بهترین دیباگر (خطایاب) برای PHP

بهترین دیباگر (خطایاب) برای PHP

آخرین بروزرسانی در تاریخ : 14 آذر 1402

خطاهای PHP، گاهی اوقات، می‌توانند ترسناک باشند. خطاها در PHP می‌توانند عملکرد صحیح پروژه را در صورت عدم آدرس دهی مناسب از بین ببرند. اما گفتن این مطلب ممکن است ساده به نظر برسد اما برنامه نویسان PHP می‌دانند که این‌طور نیست، زیرا کد شما ممکن است شامل تعداد زیادی خط باشد. تعداد IDE و ادیتور اسکریپت‌های PHP کم نیستند، اما برخی از آن‌ها واقعا نه تنها کمکی به باگ یابی نمی‌کنند بلکه در برخی از شرایط فقط سطح پیچیدگی را افزایش می‌دهند. بنابراین، قبل از بحث در مورد اینکه چگونه می‌توانیم فرآیند اشکال‌زدایی در PHP را آسان‌تر کنیم، بیایید بفهمیم که آیا در قدم اول استفاده از PHP ارزش دارد یا خیر.

آیا PHP ارزش استفاده دارد؟

توسعه یک پروژه با استفاده از زبان PHP سطح کارایی و قابل استفاده بودن پروژه شما را به مسیرهای جدیدی می‌برد. ساختارهای کد سازمان‌یافته در زبان PHP آن را به زبانی بسیار مناسب برای توسعه‌دهندگان تبدیل می‌کند، زیرا حتی یک مبتدی نیز می‌تواند برنامه‌هایی بنویسد که می‌توانند خروجی‌های قابل توجهی ارائه دهند. 

سازگاری با یونیکس و ویندوز آن را برای توسعه برنامه‌های کاربردی وب ضروری‌تر می‌کند. اسکریپت نویسی صفحات از طریق PHP یک فرآیند بسیار سودمند است زیرا یک زبان سمت سرور است. این پلتفرم به شما امکان می‌دهد برنامه‌هایی ایجاد کنید که دارای ویژگی‌های غنی و درعین‌حال بسیار تعاملی هستند. 

همه اینها را می‌توان بدون استفاده از کدهای طولانی انجام داد. همچنین PHP به صورت رایگان در دسترس است، بنابراین لازم نیست نگران هزینه‌های هنگفتی برای خرید آن باشید. در مورد خطاهایی که مدام از قسمت‌های ناشناخته ظاهر می‌شوند، ابزارهای باگ یاب PHP روشی را که توسعه‌دهندگان برای جستجوی خطاها و اشکال زدایی آن‌ها جستجو می‌کنند را تغییر داده است. به عبارت دیگر کار پیچیده باگ یابی آسان‌تر شده است، با حس ساختاری بیشتر.

بهترین دیباگر های زبان PHP

در ادامه این مقاله سعی خواهیم کرد تا بهترین دیباگر های زبان PHP را به شما توسعه دهندگان عزیز معرفی کنیم تا با استفاده از آن‌ها بتوانید به سادگی کدهای خود را دیباگ کنید، پس با ادامه این مقاله از سری مقالات آموزش طراحی سایت همراه ما باشید.


Whoops

یک کتابخانه PHP برای رسیدگی به باگ ها، Woop ثابت کرده است که یک دیباگر بسیار ماهر است. خطا یابی با استفاده از رابط کاربری عالی آن بسیار ساده است. Whoops به راحتی قابل تنظیم است و دارای ویژگی‌های کاربرپسند است.

سایت: https://filp.github.io/whoops/


Pinba

Pinba که به‌عنوان یک موتور ذخیره سازی MySQL محبوب است، برای تجزیه‌وتحلیل خطاها نیز مفید است. بیشتر به عنوان سیستمی عمل می‌کند که آمارهای مهم را نمایش می‌دهد و با بررسی دقیق اطلاعات ورودی، عملکرد برنامه را ارزیابی می‌کند.

سایت: http://pinba.org/


PHPMD

PHP Depend بیشتر به معیارهایی متکی است که در ابتدایی‌ترین شکل خود نشان داده می‌شوند. درک و کار بر روی چنین نمایش‌هایی گاهی دشوار است. بنابراین PHPMD صفحه‌ای را ارائه می‌کند که نمایش اولیه معیارها را می‌گیرد و آنها را به نسخه‌ای با منابع و قابل فهم تر تبدیل می‌کند. این ابزار را می‌توان به راحتی پیکربندی کرد همچنین این ابزار ثابت می‌کند که برای اشاره به خطاهای ناشی از اشکالات، کدهای نیمه کاره، پارامترهای اضافی و غیره بسیار کارآمد است.

سایت: http://phpmd.org/


Xdebug

Xdebug اساساً یک برنامه افزودنی است که توسط پلتفرم PHP برای افرادی که دائماً با خطاها روبرو می‌شوند و به دنبال راه‌های بسیار مؤثر برای اشکال زدایی آنها هستند در دسترس است. همچنین یک ابزار ایجاد پروفایل برای اسکریپت‌های PHP است. صرفاً به این دلیل که فقط یک افزونه‌ است، دسترسی و استفاده از آن اصلاً کار پیچیده‌ای نیست.

سایت: https://xdebug.org/


Krumo

Krumo ابزاری است که هنگام تلاش برای اشکال زدایی و نمایش خطاها، نتایج را به صورت سازماندهی شده نمایش می‌دهد. با اجرای ابزار Krumo خطاها در قالب DHTML tree نمایش داده خواهند شد. این درخت اساساً ساختار متغیرهای PHP را در بر می‌گیرد که باید بررسی شوند. همچنین به شما این امکان را می دهد که با خاموش کردن آن، فرآیند اشکال زدایی را تسریع کنید.

سایت: http://krumo.sourceforge.net/


Kint

Kint یک ابزار اشکال زدایی یا همان باگ یابی است که اطلاعات مربوط به متغیرها و ردیابی‌ها را خروجی می‌دهد. فرآیند اشکال‌ زدایی در قالبی قالب بندی شده و ارائه می‌شود که درک و مدیریت آن آسان است. Kint Debugger با پلاگین Debug Bar از طریق پنلی هماهنگ می‌شود که نتایج اشکال زدایی شما را برای راحتی شما نمایش می‌دهد. استفاده از آن در مقایسه با سایر ابزارهای اشکال زدایی آسان است، زیرا در نصب و اجرای کتابخانه‌ها کار می‌کند. همچنین با ابزار دیباگر Kint می‌توانید کدهای خود را از راه دور نیز دیباگ کنید.

سایت: https://kint-php.github.io/kint/


PHP DebugBar

گفته می‌شود که یکی از بهترین دیباگرهای PHP است، PHPDebugBar به راحتی با هر پروژه‌ای هماهنگ می‌شود و می‌تواند داده‌های پروفایل را از هر بخشی از برنامه شما نشان دهد. همراه با جمع‌آوری داده برای برجسته‌سازی‌های استاندارد PHP ساخته شده است. همچنین یک نوار دیباگر در مرورگر با داده‌های یک اسکریپت PHP نشان می‌دهد. PHP Debugbar بر روی معماری جمع آوری داده کار می‌کند – object هایی که مجموعه خاصی از داده‌ها را جمع آوری می‌کنند. همچنین به کاربران اجازه می‌دهد تا درخواست‌های خود را ذخیره کرده و مجدداً باز کنند.

سایت: http://phpdebugbar.com/


جمع بندی

دیباگر PHP به توسعه و باگ یابی کدهای PHP کمک می‌کند و وقتی می‌خواهید با یک باگ مقابله کنید، درک اینکه از کجا شروع کنید دشوار است. دیباگرهای PHP که در این مقاله معرفی کردیم، در لیست بهترین ها قرار دارند که شما نیز می‌توانید به عنوان یک توسعه دهنده PHP از آن‌ها استفاده کنید.

حالا نوبت شماست! اول از همه برای ما کامنت کنید که شما از کدام استفاده می‌کنید، همچنین برای ما تجربیات کار با آن را بنویسید تا دیگر برنامه نویسان نیز از تجربیات ارزشمند شما عزیزان استفاده کنند.

4.5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

آموزش‌های ویدیویی جدید فقط در یوتیوب منتشر می‌شود!

بزن بریــم!