ایجاد قالب های مختلف برای هر دسته بندی جداگانه در وردپرس: ساخت قالب متفاوت برای دسته بندی های جداگانه در وردپرس را در این مقاله از سری مقالات آموزش وردپرس برای شما دوستان آماده کرده ایم. به احتمال زیاد تا به حال شده که از سایت هایی بازدید کرده اید و متوجه شده اید که در صفحات مختلف سایت از قالب های متفاوتی استفاده کرده اند و برای شما سوال بوده که چگونه در طراحی سایت می توان در هر دسته بندی یک قالب جداگانه داشت؟
خوب یک خبر خوب براتون دارم! امروز می خواهیم به این سوال شما جواب بدیم و بریم که باهم برای هر دسته بندی توی سایت یک قالب جداگانه بسازیم. پس اگه دوست دارید ساخت قالب متفاوت برای دسته بندی های جداگانه در وردپرس را یاد بگیرید همراه ما باشید.
راهنمای مطالعه:
مثالی برای ساخت قالب متفاوت برای دسته بندی های جداگانه
بزارید با یک مثال براتون توضیح بدم که دقیقا می خواهیم برای هر دسته بندی در سایت که نیاز داریم، می خواهیم چه کاری انجام دهیم:
خب فرض کنید که شما در سایت خود دسته بندی های مختلفی دارید و می خواهید برای هر کدام از این دسته بندی ها یک قالب جداگانه طراحی کنید، مثلا شما یک دسته بندی برای نمونه کارهای خود دارید که می خواهید قالب این دسته بندی با بقیه دسته بندی های سایت متفاوت باشد.
این دقیقا همان کاری است که ما می خواهیم انجام دهیم یعنی: ساخت قالب متفاوت برای دسته بندی های جداگانه
ساخت قالب متفاوت برای دسته بندی های جداگانه در وردپرس
برای اینکه بتونید برای هر دسته بندی در وردپرس یک قالب جداگانه ایجاد کنید باید ابتدا آیدی (ID) دسته بندی مورد نظر را پیدا کنید برای پیدا کردن id دسته بندی مورد نظر مراحل زیر را انجام بدید:
پیدا کردن آیدی ID دسته بندی در وردپرس
برای پیدا کردن آیدی دسته بندی ها، نوشته ها، برگه ها و … ابتدا از پیشخوان وردپرس و از منوی افزودن نوشته > دسته ها را انتخاب کنید. (برای پیدا کردن آیدی دسته بندی) سپس هر دسته بندی که می خواهید ID آن را پیدا کنید را برای ویرایش در یک تب جدید مرورگر باز کنید.
سپس در قسمت بالای مرورگر و در قسمتی که آدرس دسته بندی نوشته شده به دنبال id= بگردید و عددی که روبروی آیدی نوشته شده را مشاهده کنید این عدد دقیقا همان آیدی دسته بندی مورد نظر شماست.
قدم دوم
حال که آیدی دسته بندی مورد نظرتان را پیدا کردید باید به فایل منیجر هاست خود رفته و از پوشه wp-content وارد پوشه themes شده سپس قالب وردپرسی که هم اکنون روی سایت نصب هست و می خواهید تغییرات رو روی اون انجام بدید رو انتخاب کنید.
بعد از این که وارد پوشه قالب وردپرس خود شدید با فایل هایی همچون index.php و style.css و single.php و … روبرو می شوید. خب حالا فرض کنید که آیدی دسته بندی که می خواهید واسش یک قالب جداگانه ایجاد کنید ۱۳ است . پس باید یک فایل به نام category-13.php ایجاد کنید. از حالا به بعد این فایل قالب دسته بندی به آیدی ۱۳ شما است و هر فایلی که در اون قرار بدید تنها در دسته بندی مورد نظر نمایش داده می شود .
پس حالا که ساخت قالب متفاوت برای دسته بندی های جداگانه را یاد گرفتید می تونید برای هر دسته بندی که دلتون می خواد یک قالب جداگانه تعریف کنید! خیلی باحاله اینطور نیست!
جمع بندی
در انتهای این آموزش، امیدوارم که آموزش ساخت قالب متفاوت برای دسته بندی های جداگانه رو دوست داشته باشید و با باهاش بتونید برای دسته بندی های مختلف سایت خود قالب های مختلفی ایجاد کنید. اگر در رابطه با این آموزش سوالی دارید در قسمت دیدگاه های سایت مطرح کنید تا به سرعت هرچه تمام تر پاسخ گوی شما علاقمندان به وردپرس باشیم! ممنون از همراهیتون تا انتهای این مطلب 😉
سلام، ممنون از،
توضیحات خوبتون، در عین حال مایلم بدونم میشه از طریق منو پیشخوان ووردپرس از قسمت قالب ها برای هر دسته بندی یک قالب متفاوت ساخت؟ به طوری که تمام مطالب اون دسته با شکل اون قالب نمایش داده بشه
و در اونجا ارشیو شه، یعنی برای هر دسته یک ارشیو با ظاهر متفاوت ایجاد کنیم که مطالب مورد نظر با قالب متفاوت
نمایش داده بشه، میشه از این روش هم توضیح بدید؟
درود بر شما، روشی که شما فرمودید دقیقا داخل همین صفحه آموزش داده شده است و فقط با برنامه نویسی امکان پذیر است.
سلام وقت بخیر
این روش نیاز به کد نویسی داره
چطور میتونیم همون صفحه رو که مربوط به فلان دسنه بندی هست مثل برگه های دیگه تو خود وردپرس با ویژوال کامپوزر یا چیزای دیگه ادیت کنیم؟
با سلام و احترام، این موضوع با استفاده از صفحه ساز المنتور به سادگی امکان پذیر است و مراحل آن در => دوره پیشرفته المنتور به صورت کامل آموزش داده شده است که می توانید استفاده کنید.