درحالیکه نوار مدیریت وردپرس یا همان ادمین بار وردپرس کاملا مفید است، در برخی شرایط، مانع توسعه وبسایت میشود. شرایط زیر را که بر اساس تجربیات ما است را مطالعه کنید، شاید شما هم با این مشکلات برخورد کردهاید، و با خود گفتهاید که کاش این نوار ادمین بار وردپرس به پایین صفحه منتقل میشد! بهعنوان یک راهحل آسان، من شخصا زمانی که توسعه یک سایت را انجام میدهم دوست دارم نوار ادمین بار وردپرس را به پایین صفحه منتقل کنم.
البته نیازی نیست نگران باشید بعد از انجام این کار همچنان میتوانید از امکانات نوار مدیریت وردپرس استفاده کنید اما خب زیر منوها دیگر باز نخواهند شد، چون که ادمین بار پایین صفحه خواهد بود. پس اگر میخواهید در شرایطی که در حال توسعه وبسایت خود هستید نوار مدیریت وردپرس مزاحم کارتان نباشد این مقاله از سری مقالات آموزش وردپرس را از دست ندهید.
راهنمای مطالعه:
چرا نوار مدیریت وردپرس را جابجا کنیم؟
امروزه، بسیاری از سایتها از منوی چسبنده یا شناور استفاده میکنند. برای این که منوی چسبنده داشته باشید باید محل شروع صفحه را دستکاری کنید. پدینگ یا مارجین باید منوی چسبنده داده شود و خلاصه تغییراتی اساسی در بخش بالایی سایت انجام میشود و در این صورت در بسیاری از موارد سایتهایی که منوی چسبنده دارند این منوی چسبان با نوار مدیریت وردپرس تداخل پیدا میکنند و شرایط را بسیار ناخوشایند میکنند.
علاوه بر این، برخی از عناصر UI سایت موقعیت خود را از بالای سایت اندازهگیری میکنند. این عناصر برای کاربرانی که وارد سایت شدهاند به درستی نمایش داده نخواهند شد.
همچنین اگر از افزونههای اسکرول استفاده میکنید (افزونههایی که توسط یک کلیک کاربر را بخشی دیگر در همان صفحه هدایت میکنند) اغلب صفحه را بهگونهای اسکرول میکنند که بیشازحد به نظر میرسد، زیرا توسط نوار مدیریت تداخل دارد، در هر صورت این نوار مدیریت مشکلات زیادی را برای بسیاری از سایتها در بسیاری از موارد به وجود میآورد.
نوار مدیریت وردپرس در موبایل
همچنین اگر روزی در شرایط اضطرای بخواهید سایت وردپرسی خود را از طریق موبایل مدیریت کنید، و با موبایل خود وارد بخش مدیریت سایت وردپرس شوید، در این وضعیت نوار مدیریت دیگر چسبان نخواهد بود اما باز هم در بالای صفحه ظاهر میشود و جلوه جالبی ندارد، که با این ترفند میتوانید آن را به انتهای صفحه منتقل کنید و از تداخلات احتمالی جلوگیری کنید، البته این شرایط فقط برای شما به عنوان مدیریت سایت خواهد بود، اما باز هم بهتر است که این شرایط نیز مدیریت شود.
محدودیت انتقال نوار مدیریت به ازای هر کاربر
از آنجایی که بسیاری از سایتهای وردپرس توسط چند نفر مدیریت میشوند، (مدیریت وردپرس با اندروید) ممکن است که این موضوع جالب نباشد که برای همه کاربران نوار مدیریت به پایین صفحه منتقل شود، به عنوان مثال ممکن است که علاوه بر ادمین سایت، چند نویسنده نیز به بخش مدیریت دسترسی داشته باشند و از اینکه ادمین بار وردپرس به پایین صفحه منتقل شده است، نارحت باشند و دوست داشته باشند که نوار مدیریت برای آنها به همان حالت پیشفرض باشد.
با توجه به شرایطی که در بالا توضیح دادیم، بخشی را به قطعه کد زیر اضافه کردیم که میتوانید انتقال نوار مدیریت را برای فقط برای حساب کاربری خودتان یا همکارانی که تمایل به انتقال نوار مدیریت وردپرس به پایین صفحه دارند، انجام دهید.
کد انتقال ادمین بار وردپرس به پایین صفحه
مثل همیشه این مورد نیز راهحل های مختلفی دارد، اما ما نیز مثل همیشه با یک قطعه کد ساده این امکان را به سایت خود اضافه میکنیم، بنابراین میتوانید برای انتقال ادمین بار وردپرس به پایین از قطعه کد زیر استفاده کنید:
<?php
function webkima_96522_bottom_admin_bar()
{
?>
<style>
div#wpadminbar {
top: auto;
bottom: 0;
position: fixed;
}
.ab-sub-wrapper {
bottom: 32px;
}
html[lang] {
margin-top: 0 !important;
margin-bottom: 32px !important;
}
@media screen and (max-width: 782px){
.ab-sub-wrapper {
bottom: 46px;
}
html[lang] {
margin-bottom: 46px !important;
}
}
</style>
<?php
}
function webkima_96522_check_username()
{
if(is_admin()) return;
$user = wp_get_current_user();
if($user && isset($user->user_login) && 'nabiabdi' === $user->user_login) {
// Remove extra conditions after $user from above to apply for everyone
add_action('wp_head', 'webkima_96522_bottom_admin_bar', 100);
}
}
add_action('init', 'webkima_96522_check_username');
فقط حتما حواستان باشد که نام کاربری nabiabdi را به نام کاربری که میخواهید ادمین بار آن به پایین صفحه منتقل شود تغییر دهید.
نحوه استفاده از کد بالا
برای اینکه بتوانید از قطعه کد بالا استفاده کنید، آن را کپی کرده و در فایل functions.php چایلدتم سایت خود قرار دهید، یا اگر از یک پلاگین اختصاصی برای سایت خود استفاده میکنید میتوانید این قطعه کد را در انتهای فایل اصلی پلاگین خود قرار دهید. اگر با فایل functions.php آشنایی ندارید مقاله functions.php چیست را مطالعه کنید همچنین اگر با چایلدتم آشنایی ندارید، مقاله چایلد تم چیست را مطالعه کنید.
نکته مهم: قبل از هر گونه تغییراتی در کدهای سایت خود حتما از آن بکآپ بگیرید تا اگر بخشی از کار را اشتباه انجام دادید، بتوانید از نسخه بکآپ استفاده کنید و سایت را به حالت قبل بازگردانید.
جمع بندی
در این مقاله یاد گرفتیم که در شرایط خاص که نوار ادمین وردپرس برای ما مشکل ایجاد میکند آن را به پایین صفحه منتقل کنیم تا سادهتر بتوانیم عملیات توسعه وبسایت خود را انجام دهیم، همچنین یاد گرفتیم که چگونه این انتقال را فقط برای یک کاربر خاص انجام دهیم.
دیدگاه و پرسش