وردپرس یا HTML - طراحی سایت را با کدام انجام دهیم؟

طراحی سایت با وردپرس یا html کدام؟

آخرین بروزرسانی در تاریخ : 25 فروردین 1402
باید لاگین کنید!

وردپرس یا HTML؟ مسئله این است! اگر می‌خواهید سایتی برای تجارت و کسب‌وکار اینترنتی خود بسازید، باید در مورد برنامه ریزی، طراحی و راه‌اندازی سایت تصمیمات مهم زیادی بگیرید. یکی از اولین انتخاب‌های اصلی شما این خواهد بود که تصمیم بگیرید آیا می‌خواهید سایت را از ابتدا بسازید یا از یک بستر ساخت وب‌سایت استفاده کنید، پس در این مقاله از سری مقالات آموزش وردپرس می‌خواهیم به صورت کامل پاسخ سوال وردپرس یا html را بدهیم، با وبکیما همراه باشید.

برای ایجاد یک وب سایت از ابتدا احتمالاً باید یک دولوپر یا توسعه دهنده‌ای را استخدام کنید. یک برنامه‌نویس برای ایجاد صفحات وب از HTML + انواع زبان‌های نشانه گذاری و اسکریپت نویسی از جمله CSS و JavaScript استفاده خواهد کرد.

اگرچه طراحی سایت از ابتدا هم زمان بیش‌تری نیاز دارد و هم صد البته هزینه بسیار بیش‌تری روی دست تان خواهد گذاشت، اما طراحی سایت از صفر و توسط یک توسعه‌دهنده خوبی‌هایی هم دارد، مهم‌ترین مورد آن هم این است که در نهایت وب‌سایتی که طراحی می‌شود، کاملا مطابق با سلیقه و نیازهای شماست.

وردپرس یا HTML

اگر می‌خواهید در ابتدای راه‌اندازی کسب‌وکار خود درگیر مسائل برنامه‌ نویسی سایت نشوید، و هزینه زیادی را هم خرج نکنید، می‌توانید از سیستم‌های آماده مدیریت محتوا (به زبان ساده‌تر همان سیستم‌های سایت ساز سریع) استفاده کنید. توجه کنید که به صورت خلاصه به سیستم‌های مدیریت محتوا، CMS نیز می‌گویند. شما می‌توانید محبوب‌ترین CMS جهان یعنی وردپرس را برای طراحی سایت خود انتخاب کنید.

اگر بخواهیم یکی از مزیت‌های اصلی ورپرس را در همین ابتدای مقاله بررسی کنیم، می‌توانیم با طراحی و راه‌اندازی بسیار سریع سایت با وردپرس، شروع کنیم! بله! شما اگر همین الان تصمیم بگیرید که سایت وردپرسی خود را راه‌اندازی کنید نهایتا تا چند ساعت دیگر سایت‌تان آماده خواهد بود، البته قطعا هنوز باید سایت تان بهبود پیدا کند، اما بالاخره سایت شما آماده است و می‌توانید بیزینس خود را آغاز کنید، برای اینکه بهتر با وردپرس و مزایای آن آشنا شوید مقاله وردپرس چیست را با دقت مطالعه کنید.

در این مقاله ما می‌خواهیم سوال وردپرس یا HTML را پاسخ دهیم، بنابراین در ادامه هر یک از این دو را بررسی می‌کنیم تا در نهایت شما عزیزان بتوانید تصمیم بگیرید که وردپرس بهتر است یا html ؟!

وردپرس یک CMS انعطاف پذیر است که با استفاده از آن می‌توانید هر نوع وب‌سایتی را بدون برنامه‌نویسی، طراحی و راه‌اندازی کنید، اگرچه شخصی سازی آن از یک سایت HTML بسیار آسان‌تر است، اما نگهداری از یک سایت وردپرس دشوارتر خواهد بود، چون باید نگران بروزرسانی و سازگاری پلاگین‌ها و قالب سایت باشید (که البته اگر آموزش‌های خوب وردپرس را دنبال کنید این مشکل را هم نخواهید داشت)

اما در سایت‌های html دیگر نه نیازی به بروزرسانی پلاگین یا قالب دارید و نه نیاز آنچنانی به نگهداری و .. ولی در سایت‌های HTML شما کوچک‌ترین تغییری که بخواهید بدهید باید حتما از یک برنامه‌نویس حرفه‌ای کمک بگیرید که این خود بدترین عیب سایت‌های HTML و CSS است.

آیا وردپرس از HTML استفاده می‌کند؟

حال که تا اینجای مقاله تفاوت‌های نسبی وردپرس و HTML را متوجه شدید، اجازه دهید تا یک باور غلط را به صورت واضح بیان کنیم، آیا وردپرس از HTML استفاده می کند؟ اگر بخواهیم خیلی سریع و کوتاه پاسخ دهیم، پاسخ بله است.

آیا وردپرس از HTML استفاده می‌کند؟

پاسخ مفصل‌تر این است که وردپرس در اصل با زبان HTML طراحی و نوشته نشده است. نرم افزار اصلی وردپرس – و همچنین افزونه‌ها و قالب‌های وردپرس – در درجه اول با PHP، که یک زبان برنامه نویسی سمت سرور است طراحی شده است، زبان PHP نحوه تعامل و ارتباط یک سایت وردپرس را با پایگاه داده خود کنترل می‌کند.

PHP یک زبان سمت سرور است، به این معنی که کاملاً روی سرور میزبان وب‌سایت اجرا می شود. بنابراین وقتی بازدید کننده سایت، یکی از URL های سایت شما را در مرورگر تایپ می‌کند، کد PHP موجود در سرور شما، این درخواست را دریافت می‌کند و محتوای مربوطه را از پایگاه داده وردپرس بیرون می‌کشد، سپس آن محتوا را به یک فایل HTML (به همراه CSS های موردنیاز) تبدیل کرده و آنها را برای بازدید کننده‌ای که درخواست کرده است، ارسال می‌کند.

از آنجا که هسته وردپرس به زبان PHP نوشته شده است، توسعه دهندگان شخص ثالث می‌توانند افزونه‌ها و قالب‌هایی را طراحی کنند که روی هسته وردپرس اجرا شوند و امکانات مورد نیاز خود را به هسته اصلی وردپرس اضافه کنند. بنابراین در حالی که یک سایت وردپرس همانند یک سایت HTML به نظر می‌رسد و کار می‌کند، مراحل نحوه ذخیره‌سازی و تحویل محتوا و عملکرد آن بسیار متفاوت است.

سرعت وردپرس بهتر است یا html؟

سرعت وردپرس بهتر است یا html؟

کاربران اینترنت دوست ندارند، زمان خود را در انتظار باز شدن یک صفحه وب‌سایت تلف کنند، در واقع، سرعت بارگذاری صفحات سایت به قدری برای تجربه کاربری مهم است که گوگل، سرعت سایت را به عنوان یکی از عوامل رتبه بندی خود – در سال 2010 برای دسکتاپ‌ها و 2018 برای موبایل – قرار داد.

مهم‌ترین دلیلی که گوگل سرعت سایت را یکی از عوامل مهم رتبه‌بندی قرار داد این است که طبق بررسی‌ها، کاربران زمان بسیار کمتری را در وب‌سایت‌های کند می‌گذرانند، طبق مطالعه‌ گوگل، هرچه زمان بارگیری صفحه از یک ثانیه به 5 ثانیه می‌رسد، احتمال بسته شدن صفحه سایت توسط بازدید کنندگان در موبایل 90٪ افزایش می‌یابد، شاید باورتان نشود ولی این نرخ بسته شدن در سایت‌های نزدیک به ۱۰ ثانیه تقریبا 120 درصد است!

حال برای اینکه مطمئن شوید سایت شما تجربه کاربری خوبی را ارائه می‌دهد و از سرعت بارگذاری خوبی برخوردار است، باید در زمان تصمیم‌گیری بین وردپرس یا HTML، سرع سایت را نیز در نظر بگیرید، در ادامه مقاله می‌خواهیم سرعت سایت‌های وردپرس و HTML را مقایسه کنیم.

سرعت وردپرس

یکی از معایب وردپرس نسبت به سایت‌های HTML همین سرعت است، توجه داشته باشید که وردپرس و زبان PHP به یک پایگاه داده نیاز دارند تا اطلاعات را در آن ذخیره و در زمان‌های موردنیاز آن را برای کاربران نمایش دهند،‌ در واقع هر بار که یک بازدید کننده روی سایت شما قرار می‌گیرد، سرور سایت وردپرس مجبور است کد PHP را اجرا کند و اطلاعات را از پایگاه داده بازیابی کند تا بتواند اطلاعات صحیح را به بازدید کننده نمایش دهد. از آنجا که این کار به منابع سرور بیشتری نسبت به یک سایت HTML نیاز دارد، می تواند باعث افزایش زمان بارگذاری و تأخیر در لود سایت شود.

با این حال، با انتخاب بهترین هاست ایران، تنظیم CDN روی وردپرس، بهینه‌سازی و فشرده سازی تصاویر سایت و انجام یک سری اقدامات دیگر، می‌توانید سرعت سایت خود را تا حد قابل قبولی افزایش دهید، همچنین می‌توانید از دوره جامع افزایش سرعت سایت وبکیما برای افزایش سرعت سایت وردپرسی خود استفاده کنید.

سرعت HTML

همانطور که در بالا ذکر شد، برای بارگذاری سایت‌های HTML نیازی به اجرای کدهای PHP یا نمایش اطلاعات پایگاه داده نیست. بنابراین اگر کد سایت‌های HTML و CSS بهینه شود، سرعت بسیار بهتری نسبت به سایت‌های وردپرسی خواهند داشت.

موارد مختلفی وجود دارد که با استفاده از آن‌ها می‌توانید سرعت سایت‌های HTML را بهبود دهید، برای مثال می‌توانید کدها را Minify کنید (حذف فضاهای اضافی بین کدها) از کدهای جاوا اسکریپت و CSS درون خطی استفاده نکنید، تصاویر سایت را بهینه کنید و قابلیت بارگذاری تنبل را فعال کنید، البته توجه کنید که تمامی مواردی که برای افزایش سرعت سایت‌های HTML بیان شد را می‌توانید برای افزایش سرعت سایت وردپرس نیز انجام دهید.

وردپرس ساده‌تر است یا HTML؟

بزارید عنوان این بخش را به این صورت بیان کنیم: با کدام یک از وردپرس یا HTML‌ می‌توان یک وب‌سایت را خیلی ساده مدیریت کرد؟ در حقیقت شما دوست دارید که بتوانید در سریع‌ترین زمان ممکن یک وب‌سایت عالی را بسازید و همچنین بتوانید خیلی ساده آن را مدیریت کنید، و از همه مهم‌تر اینکه در مواقع مورد نیاز بتوانید این سایت را گسترش دهید و امکانات جدیدی را خیلی ساده به آن اضافه کنید.

بنابراین انتخاب اینکه سایت شما چه سیستم عاملی داشته باشد بسیار حائز اهمیت است و به نظر بنده این می‌تواند روی کسب‌وکار شما تاثیر بسزایی داشته باشد، پس اجازه دهید در این بخش از مقاله سهولت استفاده از وردپرس و HTML را مورد بررسی قرار دهیم.

سهولت استفاده از وردپرس

سهولت استفاده از وردپرس

با انتخاب وردپرس می‌توانید خیلی سریع و بدون نوشتن یک خط کد و بدون هیچ برنامه‌نویسی، وب‌سایت خود را راه‌اندازی کنید، می‌توانید به سادگی بخش‌های مختلف آن را از طریق پیشخوان و پنل تنظیمات آن مدیریت کنید، می‌توانید به صورت زمان‌بندی شده به انتشار مقالات در سایت خود بپردازید، هر زمان که نیاز داشتید ظاهر سایت خود را تغییر دهید، و از همه مهم‌تر می‌توانید با استفاده از افزونه‌های رایگان و پرمیوم وردپرس، امکانات جدید و بسیار کاربردی را به سایت خود اضافه کنید.

یکی دیگر از امکانات جالب وردپرس این است که به سادگی می‌توانید با نصب یک افزونه، سایت خود را به یک سایت فروشگاهی تمام عیار تبدیل کنید و در آن محصولات خود را برای فروش قرار دهید و حتی با نصب افزونه‌های مرتبط سایت خود را به درگاه پرداخت آنلاین متصل کنید و محصولات خود را به صورت آنلاین برای فروش قرار دهید.

هم‌اکنون بیش‌تر از 35 درصد از کل سایت‌های جهان با سیستم وردپرس طراحی شده است، شما با استفاده از وردپرس می‌توانید انواع سایت‌های شخصی، شرکتی، رزومه، املاک، کتاب‌فروشی، آموزش آنلاین، فروشگاه اینترنتی و … را به سادگی طراحی کنید و جالب اینجاست که وردپرس با این همه امکانات کاملا رایگان است!

سهولت استفاده از HTML

سهولت استفاده از HTML

کارهایی که در وردپرس مثل آب خوردن انجام می‌دهید – مانند افزودن و ویرایش محتوا، گسترش عملکرد سایت و تغییر شکل ظاهری آن – با HTML بسیار سخت خواهد بود. به این دلیل که در سایت‌های HTML‌ هیچ پنل تنظیماتی ندارید که در آن، امکانات سایت را گسترش دهید و قابلیت‌های آن را مدیریت کنید، در سایت‌های HTML و CSS، شما هر کاری که بخواهید انجام دهید،‌ حتی انتشار یک مقاله ساده در سایت، را باید با برنامه‌نویسی زبان‌های HTML و CSS انجام دهید و گاهی ممکن است انتشار یک مقاله ساده که در وردپرس نهایتا 2 دقیقه طول می‌کشد در سایت‌های HTML، ساعت‌ها زمان نیاز داشته باشد.

البته روش‌هایی برای سریع‌تر کردن کار با HTML وجود دارد. برای مثال شما می توانید از فریم‌ورک‌های منبع باز مانند بوت‌استرپ ـ Boostrap استفاده کنید. در این نوع فریم‌ورک‌ها، دکمه‌ها، فرم‌ها، جداول و سایر مواردی که نیاز دارید، از قبل طراحی شده است و شما می‌توانید از کدهای آماده آن استفاده کنید.

اگر سایت شما به صورتی است که نهایتا در سال ۲ الی ۳ بار نیاز به تغییر دارد، استفاده از HTML به صرفه خواهد بود، چون نیاز به نگهداری چندانی ندارد، معمولا وب‌سایت‌های کوچکی مثل سایت‌های کارخانجات کوچک به این صورت طراحی می‌شود.

برای سئو وردپرس بهتر است یا html؟

اگر می‌خواهید وب‌سایتی که برای آن اینقدر زمان و هزینه صرف کردید، توسط کاربران دیده شود، باید سعی کنید سایت خود را به صورتی سئو کنید تا در صفحه اول گوگل قرار بگیرد، طبق مطالعات Search Engine Journal, حدود 91.5٪ از ترافیک اورگانیک گوگل فقط برای سایت‌هایی است که در صفحه اول گوگل هستند، این به این معنی است که اگر می‌خواهید سایت تان بازدیدکننده خوبی داشته باشد، باید فقط به صفحه اول گوگل فکر کنید!

بنابراین بحث سئو یکی از مهم‌ترین موضوعات در موفقیت یک وب‌سایت است، در این بخش از مقاله می‌خواهیم بررسی کنیم که برای سئو سایت، وردپرس بهتر است یا html، بنابراین با ادامه مقاله همراه وبکیما باشید.

سئو در سایت وردپرس

سئو در وردپرس

بزارید فقط یک چیز را همین ابتدا برای شما عزیزان بیان کنم، وردپرس در یک کلمه سئو فرندلی است، و این بدان معنی است که برای داشتن رتبه‌های خوب در گوگل هر امکاناتی که نیاز دارید را می‌توانید در وردپرس داشته باشید، برای مثال می‌توانید با نصب یک قالب ریسپانسیو، یک بار برای همیشه مشکل ریسپانسیو بودن سایت برای موبایل و تبلت را حل کنید.

همچنین در زمان انتشار یک برگه یا نوشته در وردپرس می‌توانید به سادگی یک URL سئو فرندلی را در بخش مربوطه آن انتخاب کنید، همچنین اگر تجربه یا دانش کافی در زمینه سئو ندارید، می‌توانید از افزونه‌های وردپرسی که مخصوص بهبود بخش‌های مختلف سئو سایت طراحی شده‌اند استفاده کنید. افزونه‌هایی مانند Yoast SEO ،WP Rocket و … به شما در مدیریت و بهبود بخش‌های مختلف سئو سایت بسیار کمک می‌کنند.

سئو در سایت HTML

روش های مختلفی وجود دارد که می‌توانید سایت HTML خود را برای موتورهای جستجو بهینه کنید – البته فقط باید بدانید که چگونه این کار را انجام دهید و تمامی ریزه‌کاری‌ها را باید خودتان بلد باشید، افزودن کلمات کلیدی در پست‌ها و صفحات خود، لینک‌سازی داخلی و خارجی و بهینه سازی لینک‌ها، برچسب‌های عنوان، توضیحات متا و متن alt تصویر و… فاکتورهایی هستند که باید در سئوی یک سایت رعایت کنید.

در سایت‌های HTML‌ دیگر از داشبورد تنظیمات و افزونه‌های کمکی خبری نیست! تمامی موارد را باید خود شما برنامه‌نویسی کنید، باید ساعت‌ها وقت بگذارید تا بتوانید مواردی که در بالا عنوان شد را در یک سایت HTML‌ برای سئو انجام دهید.

برای وبلاگ‌نویسی، وردپرس یا html؟

طبق تحقیقاتی که انجام شده است، وب‌سایت‌هایی که دارای بخش وبلاگ هستند، 434٪ بیشتر احتمال دارد که رتبه‌های بهتری را در گوگل به خود اختصاص دهند، بنابراین اگر می‌خواهید وب‌سایتی داشته باشید تا بتوانید به سادگی و به صورت زمان‌بندی شده، مقالات آموزشی و کاربردی را در سایت خود منتشر کنید، باید سیستم سایت خود را به گونه‌ای انتخاب کنید تا بتوانید تمامی این موارد را به سادگی مدیریت کنید. پس در ادامه می‌خواهیم بررسی کنیم که برای وبلاگ نویسی وردپرس بهتر است یا HTML، با وبکیما همراه باشید.

وردپرس برای وبلاگ نویسی

اگرچه وردپرس به یک CMS چند منظوره تبدیل شده است، اما در اصل به عنوان یک پلت فرم وبلاگ نویسی ساخته شده است. بنابراین وردپرس مخصوص سایت‌های بلاگی طراحی شده است و می‌تواند تمامی امکانات مورد نیاز یک بلاگر را تامین کند.

نوشتن و انتشار یک مقاله در وردپرس کاری بسیار ساده است، فقط کافیست از پیشخوان وردپرس روی گزینه افزودن نوشته تازه کلیک کنید تا وارد ویرایشگر گوتنبرگ وردپرس شوید، در این ویرایشگر می‌توانید به سادگی بلوک‌های محتوا (شامل عنوان، متن، ویدیو، تصویر و …) را بکشید و رها کنید تا در نهایت یک مقاله کامل را آماده انتشار کنید، در نهایت می‌توانید این پست‌ها و صفحات را در صورت لزوم برنامه‌ریزی، منتشر، به روزرسانی و حذف کنید.

تصاویری از نحوه انتشار مقالات در وردپرس
تصاویری از نحوه انتشار مقالات در وردپرس
تصاویری از نحوه انتشار مقالات در وردپرس

همچنین می توانید نظرات کاربران خود را مدیریت کنید، نقش‌ها و مجوزهای کاربران خود را تغییر دهید، محتوای خود را عمومی یا خصوصی کنید و پست‌ها و صفحات را با رمز عبور ایمن کنید، جالب اینجاست که تمامی این امکانات و قابلیت‌ها در خود هسته اصلی وردپرس قرار گرفته است و برای استفاده از این امکانات نیاز به نصب هیچ افزونه‌ای ندارید.

HTML برای وبلاگ نویسی

با استفاده از HTML و CSS می‌توانید حتی پست‌های پیچیده‌تری نسبت به وردپرس ایجاد کنید. شما می‌توانید انواع تصاویر را وارد کنید، سرفصل‌ها را تنظیم کنید، لیست‌ها را به پست خود اضافه کنید، جدول ایجاد کنید، پست‌ها را در سایدبار سایت خود نمایش دهید و هر چیز دیگری که فکر می کنید – برای انجام تمامی این موارد فقط لازم است برنامه‌نویسی کنید یا کسی را برای این کار استخدام کنید.

توجه کنید که تمامی این کارها امکان پذیر است اما متاسفانه همان‌طور که در بخش‌های قبل به آن اشاره کردیم، وقت زیادی را از شما می‌گیرد، به عنوان مثل شما در وردپرس می‌توانید به سادگی یک بلوک تصویر را به پست خود اضافه کنید، اما برای افزودن یک تصویر به یک مقاله در HTML باید قطعه کد زیر را قرار دهید:

این قطعه کد را باید برای نمایش یک تصویر در سایت HTML ‌استفاده کنید!
این قطعه کد را باید برای نمایش یک تصویر در سایت HTML ‌استفاده کنید!

پس توجه داشته باشید که اگر می‌خواهید رتبه‌های خوبی را در گوگل کسب کنید باید زمان خود را روی نوشتن مقالات عالی بگذارید نه نوشتن کدهای HTML و CSS!‌ بنابراین برای یک بلاگر حرفه‌ای قطعا وردپرس بسیار بهتر از HTML خواهد بود.

وردپرس ارزان‌تر است یا HTML؟

وردپرس ارزان‌تر است یا HTML؟

هزینه ساخت یک وب‌سایت به عوامل زیادی بستگی دارد اما چهار عامل اصلی آن عبارت است از: زمان، بودجه، دانش فنی و مهارت‌های طراحی. به عنوان مثال اگر وقت دارید اما دانش فنی ندارید، می‌توانید نحوه طراحی سایت HTML را یاد بگیرید. اگر هم وقت و هم دانش فنی کافی ندارید، می توانید طراحی سایت خود را با وردپرس انجام دهید. در ادامه هزینه‌های ایجاد و مدیریت یک وب سایت در وردپرس و html را بررسی خواهیم کرد.

قیمت طراحی سایت وردپرس

وردپرس یک CMS منبع باز و اپن سورس است، و این یعنی شما می‌توانید همین الان از صفحه دانلود وردپرس، این سیستم را دانلود کنید و با استفاده از دوره آموزش وردپرس وبکیما سایت خود را طراحی کنید. البته برای برخی از موارد مثل نام دامنه و هاست باید مبلغی را پرداخت کنید، همچنین اگر بخواهید از قالب‌های حرفه‌ای و پرمیوم وردپرس استفاده کنید نیز باید هزینه‌ای بپردازید، در نهایت برای افزایش امکانات سایت هم باید از افزونه‌های پرمیوم استفاده کنید که تمامی این موارد شامل هزینه خواهد بود.

همچنین شرکت‌های طراحی سایتی هستند که می‌توانید با پرداخت یک مبلغ مشخص، یک وب‌سایت وردپرسی را به صورت کامل و آماده تحویل بگیرید، توجه کنید که تمامی هزینه‌های راه‌اندازی یک سایت وردپرس، بازهم بسیار کمتر از هزینه استخدام یک توسعه‌دهنده برای طراحی سایت HTML برای یک ماه است، همچنین برای نگهداری از سایت‌های وردپرسی باید هزینه‌هایی را به صورت ماهیانه پرداخت کنید.

قیمت طراحی سایت HTML

قیمت تمام شده یک وب‌سایت HTML‌ به فاکتورهای بسیار زیادی بستگی دارد، برای مثال اگر شما دانش کدنویسی به زبان HTML ‌و CSS داشته باشید و بتوانید از صفرتاصد کار را خودتان انجام دهید، نیازی نیست هزینه چندانی پرداخت کنید، البته در این بین داشتن وقت هم بسیار مهم است، چون اگر وقت نداشته باشید بازهم مثل این است که هیچ دانشی از برنامه‌نویسی ندارید!

حال اگر هیچ دانشی از کدنویسی به زبان HTML ‌و CSS نداشته باشید یا وقت آن را نداشته باشید، مجبور هستید تا یک دولوپر استخدام کنید، توجه کنید که هزینه‌های یک سایت html تنها به هزینه‌های طراحی اولیه ختم نمی‌شود، و حتی بعد از طراحی اولیه، اگر بخواهید کوچک‌ترین تغییری در سایت خود بدهید، مجددا باید هزینه بپردازید، البته شما می‌توانید از فریلنسرها هم برای توسعه و ویرایش سایت html خود استفاده کنید تا کمی هزینه‌ها را کاهش دهید.

در نهایت هزینه‌های نگهداری یک سایت html بسیار بیش‌تر از یک سایت وردپرسی است، چون شما برای تغییرات در سایت وردپرسی نیاز به کمک شخصی دیگر ندارید و نهایتا با نصب یک افزونه یا تغییر یک تنظیم می‌توانید به هدف خود برسید.

بلاخره HTML بهتر است یا وردپرس؟

اگر از ابتدای مقاله تا اینجا همراه ما بوده باشید، به احتمال بسیار زیاد خودتان تصمیم تان را گرفته‌اید که سایت خود را با وردپرس یا HTML‌ طراحی کنید، اما اجازه دهید تا کل مقاله را در جدول زیر جمع‌بندی کنیم:

فاکتور / نوعسایت وردپرسسایت HTML و CSS
نرم‌افزاریک CMS حرفه‌ای اوپن سورسبدون نرم‌افزار خاص
از html استفاده می‌کند؟بله، اما در درجه اول با PHP نوشته شده است. هنگامی که یک کاربر از سایت شما بازدید می‌کند، کد PHP موجود در سرور، پایگاه داده را برای محتوای مربوطه جستجو می‌کند، سپس آن را در یک فایل HTML قرار می‌دهد تا به کاربران نمایش دهد.بله در سایت‌های HTML تمامی صفحات به صورت مجزا و فقط توسط زبان HTML‌ و CSS طراحی می‌شوند، اگر سایت شما ۱۰۰۰ صفحه باید داشته باشد شما هم باید 1000 صفحه HTML طراحی کنید!
سرعت وردپرس بهتر است یا HTML؟به دلیل نیاز به اتصال به دیتابیس از سرعت کمتری برخوردار است.به دلیل اینکه نیازی به دیتابیس ندارد، سرعت بیشتری دارد.
سادگی در استفادهپنل تنظیمات، انواع قالب و افزونه، مدیریت یک سایت وردپرسی را بسیار ساده‌تر کرده است.طراحی و مدیریت یک سایت HTML بدون تجربه کدنویسی و بدون استخدام یک دولوپر حرفه‌ای بسیار سخت است.
سئودر وردپرس شما می‌توانید به سادگی با نصب و پیکربندی افزونه‌هایی مثل یواست، سئو سایت را تا حد زیادی بهبود دهید و رتبه بسیار خوبی در گوگل کسب کنید.در سایت‌های HTML تمامی فاکتورهای سئو را باید خودتان توسط کدنویسی پیاده کنید، برای کوچک‌ترین موضوع مثل نوشتن یک تگ ALT تصویر باید کد بزنید.
وبلاگ نویسیوردپرس در حقیقت یک سیستم برای بلاگری حرفه‌ای است، تمام امکانات برای انتشار مقالات در وردپرس محیاست و شما فقط باید بلاگری کنید!برای انتشار هر مقاله در سایت‌های HTML باید تمامی بخش‌ها را به صورت دستی برنامه نویسی کنید، برای هر مقاله باید یک فایل مجزای HTML بسازید!
مقایسه قیمتهزینه راه‌اندازی و نگهداری یک سایت وردپرس نسبت به سایت HTML بسیار پایین‌تر است.برای کوچک‌ترین تغییرات در سایت‌های HTML باید به برنامه‌ نویس سایت خود هزینه بپردازید!

جمع‌بندی

در انتها امیدواریم که مقاله مقایسه وردپرس و HTML برای شما عزیزان مفید واقع شده باشد، و در نهایت بتوانید با توجه به نیاز خود یکی از این دو را انتخاب کنید، حال اجازه دهید در انتهای مقاله سیستمی که واقعا برای راه‌اندازی سایت مفید است را به شما توصیه کنیم، در واقع تیم وبکیما به شما توصیه می‌کند تا در هر شرایطی CMS وردپرس را برای طراحی و راه‌اندازی سایت خود انتخاب کنید، چون به غیر از بحث سرعت سایت که آن هم در دوره افزایش سرعت سایت وبکیما آن را برطرف کردیم، وردپرس از همه لحاظ از سایت‌های استاتیک HTML و CSS بهتر است.

هرگونه سوالی در رابطه با انتخاب بین WordPress یا html دارید، در انتهای همین مقاله و در بخش نظرات سایت مطرح کنید تا تیم پشتیبانی وبکیما در سریع‌ترین زمان ممکن پاسخ‌گوی شما عزیزان باشند.

5/5 - (4 امتیاز)

دیدگاه و پرسش

  1. Aɱîɾ HʝR میگوید:

    راستش واقعا سوال بزرگ کاربران رو پاسخ دادید. من هم وقتی شروع به یادگیری وردپرس کردم از خودم پرسیدم یعنی وردپرس مثل خیلی از سایت ساز های دیگه دنیا آماتوره؟ اما وقتی وارد جهان وردپرس شدم فهمیدم سطح فکر من کوچیک بوده و وردپرس بسیا بسیار منعطف و قابل گسترش است. مخصوصا سهولت در استفاده در مقابل طراحی یک صفحه با html که بحث داینامیک و استاتیک پیش میاد .

    خیلی از آکادمی وبکیما ممنونیم خسته نباشید خدا قوت ❤❤

    • پشتیبانی میگوید:

      خوشحالیم که مقاله برای شما مفید واقع شده است، بله واقعا اگر طراحی سایت حرفه‌ای با وردپرس را یاد بگیرید وارد یک دنیای جذاب و بی‌انتها خواهد شد! ممنون از همراهی شما.

  2. محمد میگوید:

    کاملا اشتباه |:
    در اصل باید بین وردپرس یا cms اختصاصی مقایسه کنیم.
    وردپرس خودش یه cms هستش و یه طراح سایت هم باید برای شما یه cms طراحی کنه.
    و با وجود سایت استاتیک ساز هایی مثل جکیل، ساختن سایت استاتیک به کدنویسی نیازی نداره.
    و افزونه هایی برای سئو جکیل هم هست.

    • پشتیبانی میگوید:

      آقا محمد عزیز، توجه داشته باشید که این مقاله براساس سوالات کاربرانی که توی گوگل جستجوی زیادی داشته تهیه شده است! ما خیلی خوب می‌دانیم که مقایسه بین وردپرس و HTML‌ اصلا خوب نیست اما عین همین مقاله در بزرگ‌ترین سایت دیجیتال مارگتینگ جهان هم منتشر شده است! البته لینک آن در انتهای مقاله هست و می‌توانید آن مقاله را نیز مطالعه بفرمایید.

آموزش‌های ویدیویی جدید یوتیوب رو از دست ندی!

بزن بریــم!