بهترین افزونه های امنیت وردپرس | 8 افزونه برتر امنیت وردپرس: امنیت سایت های وردپرس یکی از چالش هایی است که این روزها اکثر وبمستران با آن روبرو هستند. در این cms منبع باز اگر جوانب امنیت و احتیاط برقرار نشود، ممکن است ضرر و زیان زیادی به بار آورد. وقتی در اینترنت جستجو می کنیم، آمار زیادی از هک سایت ها به دست می آوریم. در حال حاضر هر ساعت در حدود 14.1 میلیون سایت مورد حمله هکر ها قرار می گیرند. با این توصیف، امنیت وردپرس همیشه از اهمیت زیادی برخوردار است و لازم است به عنوان یکی از موضوعات اصلی وب سایت به آن توجه شود.
در این مقاله از سری مقالات بهترین افزونه های وردپرس و آموزش امنیت وردپرس تلاش شده است تا در خصوص روش های ارتقا امنیت وردپرس توضیحاتی ارائه شود؛ همچنین بهترین افزونه های امنیت وردپرس را برای شما همراهان خوب آکادمی وبکیما آماده کرده ایم، که در ادامه می توانید هر یک از آنها را بنا به نیاز خود استفاده کنید.
راهنمای مطالعه:
ضرورت نصب افزونه امنیتی وردپرس چیست؟
امروزه سیستم مدیریت محتوای وردپرس دارای بیشترین آمار نصب است (وردپرس چیست). بسیاری از افراد تازه کار به دلیل عدم آشنایی با جوانب امنیت و اهمیت این موضوع با انتخاب یوزرنیم و رمز های آسان، سایت خود را وارد چالش می کنند. اما به عنوان آسان ترین راه به جهت حفظ امنیت وردپرس می توان:
- یوزرنیم و پسورد دشوار انتخاب کرد
- آدرس ورود به پنل مدیریت سایت را تغییر داد
- فایل های کانفیگ و htaccess را مخفی کرد
اما تمام این راه حل ها بسیار ابتدایی بوده و امکان هک شدن از این روش ها وجود دارد. متخصصین و سایت های بسیاری وجود دارند که امروزه با اخذ مبالغ هنگفت به شما وعده حفظ امنیت وب سایت را می دهند اما در عمل شاید با نصب چندین نرم افزار امنیت وردپرس می توانستید خود شخصا این مشکل را برطرف سازید.
باید در نظر داشت که استفاده از افزونه ها به همین آسانی ها هم نیست. بسیاری از افزونه ها بر روی سرعت لود سایت تاثیر منفی خواهند داشت. لذا علاوه بر اینکه لازم است از افزونه امنیت وردپرس مناسب استفاده کنید، باید کارایی آن را نیز بررسی کنید تا باعث کندی سایت شما نشود. در این مقاله تلاش شده است تا برخی از بهترین پلاگین های امنیتی وردپرس معرفی شوند که باعث بهم ریختگی سایت و از دست دادن سئو نشوند و از طرف دیگر امنیت سایت را نیز تضمین کنند.
آشنایی با بهترین افزونه های امنیت وردپرس
قبل از اینکه لیست افزونه های مربوط به امنیت وردپرس ارائه شود، در نظر داشته باشید که هر افزونه می تواند کارایی مختلفی داشته باشد. برخی از آنان تنها بر روی حملات Brute Force، برخی بر روی نحوه لاگین و … تمرکز می کنند. لذا پیشنهاد می شود تا حتما توضیحات مربوط به هر افزونه را به دقت مطالعه کنید.
1- افزونه امنیت وردپرس Sucuri Security (رایگان – پولی)
افزونه Sucuri Security در دو نسخه رایگان و پولی ارائه می شود. بسیاری از سایت های تحلیل گر، این افزونه را یکی از برترین افزونه های امنیتی وردپرس می شناسند. افزونه Sucuri Security توانایی بررسی وضعیت امنیت سایت از جوانب مختلف را دارد. این پلاگین منجر می شود تا ترافیک ناشی از عملکرد ویروس و بد افزار ها کاهش یابد. برای رسیدن به این هدف، افزونه امنیت مذکور از CloudProxy استفاده می کند تا با اسکن بدافزار ها بار ورودی به سرور را کاهش دهد.
به صورت کلی نسخه رایگان می تواند گزینه قابل قبولی باشد اما برخی از افراد به دنبال آن هستند تا این افزونه را با فایروال خود مرتبط سازند یا اسکن بدافزار را مکررا تکرار کنند.در این موارد نسخه پولی افزونه مذکور پیشنهاد می شود. افزونه امنیت وردپرس فوق توسط شرکت Sucuri ارائه شده است. این شرکت به صورت تخصصی بر روی امنیت سایت ها فعالیت می کند.
مزایای استفاده از افزونه امنیت Sucuri Security
- امنیت کامل وب سایت
- بررسی تمام جوانب امنیت
- امکان ردیابی و اسکن بدافزار
- امکان اسکن بدافزار از راه دور
- اطلاع رسانی موارد هک امنیتی
- حفظ یکپارچگی صفحات و فایل ها
- امکان اتصال به فایروال در نسخه پولی
- پیاده سازی جوانب امنیت پس از هک و نفوذ
2- افزونه امنیت وردپرس Wordfence Security (رایگان – پولی)
افزونه Wordfence Security مخصوص وردپرس نیز به صورت رایگان و پولی ارائه می شود. قطعا نام این افزونه در لیست بهترین ها قرار می گیرد زیرا حدود 3 میلیون نفر از سراسر جهان آن را نصب کرده اند. این افزونه امنیت وردپرس می تواند به فایروال متصل شده و اسکن بدافزار را به صورت کامل انجام دهد. البته برتری این افزونه به نسبت مورد اول این است، که در نسخه رایگان می توانید آن را به فایروال متصل کنید.
در افزونه امنیت Wordfence Security شما قادر خواهید بود که تحت نمودار و گراف وضعیت ترافیک سایت خود را بررسی کنید. البته از دیگر ویژگی های برتر افزونه مذکور این مورد است که خاصیت ضد اسپم دارد و این مورد در سئو نقش اساسی ایفا می کند. در نسخه پولی افزونه مذکور شما می توانید آی پی های مد نظر خود را از طریق فایروال مسدود کنید و تدابیر سخت گیرانه تری در نظر بگیرید.
مزایای استفاده از افزونه امنیت وردپرس Wordfence Security
- امکان مسدود سازی آی پی های خاص
- امکان بررسی ترافیک های ورودی مخرب
- امکان ارسال اطلاع رسانی های هک و نفوذ
- حفظ امنیت بالا و سازگاری کامل با وردپرس
- حفظ امنیت در مقابل حملات brute force
- پیدا کردن موارد مشکوک و آدرس های خطرناک
- امکان بررسی آدرس ها، قالب و صفحات بهم ریخته
- مقایسه کد های سایت با کد های اصلی WordPress.org
- امکان قرار دادن سریع آی پی در لیست سیاه در نسخه پولی
- رول فایروال سریع و آپدیت کردن امضای بدافزار ها در نسخه پولی
- امکانات ضد اسپم و بررسی فعالیت های بدافزار در نسخه های پولی
3- افزونه امنیت وردپرس iThemes Security (رایگان – پولی)
این افزونه امنیت وردپرس را خیلی از افراد با نام Better WP Security می شناسند که به صورت پولی و رایگان ارائه می شود. نسخه پولی این افزونه 30 راه حل و نسخه رایگان 22 راه حل برای جلوگیری از نفوذ به سایت پیشنهاد می دهد. در نسخه رایگان می توانید با خیالی آسوده از حملات brute force جلوگیری کنید. در نسخه پولی گزینه هایی همچون ورود دو مرحله، گرفتن پشتیبانی از دیتابیس و … وجود دارد.
حدود 1 میلیون نفر در جهان این افزونه امنیت وردپرس را نصب کرده و از امکانات امنیتی آن استفاده می کنند. نحوه فعالیت افزونه مذکور به این شکل است که سایت شما را ایزوله می کند و باگ های امنیتی را شناسایی کرده و اطلاع می دهد. همچنین گفتنی است که این افزونه بر روی وردپرس شبکه، پاسخگویی خوبی دارد.
مزایای استفاده از iThemes Security
- مقابله کامل با حملات brute force
- انسداد آی پی های مشکوک
- تهیه نسخه بکاپ از دیتابیس
- قابلیت ضد اسپم در نسخه پولی
- ورود دو مرحله در نسخه های پولی
- امکانات import و export در ورژن پولی
- مجبور کردن کاربران برای انتخاب پسورد دشوار
- پیگیری خطاهای 404 برای مشاهده افراد سودجو
- مقایسه فایل های سایت با نسخه اصلی در ورژن پولی
- استفاده از ویژگی Google reCAPTCHA در نسخه های پولی
- در نظر گرفتن زمانبندی های مختلف جهت ورود به پنل مدیریت سایت
- اسکن سایت برای بررسی بدافزار ها به صورت روزانه در نسخه های پولی
4- افزونه All In One WP Security & Firewall (رایگان)
این افزونه کاملا رایگان می باشد. یکی از مشکلاتی که وبمستران در زمان استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس دارند، این مورد است که نمی توانند بر روی ثبت نام و ورود کاربران خود هیچ گونه نظارتی داشته باشند. در این افزونه با انتخاب یک گزینه می توانید امکان ارسال کامنت اسپم را غیرفعال کنید. در این افزونه از تکنیک های بسیاری استفاده شده است تا جوانب امنیت وب سایت شما حفظ شود. حدود 900 هزار نفر در جهان از این افزونه در حال استفاده می باشند.
مزایای استفاده از All In One WP Security & Firewall
- مقابله با حملات brute force
- درج کد کپچا برای ارسال نظر
- امکان مسدود کردن آی پی ها
- امکان کنترل ورود و ثبت نام کاربران
- امکان استفاده از قابلیت تعمیر سایت
- امکان محدود سازی کپی، راست کلیک و …
- امکان اتصال به فایروال و اعمال تنظیماتی مختلف
- امکان تغییر پیشوند دیتابیس وردپرس برای ارتقا امنیت
5- افزونه وردپرس SecuPress (رایگان – پولی)
این افزونه دارای سابقه طولانی نیست و در سال 2016 به بازار عرضه شد اما ویژگی های خوب این افزونه امنیت وردپرس موجب شد که جز بهترین ها شناسایی شود. این افزونه در دو نسخه رایگان و پولی عرضه می شود. تاکنون 20 هزار نفر در جهان این افزونه را نصب کرده و از آن استفاده می کنند. در نسخه رایگان شما می توانید آی پی ها را مسدود کرده و در لیست سیاه فایروال قرار دهید. در نسخه پولی شما می توانید از ویژگی هایی همچون احراز هویت دو مرحله ای ، مسدود کردن آی پی محدوده خاص، بررسی کد های php و …. استفاده کنید.
مزایای استفاده از SecuPress
- امکانات ضد اسپم
- حفظ امنیت وردپرس
- بررسی کدها و قالب های پرریسک
- تهیه بکاپ از دیتابیس در نسخه پولی
- اجبار به انتخاب یوزرنیم و پسورد قوی
- مسدود کردن درخواست های خطرناک
- احراز هویت دو مرحله ای در نسخه های پولی
- امکان تغییر آدرس ورود به پیشخوان وردپرس
- اسکن سایت برای یافتن بد افزار در ورژن های پولی
- اطلاع رسانی در صورت حمله به سایت در نسخه های پولی
- بلاک کردن آی پی ها بر اساس موقعیت جغرافیایی در نسخه پولی
6- MalCare Security & Firewall (رایگان – پولی)
افزونه MalCare Security & Firewall یکی دیگر از بهترین افزونه های امنیت وردپرس است که می توانید با استفاده از آن امنیت سایت وردپرسی خود را بالا ببرید. سیستم اسکن این افزونه امنیت وردپرس به نسبت iThemes Security و Wordfence بسیار قوی تر عمل می کند. ویژگی اصلی این افزونه شناسایی هر گونه بدافزار پیچیده در کمترین زمان است. این افزونه در دو نسخه پولی و رایگان ارائه می شود. مهندسان وردپرس عنوان کرده اند که الگوریتم های این افزونه در کمتر 60 ثانیه می تواند بدافزار را شناسایی کند.
یکی از ویژگی های منحصر به فرد افزونه این مورد می باشد که انواع اسکن ها را در محیط ابری انجام می دهد لذا برای سرعت سایت اتفاقی رخ نخواهد افتاد. کار کردن با این افزونه بسیار آسان است اما اطلاع رسانی بلادرنگ آن جز ویژگی های منحصر به فرد MalCare است. این افزونه توسط شرکت هایی چون Intel، Dolby True HD، CodeinWP، Site Care، WP Curve، Valet استفاده می شود. به صورت کلی 10 هزار نفر در جهان از این افزونه استفاده می کنند.
مزایای استفاده از MalCare
- محیط کاربری آسان
- اسکن بدافزار قوی
- سازگاری کامل با وردپرس
- بکاپ گیری در نسخه های پولی
- استفاده از کد کپچا در نسخه های پولی
- شناسایی هک و نفوذ در کمتر از 60 ثانیه
- امن کردن وب سایت و پاک کردن آن از هرگونه بدافزار
- مسدود کردن آی پی ها بر اساس موقعیت جغرافیایی در نسخه های پولی
7- افزونه امنیت BulletProof security (رایگان – پولی)
این افزونه نیز دارای دو نسخه پولی و رایگان است و حدود 60 هزار کاربر از سراسر جهان از آن استفاده می کنند. به جرات می توان اعلام کرد که در نسخه رایگان این افزونه، امنیت سایت تضمین شده است. با این افزونه امنیت وردپرس می توانید سایت خود را به حالت تعمیر برده و آن را کنترل کنید.
مزایای استفاده از افزونه BulletProof security
- فراهم کردن جوانب امنیتی وب سایت
- امکان بکاپ گیری و بازگردانی آنها
- بازبینی و اسکن وب سایت
- امکان مخفی سازی پوشه پلاگین
- محافظت از فایل htaccess
- بردن سایت به حالت تعمیر
- بررسی لاگ های امنیتی
- نصب wizard
- افزایش امنیت فایل php.ini
- مشاهده خطای php در نسخه پولی
- دارای ویژگی های ضد اسپم و ضد هک
- ارسال ایمیل های اطلاع رسانی در زمان مشاهده بدافزار
- امکان تغییر فایل ها به صورت فقط خواندنی در نسخه پولی
- بکارگیری ویژگی Idle Timeout برای بستن درخواست هایی که کاربر از آن استفاده نمی کند در نسخه پولی
8- افزونه امنیت WP fail2ban (رایگان – پولی)
آخرین افزونه ای که در لیست بهترین افزونه های امنیت وردپرس قرار می گیرد افزونه WP fail2ban می باشد که در دو نسخه پولی و رایگان ارائه می شود. این افزونه در مقابل حملات brute force به صورت حرفه ای عمل می کند. عملکرد متفاوت و عالی این افزونه در نسخه های رایگان منجر شده است که بسیاری از کاربران از این افزونه استفاده کنند. البته ویژگی هایی چون دریافت گزارشات، مسدود کردن آی پی و … در نسخه پولی مهیا است.
مزایای استفاده از WP fail2ban
- پشتیبانی از الگوریتم Syslog
- امکان مشاهده سابقه اسپم ها وPingback
- می توانید سابقه ورود به سایت را مشاهده کنید
- امکان اتصال به سرور های cdn همچون کلودفلر را دارد.
البته در نسخه پولی شما امکانات اضافه دیگر همچون بررسی موقعیت یک آی پی، ارسال گزارش های پیشرفته و استفاده از مسیر اسلک تعبیه شده است.
جمع بندی
در این مقاله تلاش شد تا برخی از پرکاربردترین و بهترین افزونه های امنیت وردپرس معرفی شوند. اما در نظر داشته باشید که انتخاب بین این افزونه ها به شرایط سایت شما و انتظارات شما بستگی دارد. اگر سایت شما اکثرا تحت تاثیر حملات brute force می باشد از افزونه های تخصصی این مورد استفاده کنید، اگر ترافیک مخرب بر روی سایت شما زیاد است، لازم است تا از پلاگین امنیت وردپرس مخصوص به این مشکل استفاده کنید.
در انتها اگر هر سوالی در رابطه با مقاله بهترین افزونه های امنیت وردپرس دارید، در پایین همین صفحه و در بخش دیدگاه ها مطرح کنید تا خیلی زود پاسخگوی شما عزیزان باشیم.
سلام خسته نباشید خودتون از کدومش استفاده می کنید و کاش موقع جواب دادن به کامنت واسمون ایمیل هم میومد که به کامنت شما جواب داده شده چون خیلی وقتا یادمون میره باز بیایم به همون صفحه
باسلام، توی سایت وبکیما از افزونه امنیتی استفاده نمیکنیم و از کدهای شخصیسازی شده که در دوره امنیت وردپرس هم آموزش دادیم استفاده میکنیم، همچنین به زودی سیستم اطلاع رسانی پاسخ کامنتها هم راهاندازی خواهد شد، ممنون از نظر شما.