فروشگاه ساز ووکامرس

ووکامرس چیست؟ چگونه با وردپرس فروشگاه اینترنتی بسازیم؟

آخرین بروزرسانی در تاریخ : 6 فروردین 1402

فروشگاه ساز ووکامرس چیست: اگه مطالب سایت رو دنبال کرده باشید میدونید که در مقالات آموزش وردپرس، وردپرس را بصورت کامل آموختید و کار با قسمت های مختلف آن را به خوبی یاد گرفتید در ادامه مطالب سایت می خواهیم ساخت فروشگاه اینترنتی با وردپرس، با استفاده از افزونه فروشگاه ساز ووکامرس را آموزش دهیم.

در این مقاله بصورت کامل توضیح خواهیم داد که فروشگاه ساز ووکامرس چیست و در سری مقالات آموزش ووکامرس مراحل ساخت یک فروشگاه اینترنتی با سیستم مدیریت محتوای وردپرس به همراه افزونه ووکامرس را بصورت کامل آموزش خواهیم داد پس همراه ما باشید تا از ساخت فروشگاه اینترنتی به دست خودتان لذت ببرید.

فروشگاه ساز ووکامرس چیست؟

فروشگاه ساز ووکامرس (woocommerce) در واقع یک افزونه در بستر سیستم مدیریت محتوای وردپرس است که با استفاده از آن می توان یک فروشگاه اینترنتی خیلی عالی و امکاناتی مثال زدنی ساخت. جالب اینجاست که ووکامرس با اینکه عمر زیادی نداره اما خیلی طرفدار واسه خودش دست و پا کرده و کلی از رقبا رو پشت سر گذاشته و الان خودش یکی از مدعیان این حوزه است.

با افزونه فروشگاه ساز اینترنتی ووکامرس می توانید هر فروشگاه اینترنتی که مد نظرتونه رو بسازید و در اون محدودیت معنی نداره، برای مثال شما میتوانید یک فروشگاه اینترنتی کالای فیزیکی مانند سایت دیجی‌کالا داشته باشید، یا یک فروشگاه مانند سایت تم فارست که محصولات دانلودی میفروشه و یا هر مدل فروشگاه اینترنتی که شما بخواهید را بدون هیچ گونه محدودیتی با وردپرس و افزونه ووکامرس بسازید.   

فروشگاه ساز ووکامرس
ووکامرس چیست؟

درباره ووکامرس

ووکامرس در ۲۷ سپتامبر ۲۰۱۱ توسط یک تیم طراح و توسعه دهنده وردپرس به نام WooThemes ساخته شد. در سال ۹۳ شمسی ووکامرس با حدود ۴۰۰ هزار سایت جزو قدرتمندترین فروشگاه ساز های اینترنتی قرار گرفت ، شرکت Automattic  (شرکت سازنده وردپرس) در سال ۲۰۱۵ شرکت WooThemes را خرید و صاحب امتیاز افزونه ووکامرس شد.     

ووکامرس رتبه نخست در بین فروشگاه سازهای جهان
ووکامرس رتبه نخست در بین فروشگاه سازهای جهان

کاربردهای افزونه ووکامرس

با استفاده از افزونه ووکامرس در وردپرس می توانید هر مدل فروشگاهی از قبیل فروشگاه محصولات فیزیکی یا فروشگاه محصولات دیجیتالی (دانلودی) را راه اندازی کنید و خیلی راحت محصولاتتان را به فروش برسانید، بهتر اینکه شما کنترل و مدیریت تمامی اطلاعات فروشگاه، همچنین پشتیبانی در نسخه موبایل و غیره را بطور کامل در اختیار خواهید داشت.

طراحی فوق العاده و راه اندازی آسان ووکامرس باعث شده که این افزونه وردپرس بیشتر از ۴۸ میلیون بار دانلود بشه و بتونه ۴۲ درصد از فروشگاه‌ های اینترنتی رو تصاحب کنه، خب قبل از هرچیز بهتره که بریم ببینیم که اصلا چرا باید از ووکامرس استفاده کنیم؟

مزایای ووکامرس

افزونه ووکامرس ویژگی های برتری نسبت به بقیه فروشگاه سازها دارد که در زیر بعضی از آنها را بیان می کنیم:

ووکامرس Open Source و کاملا رایگان است:

یکی از ویژگی های بارز ووکامرس رایگان بودن و متن باز بودن آن است ، یعنی شما میتوانید براحتی آن را دانلود کرده و درسایت وردپرسی خود از آن بهره ببرید.

فروش انواع محصول با افزونه ووکامرس:

قابلیت فروش انواع محصول از قبیل محصولات فیزیکی، مجازی و هر مدل سایت و ارائه هرگونه خدماتی امکان پذیر است.

سیستم پیشرفته گزارش گیری در ووکامرس:

از مشکلاتی که سایر فروشگاه سازها دارند عدم گزارشات فروش نظیر مبالغ سود و درآمد است که این مشکل در ووکامرس بی معنی بوده و فروشگاه ساز ووکامرس یکی از بهترین سیستم های گزارش گیری را بر اساس دسته بندی محصولات ، زمان فروش و … را در بین فروشگاه سازها دارد.

پشتیبانی از حمل و نقل:

یکی دیگر از ویژگی های عالی در ووکامرس پشتیبانی از حمل و نقل برای ارسال محصولات است که در ووکامرس بصورت پیشفرض در نظر گرفته شده است.

دارای بخش مالیات:

بعضی از محصولات شامل مالیات میشوند که باید در زمان فروش مالیات را به مبلغ محصول اضافه کرد که در فروشگاه ساز ووکامرس این ویژگی بصورت پیشفرض موجود است.  

انواع درگاه پرداخت ایرانی در فروشگاه ساز ووکامرس:

اصلا لازم نیست نگران بخش پرداخت در ووکامرس باشید چون درگاه‌ انواع بانک های ایرانی برای ووکامرس در دسترس بوده و بنا به نیازتان می توانید از یکی از آنها بهره ببرید یا اینکه چند درگاه بانکی را همزمان داشته باشید.

ساخت انواع کدهای تخفیف:

فروشگاه ساز ووکامرس قابلیت تعریف انواع کد تخفیف را در شرایط گوناگون دارد همچنین شما می توانید بر اساس نوع محصول، زمان، گزینه های پیشرفته و دسته بندی ها کدهای تخفیف مختلفی بسازید.

پشتیبانی از اطلاع رسانی پیامکی در فروشگاه ساز ووکامرس:

یکی از قابلیت های دوست داشتنی فروشگاه ساز ووکامرس اطلاع رسانی پیامکی در آن است. با استفاده از افزونه بومی پیامک ووکامرس، می توانید براحتی مشتریان را با ارسال پیامک از وضعیت سفارشاتشان مطلع کنید.   

قالب و افزونه های بسیار زیادی برای توسعه ووکامرس ساخته شده اند
قالب و افزونه های بسیار زیادی برای توسعه ووکامرس ساخته شده اند

پشتیبانی تعداد زیادی قالب وردپرس از فروشگاه ساز ووکامرس:

یکی از بارزترین ویژگی ووکامرس همین است که قالب های زیادی از آن پشتیبانی می کنند که واقعا تعدادشان بسیار زیاد است و مطمعنا یکی از این قالب های وردپرس با سلیقه شما هماهنگ خواهد بود شما می توانید در مارکت تم فارست به قالب های وردپرسی که از ووکامرس پشتیبانی می کنند دسترسی داشته باشید.

دارای افزونه های متعدد برای بالابردن امکانات فروشگاه:

از آنجایی که فروشگاه ساز ووکامرس Open Source است توسعه دهندگان و برنامه نویسان، افزونه های متعددی را برای گسترش امکانات ووکامرس ساخته اند که تعدادی از آنها رایگان و تعدادی هم بصورت پولی در دسترس است که شما با استفاده از این افزونه ها می توانید امکانات بسیار زیادی را به فروشگاه خود اضافه کنید.

و کلی امکانات دیگر:

اگه بخوام از تمام امکانات و ویژگی های افزونه ووکامرس بگم باید صدها خط دیگر به این مقاله اضافه کنم !  

نصب ووکامرس در وردپرس

برای نصب این افزونه و راه اندازی فروشگاه اینترنتی می توانید با استفاده از آموزش نصب افزونه وردپرس با روش های مختلف،  افزونه ووکامرس را به راحتی نصب کنید و خیلی راحت بعد از نصب این افزونه، یک فروشگاه اینترنتی با تمامی امکانات در اختیار داشته باشید.

جمع بندی

فروشگاه ساز ووکامرس یکی از بهترین فروشگاه سازهای اینترنتی جهان است که از قابلیت های گوناگونی برخوردار است در مقاله های بعدی نصب و راه اندازی افزونه ووکامرس را به صورت کامل آموزش خواهیم داد. اگر در رابطه با این آموزش سوالی داشتید در بخش دیدگاه ها با ما در تماس باشید.

5/5 - (4 امتیاز)

نظرات در “ووکامرس چیست؟ چگونه با وردپرس فروشگاه اینترنتی بسازیم؟

  1. کیمیا میگوید:

    شما که اینقدر از مزایای افزونه ووکامرس در این مقاله بحث کردید، کاش کمی هم در رابطه با معایب ووکامرس هم بحث می کردید تا بشه راحت تصمیم گیری کرد که از وردپرس + ووکامرس استفاده کنیم یا اینکه از CMS اختصاصی استفاده کنیم. ممنون بابت مقالات ارزشمندی که منتشر می کنید.

    • نبی عبدی میگوید:

      بله حق با شماست، اگر بخوام یکی از بزرگترین معایب ووکامرس را در همین بخش بیان کنم می تونم به سنگین کردن سایت و کند شدن سایت وردپرس اشاره کنم و اینکه ووکامرس بیشتر برای فروشگاه های اینترنتی مناسب است که بیش از ۲ الی ۳ هزار محصول نداشته باشند در غیر این صورت سایت بسیار سنگین می شود و هزینه های نگه داری را بسیار بالا می برد. بنابراین اگر می خواهید یک فروشگاه اینترنتی با بیش از ۲۰۰۰ محصول داشته باشید به هیچ عنوان از ووکامرس و وردپرس استفاده نکنید بلکه باید از CMS اختصاصی استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

آموزش‌های ویدیویی جدید فقط در یوتیوب منتشر می‌شود!

بزن بریــم!