بهترین نسخه php برای وردپرس کدام است؟

بهترین نسخه php برای وردپرس کدام است؟

آخرین بروزرسانی در تاریخ : 16 شهریور 1401

هدف از این مقاله انتخاب بهترین نسخه php برای وردپرس است، Php زبان و بستر طراحی شده وردپرس هست و در حال حاضر هم همه سایت‌هایی که با استفاده از وردپرس اجرا شده‌اند در واقع با زبان php طراحی شدند، اما یکی از چالش‌هایی که همیشه افراد دارند این است که چند نسخه php وجود دارد و کدام نسخه php می‌تواند برای وردپرس مناسب باشد.

شما خیلی باید به این مورد توجه کنید چون هم بر روی امنیت و هم بر روی سرعت سایت تاثیر بسیاری دارد و می‌تواند تا چند برابر سرعت سایت شما را افزایش دهد و شما این فاکتور مهم سئو را در سایت خود می‌توانید رعایت کنید، در این مقاله از سری مقالات آموزش وردپرس ما همراه باشید تا به شما توضیح دهیم که بهترین ورژن php برای وردپرس چیست و از کدام نسخه PHP برای وردپرس استفاده کنیم.

بهترین نسخه php برای وردپرس

خیلی خب این سوال جواب‌های متفاوتی دارد و نمی‌توان برای همه وب سایت‌ها یک نسخه خاص PHP را پیشنهاد داد، شما ممکن است یک سری افزونه نصب کنید و یا یک قالب داشته باشید که با نسخه 5.6 سازگاری داشته باشد و ممکن است برخی هم با نسخه‌های بالاتر خب همین هم باعث می‌شود که نتوانیم یک نسخه خاصی را به شما پیشنهاد دهیم تا از آن استفاده کنید، اما راهکار چیست؟ خیلی خب راهکار اساسی وجود دارد که در ادامه به آن می‌پردازیم.

از کدام نسخه php استفاده کنیم؟
از کدام نسخه php استفاده کنیم؟

البته اول بهتر است که با رایج ترین نسخه‌های PHP آشنا شوید تا درک بهتری از آن‌ها داشته باشید و اگر می‌خواهید از آن‌ها استفاده کنید ساده‌تر بتوانید یک نسخه php خاص را برای خود انتخاب کنید.

  • نسخه 5.6 PHP
  • نسخه 7 PHP
  • نسخه 7.1 PHP
  • نسخه 7.2 PHP
  • نسخه 7.3 PHP
  • نسخه 7.4 PHP

این چند موردی که به شما معرفی کردیم از مهم‌ترین و رایج‌ترین نسخه‌های php در هاستینگ‌های مختلف و سایت‌های مختلف هستند که شما می‌توانید به هاستینگ خود مراجعه کرده و نسخه php سایت خود را مشاهده کنید، که در ادامه به شما توضیح خواهیم داد که چطور این نسخه php را در سایت خود تغییر دهید.

بهترین ورژن php برای وردپرس

اگر بخواهیم به شما بگوییم که از چه نسخه‌ای بهتر است استفاده کنید ما نسخه 7.4 PHP را پیشنهاد می‌دهیم، این نسخه جدید‌ترین نسخه PHP است که شما با استفاده از این نسخه هم سرعت بهتری خواهید داشت و هم سایت پایدار‌تری خواهید داشت، توجه داشته باشید که سایت شما همیشه باید از نسخه‌های بروز استفاده کند و همیشه یک سایت بروز باید داشته باشید.

اما خب این مورد هم بستگی به سایت شما و افزونه‌ها و یا قالب شما دارد که باید آن‌ها را بررسی کنید و بعد تصمیم بگیرید که از چه نسخه php استفاده کنید، در واقع هر افزونه و قالبی که شما دارید به یک سری از نسخه‌های php ممکن است حساس باشد و ناسازگاری ممکن است این بین ایجاد شود که سایت شما را با مشکل مواجه خواهد کرد.

نکات قبل از آپدیت نسخه php وردپرس

شما نباید بدون پیش نیاز‌ها به آپدیت نسخه php وردپرس خود بپردازید و باید یک سری اقدامات باید انجام دهید تا سایت خود را نابود نکنید، به هر حال باید به این مورد توجه داشته باشید که ممکن است با آپدیت نسخه PHP سایت شما با مشکلاتی مواجه شود چون برخی از افزونه‌های قدیمی ممکن است با جدید‌ترین نسخه PHP سازگاری نداشته باشند.

پس قبل از آپدیت شما باید افزونه‌ها و قالب سایت خود را بررسی کنید که از چه تایمی آپدیت نشده اند و یا توسط توسعه دهنده آن از چه زمانی نسخه جدیدی ارائه نشده است، پیشنهاد ما این است که اگر افزونه‌ها و قالب شما خیلی وقت است که نسخه جدید از خود ارائه نداده‌اند به جدید‌ترین نسخه PHP آپدیت نکنید چون ممکن است مشکلاتی را به وجود آورد.

بهترین نسخه php برای وردپرس کدام است؟
بهترین نسخه php برای وردپرس کدام است؟

اما اگر آپدیتی در دسترس است حتما افزونه را آپدیت کنید بعد به تغییر نسخه PHP بپردازید.

قبل از هرگونه تغییر نسخه php هم شما باید حتما از سایت خود یک نسخه بک آپ دریافت کنید تا اگر برای سایت شما مشکلی به وجود آمد بتونید سریعا سایت خود را به حالت اولیه بازگردانی کنید، برای دریافت بک آپ هم می‌توانید از خود هاست یک فول بک آپ دریافت کنید و هم می‌توانید از افزونه‌هایی که برای بک آپ وردپرس هستند استفاده کنید.

از چه نسخه PHP نباید استفاده کنیم؟

امروزه تمامی افزونه‌ها و قالب‌هایی که برای وردپرس به وجود آمده‌اند دیگر از نسخه‌های قدیمی وردپرس پشتیبانی نمی‌کنند و شما با استفاده از این نسخه‌های قدیمی ممکن است امکانات زیادی از سایت خود را نابود کنید، در کل شما باید از نسخه 5.6 به بالای PHP استفاده کنید که در حال حاظر تمامی افزونه‌های موجود و قالب‌ها از این نسخه به بالا پشتیبانی می‌کنند و شما قادر به استفاده از آن‌ها خواهید بود.

اما در کل سعی کنید از نسخه‌های جدید تر PHP استفاده کنید چون بروز تر هستند و با متد‌های جدید سازگار هستند که در ادامه به معرفی برخی از مزیت‌های نسخه های بالا PHP را معرفی خواهیم کرد.

مزیت نسخه های جدید PHP

در کل نسخه‌های جدید PHP بسیار بهتر و ساختار بهینه‌تری دارند به همین دلیل است که ما می‌گوییم از این نسخه‌ها استفاده کنید، یکی از بهترین مزیت‌های که نسخه‌های جدید PHP دارند این است که سرعت بسیار بهتری را به وب سایت شما می‌بخشند همین هم می‌تواند به شما کمک کند که شما سئو سایت بهتری داشته باشید و بتوانید این فاکتور مهم سئو را رعایت کنید.

شما با بروز کردن نسخه PHP سایت خود در واقع علاوه بر سرعت سایت امنیت بیشتری هم داشته باشی و هکر‌ها نمی‌توانند به سایت شما نفوذ کنند.

2 روش برای اطلاع از نسخه PHP

در واقع اگر نمی‌دانید به طور فعلی از کدام نسخه PHP استفاده می‌کنید می‌توانید از 2 روش اقدام به اطلاع نسخه PHP کنید، اگر می‌خواهید از نسخه PHP سایت خود اطلاع داشته باشید پیشنهاد می‌کنیم که از مقاله فهمیدن نسخه php سایت در وبلاگ وبکیما دیدن کنید، ما در این مقاله به صورت کامل توضیح دادیم که چطور می‌توانید نسخه PHP خود را تشخیص دهید.

و یکی دیگر از اصلی‌ترین مزیت نسخه‌های بالا PHP دارد این است که شما می‌توانید افزونه‌ها و قالب‌های مختلفی را در سایت خود نصب کنید چون اکثر افزونه‌ها و قالب‌ها با نسخه‌های جدید‌تر یعنی 7 به بالا سازگاری دارند.

آموزش آپدیت php وردپرس

همان‌طور که می‌دانید برای هاستینگ‌ها پنل مدیریتی‌های زیادی وجود دارد که تغییر نسخه php هم در این هاست‌ها متفاوت است، در این بخش با ما همراه باشید تا به شما توضیح دهیم که از چه طریقی می‌توانید نسخه PHP را در سایت خود تغییر دهید.

تغییر نسخه php در سی پنل Cpanel

در هاست‌های سی پنل شما برای اینکه بتوانید نسخه PHP سایت خود را تغیییر دهید باید چند کار ساده را انجام دهید، در قدم اول شما باید در هاست خود لاگین شده و بعد از لاگین شدن صفحه را به پایین اسکرول کنید.

تغییر نسخه PHP در هاست Cpanel
تغییر نسخه PHP در هاست Cpanel

خیلی خب بعد از اسکرول صفحه به پایین از قسمت software شما یک سری گزینه را در دسترس خود دارید که برای نسخه PHP باید بر روی گزینه MultiPHP Manager کلیک کنید.

مراحل تغییر نسخه PHP وردپرس در هاست Cpanel
مراحل تغییر نسخه PHP وردپرس در هاست Cpanel

خیلی خب در این بخش دامنه‌هایی که بر روی هاست ست شده‌اند را مشاهده خواهید کرد که با کلیک بر روی تیک کنار هر دامنه می‌توانید آن‌ را انتخاب کنید و از طریق PHP Version تمام نسخه‌های PHP که در هاست شما موجود هست را مشاهده خواهید کرد، برای تغییر به هر کدام از این نسخه‌ها شما می‌توانید بر روی همان نسخه کلیک کنید و بعد از گزینه Apply این تغییرات را در سایت خود اعمال کنید.

تغییر نسخه php در دایرکت ادمین DirectAdmin

در دایرکت ادمین هم این روند متفاوت است و شما باید یک مسیر دیگری را بروید تا بتوانید نسخه PHP سایت خود را تغییر دهید چون این کنترل پنل ظاهر متفاوتی با سرویس سی پنل دارد، در ادامه با ما همراه باشید تا آموزش این مورد را هم به شما دهیم.

تغییر نسخه PHP وردپرس در هاست DriectAdmin
تغییر نسخه PHP وردپرس در هاست DriectAdmin

بعد از وارد شدن به پنل دایرکت ادمین شما باید از بخش Advanced Features بر روی گزینهSelect PHP version کلیک کنید تا به بخش تغییر نسخه PHP در سایت خود بروید.

بعد از کلیک بر روی این گزینه شما می‌توانید به سادگی نسخه مورد نظر خود را انتخاب کرده و سایت خود را ارتقا دهید.

مراحل تغییر نسخه PHP وردپرس در هاست DriectAdmin
مراحل تغییر نسخه PHP وردپرس در هاست DriectAdmin

همان‌طور که در تصویر بالا مشاهده می‌کنید در سایتی که ما مورد بررسی قرار دادیم 4 نسخه PHP وجود دارد که شما به سادگی می‌توانید نسخه PHP سایت خود را به هر کدام که نیاز دارید تغییر دهید و در نهایت باید گزینه Save را بزنید.

تغییر نسخه PHP در هاست plesk

خیلی خب نوع سوم هاست‌ها پلسک هستند که سایت‌ها زیادی هم از این هاست‌ها برای میزبانی استفاده می‌کنند، در ادامه برای تغییر نسخه PHP در هاست پلسک همراه باشید.

تغییر نسخه PHP وردپرس در هاست plesk
تغییر نسخه PHP وردپرس در هاست plesk

برای اول کار شما به هاست خود وارد شوید و بعد از قسمت website and domain بر روی گزینه PHP Setting کلیک کنید، در زیر همین گزینه هم نوشته که نسخه PHP سایت شما دقیقا چیست و اگر بر روی گزینه هم کلیک کنید می‌توانید به بخش تغییر نسخه PHP دسترسی داشته باشید.

خیلی خب از این طریق شما می‌توانید خیلی راحت با استفاده از کادر php version نسخه php سایت خود را تغییر دهید و در این زمینه مشکلی نداشته باشید.

البته شاید شما هنوز سایت خود را در فضای آنلاین اجرا نکرده باشید و با لوکال هاست سایت خود را اجرا کرده باشید که در ادامه به شما توضیح خواهیم داد که چطور می‌توانیم نسخه PHP را در لوکال هاست خود تغییر دهید.

تغییر ورژن php در xampp

در لوکال هاست شما می‌تواند با استفاده از نرم افزار زمپ به نصب وردپرس بپردازید و از طریق این برنامه می‌توانید یک شبیه ساز سرور برای سایت خود داشته باشید که وردپرس بر روی آن اجرا می‌شود، شما می‌توانید نسخه PHP این نرم افزار هم تغییر دهید و این کار بسیار ساده است و اصلا نیاز نیست تخصصی داشته باشید، با ما در ادامه همراه باشید تا به شما توضیح دهیم که چطور می‌توانید نسخه PHP زمپ را در لوکال هاست خود تغییر دهید.

تغییر نسخه PHP در لوکال هاست
تغییر نسخه PHP در لوکال هاست

نرم افزار زمپ محیطی مانند تصویر بالا را دارد که شما باید برای فعال شدن و نصب وردپرس باید دو گزینه اول را در لوکال هاست خود روشن کنید، برای تغییر نسخه php در این نرم افزار هم باید بر روی گزینه config کلیک کنید.

مراحل تغییر نسخه PHP در لوکال هاست
مراحل تغییر نسخه PHP در لوکال هاست

بعد از مورد قبلی شما باید بر روی گزینه Apache (httpd-xampp.conf) کلیک کنید تا یک فایلی برای شما اجرا خواهد که یک سری کد را در آن خواهید دید، در این فایل باید به دنبال قطعه کد زیر باشید.

LoadFile "c:/xampp/php/libpq.dll"
 
LoadModule php5_module “c:/xampp/php/php5apache2_4.dll”
 
LoadFile “c:/xampp/php/php5ts.dll”
 
LoadFile "c:/xampp/php/libpq.dll"
 
LoadModule php5_module “D:/xampp/php/php5apache2_4.dll”

که بعد از پیدا کردن این قطعه کد باید آن‌را با قطعه کد زیر جایگزین کنید تا نسخه PHP شما به 7 ارتقا پیدا کند.


LoadFile "D:/xampp/php/php7ts.dll"
 
LoadFile "D:/xampp/php/libpq.dll"
 
LoadModule php7_module "D:/xampp/php/php7apache2_4.dll"
 
LoadFile "D:/xampp/php/php7ts.dll"
 
LoadFile "D:/xampp/php/libpq.dll"
 
LoadModule php7_module "D:/xampp/php/php7apache2_4.dll"

تغییر نسخه php زمپ

خیلی خب در این بخش هم با تغییر نسخه php در لوکال هاست آشنا شدید و شما اگر دقت کرده باشید حتما می‌توانید نسخه PHP خود را در زمپ هم تغییر دهید، البته توجه داشته باشید که بعد از قرار دادن کد بالا باید تغییرات را ذخیره کنید.

در کل نسخه PHP در سایت شما بسیار مهم است و شما باید توجه بسیار ویژه‌ای به PHP سایت خود داشته باشید، ما در این مقاله قصد داشتیم به شما توضیح دهیم که بهترین نسخه PHP برای وردپرس کدام نسخه است و برای اینکه بتوانید سایت بهتری داشته باشید باید کدام نسخه را در سایت خود فعال کنید و از کدام نسخه استفاده کنید.

سخن پایانی

در ادامه مقاله هم به شما توضیح دادیم که چطور می‌توانید آپدیت نسخه php وردپرس را انجام دهید، امیدواریم از خواندن این مقاله لذت برده باشید و اطلاعات کافی را نسبت به نسخه PHP سایت به دست آورده باشید. شما کاربران محترم وبکیما هر سوالی که دارید می توانید از قسمت نظرات همین مقاله سوالات خود را مطرح کنید تا سریعا پاسخ‌گوی شما عزیزان باشیم.

5/5 - (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

آموزش‌های ویدیویی جدید فقط در یوتیوب منتشر می‌شود!

بزن بریــم!