آموزش برچسب ها در وردپرس و تعداد مناسب برچسب: با یکی دیگر از جلسات دوره جامع آموزش وردپرس میخواهیم با برچسب ها در وردپرس و تعداد مناسب برچسب ها در وردپرس صحبت کنیم بنابراین اگر میخواهید این مبحث مهم را یاد بگیرید حتما تا انتهای این آموزش همراه وبکیما باشید.
راهنمای مطالعه:
آموزش برچسب ها در وردپرس
وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) است که به کاربران اجازه میدهد تا به راحتی وبسایتها و بلاگها را ایجاد و مدیریت کنند. یکی از ویژگیهای کلیدی وردپرس، قابلیت استفاده از “برچسبها” یا “تگها” است که به کاربران امکان میدهد محتواهای خود را به شکل بهتر و دقیقتری دستهبندی کنند. در این مقاله، به بررسی چگونگی استفاده از برچسبها و همچنین انتخاب تعداد مناسب برچسب پرداخته میشود.
چرا باید از برچسب یا تگ ها در وردپرس استفاده کنیم؟
برچسبها یا تگها عناصری هستند که به وبلاگنویسان این امکان را میدهند تا مطالب خود را به صورت منسجم و مرتبط دستهبندی کنند. با استفاده از برچسبها، کاربران میتوانند به راحتی مطالب مرتبط را جستجو و پیدا کنند.
چگونه برچسب به پستها افزوده شود؟
افزودن برچسب به پستها:
- پس از نوشتن یک پست، در قسمت ویرایشگر پست، به بخش “برچسبها” در ستون سمت راست رفته و برچسبهای مورد نظر خود را وارد کنید.
انتخاب برچسبهای مناسب:
- برچسبها باید مرتبط و مرتبط با محتوای پست باشند.
- از برچسبهای کلان و جزئی بهره ببرید تا بازدیدکنندگان از طریق جستجوهای مختلف به پستهای شما برسند.
تعداد مناسب برچسب
اهمیت تعداد مناسب:
- استفاده از تعداد برچسبهای بیش از حد یا کمتر از حد میتواند تاثیر منفی داشته باشد.
راهنمای تعداد برچسب:
- استفاده از ۵ تا ۱۵ برچسب برای هر پست معمولاً توصیه میشود.
- هر برچسب باید کاملاً مرتبط با محتوای پست باشد.
بهینهسازی برچسبها برای سئو
- انتخاب کلمات کلیدی مناسب: کلمات کلیدی انتخاب شده برای برچسبها باید با محتوای پست هماهنگ باشند و همچنین دارای ارزش سئو باشند.
- استفاده از ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی: از ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی بهرهگیری کنید تا برچسبهای موثر و پرترافیک پیدا کنید.
جمعبندی
برچسبها در وردپرس عناصری حیاتی هستند که به شما کمک میکنند تا محتوای خود را به شکل منسجم و مرتبط به بازدیدکنندگان عرضه کنید. انتخاب برچسبهای مناسب و مرتبط با محتوا، بهینهسازی آنها برای موتورهای جستجو و توجه به تعداد مناسب آنها میتواند تجربه کاربری بهتری را فراهم کند و به بهبود سئو کمک کند. امیدوارم که این مقاله به شما کمک کرده باشد تا به شکل بهینهتری از برچسبها در وردپرس استفاده کنید.
هر گونه سوال، پیشنهاد یا انتقادی در رابطه با دوره جامع آموزش وردپرس دارید در بخش دیدگاه ها مطرح نمایید تا بتوانیم بهترین آموزش ها را برای شما همراهان خوب آکادمی وبکیما تهیه کنیم.
سلام. ببخشید اگر تعداد صفحات ۴۰۴ خیلی زیاد باشه، مثلا در حد ۷۰۰۰ تا (که جدیدا ایجاد شده اند) بزاریم ۴۰۴ بمونن یا تبدل به ۴۱۰ کنیم؟
سلام! تصمیم برای تبدیل صفحات ۴۰۴ به ۴۱۰ به چند عامل بستگی دارد، مانند دلیل ایجاد این صفحات و اینکه آیا این تغییر به طور دائمی است یا خیر.
کد ۴۰۴ (صفحه یافت نشد) نشان میدهد که یک صفحه در سرور وجود ندارد اما ممکن است در آینده اضافه شود. از طرف دیگر، کد ۴۱۰ (رفته) نشان میدهد که صفحهای به طور دائمی حذف شده است و دیگر باز نخواهد گشت.
اگر این ۷۰۰۰ صفحهی ۴۰۴ به دلیلی مثل حذف دائمی محتوا ایجاد شدهاند، استفاده از کد ۴۱۰ مناسب است چون به موتورهای جستجو میگوید که این صفحات دیگر بازنخواهند گشت و نباید در نتایج جستجو نمایش داده شوند. این کار میتواند به بهبود فهرستبندی سایت شما کمک کند و اطمینان حاصل شود که کاربران به محتوای مرتبط هدایت میشوند.
از سوی دیگر، اگر این صفحات به طور موقت غیرقابل دسترس هستند یا احتمال دارد که در آینده دوباره اضافه شوند، بهتر است که آنها را به عنوان ۴۰۴ حفظ کنید. همچنین میتوانید در نظر داشته باشید که برای صفحات ۴۰۴ خود، صفحهای سفارشی با لینکهایی به صفحه اصلی یا دیگر بخشهای مهم سایت ایجاد کنید تا تجربه کاربری بهبود یابد.
در نهایت، این تصمیم باید با توجه به استراتژی محتوایی و سئوی شما گرفته شود. اگر تعداد زیادی صفحه ۴۰۴ یا ۴۱۰ دارید، ممکن است بخواهید ابتدا علت اصلی این مشکل را بررسی کنید و راهحلهای جامعتری برای مدیریت لینکها و محتوای سایت خود در نظر بگیرید.
سلام
ممنون از توضیحات کامل شما
متاسفانه این صفحات 404 بدلیل حذف تگ های زیادی که اشتباهی ایجاد شده بودند، بودجود آمده اند
و حذف آنها دائمی هست
به همین دلیل استاتوس کد 410 اعمال کردیم روی اونها
با تشکر از شما
سلام. ما توی سایتمون تعداد تگها خیلی خیلی زیاده در حدود 8300 تا که اکثرا بی مصرف هستن تعداد خیلی زیادی در حدود 1000 تا رو به مقالات مرتبط ریدایرکت کردیم و همچنان ادامه داره و تعداد زیادی رو حذف کردیم میخواستم بدونم بقیه رو که به درد نمیخورن حذف کنیم کامل تا 404 بشن؟ چون تعداد ریدایرکت اگر از این زیاد بشه فکر می کنم اسیب میزنه به سئو و سرعت سایت. ممنون از شما
درود بر شما، بله بهترین حالت اینه که تمام تگ های اضافی را حذف کنید
سلام
ازآنجایی که بنده خیلی مبتدی ام میخواستم ببینم کلا کاربرد برچسبها چیه؟واسه چی برچسب هاروایجاد میکنیم؟
ممنون
درود بر شما، داخل همین مقاله و در بخش محتوای متنی می توانید پاسخ سوال خود را پیدا کنید.
درود بر شم .در بخش سلامت سایت یک مشکل بحرانی(ماژول gd نصب نشده یا غیرفعال شده ) را میاره.چطوری این مشکل رو حل کنم؟ و اینکه من وردپرسم رو هم بر رو زمپ فعال کردم نه روی هاست . بر این ، این رو گفتم چون بالا گفته بودید : با شرکت هاست خود در تماس باشید خوب منم که ندارم . ممنونم راهنمایی کنید
درود، اگر سایت شما روی لوکال هاست نصب است، نیازی نیست نگران این موارد باشید.
وقتی مقالات علمی را درسایت قرار می دهیم ، نویسندگان مقاله هم کلمات کلیدی مقاله را مشخص کرده اند . مثلا مقالات انرژي و مکانیک، حالا با توجه به توضحیحات شما در مورد بر چسب ، چگونه از کلمات کلیدی کمک بگیریم که هم تعداد برچسب ها زیاد نشود و دوما اولیت قرار دادن برچسب به چه صورت میشود؟
مثال :جمع کننده صفحه سهمی شکل، نیروگاه توان گرمایی خورشیدی، نانوذرات ، ضریب انتقال گرمایی، شبیه سازی CFD
چکونه بهترین برجسب را انتخاب کنیم .
تا در بین صدها مقاله که در سایت قرار می دهیم موفق باشیم .
باتشکر از راهنمایی ارزشمند شما
درود بر شما، استفاده از برچسبها به هیچ عنوان در سئو تاثیری مثبت ندارد و در صورت استفاده اشتباه تاثیر بسیار منفی روی سایت خواهد گذاشت، بنابراین تا حد امکان اصلا استفاده نکنید!
سلام.
لطفا بفرمایید بهترین روش برای طراحی سایت به صورت گام به گام چیه؟اول هدر و فوتر بعد طراحی صفحه هوم بعد ایجاد نوشته ها؟
و اینکه شما در ویدیو ایجاد نوشته توسط وورد پرس گفتید که زیبا نبودن post ها رو بعد میگید چه جوری رفع کنیم.می خواستم بدونم شما اول با وورد پرس نوشته ها رو ایجاد می کنید بعد با المنتور ادیت می کنید؟
ممنونم
سلام، بهترین روش برای طراحی سایت، دنبال کردن جلسه به جلسه دوره آموزش رایگان وردپرس و دوره آموزش رایگان المنتور وبکیما است، زیباسازی نوشته ها را در دوره آموزش المنتور رایگان ورژن جدید به صورت کامل آموزش دادهایم که میتوانید مشاهده کنید.
خسته نباشید. به تازکی متوجه شدیم که تگ های اضافی و زیادی ایجاد کردیم که به هیچ دردی نمیخورن، چون اصلا ورودی نداریم و متاسفانه ایندکس هم شدند
میخواستم بدونم چجوری باید این برچسب ها رو پاک کنم بدون اینکه اروری داشته باشیم یا در جستجوگرها امتیاز از دست بدیم ؟!
تشکر
درود بر شما، هر تگ را به صورت جداگانه به صفحه مرتبط خود ریدایرکت کنید و سپس تگ را حذف کنید.
با سلام و ممنون از آموزشتون
یک سوال داشتم یک سایتی ممکنه صدتا مقاله داشته باشه آیا به ازای هر مقاله باید دونه دونه این تغییرات رو اعمال کرد یا خیر میشه کل پکیج رو برای تمام مقاله ها کپی کرد؟؟؟؟
باسلام، توجه کنید که آموزشهایی که در این جلسه عنوان شد باید به ازای هر مقاله انجام شوند، اما در حالت کلی و در یک وبسایت استاندارد، شما میتوانید یک قالب کلی برای بخش نوشتههای سایت داشته باشید تا در زمان نوشتن مقاله کارتان خیلی سادهتر باشد.
با سلام. وارد تظیمات قالبم{ صحیفه } که میشم وقتی که میخوام درون ریزی پیش فرض اطلاعات رو فعال کنم با همچین خطا یی رو برو میشم *** میخواستم ببینم این خطا بخاطر چی هستش و چطوری رفع میشه.
۲٫ وقتی که ویرایش کلاسیک رو فعال میکنم توی قسمت ویرایش نوشته میخوام به تنظیمات ویدیو دسترسی پیدا کنم اون ها رو مشاهده نمیکنم و بعضی از گزینه ها مثل حذف بلوک رو پیدا نمیکنم . باتشکر
باسلام، خطایی که فرمودید مربوط به لوکال هاست است، اگر میخواهید کارهای آنلاین مثل نصب افزونه یا درون ریزی دمو انجام دهید باید این کار در کمتر از ۳۰ ثانیه انجام شود در غیر این صورت نمیتوانید، در رابطه با ویرایشگر کلاسیک هم که فرمودید، قابلیتهای بلوک مثل ویدیو و حذف بلوک فقط در ویرایشگر گوتنبرگ فعال است و اگر به آنها نیاز دارید نباید از ویرایشگر کلاسیک استفاده کنید.
با سلام. زمانی که میخوام توی قسمت نوشته در پیشخوان ورد پرس نوشتمو یا مطلبمو انتشار بدم وارد صفحه سایتم که میشم با یک ارور مواجه میشم البته اینو اضافه کنم من به اشتباه وردپرسمو پاک کردم توی پوشم و یک وردپرس دیگه نصب کردم و بعد وارد پیشخوانم که شدم موقع انتشار با این خطا مواجه شدم .Error 404 localhost
Apache/2.4.38 (Win32) OpenSSL/1.1.1a PHP/7.3.2 چطور میتونم این مشکل رو حل کنم؟ باتشکر
باسلام، نرمافزار زمپ را یک بار حذف و مجددا نصب کنید.
با سلام. من توی قسمت نشانی ویدیو ادرس لینک دانلود رو کپی میکنم بعد بروز رسانی و انتشار رو میزنم توی سایتم که میرم ویدیو پخش نمیشه ویدیو هم از قبل دانلود شده ولی پخش نمیشه . دلیلش چی میتونه باشه؟
باسلام، اگر ویدیو را داخل هاست خودتان آپلود کردهاید، به احتمال زیاد آدرس ویدیو را اشتباه وارد میکنید.
سلام،وقتتون بخیر.در بخش سلامت سایت یک مشکل بحرانی(ماژول gd نصب نشده یا غیرفعال شده ) را میاره.چطوری این مشکل رو حل کنم؟
با سلام، برای نصب این ماژول با شرکت هاست خود در تماس باشید.
ببخشید آقای عبدی،استفاده از ویرایشگر کلاسیک برای نوشتن نوشته مناسبتره یا همین گوتنبرگ؟
همیشه بهتون پیشنهاد می کنم که با جدیدترین امکانات وردپرس کار کنید؛ ویرایشگر گوتنبرگ وردپرس یک ویرایشگر بسیار حرفه ای است که نسبت به ویرایشگر کلاسیک امکانات بسیار بهتر و بیشتری را در اختیار شما قرار می دهد، و پیشنهاد می کنم که حتما برای داشتن وب سایتی بهتر از آن استفاده کنید.
سلام مجدد.عذرخواهی منو بپذیرید،بین المنتور و گوتنبرگ عرض کردم، کدوم یکی رو شما پیشنهاد میدین
درود؛ بستگی به مدل طراحی وبسایت شما دارد و اینکه شما چه امکاناتی را در صفحه نوشته های سایت تان بخواهید پیاده کنید، ولی حرفه ای ترین حالت کار این است که شما صفحات نوشته ها را طوری پیاده سازی کنید که بتوانید محتوای داخلی نوشته ها را از طریق گوتنبرگ وارد کنید.
بعضی وقتها ادعا میکنی خیلی چیزها میدونی،درحالیکه هیچی نمیدونی…یک دنیا ممنونم
کسب و کار اینترنتی و کلا بحث دیجیتال مارکتینگ هیچوقت تمومی ندارد و هیچوقت نمی توان ادعا کرد که همه چیز را می دانی و اگر بخواهی پیشرفت کنی باید همیشه در حال یادگیری باشی.