فهمیدن نسخه php سایت✅چگونه ورژن PHP را بفهمیم؟

فهمیدن نسخه php سایت | چگونه ورژن PHP را بفهمیم؟

آخرین بروزرسانی در تاریخ : 3 آبان 1402

فهمیدن نسخه php سایت: همان طور که می دانید عوامل زیادی وجود دارد که می توانند بر افزایش سرعت بارگذاری سایت شما تأثیر بگذارند. توجه به نسخه php سایت و ارتقای آن یکی از عواملی است که می تواند به شما در افزایش سرعت سایت کمک کند حتی سرعت سایت شما را دو برابر افزایش دهد.

یکی از کارهای مهمی که مدیران سایت نیاز است انجام دهند بررسی نسخه پی اچ پی سایت است تا اگر نیاز به ارتقا دارد آن را ارتقا دهند، پس با این مقاله از سری مقالات آموزش وردپرس همراه ما باشید.

چک کردن نسخه PHP سایت

روش های زیادی برای بررسی نسخه php سایت وجود دارد که ما در اینجا فقط به دو روش قابل بررسی در سایت های وردپرسی و غیر وردپرسی می پردازیم:

ابتدا لازم است بدانید در حال حاضر آخرین نسخه پایدار و به روز php نسخه 8.1 است، (منبع: ویکی پدیا) بنابراین پیشنهاد می گردد این نسخه را بر روی سایت خود نصب کنید. اما باید توجه داشته باشید که هنوز بسیاری از قالب ها و افزونه های وردپرس از نسخه 7.4 پی اچ پی استفاده می‌کنند، بنابراین بهتر است که شما نیز از این نسخه استفاده کنید.

قطعاً با آمدن نسخه های جدیدتر شاهد افزایش سرعت چشمگیری خواهیم بود که همه منتظر آپدیت های جدید هستند. حتماً پیشنهاد می گردد نسخه php سایت خود را بررسی کنید اگر نسخه آن 5.6 باشد پس می توانید به راحتی آن را به نسخه 7.4 ارتقا دهید.

فهمیدن ورژن PHP وردپرس

بررسی نسخه پی اچ پی در وردپرس کار سختی نیست فقط کافی است شما به بخش ابزارها و سپس سلامت سایت مراجعه کنید.

مراجعه به بخش ابزارها > سلامت سایت در وردپرس برای فهمیدن نسخه php سایت
مراجعه به بخش ابزارها > سلامت سایت در وردپرس

سپس بر روی تب اطلاعات کلیک نمایید. اکنون بر روی گزینه سرور کلیک نمایید تا اطلاعات سرور سایت خود را مشاهده نمایید.

رفتن به تب اطلاعات برای چگونه ورژن php را بفهمیم
چگونه ورژن php را بفهمیم

سپس به گزینه سرور در پایین صفحه اطلاعات مراجعه می کنیم:

در این تصویر همان طور که ملاحظه می کنید نسخه php 7.4 است.

فهمیدن نسخه php سایت
نسخه PHP سایت ما 7.4.7 می باشد

این یکی از روش های آسانی است که شما می توانید متوجه شوید سایت شما بر روی چه نسخه ای نصب شده است و در صورت نیاز می توانید آن را ارتقا دهید.

نحوه بررسی نسخه Php در سایت های غیر ورد پرسی:

اگر در طراحی سایت خود از سیستم مدیریت ورد پرس استفاده نکرده اید نیاز است برای بررسی نسخه پی اچ پی از روش دیگری استفاده نمایید. در این روش ابتدا لازم است وارد پوشه فایل منیجر هاست سایت خود شوید. آنگاه بر روی گزینه create new file کلیک نمایید. فایل جدید را با عنوان php.php نام‌گذاری کنید سپس فایل را ویرایش نمایید و قطعه کد زیر را در آن قرار دهید.

<?php phpinfo();?>

و در پایان آدرس زیر را بسازید و به جای A.com نام دامنه خود را وارد نمایید.

http://A.com/php.php

سپس می توانید نسخه php و هم چنین اطلاعات کاملی در مورد سرور سایت خود مشاهده نمایید. نسخه php سایت در قسمت بالای سمت چپ قابل مشاهده است.

فهمیدن نسخه PHP سایت در سایت های غیر وردپرسی
فهمیدن نسخه PHP سایت در سایت های غیر وردپرسی

جمع بندی

خب دوستان امیدوارم که یاد گرفته باشید که چگونه بفهمید نسخه PHP سایت خود را پیدا کنید؛ یادتون نره که باید همیشه سایت خود را بروز نگه دارید و از نسخه های جدید PHP استفاده کنید، هرگونه سوالی دارید در انتهای همین مقاله و در بخش دیدگاه ها مطرح کنید؛ تا بتونیم خیلی زود پاسخ تون رو بدیم. ممنون از اینکه تا انتهای این مقاله همراه ما بودید😃

4.1/5 - (9 امتیاز)

نظرات در “فهمیدن نسخه php سایت | چگونه ورژن PHP را بفهمیم؟

  1. دیجیمون میگوید:

    سلام ممنونم از مطلب مفیدتون
    کاش این مطلب رو هم توضیح میدادین که تغییر بعضی قالب ها که با ورژن پایینتر یا بالاتر phpسایتمون سازگار هست یا نه؟؛ مثلا قالب سازگار با 7.3 آیا در سایت php 7.4 میشینه ؟

    • پشتیبانی میگوید:

      سلام، این ارتباط مستقیم به قالب شما دارد، باید از داخل مستندات یا تیم دولوپر قالب این مسائل را جویا شوید.

  2. ehsan میگوید:

    سلام وقت بخیر
    من به یکی از دوستان پیشنهاد دادم از سایت عالی وبکیما افزونه المنتور پرو رو خریداری کردند. الان وقتی افزونه روی هاست ایشون نصب میکنیم پیغام خطا داره و کلا سایت میپره . ورد پرس رو مجددا نصب کرده و بدون هیچ افزونه ای و فقط المنتور و المنتور پرو رو نصب کردند و باز هم پیغام خطا پیدا می کنند .افزونه خریداری شده را بر روی یک هاست دیگه امتحان کردم و به درستی کار میکنه.آیا ممکنه مشکل از ورژن php باشه و به نظرتون برای تست این مورد کدام ورژن php را نصب کنند . پیشاپیش بابت راهنمایی هاتون ممنونم

    • پشتیبانی میگوید:

      با سلام و احترام، بله ممکن است که ورژن PHP هاست پایین باشد، ورژن PHP هاست باید همیشه روی جدیدترین ورژن تنظیم باشد، همچنین میزان رم وردپرس [آموزش افزایش محدودیت حافظه php در وردپرس] را هم بررسی کنید؛ گاهی اوقات در برخی از هاست ها محدودیت هایی اعمال می شود که افزونه المنتور نمی تواند به درستی کار کند، حتما موضوع را از طریق پشتیبانی شرکت هاست مورد نظر پیگیری کنید.

      • ehsan میگوید:

        از شما سپاسگزارم که همیشه با حوصله پاسخگو هستید .

دیدگاهتان را بنویسید

آموزش‌های ویدیویی جدید فقط در یوتیوب منتشر می‌شود!

بزن بریــم!