آموزش انتقال یک سکشن به قسمتی دیگر در المنتور:
در جلسه ۱۰ از آموزش المنتور یکی دیگر از سکشن های برگه مورد نظرمان را طراحی کردیم. همچنین در این جلسه از کار با صفحه ساز المنتور ، انتقال یک سکشن به قسمتی دیگر در افزونه المنتور را فرا خواهید گرفت. در زیر تصویری از بخش طراحی شده در این جلسه را مشاهده می کنید:

هر گونه سوال، پیشنهاد یا انتقادی در رابطه با دوره کار با المنتور دارید در بخش دیدگاه ها مطرح نمایید تا بتوانیم بهترین آموزش ها را برای شما علاقمندان به طراحی سایت تهیه کنیم.
وقت بخیر
من یک سکشن دارم داخل اون یک مگا منو قرار گرفته وقتی موس بر روی زیر منو ها قرار میگیره به خاطر تعدای بالای آیتم ها از سکشن خودش خارج میشه و بروی سکشن پایین تر میره چطور میشه بطور اتوماتیک با باز شدن زیر منوها ارتفاع سکشن افزایش پیدا کنه و منو از سکشن خودش خارج نشه آیا راهی هست؟
توجه کنید که این کاملا طبیعی هست، چون با زیاد شدن ارتفاع مگامنو، ارتفاع سکشن هم زیاد خواهد شد، این نوع موارد را باید توسط کدنویسی css مدیریت کنید.
سلام.. ارادت.. استاد عبدی میخواستم بدونم این فیلم هایی که کوتاه هستند و در این اموزش در برگه قرار میدین را باید از چه سایتی دانلود کنیم؟
با سلام و احترام، برای اطلاعات بیشتر در این رابطه جلسه => آموزش افزودن ویدیو و تصاویر انیمیشنی در المنتور را مشاهده کنید.
سلام و احترام.
استاد گرامی این مشکل برای من هم هست.
من هم در همین قسمت انتهایی عملیات کپی را انجام می دهم اما پیست برای من فعال نیست و فقط پیست استایل فعال می باشد. نمی دانم . شاید شما افزونه هایی دیگر از المنتور را روی سایت خود نصب داشته باشید…
سلام، خیر هیچگونه افزونه اضافی در سایت نصب نیست! حتما شما کار کپی و پیس را اشتباه انجام می دهید، برای نمونه اگر شما یک ستون را کپی می گیرید باید در جای خودش یعنی ستون پیش کنید و به همین صورت برای بقیه موارد.
سلام روزتون بخیر
من یه برگه ساختم و کلی زمان برای طراحیش صرف کردم اما وقتی به عنوان صفحه اصلی قرارش میدم و ادرس سایت وارد میکنم هیچ چیزی بهم نمایش نمیده
سلام آقا شهاب عزیز، این مشکلات معمولا به دلیل ناسازگار بودن المنتور با قالب یا دیگر افزونه هاست که باید بررسی کنید.
با سلام و خسته نباشید بنده در بخش سکشن قالبی ساختم ولی وقتی وارد میشم قالب ساخته شده ی من به هیچ عنوان دیده نمیشه اگر ممکنه چگونگی اپ لود قالب (سکشن) روی صفحه ورودی سایت رو راهنمایی کنید
ممنونم
با سلام و تشکر از حضور شما، به زودی در این رابطه ویدیویی آموزشی منتشر خواهیم کرد.
سلام من یک صفحه در قسمت قالب ساختم چه جوری این صفحه رو به عنوان برگه اصلی منتشر کنم؟
با سلام، از پیشخوان وردپرس و از قسمت تنظیمات => خواندن را انتخاب کنید و اولین گزینه یک برگه یکتا را برای صفحه نخست سایت تان تنظیم کنید.
سلام استاد خسته نباشید
من دقیقا طبق این آموزش سکشن خودم رو کپی میکنم ولی دکمه ی پیست برام خاموشه
مشکل چیه؟
ممنون میشم پاسخ بدید
درود بر شما، اگر از یک سایت جدا کپی کنید این قابلیت کار نمی کند.
سلام استاد برای من هم غیر فعاله پیست. و منظورتونو نفهمیدم از اینکه گفتید از یه سایت جدا کپی کنیم؟
درود بر شما، منظور اینکه اگر شما از لوکال هاست کپی کنید و بخواهید روی یک سایت واقعی پیست کنید، قابل انجام نیست، گزینه پیست تنها در همان سایتی که کپی کرده اید، فعال است.
سلام
استاد من از یه سایت دیگه کپی نکردم.
از داخل همون سایت کپی کردم ولی پیست غیر فعال است.
در ضمن روی لوکال هست
سلام آقا محمد عزیز، به صورت پیشفرض باید بدون هیچ مشکلی کار کند، شاید این موضوع به خاطر عدم سازگاری برخی از امکانات المنتور با قالب یا افزونه های نصب شده روی سایت شما باشد.