نصب ناموفق بود: بسته نصب در دسترس نیست!

نصب ناموفق بود: بسته نصب در دسترس نیست!

آخرین بروزرسانی در تاریخ : 13 اردیبهشت 1402
باید لاگین کنید!

یکی از مشکلاتی که امروزه وبمستر‌ها و سایت‌های وردپرسی دارند این است که افزونه‌ها به خوبی در سایت‌های آن‌ها نصب نمی‌شود و همین مشکل توانسته خیلی دردسر ساز شود، ما در این مقاله از سری مقالات آموزش وردپرس قصد داریم که به رفع مشکل نصب نشدن افزونه‌ها در وردپرس بپردازیم و به شما اطلاعاتی در این زمینه ارائه دهیم تا اگر شما هم این مشکل را دارید به خوبی آن‌را در سایت خود رفع کرده و افزونه‌های مورد نیاز خود را در سایت نصب کنید.

دلایل نصب نشدن افزونه‌ها در وردپرس

ممکن است خواسته باشید در سایت خود یک افزونه‌ای را نصب کنید اما با خطا‌های مختلفی مواجه شده باشید که یکی از اصلی‌ترین این خطاها نصب ناموفق بود: بستهٔ نصب در دسترس نیست است، اما در ادامه با ما همراه باشید تا به صورت کامل این خطا‌ها را مورد بررسی قرار دهیم و به شما توضیح دهیم که چطور می‌توانید افزونه‌ای را بدون مشکل در سایت خود نصب کنید.

نصب نشدن افزونه و مواجه شدن با خطای Allowed Memory

در این ارور شما با Allowed Memory مواجه خواهید شد و به هیچ وجه نمی‌توانید افزونه‌ای را در سایت خود نصب کنید، این شکل در واقع به دلیل محدودیت حجم پردازش PHP سایت شما است و باید توجه داشته باشید، البته در این مواقع شما می‌توانید به افزونه‌ها دسترسی داشته باشید و فقط مشکل شما برای نصب افزونه‌ها خواهد بود، نگران هم نباشید این مشکل قابل حل است و شما می‌توانید به سادگی آن‌را در سایت خود رفع کنید.

نصب نشدن افزونه و مواجه شدن با خطای Allowed Memory
نصب نشدن افزونه و مواجه شدن با خطای Allowed Memory

این مشکل اغلب از طریق میزبانی‌ های سایت پیش خواهد آمد چون میزبانی‌های سایت هستند که فضای PHP شما را محدود می‌کنند، برخی از میزبانی‌ها هستند که اگر به آن‌ها تیکت ارسال کنید این مشکل را برای شما رفع خواهد کرد اما اگر برای اینکار عجله دارید می‌توانید خود هم این مشکل را خیلی ساده رفع کنید.

برای رفع این مشکل شما باید به هاستینگ سایت خود مراجعه کنید و از طریق فایل‌های وردپرس فایل wp-config را پیدا کنید که با کلیک راست بر روی این مورد یک منو برای شما باز خواهد شد و شما باید بر روی Edit کلیک کنید و بعد که کد‌های این فایل برای شما اجرا شد باید کد زیر را در این فایل قرار دهید.

define(‘WP_MEMORY_LIMIT’, ’64M’);

با این قطعه کد شما مقدار حجم PHP را به 64 مگابایت افزایش می‌دهید و بعد از سیو کردن این فایل یکبار دیگر نصب افزونه را انجام دهید که متوجه درست شدن سایت خواهید شد.

توجه: اگر با استفاده از این قطعه کد هم مشکل برای سایت شما رفع نشد حتما به میزبانی سایت خود تیکت بزنید تا این مشکل را در سایت شما رفع کنند و بعد از رفع مشکل توسط میزبانی یکبار تست کنید که سایت درست شده است یا خیر.

عدم دسترسی لازم برای نصب افزونه

یکی دیگر از دلایلی که ممکن است شما نتوانید افزونه‌ای را در سایت خود نصب کنید این است که شما ممکن است دسترسی لازم را برای نصب افزونه در سایت نداشته باشید، نقش‌های کاربری زیادی در وردپرس وجود دارد که همه آن‌ها دسترسی به تمامی بخش‌ها و کار‌های وردپرس ندارند.

رفع مشکلات مختلف در نصب افزونه‌ های وردپرس
رفع مشکلات مختلف در نصب افزونه‌ های وردپرس

شما هم ممکن است در سایتی که قصد نصب افزونه دارید دسترسی لازم را نداشته باشید و همین باعث خواهد شد شما نتوانید به خوبی افزونه‌های مورد نیاز خود را در سایت نصب کنید و به استفاده از آن‌ها بپردازید.

مشکل Syntax Error در هنگام نصب افزونه

یکی دیگر از اصلی‌ترین مشکلاتی که ممکن است در هنگان نصب افزونه با آن مواجه شوید مشکل Syntax Error است که اغلب بخاطر مشکلات کد نویسی ایجاد می‌شود و شما باید کد‌های سایت خود را بررسی کنید تا بتوانید این مشکل را برای نصب افزونه‌های سایت خود رفع کنید.

مشکل Syntax Error در هنگام نصب افزونه
مشکل Syntax Error در هنگام نصب افزونه

این مشکلات کد نویسی به چند روش ممکن است در سایت شما ایجاد شده باشند، اولین روش این است که شما در سایت خود یک سری کد‌های اختصاصی وارد کرده باشید و این کد‌ها با دیگر کد‌های هسته وردپرس تداخل داشته باشند به همین دلیل این ارور برای شما نمایش داده خواهد شد، پس شما باید در اولین قدم توجه داشته باشید که کدهای وارد شده به وردپرس تداخل دارند یا خیر.

یکی دیگر از دلایلی که این خطا به شما نمایش داده می‌شود این است که در قالب و یا یک سری از افزونه‌های شما مشکلاتی از نظر کد نویسی وجود دارد و شما باید آن‌ها را رفع کنید، اگر هم به زبان‌های برنامه نویسی مسلط نیستید می‌توانید برخی از افزونه‌ها و یا قالب خود را غیر فعال کنید تا متوجه شوید مشکل از کدام بخش است که یا باید مشکل آن‌را رفع کنید و یا آن‌را به کلی در سایت حذف کنید تا این مشکل برای شما رفع شود.

توجه داشته باشید که قبل انجام تمامی این کارها یک نسخه بک آپ از سایت خود داشته باشید تا در بروز هر گونه مشکل احتمالی بتوانید سایت خود را به حالت اولیه بازگردانید.

از wordpress.com استفاده می‌کنید

اگر برای راه‌اندازی سایت خود از هسته اصلی وردپرس استفاده نکرده‌اید و از wordpress.com برای راه اندازی سایت خود استفاده می‌کنید، در این پلتفرم افراد می‌توانند سایت‌های خود را بدون داشتن هاست و دامین راه‌اندازی کنند، اما اصلی‌ترین مشکلی که وجود دارد این است که با استفاده از این پلتفرم شما قادر به نصب افزونه یا قالب نخواهید بود و محدودیت‌هایی را برای شما اعمال کرده است.

از wordpress.com استفاده می‌کنید

اگر قصد دارید که افزونه و یا قالب مد نظر خود را نصب کنید و باید به صورت سالانه یک اشتراک خریداری کنید که این اصلا برای شما به صرفه نخواهد بود چون این قیمت‌ها همگی به صورت دلاری هستند و شما با توجه به قیمت دلار ایران باید هزینه بسیار زیادی را پرداخت کنید.

سعی کنید از هسته اصلی وردپرس استفاده کنید چون هم برای شما به صرفه خواهد بود و بدون محدودیت هم است و می‌توانید به صورت کامل از تمامی قابلیت‌های وردپرس استفاده کرده و سایت حرفه‌ای‌تری را برای خود داشته باشید

استفاده از وردپرس شبکه

ممکن است شما از وردپرس شبکه استفاده کنید و همین مورد هم باعث خواهد شد که شما دسترسی به بخش نصب افزونه‌های وردپرس را محدود کرده باشید تا ثبات سرور بیشتر باشد و سروری پایدار‌تر داشته باشید، باید این محدودیت را بردارید و یا از مدیر شبکه بخواهید که این مشکل را رفع کند تا شما بتوانید افزونه مورد نظر خود را در سایت نصب کنید.

فایل افزونه شما باید با فرمت ZIP باشد

برخی از شما ممکن است با این مشکل مواجه شوید که فایل افزونه را اشتباهی آپلود کنید و یا فرمتی که برای این فایل در نظر گرفته شده به صورت اشتباه است، در اصل تمامی افزونه‌ها و یا حتی خود هسته اصلی وردپرس هم باید با فرمت Zip باشد تا بتوانید آن‌را نصب کنید و در زمینه نصب مشکلی نداشته باشید.

برای Zip کردن فایل‌های افزونه خود هم می‌توانید از نرم افزار‌هایی مانند Winrar استفاده کنید تا به سادگی این کار را انجام دهید و یک فایل افزونه درست داشته باشید تا بتوانید آن‌را به خوبی نصب کنید.

فایل‌های افزونه کامل نیست

در واقع وقتی شما یک افزونه را دانلود می‌کنید از مخزن وردپرس و یا حتی یک افزونه‌ای را از مارکت‌های فروش قالب و افزونه خریداری می‌کنید به صورت فایل Zip در اختیار شما قرار می‌گیرند که این فایل یک فایل فشرده است و در آن یک سری فایل و پوشه‌ها در آن قرار دارد که آن‌ها در واقع اصلی‌ترین بخش‌های افزونه هستند و اگر شما در آن‌ها تغییراتی ایجاد کنید افزونه در هنگام نصب و یا استفاده مشکلی خواهد داشت.

پس باید بررسی کنید که تمامی فایل‌های افزونه در فایل فشرده کامل باشد و بعد اقدام به نصب این افزونه کنید تا این مشکل را نداشته باشید.

جمع بندی

ما در این مقاله قصد داشتیم که به شما توضیح دهیم چرا افزونه‌ها در سایت وردپرسی شما نصب نمی‌شوند و رفع مشکلات مختلف در نصب افزونه‌ های وردپرس را بررسی کنیم، توجه داشته باشید که راهکار‌های ارائه شده توسط ما کاملا تست شده و کار کرده‌اند شما هم میتوانید با استفاده از آنها به خوبی این مشکل را در سایت رفع کنید.

امیدواریم از خواندن این مقاله لذت برده باشید و از اطلاعاتی که به شما ارائه دادیم توانسته باشید که این مشکل را در سایت خود رفع کنید، هر مشکلی هم در این زمینه داشتید می‌توانید از قسمت نظرات همین مقاله با ما مشکل خود را در میان بگذارید تا تیم پشتیبانی وبکیما در رفع مشکلات مختلف در نصب افزونه‌ های وردپرس به شما عزیزان کمک کنند.

3.7/5 - (3 امتیاز)

دیدگاه و پرسش

آموزش‌های ویدیویی جدید یوتیوب رو از دست ندی!

بزن بریــم!