اینماد چیست؟ آموزش کامل دریافت اینماد در 4 مرحله ساده

اینماد چیست؟ آموزش دریافت اینماد در 4 مرحله

آخرین بروزرسانی در تاریخ : 1 مهر 1402
باید لاگین کنید!

یکی از مهم‌ترین عوامل اعتماد به یک فروشگاه اینترنتی، داشتن اینماد است. کمتر کسی با این مفهوم آشنایی دارد و سوال اینماد چیست یکی از سوالات پرتکرار در حیطه فضای مجازی است. همچنین بسیاری از افرادی که قصد راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی را دارند، نمی‌دانند چگونه می‌توان اینماد دریافت کرد. در این مقاله از سری مقالات کسب‌وکار اینترنتی با ما همراه باشید تا علاوه بر درک مفهوم ای‌نماد، با مراحل دریافت اینماد آشنا شوید.

اینماد چیست؟

اینماد یا نماد اعتماد الکترونیک (E-Namad) در حقیقت یک آرم و لوگوی معتبر است که توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیک به وب‌سایت‌های فروشگاهی که دارای بخش فروش آنلاین هستند داده می‌شود. بنابراین سایر سایت‌های غیر فروشگاهی نیازی به اینماد ندارند، یعنی وب‌سایت‌های خبری، مجله‌ای، شخصی یا شرکتی و …. کلا سایتی که درگاه پرداخت آنلاین ندارد نیازی هم به اینماد ندارد. بهترین پاسخ به سوال اینماد چیست را می‌توان تعریف زیر دانست:

نماد اعتماد الکترونیکی چیست؟
«یک لوگو است که به فروشگاه‌های اینترنتی داده می‌شود و نشانه اعتبار و قانونی بودن یک فروشگاه اینترنتی است و بدین معنی است که مشخصات مالک و آدرس فروشگاه مورد نظر به صورت کامل و دقیق در سیستم مرکز توسعه تجارت الکترونیک ثبت شده است»

کاربر با مشاهده نماد اعتماد، خیالش راحت‌تر شده و با نگرانی کمتر از فروشگاه اینترنتی خرید می‌کند. زیرا این فروشگاه دارای اینماد و کاملا قانونی است. فروشگاه اینترنتی معتبر، ای نماد را از مرکز توسعه تجارت الکترونیک وابسته به وزارت صنعت، معدن و تجارت دریافت می‌کند. این مرکز ضوابط مشخصی برای اعطای اینماد به فروشگاه‌ها مشخص کرده است.

فروشگاه‌های آنلاین با داشتن ضوابط مشخص شده، موفق به دریافت نماد اعتماد الکترونیک با اعتبار یک ساله می شوند. هر وب‌سایت فروشگاهی که دارای درگاه پرداخت است، می‌تواند از مزایای اینماد بهره‌مند شود.

اینماد پنج ستاره یا اینماد دو ستاره؟

خب شاید با مطالعه این عنوان تعجب کرده باشید که مگر اینماد هم پنج ستاره یا دو ستاره یا حتی یک ستاره دارد؟ بله در حال حاضر سایت‌ها براساس کیفیت خدمات و قدمت، رتبه‌بندی می‌شوند در ادامه این موارد را به صورت کامل بررسی کرده‌ایم.

اینماد اعتبار و کیفیت سایت‌ها را با ستاره نمایش می‌دهد. هرچه تعداد ستاره‌های یک سایت بیشتر باشد، اعتماد و کیفیت عملکردی سایت بالاتر است. بنابراین، انواع اینماد با تعداد ستاره مشخص وجود دارد که عبارتنداز:

  • اینماد موقت: این نوع اینماد به‌صورت موقتی در اختیار دارنده سایت فروشگاهی با حداقل معیارهای موجود قرار می گیرد. درواقع برای سرعت بخشیدن به روند اخذ ای نماد از این نماد استفاده می شود.
  • اینماد دائمی یک ستاره: فروشگاه اینترنتی که اینماد موقت دارد، پس از مدتی برای اخذ نماد دائمی موردبررسی قرار می گیرد. مجموعه ای از معیارها برای اختصاص نماد دائمی تک ستاره به کسب‌وکار آنلاین در نظر گرفته می‌شود که در قسمت‌های بعدی همین مقاله، این معیارها را بررسی می‌کنیم.
  • اینماد دائمی دو ستاره: فروشگاه‌های آنلاینی که دارنده نماد اعتماد دائمی یک ستاره هستند می‌توانند با نصب SSL روی سایت خود، درخواست نماد دائمی دو ستاره کنند و پس از بررسی‌های لازم نماد دائمی دو ستاره خود را دریافت کنند.
  • اینماد دائمی سه ستاره تا پنج ستاره: بعد از دریافت نماد اعتماد دو ستاره، سایت‌ها می‌توانند به سایت اصلی اینماد درخواست فرایند رتبه‌‏بندی سایت را ارسال کنند تا بنا به کیفیت و قدمت فروشگاه‌ آنلاین نماد ۳ ستاره تا ۵ ستاره دریافت کنند.

چرا باید اینماد بگیریم؟

شاید بپرسید دلایل نیاز به اینماد چیست؟ آیا فقط برای اعتماد کاربر باید از اینماد استفاده کرد؟ مهم‌ترین دلیل نیاز یک فروشگاه به نماد اعتماد الکترونیک، جلب اعتماد و رضایت کاربر برای خرید اینترنتی از فروشگاه آنلاین است. کاربر با مشاهده این نماد اعتماد می تواند اطمینان داشته باشد که فروشگاه به تعهدات خود عمل می‌کند و به چنین فروشگاهی اطمینان خواهد کرد. 

علاوه بر جلب اعتماد کاربر، یک فروشگاه برای دریافت درگاه مستقیم بانکی به اینماد نیاز دارد. همچنین، ارسال محصولات فروش اینترنتی از طریق اداره پست انجام می‌شود. برای این‌ کار، فروشگاه اینترنتی باید با اداره پست قرارداد بسته باشد. و این فروشگاه به منظور عقد قرارداد با پست، باید دارای نماد اعتماد الکترونیک باشد.

شاید تا به این‌جای مقاله، از خیر راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی گذشته باشید و تصور کنید دریافت اینماد چقدر مشکل است. اما این‌گونه نیست و خودتان بدون داشتن هیچ دانشی و تنها با طی نمودن مراحلی بسیار راحت می‌توانید اینماد دریافت کنید. پیش از این‌که بدانید مراحل دریافت اینماد چیست، ابتدا پیش نیازهای آن را برای‌تان شرح می‌دهیم.  

پیش نیازهای دریافت اینماد چیست؟

تا اینجا با مفهوم اینماد و مهمترین دلایل نیاز یک فروشگاه اینترنتی به دریافت این نماد آشنا شدیم. قبل از بررسی مراحل دریافت اینماد، بهتر است با پیش نیازهای آن آشنا شوید.

  • دارا بودن محصولات فروشگاهی: یکی از پیش‌نیازها برای دریافت اینماد این است که حداقل یک محصول با امکان خرید آنلاین در فروشگاه آنلاین خود داشته باشید. یعنی امکان نمایش محصول، افزودن به سبد خرید و خرید نهایی برای حداقل یک محصول در سایت‌تان وجود داشته باشد.
  • اطلاعات موردنیاز برای هر محصول: برای هر محصول اطلاعات مهم مثل نام دقیق محصول، قیمت محصول، تصاویر محصول و غیره در فروشگاه اینترنتی شما درج شده باشد.
  • دریافت اینماد توسط صاحب امتیاز دامنه: درمورد متقاضی حقیقی، صرفا دارنده و صاحب امتیاز دامنه می‌تواند درخواست خود برای دریافت اینماد را ارسال کند. صاحب امتیاز باید دارای حداقل 18 سال سن باشد. درمورد متقاضیان حقوقی، نام دامنه باید هم نام با شرکت یا یکی از اعضای هیئت مدیره باشد.

مدارک مورد نیاز دریافت اینماد

مدارک لازم برای دریافت ای نماد برای متقاضیان حقیقی به شرح زیر است:

  • درصورت وجود، ارائه تصویر مجوز فعالیت
  • تعهدنامه شخصیت حقوقی
  • تصویر از مدارک هویتی
  • سند ملک کسب‌وکار یا اجاره نامه

مدارک لازم برای دریافت ای نماد برای متقاضیان حقوقی به شرح زیر است:

  • تصویر شناسنامه
  • درصورت وجود، تصویر آگهی روزنامه رسمی
  • درصورت وجود، آگهی مربوط به آخرین تغییرات آدرس
  • درصورت وجود، آخرین تغییرات مربوط به اسامی هیئت مدیره
  • درصورت وجود، آخرین تغییرات موضوع فعالیت شرکت
  • تعهدنامه شخصیت حقوقی
  • تصویر مجوز و پروانه فعالیت

اموزش دریافت ای نماد برای سایت

پس از یافتن پاسخ برای سوال اینماد چیست و دانستن پیش‌نیازهای آن، نوبت به طی نمودن مراحل دریافت اینماد می‌رسد. به منظور دریافت اینماد نیاز نیست مراجعه حضوری به هیچ سازمانی داشته باشید. تمامی مراحل دریافت نماد اعتماد الکترونیکی از طریق وب‌سایت رسمی اینماد انجام می‌شود. در ادامه قدم به قدم دریافت نماد اعتماد الکترونیکی را بررسی می‌کنیم.

مرحله ۱) ثبت‌نام و ایجاد حساب کاربری در سایت اینماد

وارد سایت اینماد به آدرس enamad.ir شده و از منوی اصلی سایت و زیرمنوهای کسب‌وکارها، بر روی قسمت ثبت‌نام و ورود به حساب کاربری کلیک کنید. پس از باز شدن «صفحه ورود به پنل کاربری»، گزینه «ایجاد حساب کاربری» را انتخاب کنید تا فرم ثبت نام برای شما نمایش یابد (اگر لینک ثبت‌نام را پیدا نکردید روی لینک روبرو کلیک کنید تا مستقیم به صفحه ثبت‌نام در سایت اصلی اینماد هدایت شوید: https://reg.enamad.ir/Panel)

راهنمای ثبت‌نام برای دریافت اینماد
راهنمای ثبت‌نام برای دریافت اینماد
  1. درمورد گزینه نوع شخصیت، اگر شرکت ثبت شده دارید، گزینه شخصیت حقوقی را انتخاب کنید. درغیراینصورت، یکی از گزینه‌های شخصیت حقیقی متناسب با وضعیت خود را انتخاب کنید. 
  2. آدرس ایمیل را حتما به‌درستی وارد کنید زیرا لینک فعال‌سازی حساب کاربری به این آدرس ارسال می‌شود.
  3. یک شناسه کاربری و کلمه عبور مناسب انتخاب کنید. برای ورود به سامانه، به این شناسه و کلمه عبور انتخابی نیاز خواهید داشت. بنابراین آن‌ها را یادداشت نمایید.
  4. در فیلد با عنوان “حاصل عبارت را وارد کنید” پاسخ صحیح را وارد کنید تا فرم به‌صورت صحیح ارسال شود.
  5. تیک دو شرط انتهایی فرم درمورد دریافت هزینه و سفارش‌گیری آنلاین را بزنید و پس از وارد کردن عبارت امنیتی، گزینه تایید را انتخاب کنید.
  6. پس از انجام موفق مراحل فوق، ایمیل فعال‌سازی برای شما ارسال می‌گردد. وارد ایمیل شده و لینک فعال‌سازی را کلیک کنید. پس از تایید شدن شناسه کاربری شما، می‌توانید با نام کاربری و پسورد انتخابی خود، وارد حساب کاربری‌تان شوید.

مرحله ۲) ورود به حساب کاربری و تکمیل اطلاعات

راهنمای دریافت اینماد | اینماد چیست؟
راهنمای دریافت اینماد

پس از ورود به پنل کاربری خود در اینماد، می‌توانید اطلاعات خود را طبق مراحل زیر تکمیل کنید:

نماد اعتماد الکترونیکی چیست؟ تکمیل فرم اطلاعات برای گرفتن اینماد
تکمیل فرم اطلاعات برای گرفتن اینماد

گزینه تکمیل اطلاعات

از قسمت سمت راست پنل کاربری، منوی تکمیل اطلاعات، گزینه تکمیل فرم اطلاعات را انتخاب کنید.

ارسال مدارک هویتی: پس از انتخاب گزینه فوق، فرمی مربوط به درخواست مدارک هویتی نمایش می‌یابد. در این فرم، باید اطلاعات هویتی از جمله تصویر کارت ملی، تصویر صفحه اول شناسنامه را بارگذاری کنید. این اطلاعات اجباری هستند و حتما باید آنها را از زیر منوی بارگذاری مدارک آپلود نمایید.

بارگزاری مدارک احراز هویت برای دریافت اینماد
بارگزاری مدارک احراز هویت برای دریافت اینماد

احراز اطلاعات

تایید شماره موبایل: سپس از منوی تکمیل اطلاعات وارد زیرمنوی احراز اطلاعات شوید. در این قسمت باید تلفن همراه شما تایید شود. بدین منظور، کد درخواست شده را به شماره درج شده پیامک کنید. این پیامک را از شماره موبایلی ارسال کنید که در قسمت تکمیل فرم اطلاعات وارد کردید.

اینماد چیست؟ احراز اطلاعات برای دریافت نماد اعتماد الکترونیک
احراز اطلاعات برای دریافت نماد اعتماد الکترونیک

تایید شماره تلفن ثابت: به منظور احراز تلفن ثابت، شماره‌ای درج شده که باید با آن تماس بگیرید. پس از برقراری تماس و گذشت 10 دقیقه، این قسمت برای شما سبز خواهد شد. در این صورت، احراز هویت شما گزارش داده می شود.

مرحله ۳) افزودن کسب‌وکار آنلاین‌تان

اینماد چیست؟ فرم اطلاعات کسب و کار برای ارسال درخواست ای نماد
فرم اطلاعات کسب و کار برای ارسال درخواست ای نماد

از پنل کاربری، منوی کسب و کار را انتخاب کنید. در این قسمت باید تمامی اطلاعات مورد نیاز در مورد کسب و کار خود را در فرم مشخص شده با دقت وارد کنید:

  • اطلاعاتی ازجمله نام فارسی، نام انگلیسی کسب و کار، آدرس دامنه، وضعیت ملک کسب و کار و نوع فعالیت را به‌درستی وارد کنید.
  • در ورود اطلاعات تماس کسب و کار از جمله تلفن ثابت، ایمیل، ساعات پاسخ گویی و… دقت کافی داشته باشید.
  • برای گزینه اعتبارسنجی آدرس، باید یک نشانی صحیح از کسب و کار شما یا در صورت نداشتن آدرس برای کسب و کار، آدرس محل زندگی را از سامانه شهروندی رهگیری نمایید.
  • با کلیک بر روی دکمه نارنجی، وارد سامانه شهروندی شده و می‌توانید در آنجا آدرس خود را وارد کنید. پس از درج آدرس و پرداخت مبلغ 20 هزارتومان، وارد صفحه اینماد می‌شوید. سپس می‌توانید کد 10 رقمی رهگیری آدرس را وارد نمایید.
  • پس از انجام مراحل فوق، بسته پستی به آدرس درج شده وارد می‌شود. این اقدام به منظور اطمینان از صحت آدرس وارد شده انجام می‌شود.
  • در انتهای صفحه «افزودن کسب و کار»، باید یک نام کاربری و کلمه عبور مربوط به سایت خود را وارد کنید. بدین منظور در سایت خود، یک نام کاربری و کلمه عبور ایجاد کرده و در این قسمت وارد کنید. این نام کاربری و کلمه عبور برای مسئولین اینماد است که به کمک آن، مراحل خرید در فروشگاه اینترنتی شما را بررسی می‌کنند.
ادامه فرم اطلاعات کسب و کار برای ارسال مدارک اینماد (اینماد چیست)
ادامه فرم اطلاعات کسب و کار برای ارسال مدارک اینماد

مرحله تایید فنی برای گرفتن اینماد

مرحله تایید فنی برای گرفتن اینماد
مرحله تایید فنی برای گرفتن اینماد

در این مرحله برای این‌که بتوانید ثابت کنید مدیر وب‌سایتی که برای آن درخواست اینماد داده‌اید شما هستید، باید یکی از مراحلی که اینماد پیشنهاد داده است را انجام دهید، برای مثال می‌توانید یک متاتگ را در هدر سایت قرار دهید تا سیستم اینماد این کد را شناسایی کند و تشخیص دهد که خود شما مدیر این سایت هستید.

مرحله ۴) تکمیل اطلاعات کسب‌وکار

در مرحله چهارم از سری مراحل دریافت اینماد، از بین گزینه‌ها، کسب وکار -> مدیریت کسب وکار را انتخاب کنید تا بتوانید مراحل را یکی یکی کامل کنید و برای کارشناس ارسال کنید، با ادامه مقاله همراه باشید.

  • در این مرحله اگر کسب و کار آنلاین شما نیاز به مجوز دارد، با ورود به قسمت کسب و کار و مدیریت کسب و کار، اطلاعات کسب و کار را کامل کنید.
  • در این قسمت فرم‌هایی از جمله لیست خدمات و مجوزها، فرم نظرسنجی، احزار اطلاعات کسب و کار قابل مشاهده هستند. گزینه بارگذاری مجوز را انتخاب نموده تا مجوز مربوطه بارگذاری گردد.
  • برای تکمیل نظرسنجی از قسمت لیست کسب و کارها اقدام نمایید و به پرسش‌های نظرسنجی پاسخ دهید.
  • سپس گزینه «احراز اطلاعات کسب و کار» را انتخاب کرده و فرم‌ها را تکمیل کنید.
  • پس از تکمیل این فرم‌ها، می‌توانید گزینه ارسال پرونده را به منظور بررسی کارشناس ارسال نمایید.
  • در این مرحله، کادری نمایان می‌شود که حاوی لینک «چک لیست الزامات» است. توصیه می‌شود صفحه چک لیست الزامات را مطالعه نموده و تمامی نکات ذکر شده مانند ایجاد راه‌های ارتباطی مناسب و صفحات مهم سایت را در وب‌سایت خود پیاده‌سازی کنید.
  • پس از تکمیل فرم‌های مربوطه و اقدامات قبلی، گزینه «ارسال پرونده جهت بررسی کارشناس» را انتخاب کنید.

تایید کارشناس اینماد

پس از تایید، چک لیست اطلاعات به کارشناس ارسال می‌شود. دیگر نیاز نیست کار خاصی انجام دهید و باید منتظر بررسی‌های کارشناس بمانید.

پس از تایید کارشناس برای دریافت اینماد، ممکن است نیاز باشد نوع فعالیت خود را از حالت غیر صنفی به صنفی تغییر دهید. بنابراین می‌بایست نسبت به تغییر آن مورد اقدام نمایید.

علاوه بر این، با کلیک روی گزینه «دریافت تعهدنامه» می‌توانید فایل مورد نظر را دریافت و از آن پرینت بگیرید. این فایل را تکمیل کره و مجوز بارگذاری شده را به صندوق پستی 6385-14155 ارسال نمایید. نتیجه بررسی درخواست اینماد حداکثر طی ۳ روز مشخص می‌گردد. 

پس از تایید تعهد و پرداخت مبلغ فعال‌سازی اینماد، قادر به دریافت کد و لوگو نماد اعتماد الکترونیک برای فروشگاه آنلاین خود هستید. به محض دریافت اینماد می توانید آن را در صفحه اول فروشگاه خود قرار دهید.

نکات مهم دریافت اینماد چیست؟

پس از درک کامل سوال اینماد چیست و آشنایی با مراحل گرفتن اینماد، بد نیست نکات مهم درمورد آن را مرور کنیم:

  • تنها سایت‌هایی به نماد اعتماد الکترونیک نیاز دارند که خرید و فروش در آنها انجام شود.
  • سایت‌هایی که از راه تبلیغات کسب درآمد می‌کنند و هیچ محصولی را به فروش نمی‌رسانند نیازی به ای نماد ندارند.
  • اینماد باید در فروشگاه‌هایی که ملزم به دریافت و نمایش آن هستند، حتما قابل کلیک هم باشد. اگر این‌گونه نباشد، چنین وب‌سایتی به‌عنوان متخلف شناخته شده و پیگرد قانونی دارد.
  • پس از کلیک روی اینماد، باید اطلاعاتی مثل صاحب امتیار فروشگاه اینترنتی، آدرس ایمیل، شماره تماس و آدرس پستی قابل مشاهده باشد.
  • مشاهده اطلاعات فوق توسط کاربر، سبب اعتماد بیشتر او به فروشگاه اینترنتی می‌گردد و با خیالی آسوده از فروشگاه شما خرید می‌کند. 

همانگونه که دیدید، دریافت اینماد بسیار راحت است و نیاز به هیچ‌گونه تخصصی نیست. بنابراین در صورتی که دارای فروشگاه آنلاین هستید، توصیه می‌کنیم حتما از نماد اعتماد الکترونیک استفاده نمایید.

دریافت اینماد دائمی 1 و 2 ستاره

همان‌طور که در ابتدای مقاله گفتیم، نماد اعتماد دارای حالت‌های مختلف است، همانند دو ستاره و پنج ستاره و … پس از انجام اقداماتی که در بالا گفتیم، اولین اینماد شما موقتی و بی‌ستاره است. در این حالت، با انتخاب گزینه مدیریت کسب و کار در پنل کناری، گزینه «فعال شدن نماد یک ستاره» را انتخاب کنید. حدودا یک الی ۳ روز طول می‌کشد تا نماد شما یک ستاره شود.

درصورتی که از قبل، ssl را بر روی سایت‌تان فعال کرده‌اید، می‌توانید در همان صفحه، نماد دو ستاره را انتخاب کنید. اگر سایت‌تان ssl ندارد، می‌توانید از شرکت هاستینگ خود برای دریافت ssl کمک بگیرید. همچنین اگر می‌خواهید هاست معتبر تهیه کنید تا SSLتان را فعال کنید مقاله بهترین هاست ایران را مطالعه کنید.

قوانین مهم برای دارندگان ای نماد چیست؟

قوانینی که دارندگان نماد اعتماد الکترونیکی باید رعایت کنند عبارتست‌از:

  • در تمام طول فعالیت و اعتبار اینماد، بطور کامل متن تعهدنامه اینماد را رعایت کنید.
  • درصورت ایجاد تغییر در کسب و کار، حتما به مرکز اطلاع دهید.
  • حداکثر ظرف مدت دو روز کاری به هشدارها و پیام‌های ارسال شده از سوی مراکز و دستگاه‌های نظارتی پاسخ دهید.
  • به منظور دسترسی بازرسین به تمامی اماکن فعالیت خود، شرایط لازم را برای نظارت‌ها ایجاد کنید.
  • اگر کسب و کار اینترنتی شما در طول ۳ ماه بدون هیچ عذر قابل قبولی هیچ فعالیتی نداشته باشد، مرکز دو تذکر برای شما ارسال می‌کند. پس از عدم رسیدگی به تذکرات ارسال شده، اینماد شما باطل خواهد شد.

سوالات متداول برای دارندگان نماد اعتماد الکترونیکی

سوالات متداول دیگری درمورد دریافت اینماد و میزان اعتبار آن پرسیده می‌شود که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم:

زمان اعتبار اینماد چقدر است؟

اعتبار اینماد الکترونیکی 2 سال است. باید 3 هفته قبل از پایان یافتن مهلت اینماد، اطلاعات فرم ثبت‌نام را بروزرسانی کنید. نکته مهم این است که اگر سایت شما تخلفی در طول مدت اعتبار نداشته باشد، اعتبار توسط کارشناس تمدید و انجام می‌شود. درصورت داشتن تخلف ممکن است اینماد به مدت یک سال تمدید نشود.

مراحل تمدید اینماد چگونه است؟

توجه داشته باشید که باید ۳ هفته قبل از اتمام اعتبار اینماد، اطلاعات خود را بروزرسانی کنید و درخواست تمدید اینماد خود را ارسال کنید تا کارشناس مربوطه بررسی کند و مجددا اینمادتان را تمدید کند.

چطور می‌توانم اینماد را لغو (حذف) کنم؟

برای لغو اینماد باید درخواست ابطال را به همراه دلیل آن، نام صاحب اینماد و امضا، آدرس دامنه و سایر اطلاعات هویتی به شماره فکس 88968072  ارسال کنید. پس از باطل شدن پرونده، اینماد شما حذف و درگاه پرداخت اینترنتی شما قطع می‌گردد.

آیا می‌توان پس از دریافت اینماد، دامنه را تغییر داد؟

درحال حاضر، تغییر دامنه اینماد غیرممکن است. اما امکان اضافه کردن یک کسب و کار جدید در پنل کاربری شما در سایت اینماد وجود دارد، این یعنی این‌که شما با یک‌بار ثبت‌نام می‌توانید برای سایت‌های مختلف خود درخواست اینماد را ارسال کنید.

تغییر شخصیت حقیقی یا حقوقی

برای تغییر شخصیت حقیقی یا حقوقی می‌توانید تیکت ارسال کنید و درخواست تغییر شخصیت اینماد را ارسال کنید. از منوی پشتیبانی در پنل کاربری، این امکان وجود دارد.

جمع‌بندی

توجه داشته باشید که جلب اعتماد کاربران تنها با دریافت اینماد امکان‌پذیر نیست! همین الان بسیاری از وب‌سایت‌ها هستند که اینماد هم دارند اما روزانه حتی یک تراکنش و یک فروش هم ندارند! جلب اعتماد کاربران به این سادگی‌ها نیست و باید سال‌ها تلاش کنید تا بتوانید اعتماد کاربران خود را جلب کنید.

همچنین هم‌اکنون وب‌سایت‌هایی هستند که اینماد هم ندارند اما آنقدر برای کاربران خود ارزش قائلند که کاربران اصلا توجهی به این موضوع ندارند و توی حوزه مورد نظر هر چیزی که نیاز دارند را از همان سایت بدون اینماد تهیه می‌کنند!

در انتها هم امیدواریم که مقاله اینماد چیست مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد، هرگونه سوالی در رابطه با نماد اعتماد الکترونیکی و مراحل دریافت اینماد و مقاله اینماد چیست دارید در پایین همین صفحه و در بخش نظرات مطرح کنید تا خیلی زود پاسخ‌گوی سوالات شما عزیزان باشیم، ممنون از شما که تا انتهای این مقاله هم همراه آکادمی وبکیما بودید;)


4.5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاه و پرسش

  1. علیرضا میگوید:

    آیا فردی که زیر 18 سال سن داره و سایتش کاملا قانونی فعالیت میکنه و شرکت هم نداره ، اگر اینماد نگیره به چه مشکلی بر میخوره ؟ ایا میتونن بدون اطلاع قبلی سایت رو ببندن ؟ و اینکه کلا مشکلات نداشتن اینماد چی هستش ؟ اگر کلا اینماد نگیریم به مشکلی میخوریم؟ ( درگاه پرداخت از آیدی پی دریافت شده . )

    • پشتیبانی میگوید:

      با مراجعه به سایت اصلی اینماد و مطالعه قوانین می‌توانید پاسخ سوالات خود را پیدا کنید.

  2. مصطفی میگوید:

    سلام و احترام جناب استاد عبدی..کسب و کارهای خانگی بعد از گرفتن اینماد آیا می توانند از بانک های کشور درگاه پرداخت بگیرند یا نیاز به ثبت شرکت دارند؟ ممنون

    • پشتیبانی میگوید:

      باسلام و احترام، برای گرفتن درگاه پرداخت همان گرفتن اینماد کافیست و نیازی به ثبت شرکت نیست، حتی شما نیازی به گرفتن اینماد هم ندارید و می‌توانید با درگاه‌های پرداخت واسط مثل زرین ‌پال کارتان را آغاز کنید.

  3. سعید میگوید:

    سلام و عرض ادب
    ممنون از مقاله خوبتون
    ببخشید افرادی مثل بنده که در منزل کار میکنند و دفتر و.. ندارند چی؟؟ ما نمیتونیم اینماد بگیریم؟

    • پشتیبانی میگوید:

      باسلام و احترام، شما هم می‌توانید اینماد بگیرید، فقط باید آدرس محل کسب‌وکارتان را همان آدرس منزل خود قرار دهید، در واقع مهم آن بسته پستی است که اینماد برای شما ارسال می‌کند تا مطمئن شود آدرس شما همانی است که ادعا می‌کنید، بنابراین همان آدرس منزل‌تان را در مراحل قرار دهید و درخواست اینماد خود را ارسال کنید.

آموزش‌های ویدیویی جدید یوتیوب رو از دست ندی!

بزن بریــم!