مشتری خود دائم موجب اضطراب او می شود باید در نحوه کاری خود تجدیدنظر انجام کند.
  • نکته: فریلنسر باید بداند که اگر بطور دائم از مشتری خود آسیب می بینید، حتما اشتباه کاری از سمت خودش می باشد و این مشکل فقط مربوط به مشتریانش نیست.
  • فریلنسر می تواند با شرکت در همایش ها روانشناسی به خود انرژی و روحیه برای کار بهتر بخشد.
  • فریلنسر باید هر روزه، تلاش کند از منبع های خبری رسمی و غیر رسمی موارد جدیدی را یاد بگیرد.
  • اگر فریلنسر کار خود را به درستی انجام ندهد، نباید انتظار داشته باشد که مشتری کار خود را به درستی انجام دهد.
  • یک فریلنسر حرفه ای هیچوقت مسائل کاری را شخصی نمی کند و بین این دو حد و مرز را مشخص می کند.
  • هیچوقت به یک فریلنسر حرفه ای نمی توان گفت یک کار مشخص را داری. او باید همه راه ها را تجربه کند تا بهترینش را شناسایی کند و این تجربه شامل می شود که در طی مسیر خود، هم موفقیت و هم شکست را تجربه کند.
  • یک فریلنسر حرفه ای نباید در مورد کیفیت کار خود با مشتری مذاکره کند. چون او وظیفه دارد بهترین کار را به مشتری خود تحویل بدهد و تنها زمانی می تواند با او مذاکره کند که می خواهد کار او را تحویل بدهد.
  • فریلنسر باید تلاش کند هر ساله بهتر شود.
  • فریلنسرها باید متمرکز شوند رو روابط با مشتریان خود را بهبود ببخشد.
  • فریلنسرها هر سال بهتر از سال قبل خود می شوند و تجربه های زیادی کسب می کنند.

آیا همه پروژه های فریلنسرها به موفقیت می رسد؟

یک فریلنسر باید چه نکات مثبتی داشته باشد؟ باید پروژه های مناسبی در رزومه کاری خود داشته باشد، علاقمند، فعال، پاسخگو باشد. با این حال فریلنسر باید بداند که پروژه ای را که قبول میکند حتما به موفقیت ختم نمی شود. و با افراد زیادی سر و کار دارد که قطعا نتیجه صحبت های بین آنها حتما مثبت نمی باشد.

در زیر برخی از این نکات را می‌توانید مشاهده نمایید:

  • یک مشتری که به شما دستمزد خوبی می دهد، ولی مدام در پروژه ای که شما برای او انجام می دهید اضطراب وارد می کند.
  • یک مشتری که شما برای او پروژه را انجام می دهید و به نحوه احسن به او تحویل می دهید ولی برای دریافت دستمزد خود با او به مشکل مواجه می شوید.
  • یک مشتری به شما در پروژه کارهایی را می گوید که واقعا قابل انجام شدن نیست ولی او از شما توقع دارد.

فریلنسرها باید موارد بالا را به خوبی یاد بگیرند و بدانند که رفتارهای منفی مشتریان می تواند مانع موفقیت آنها بشود و باید تلاش نمایند استراتژی های خوبی خلق نمایند تا باعث پیشرفت خود شوند.

نرم افزارهای مورد استفاده در فریلنسری

از نرم افزارهایی که هر فریلنسر باید آنها را در اختیار داشته باشد می‎توان به:

  • جیمیل
  • اسکایپ
  • ترلو
  • دسک تایم
  • ZipBooks

مواردی که در بالا به آن اشاره کردیم، از مهمترین نرم‌افزارهایی هستند که هر فریلنسر می تواند برای کنترل زمان و کیفیت بالای پروژه از آنها استفاده کند.

  • جیمیل

یکی از بهترین راه‌های برقراری ارتباط، استفاده از یک حساب ایمیل است. جیمیل نیز این امکان را برای فریلنسرها فراهم می‌کند تا با استفاده از یک ایمیل بتوانند از بسیاری از امکانات این برنامه بهره‌مند شوند. G-mail می‌تواند مهمترین و دقیق‌ترین اخبارهای روز را برای افراد تهیه کند؛ همچنین ارتباط گیری با کارفرما از این طریق بسیار آسان و بدون دغدغه است.

  • اسکایپ

یکی از دلایلی که ما در این قسمت از نرم‌افزارهای بین المللی رونمایی کردیم این است که شما می‌توانید با کمترین هزینه، بسیاری از کارهای خود را انجام دهید. اسکایپ نیز یکی دیگر از نرم‌افزارهایی است که شما برای انجام پروژه‌های بزرگ بدون پرداخت هزینه رفت و آمد از یک کشور به کشور دیگری سفر کنید و کار خود را با کارفرما به اشتراک بگذارید.

  • ترلو

اینکه بتوانید براحتی پروژه‌های خود را مدیریت کنید، می‌توانید بر روی ترلو حساب باز کنید. این برنامه می‌تواند یک لیست از وضعیت و مهلت تحویل پروژه و کارها را برای شما تهیه کند، همچنین با استفاده از کارت‌هایی که در این اپلیکیشن رایگان وجود دارد می‌توانید کارهایتان را اولویت بندی کنید.

  • دسک تایم

علاوه بر اینکه باید بر روی محتوا سرمایه گذاری کنید، با ارزش بودن زمان نیز باید از اهمیت بالایی برخوردار باشد. پس باید زمانتان را مدیریت کنید و از این جهت می‌توانید بر روی دسک تایم حساب باز کنید؛ این نرم افزار به شما نشان می‌دهد که باید در چه زمانی چه کاری را انجام و تحویل دهید و به نوعی نظم خاصی به برنامه روزانه شما می‌دهد.

فریلنسر کیست و چگونه فریلنسر شویم
  • ZipBooks

یکی از مشکلاتی که بیشتر فریلنسرها با ان مواجه‌اند، مربوط به بخش حسابداری و به نوعی بررسی بودجه‌ها و کارمزدهای دریافتی است. با استفاده از برنامه ZipBooks می‌توانید از یک نرم‌افزار حسابداری دقیق بهره‌مند شوید و دیگر نگران شلوغی‌هایی که برای کسب و کارتان بوجود می‌آید دغدغه نداشته باشید.

چه مهارت‌هایی بازار کار خوبی در فریلنسری دارند؟

  • طراحی وب
  • طراحی لوگو
  • طراحی صنعتی
  • تولید محتوا، تایپ و نویسندگی
  • تهیه نرم‌افزار و پروژه‌های فریلنسری php

از جمله مهارت هایی هستند که امروزه بازار کار خوبی را در میان دیگ مشاغل فریلنسرها دارند.

چه سایت هایی به صورت فریلنسری جذب نیرو دارند؟

همانطور که اشاره کردیم، سایت‌هایی برای ارائه پروژه ‌ها و محتواهای فریلنسری شما وجود دارند تا راحت‌تر بتوانید با دنیای اطراف خود همکاری داشته باشید، از معتبرترین سایت‌های فریلنسری در ایران می‌توان

  • سایت منکارتو
  • پارس فریلنسر
  • سایت پونیشا
  • پرشین فریلنسر

و می‌توان ازاپلیکیشن های

  • شیپور
  • دیوار

نام برد. در ادامه با ما همراه باشید تا بیشتر با این سایت‌ها و نرم‌افزارها و همچنین نحوه خدمات‌دهی آنها آشنا شوید.

سایت پارسکُدرز

یکی از قدیمی ترین سایت هایی که در زمینه فریلنسری فعالیت می کند سایت پارسکُدرز می باشد، شما می توانید در این سایت یک پروفایل حرفه ای ایجاد کنید و به پروژه هایی که می توانید انجام دهید، درخواست دهید.

سایت پونیشا

یکی از دلایلی که سایت پونیشا را معروف و محبوب کرده است و باعث شده تا کارفرمایان زیادی برای ثبت سفارش خود از پونیشا استفاده کنند به این دلیل است که این سایت با استفاده از نیروی کار با مهارت بالا و همچنین اطمینان در پرداخت، بهترین پروژه، در کمترین زمان و بالاترین کیفیت را برای کارفرما به انجام می‌رساند.

سایت منکارتو

این سایت، به یکی از سایت‌های قابل اطمینان و با بازدهی بالا تبدیل شده است. علت اینکه در یک مدت کم توانسته جایگاه مناسبی را بدست آورد این است که با شعاری معروف به “ما با کارهایی که به پایان می‌رسانیم قضاوت میشویم نه با کارهایی که شروع می‌کنم” همواره توانسته اعتماد را بین کارفرما و فریلنسر ایجاد کند.

بهترین سایت فریلنسری در ایران

پارس فریلنسر

پارس فریلنسر نیز یکی دیگر از وبسایت‌های ارائه خدمات بصورت فریلنسرینگ است. این وبسایت به استخدام نیروی ماهر، مشهور است. این وبسایت توانسته در زمینه‌های مختلف نیروی قوی و با استعداد را جذب کند و در نتیجه کارفرما را راضی نگهدارد.

پرشین فریلنسر

این سایت بدلیل فضای آزاد و راحتی که دارد، کارفرما و فریلنسرها می‌توانند براحتی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. در این سایت اطمینان و نیروی ماهر، بطور چشمگیری حرف اول را می‌زند و همچنین تعهدکاری نیز در این سایت باعث شده تا افراد زیادی برای ثبت سفارشات خود از این وبسایت استفاده کنند. این وبسایت اولین ارائه خدمات بصورت دورکاری به دو زبان ایرانی به انگلیسی و انگلیسی به ایرانی است.

اپلیکیشن دیوار

اپلیکیشن دیوار در بین افراد زیادی از محبوبیت بالایی برخوردار است و از این جهت که شما می‌توانید با استفاده از اگهی‌های تبلیغاتی، برای سفارش‌های خود فریلنسر تهیه کنید و یا به عنوان یک شخص فریلنسر می‌توانی پروژه‌های زیادی را دریافت کنید و حتی آگهی خودتان را تولید کنید.

اپلیکیشن شیپور

شیپور نیز یکی دیگر از راه‌هایی است تا شما را به راحتی به دنیای اطرافتان متصل کند. با استفاده از این برنامه براحتی می‌توانید درج آگهی داشته باشید، چه به عنوان کارفرما و چه به عنوان یک فریلنسر، شما آزادید تا با رعایت قوانین، از کسب و کار فریلنسر خود حمایت کنید و یا بدلیل گسترش آن از نیروی کار بیشتری کمک بگیرید.

در خرج کردن دست و دلباز نباشید

یکی از نکاتی که باید در بحث فریلنسرینگ رعایت کنید، این است که باید هزینه‌هایتان را مدیریت کنید. در ابتدا شما به عنوان یک فریلنسر تازه کار احتمالا درآمد زیادی نداشته باشید، اما رفته رفته معاملات و بازاریابی‌های شما پیشرفته‌تر می‌شوند و اینجاست که باید از حساب خود به درستی استفاده کنید. می‌توانید شخصی را برای اینکه در این امر به شما کمک کند، استخدام کنید.

جمع بندی

در این مقاله قصد داشتیم تا مخاطب را با مفهوم فریلنسر و مهارت‌هایی که یک فریلنسر خوب به آن نیاز دارد، آشنا کنیم. این جمله را برای همیشه به یاد داشته باشید تا بتوانید در این حوزه به یک فرد موفق تبدیل شوید جمله معروف => “هدف ما جلب رضایت مشتری است” این جمله همان چیزی است که شما را در جهت بهتر شدن هدایت می‌کند، پس از تمامی فرصت‌هایی که بوجود می‌آیند نهایت استفاده را ببرید.

شما هم اگر تجربه ای در شغل فریلنسری دارید، می توانید تجربیات خودتان را در قسمت نظرات سایت با ما و کاربران سایت به اشتراک بذارید.

4.3/5 - (7 امتیاز)

نظرات در “فریلنسر کیست؟ چگونه فریلنسر شویم؟

  1. مهتاب میگوید:

    ممنون از نوشته خوبتون
    به نظر من به عنوان فریلنسر باید تمامی پلتفرم هایی که امکان دریافت کار وجود دارد، حضور داشت
    پونیشا، پارس کدرز یا حتی اینستاگرام میشه پروژه دریافت کرد.
    یه وبسایتی رو هم اخیراً پیدا کردم که پروژه های خوبی داره و در عین حال درصد کمتری از جاهای دیگه دریافت میکنه

    • پشتیبانی میگوید:

      ممنون از توجه شما، بله حق با شماست، این رو هم در نظر داشته باشید که اگر بخواهید یک فریلنسر موفق باشید، داشتن نمونه کارهای خوب می تونه در گرفتن پروژه های جذاب خیلی کمک تون کنه.

دیدگاهتان را بنویسید

آموزش‌های ویدیویی جدید فقط در یوتیوب منتشر می‌شود!

بزن بریــم!