آشنایی با مفاهیم اولیه و انواع وب سایت ها

آشنایی با مفاهیم اولیه و انواع وب سایت ها

جلسه 1
آموزش ثبت دامنه .ir و .com بصورت عملی

آموزش ثبت دامنه .ir و .com بصورت عملی

جلسه 2
آموزش خرید هاست مناسب + کد تخفیف

آموزش خرید هاست مناسب + کد تخفیف

جلسه 3
آموزش اتصال دامنه به هاست | تنظیم DNS

آموزش اتصال دامنه به هاست | تنظیم DNS

جلسه 4

شما در حال مشاهده
جلسه 5 هستید

وردپرس چیست؟ همه چیز درباره وردپرس

وردپرس چیست؟ همه چیز درباره وردپرس

جلسه 5
آموزش نصب وردپرس روی دایرکت ادمین

آموزش نصب وردپرس روی دایرکت ادمین

جلسه 6
آموزش نصب وردپرس در سی پنل CPanel

آموزش نصب وردپرس در سی پنل CPanel

جلسه 7
آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست

آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست

جلسه 8
آشنایی اولیه با پیشخوان و منوهای وردپرس

آشنایی اولیه با پیشخوان و منوهای وردپرس

جلسه 9
آموزش نوشتن مطلب در وردپرس

آموزش نوشتن مطلب در وردپرس

جلسه 10
آموزش کار با برگه ها در وردپرس

آموزش کار با برگه ها در وردپرس

جلسه 11
آموزش مدیریت دسته بندی در وردپرس

آموزش مدیریت دسته بندی در وردپرس

جلسه 12
برچسب ها در وردپرس و تعداد مناسب برچسب

برچسب ها در وردپرس و تعداد مناسب برچسب

جلسه 13
تفاوت برگه و نوشته در وردپرس چیست؟

تفاوت برگه و نوشته در وردپرس چیست؟

جلسه 14
آموزش مدیریت رسانه ها در وردپرس

آموزش مدیریت رسانه ها در وردپرس

جلسه 15
بخش دیدگاه در وردپرس و نحوه مدیریت نظرات در وردپرس

بخش دیدگاه در وردپرس و نحوه مدیریت نظرات در وردپرس

جلسه 16
قالب وردپرس چیست؟ انواع مختلف قالب وردپرس

قالب وردپرس چیست؟ انواع مختلف قالب وردپرس

جلسه 17
آموزش نصب قالب وردپرس با 3 روش حرفه‌ای

آموزش نصب قالب وردپرس با 3 روش حرفه‌ای

جلسه 18
آموزش کامل نحوه انتخاب قالب وردپرس

آموزش کامل نحوه انتخاب قالب وردپرس

جلسه 19
آموزش ساخت فهرست در وردپرس | ساخت منو

آموزش ساخت فهرست در وردپرس | ساخت منو

جلسه 20
آموزش مدیریت کاربران در وردپرس

آموزش مدیریت کاربران در وردپرس

جلسه 21
افزونه وردپرس چیست و چه کاربردی دارد؟

افزونه وردپرس چیست و چه کاربردی دارد؟

جلسه 22
آموزش نصب افزونه در وردپرس با ۳ روش

آموزش نصب افزونه در وردپرس با ۳ روش

جلسه 23
آموزش پیکربندی تنظیمات وردپرس

آموزش پیکربندی تنظیمات وردپرس

جلسه 24
آموزش مدیریت ابزارک ها در وردپرس

آموزش مدیریت ابزارک ها در وردپرس

جلسه 25
تنظیمات پیوند یکتا در وردپرس چیست؟

تنظیمات پیوند یکتا در وردپرس چیست؟

جلسه 26

مدرس دوره

نبی عبدی

زمان ویدیو

16:27 دقیقه

برو به دیگر جلسات

آموزش وردپرس

دانلود ویدیو

وارد شوید

وردپرس چیست؟ همه چیز درباره وردپرس

آخرین بروزرسانی در تاریخ : 25 مرداد 1401
باید لاگین کنید!

وردپرس چیست؟ همه چیز درباره وردپرس و اینکه چرا باید از وردپرس استفاده کنیم؟ وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا و یک سایت ساز است که با استفاده از آن می توانید هر مدل طراحی سایت با هر نوع امکانات را در سریع ترین زمان ممکن انجام دهید. در این جلسه از سری جلسات آموزش وردپرس از آکادمی وبکیما، می خواهیم ببینیم که وردپرس چیست و اینکه دلایل و ویژگی های وردپرس چیست و چرا باید از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده کنیم و در نهایت اگر دوست دارید به صورت کاملا اصولی و مفهومی همه چیز درباره وردپرس را بدانید حتما تا انتهای این مقاله را با دقت مطالعه کنید و ویدیوی آموزشی را با دقت مشاهده کنید.

سیستم مدیریت محتوا یا CMS چیست؟

قبل از توضیح اینکه اصلا وردپرس چیست باید سیستم مدیریت محتوا یا همان CMS را تعریف کنیم. سیستم هایی که امروزه در وب به نام CMS شناخته میشوند، مخفف Content Management System میباشند، که به مدیر سایت اجازه ارسال محتوا را بدون اینکه لازم باشه دوباره کل سایت رو برنامه نویسی کنند می دهد.

کارکرد CMS بدین صورت است که از قالب و افزونه هایی که از قبل آماده شده اند استفاده کرده و یک سایت آماده را به شما تحویل می دهد. این پاسخی کوتاه و ساده به سوال سیستم مدیریت محتوا چیست؟ بود. وردپرس هم یک سیستم مدیریت محتوا است که شما به راحتی آب خوردن می توانید از آن استفاده کنید . خیلی جالب است اینطور نیست!  

وردپرس چیست به زبان ساده

وردپرس چیست؟
وردپرس چیست و چرا باید وردپرس را انتخاب کنیم؟

اگر بخواهیم به زبان ساده بگوییم که وردپرس چیست؟ وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای متن‌باز سایت ساز یا همان open source است که کاملاً رایگان است، و با استفاده از آن می‌توانید انواع سایت‌های مختلف رو بسازید. سایت‌های شخصی – فروشگاهی – شرکتی – خبری و هر مدل سایتی که به ذهنتون می رسه رو بدون هیچ‌گونه مشکلی بسازید.

در حال نگارش این مقاله نسخه 5٫8٫1 وردپرس به تازگی منتشر شده است. بنده به جرئت میگم که وردپرس بهترین سیستم مدیریت محتوایی است که تا به امروز ساخته شده است، و بااینکه عمر طولانی هم ندارد بین CMS های مطرح دنیا بیشترین طرفدار رو داره و روزبه‌روز هم به طرفدارانش اضافه می شه و من بهتون قول می‌دم که هر مدل وب‌سایتی که مدنظرتان هست رو بتونید با کمک سیستم مدیریت محتوای وردپرس و مقالات آموزش وردپرس وبکیما بسازید!  

منظور از وردپرس متن باز یا open source چیست؟

همان‌طور که در بخش وردپرس چیست؟ خدمت تون عرض کردم، وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای کاملاً متن‌باز و اپن سورس opensource است. متن‌باز بودن وردپرس به این معنیِ که شما می تونید بهترین سیستم سایت ساز جهان رو بنا به نظر خودتان شخصی‌سازی کنید!

اگر برنامه‌نویسی بلد باشید که خودتان می تونید خیلی آسان وردپرس رو طبق میل خودتون کاستومایز کنید و اگر هم برنامه‌نویسی بلد نیستید فقط کافیِ مقالات بخش آموزش وردپرس آکادمی وبکیما رو دنبال کنید تا مرحله‌به‌مرحله طراحی سایت با وردپرس رو یاد بگیرید. اشتباه نکنید این کار به‌هیچ‌عنوان سخت نیست البته آگه مقالات سایت خودتان یعنی آکادمی وبکیما رو دنبال کنید.  

راه اندازی وردپرس چگونه انجام می شود؟

برای راه‌اندازی وردپرس کافی است تا آخرین نسخه از این سیستم مدیریت محتوای دوست داشتنی را از سایت سازنده به آدرس  wordpress.org  دانلود کنید. همچنین برای دانلود نسخه وردپرس فارسی به لینک دانلود وردپرس فارسی مراجعه کنید و جدیدترین نسخه فارسی این سیستم مدیریت محتوا را دانلود کنید.

سپس با آموزش‌های وردپرس وبکیما اقدام به نصب و راه‌اندازی وردپرس کنید. برای نصب وردپرس در لوکال هاست به آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست و برای نصب وردپرس در هاست سی پنل به آموزش نصب وردپرس روی هاست CPanel و برای نصب وردپرس در هاست دایرکت ادمین به آموزش نصب وردپرس روی دایرکت ادمین مراجعه کنید.

زبان برنامه نویسی وردپرس چیست؟

وردپرس با استفاده از زبان برنامه نویسی PHP ساخته شده و توسط Mysql نیز پشتیبانی می‌شود. همچنین نسخه‌ای برای پست‌گرس‌کیوال نیز موجود می‌باشد این سیستم کاملاً رایگان و متن باز است.  

سازنده وردپرس مت مولنوگ است

سازنده وردپرس چه کسی است؟

مت مولنوگ طراح و سازنده وردپرس است که در تاریخ بیست و هفتم  مِی سال ۲۰۰۳ وردپرس را منتشر کرد. در ابتدا وردپرس برای نوشتن وبلاگ از سوی وبلاگ نویسان به طور خیلی گسترده مورد استفاده قرار گرفت.

 اما اکنون باگذشت چندین سال از عرضه وردپرس و آپدیت‌های مختلفی که برای سیستم مدیریت محتوای وردپرس ارائه شده است و از طرف دیگر همان منعطف بودن CMS وردپرس که در قسمت‌های قبل‌تر به آن‌ها اشاره کردیم قادر خواهید بود تا به‌غیراز وبلاگ شخصی و با استفاده از افزونه‌های وردپرس و طراحی‌های اختصاصی قالب وردپرس هر مدل طراحی سایت که بخواهید انجام دهید.  

قالب وردپرس چیست؟

قالب وردپرس چیست
قالب وردپرس چیست ؟

قالب وردپرس یا پوسته وردپرس، همان ظاهر و شکل سایت است. یعنی تمامی ویژگی‌های ظاهری سایت‌های وردپرسی بر روی قالب‌های وردپرس اعمال می‌شوند. تمامی رنگ‌بندی‌ها، گریدبندی ها، آیکون‌ها، قرارگیری المان‌ها درجاهای مختلف و در کل تمامی ویژگی‌های ظاهری یک سایت وردپرسی از قالب وردپرس تشکیل می‌شود.

یک خبر خوب بهتون بدم که وردپرس هزاران قالب رایگان داره که میتونید از مخزن وردپرس به صورت کاملاً رایگان دانلود کرده و در سایت خود استفاده کنید. ولی اگر می‌خواهید سایت حرفه‌ای داشته باشید پیشنهاد می‌کنم حتماً از قالب‌های وردپرس حرفه‌ای استفاده کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به قالب های وردپرس آموزش ویدیویی قالب وردپرس چیست مراجعه کنید.

همچنین شما می تونید قالب وردپرس سایت خود را به‌صورت اختصاصی طراحی کنید تا تمامی امکانات و ویژگی‌های مخصوص کسب‌وکارتان در قالب سایتتان پیاده‌سازی شود (برای طراحی اختصاصی قالب وردپرس خود می‌توانید از تیم طراحی سایت وبکیما استفاده کنید.)

مدل های مختلف قالب وردپرس

قالب‌های وردپرس بنا به مدل سایت شما به دسته بندی‌های مختلفی تقسیم می‌شوند که هر قالب وردپرس بنا به‌کاری که باید انجام بده ویژگی‌های مختلفی داره. برای مثال اگر شما بخواهید یک سایت شرکتی داشته باشید باید از قالب وردپرس شرکتی استفاده کنید یا اگر می‌خواهید یک سایت فروشگاهی راه‌اندازی کنید باید از قالب‌های فروشگاهی استفاده کنید.

پس یک جواب ساده و کلی برای سؤال قالب وردپرس چیست رو مطالعه کردید در مقاله‌های آموزشی بعد جواب این سوال رو به صورت جامع‌تری خواهیم داد.

نصب قالب وردپرس چگونه انجام می شود؟

اگر می‌خواهید نحوه نصب قالب وردپرس را یاد بگیرید، پیشنهاد میکنیم حتما آموزش ویدیویی آموزش نصب قالب وردپرس را مشاهده کنید.

افزونه وردپرس چیست؟

افزونه وردپرس چیست
افزونه وردپرس چیست

در قسمت وردپرس چیست به انعطاف پذیری بالای وردپرس اشاره کردیم، حالا بزارید این انعطاف پذیری رو بیشتر توضیح بدم. شما با استفاده از افزونه یا همان پلاگین های وردپرس، می توانید هر قابلیتی که می خواهید را به سایت خود اضافه کنید.

در حقیقت با سیستم مدیریت محتوای وردپرس به‌تنهایی نمی‌توان سایت‌هایی با امکانات بالایی طراحی کرد، ولی با استفاده از افزونه‌های وردپرسی تقریباً می‌توان هر ویژگی و قابلیتی که توی ذهنتون هست را روی وردپرس پیاده‌سازی کرد.

همان‌طور که در بخش قالب وردپرس چیست، گفتیم که هزاران قالب وردپرس رایگان هست، حالا میخوام بهتون بگم که هزاران افزونه وردپرس رایگان هست که می توانید از مخزن افزونه‌های وردپرس به‌راحتی و کاملاً رایگان دانلود کنید و در سایت‌های وردپرسی خود استفاده کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به افزونه های وردپرس به آموزش ویدیویی افزونه وردپرس چیست مراجعه کنید.

نصب افزونه وردپرس چگونه است؟

برای یادگیری نصب انواع افزونه در وردپرس پیشنهاد می‌کنیم به مقاله آموزش نصب افزونه وردپرس مراجعه کنید.

بذارید یک مثال کاربردی از استفاده افزونه های وردپرس براتون بزنم:

 شما اگر در وردپرس بخواهید یک فرم برای دریافت اطلاعات کاربر بسازید با از افزونه‌های فرم ساز استفاده کنید که یکی از افزونه‌های فرم ساز خیلی حرفه‌ای افزونه گرویتی فرم است که می توانید با استفاده از این افزونه فرم‌های خیلی حرفه‌ای و کاربردی برای سایت خود بسازید.

یا در مثالی دیگر شما می‌توانید با استفاده از افزونه صفحه المنتور صفحات بسیار زیبایی را برای سایت خود طراحی کنید.(دانلود رایگان افزونه المنتور پرو ) شما حتی با استفاده از افزونه المنتور پرو می‌توانید بدون استفاده از قالب‌های پیشرفته وردپرس یک سایت حرفه‌ای طراحی کنید. (پیشنهاد می‌کنم بخش آموزش المنتور را حتماً ببینید تا از امکانات این افزونه شگفت‌زده شوید!)

انواع مختلف افزونه های وردپرس

افزونه‌های وردپرس هم بنا به‌کاری که انجام میدن در دسته بندی‌های مختلفی قرار می‌گیرند، برای مثال اگر می‌خواهید سئوی سایت خودتون رو قوی کنید باید از افزونه‌های سئو وردپرس استفاده کنید. یا اگر می‌خواهید سایت وردپرسی خود را به یک فروشگاه قوی تبدیل کنید باید از افزونه ووکامرس و مکمل‌های افزونه ووکامرس استفاده کنید. اکنون به جواب افزونه وردپرس چیست رو میدونید در مقاله‌های بعدی راجع به افزونه‌های وردپرس بیشتر توضیح خواهیم داد.  

توابع وردپرس چیست؟

همه چیز درباره توابع وردپرس
همه چیز درباره توابع وردپرس

وردپرس بر پایه توابعی ساخته و برنامه‌نویسی شده است و تمامی سازنده‌ها و توسعه دهنده‌های قالب‌ها و افزونه‌های وردپرس از توابع وردپرس برای توسعه برنامه‌های خود استفاده می‌کنند. درواقع توابع وردپرس یک سری کدهای php هستند که از قبل توسط توسعه دهنده‌های وردپرس برای پویاسازی سایت‌های وردپرسی تعریف شده‌اند که با استفاده از توابع وردپرس می‌توان سایت‌های مختلف با امکانات متنوع طراحی کرد.

به‌غیراز توابعی که توسط سازنده‌های اصلی وردپرس در آن قرار گرفته‌اند، شما می‌توانید بنا بر نیاز خود توابع جدیدی را به سیستم مدیریت محتوای بی‌نظیر وردپرس اضافه کنید. یا حتی گاهی اوقات اگر یک سایت ساده داشته باشید می‌توانید توابعی که استفاده نکرده‌اید را حذف کنید تا سرعت اجرای وردپرس را بالابرده درنتیجه سرعت بارگذاری وردپرس را بالا ببرید.

برای طراحی و ساخت قالب‌ها و افزونه‌های وردپرسی باید توابع وردپرس را یاد بگیرید و با آنها کار کنید برای آشنایی با توابع وردپرس می‌توانید به آدرس‌های codex-wordpress و همچنین developer-wordpress مراجعه کنید. همچنین با مراجعه به وبلاگ وبکیما می‌توانید مقالات مرتبط را مطالعه کرده و با توابع پرکاربرد وردپرس بیشتر آشنا شده و طرز استفاده از آن‌ها را یاد بگیرید.  

چرا CMS وردپرس تا این اندازه محبوب شده است؟

  1. سیستم سایت‌ساز منعطف با سلایق متفاوت
  2. دارای امکانات بی‌نظیر و قابل دسترس
  3. کاملا رایگان و متن باز
  4. دارای قالب‌های بسیار زیاد در هر زمینه ای (شخصی،شرکتی، فروشگاهی، خبری، وبلاگی و…)
  5. دارای افزونه‌های نامحدود برای هر گونه فعالیت و کسب و کاری
  6. بروزرسانی‌های منظم و عالی
  7. پشتیبانی به موقع و عالی با کمک انجمن‌های وردپرسی

وردپرس و موتورهای جستجو

در کل وردپرس طوری ساخته‌شده است که از محبوبیت بالایی نزد موتورهای جستجو برخوردار است. اما اصلاً فراموش نکنید که توجه به سئو و بهینه‌سازی وب‌سایت برای موتورهای جستجو (SEO -> Search Engine Optimization) بسیار مهم است.

پیشنهاد ما به کسانی می‌خواهند با وردپرس وب‌سایتشان را راه‌اندازی کنند، این است که اگر افزایش میزان بازدید از طریق موتورهای جستجو و صدالبته موتور جستجوی گوگل برایتان حائز اهمیت است، حتماً طراحی قالب سایتتان را به کسانی بسپارید که ضمن اینکه اطلاعات خوبی از سئو دارند از تجربه این کار برخوردار باشند. ضمناً به این هم توجه کنید که مطالب اختصاصی، تنظیم قسمت‌های مختلف سئو و نصب افزونه‌هایی که آکادمی وبکیما معرفی می‌کند نیز می‌تواند به شما کمک نماید.

۱۰ دلیل مهم برای استفاده از وردپرس

  1. کار با وردپرس به قدری آسان است که افراد مبتدی هم به آسانی میتوانند باآن کار کنند.
  2. وبسایت هایی که با وردپرس طراحی شده اند با سرعت بالایی در هاست بارگزاری می شوند.
  3. کاربرپسند بودن: بدین معنی که بجای اینکه بخواهید برای هر تغییری در سایت خود، یک طراح یا وب مستر را استخدام نمایید، با داشتن دانش اندکی در زمینه برنامه نویسی بتوانید، تغییرات مد نظرتان را به راحتی اعمال کرده و محتوای سایت خود را مدیریت کنید.
  4. انعطاف پذیری بالا: ورد پرس با داشتن هزاران افزونه و پوسته های متنوع، امکان ساخت هرمدل سایت، با هر محتوا و موضوع را فراهم می کند. سایتهایی مثل سایت شخصی، فروشگاهی، خبری، تجاری، آموزشی و…
  5. ورد پرس در زمینه سئو، طوری طراحی شده که در موتورهای جستجو مانند گوگل از محبوبیت خوبی برخوردار است.
  6. پشتیبانی از زبان های کشورهای مختلف
  7. قابلیت اجرا بر روی تمامی  وب سایتها
  8. به روز رسانی دائم و برطرف کردن باگهای آن جهت بالا بردن امنیت این سیستم مدیریت محتوا
  9. داشتن قالبها و پوسته های رایگان
  10. از همه مهمتر اینکه سیستمی با این همه قابلیت و کارایی به صورت کاملا رایگان در اختیار شماست.

نکات استفاده از وردپرس برای ساخت سایت:

  • همیشه از بروزترین نسخه وردپرس استفاده کنید.
  • بعداز نصب همیشه بروز رسانی های آن را در اسرع وقت انجام دهید.
  • قبل از تهیه قالب و افزونه های سایت نوع وبسایت را مشخص کنید که متحمل ضرر نشوید.
  • اگر می خواهید برای اولین بار سایت داشته باشید قبل از خرید هاست و دامنه ابتدا وردپرس را روی لوکال هاست نصب و تست کنید.
  • بعد از راه اندازی سایت همیشه یک نسخه پشیبان از آن داشته باشید تا درمواقع ضروری براحتی از آن استفاده کنید.

چی یاد گرفتیم؟

در انتها امیدوارم جواب سوال وردپرس چیست؟ رو گرفته باشید و بتونید با استفاده از مقاله های آموزش وردپرس از وبکیما یک سایت حرفه ای وردپرسی را طراحی کنید. اگر در رابطه با مقاله وردپرس چیست سوالی دارید در قسمت دیدگاه های سایت مطرح نمایید تا در اسرع وقت پاسخگوی شما عزیزان باشیم.

پرسش و پاسخ های مقاله وردپرس چیست

سیستم مدیریت محتوا یا CMS  چیست؟

نرم افزارهایی که در بستر اینترنت با نام CMS یا سیستم مدیریت محتوا معرفی می شوند، در واقع سایت ساز هایی هستند که به مدیریت سایت اجازه می دهند که محتوای سایت را بدون اینکه مجددا سایت را از ابتدا برنامه نویسی کنند، بروزرسانی کنند.

وردپرس چیست ؟

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا و یک سایت ساز است که با استفاده از آن می توانید هر مدل طراحی سایت با هر نوع امکانات را در سریع ترین زمان ممکن انجام دهید. در واقع شما با استفاده از CMS وردپرس می توانید انواع سایت های فروشگاهی، شرکتی، شخصی، خبری و غیره را با بالاترین امکانات طراحی کنید.

قالب وردپرس چیست ؟

قالب یا پوسته وردپرس در واقع همان شکل ظاهری سایت است. تمامی امکانات سایت شامل : رنگ بندی ، قالب بندی ، ستون بندی ، ریسپانسیو بودن ، قرارگیری المان ها و … همگی توسط قالب وردپرس مدیریت می شوند.

افزونه وردپرس چیست؟

توجه داشته باشید که امکانات وردپرس بدون افزونه هایش از یک سایت وبلاگی ساده بالاتر نخواهد رفت. در واقع این افزونه های وردپرس است که به آن این همه امکانات و ویژگی های کاربردی اضافه می کند. شما می توانید در مخزن اصلی وردپرس به هزاران افزونه رایگان وردپرس دسترسی داشته باشید و قابلیت های مورد نیاز خود را با استفاده از این افزونه ها به سایت خود اضافه کنید.

آیا وردپرس از امنیت خوبی برخوردار است؟

بله ! به جرات به شما می گویم که وردپرس یکی از امن ترین سیستم های مدیریت محتوای جهان است و اگر شما به عنوان مدیر سایت کانفیگ امنیتی وردپرس را به خوبی انجام دهید. امنیت سایت تان در حد سایت های FBI خواهد شد!

چرا CMS وردپرس تا این حد در جهان محبوب شده است؟

1. وردپرس یک سایت ساز منعطف با سلایق مختلف است.
2. با استفاده از وردپرس امکانات بسیاری در دسترس خواهید داشت.
3. وردپرس متن باز و 100 درصد رایگان است.
4. قالب های وردپرس بسیار زیادی در زمینه های مختلفی طراحی شده اند.
5. دارای هزاران افزونه رایگان که هر امکانی را در سایت شما اضافه می کنند.
6. بروزرسانی‌های به موقع و دائمی
7. دارای هزاران منابع آموزشی رایگان به زبان های مختلف دنیا


4.4/5 - (30 امتیاز)

دیدگاه و پرسش

  1. فاطمه رازقی میگوید:

    من می خواهم با وردپرس سایت طراحی کنم به نظر شما میشه با وردپرس یک سایت خوب بدون مشکل طراحی کرد؟ میشه توضیح بدید طراحی سایت با وردپرس چیست و چگونه انجام میشود؟

    • پشتیبانی میگوید:

      شما می‌توانید به سادگی با استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس هر نوع سایتی که بخواهید را طراحی کنید، آموزش طراحی سایت با وردپرس را می‌توانید به صورت رایگان در صفحه آموزش وردپرس وبکیما یاد بگیرید.

  2. فاطمه میگوید:

    سلام خسته نباشید میخواستم بدونم با استفاده از دوره رایگانتون و وردپرس میشه پروژه طراحی سایت گرفت

    • پشتیبانی میگوید:

      درود بر شما، بستگی به نوع وب سایتی که قرار هست طراحی کنید داره، وب سایت‌هایی که نیاز به امکانات زیادی ندارند را به سادگی می‌توانید با گذراندن دوره رایگان آموزش وردپرس وبکیما طراحی کنید.

  3. hoseinzadeh میگوید:

    سلام خدا خیرتون بدهکه به صورت رایگان وعالی وبا زبان ساده توضیح میدید.

    • پشتیبانی میگوید:

      سلام، تشکر از همراهی شما.

  4. mahdi میگوید:

    سلام روزتون بخیر
    برای اینکه بتونم ورد پرس را یادبگیرم باید از قبل زبان های html وcss و… را بلد باشم و بعد بیام فیلم های سایتتون را ببینم یا اینکه نیازی به یادگیری این زبان ها نیست؟
    متشکرم

    • پشتیبانی میگوید:

      باسلام، برای یادگیری وردپرس، هیچ پیش نیازی لازم نیست، از اولین جلسه آموزش وردپرس شروع کنید و به صورت عملی دوره را دنبال کنید.

  5. مرتضی میگوید:

    در مورد طراحی اپلیکیشن با وردپرس میشه راهنمایی کنید؟

    • پشتیبانی میگوید:

      طراحی اپلیکیشن با وردپرس به این سادگی نیست که بتوان در اینجا آن را توضیح داد، برای طراحی اپ با وردپرس باید به چند زبان برنامه‌نویسی مختلف تسلط داشته باشید، به زودی در این رابطه آموزشی کامل منتشر خواهد شد.

  6. علی میگوید:

    سلام
    خدا خیرتون بده
    چقدر سایتتون خوب و جامع و کامل
    واقعا مطالب عالی گزاشتین
    ممنون

    • پشتیبانی میگوید:

      با سلام و احترام، ممنون از توجه شما.

  7. مینا میگوید:

    سلام.
    مقاله خیلی عالی بود.
    بسیار مچکرم

  8. soheylam67 میگوید:

    ممنون بابت مقاله خوبتون

  9. Mehdi Baktash میگوید:

    بسیار متشکریم

  10. reza.khorramabadi110 میگوید:

    درود بر استاد
    سپاس از علم بیکرانتان

    • پشتیبانی میگوید:

      سلام آقا رضا عزیز، ممنون از همراهی شما.

آموزش‌های ویدیویی جدید یوتیوب رو از دست ندی!

بزن بریــم!