المنتور پرو در مقابل المنتور رایگان

تفاوت المنتور رایگان با المنتور پرو

منتشر شده در تاریخ : 11 شهریور 1401
باید لاگین کنید!

تفاوت المنتور رایگان با المنتور پرو: وردپرس ابزاری قدرتمند برای ساخت وب سایت های حرفه ای است. برخی از بزرگترین برندهای جهان از نسخه بسیار سفارشی شده وردپرس از جمله Sony، CNN، Time، Wired، Disney و غیره استفاده می کنند.

مشکل اینجاست که تمام این سفارشی سازی و انعطاف پذیری هزینه دارد. وردپرس به طور قابل توجهی گسترده تر از آن چیزی است که در ظاهر به نظر می رسد. راه اندازی یک سایت و کار کردن به روشی که می خواهید می تواند برای همیشه طول بکشد. این واقعاً کاملاً برای مبتدیان نیست، و در حالی که مطمئناً می‌توانید با استفاده از مقادیر انبوه مستندات و آموزش‌های موجود از آن عبور کنید، بسیاری از مردم خواهان راه ساده‌تری برای راه‌اندازی و راه‌اندازی سایت هستند. پیشنهاد می‌کنیم برای فهمیدن تفاوت المنتور رایگان با المنتور پرو تا انتهای این مقاله از سری مقالات آموزش المنتور و آموزش وردپرس همراه وبکیما باشید.

المنتور در مقابل المنتور پرو: کدام را باید انتخاب کنید؟

یکی از راه حل ها استفاده از سایت ساز کشیدن و رها کردن است. سازندگان وب‌سایت‌هایی مانند این، مجموعه‌ای از ماژول‌ها با کارکردها و طرح‌های مختلف را به شما می‌دهند و به شما اجازه می‌دهند آن‌ها را طوری کنار هم بچینید که انگار در حال بازی با لگو هستید.

برخی در هاست های وب مانند GoDaddy ساخته شده اند، در حالی که برخی دیگر افزونه هایی هستند که شما خریداری می کنید. حتی هسته وردپرس نیز با معرفی گوتنبرگ، یک سازنده اصلی کشیدن و رها کردن دارد. با این حال، چیزی که من امروز مقایسه می کنم Elementor Free در مقابل Pro است.

احتمالاً یک سؤال در مورد Elementor این است که از کدام نسخه استفاده کنید. آیا نسخه رایگان به اندازه کافی خوب است؟ آیا نسخه Pro ارزش هزینه را دارد؟ بیایید بررسی کنیم.


همه چیز درباره نسخه رایگان المنتور

ابتدا اجازه دهید با نسخه رایگان المنتور شروع کنیم. قبل از بررسی، توجه داشته باشم که این یک طرح “رایگان برای همیشه” است، نه یک آزمایش رایگان. لازم نیست قبل از ورود صورت حساب نگران تیک تاک ساعت باشید.

برای شروع با نسخه رایگان Elementor، فقط باید اینجا را  کلیک کنید  تا آن را از مخزن افزونه وردپرس بگیرید. شما باید ثبت نام کنید، و پس از آن می توانید بروید.

همه چیز درباره نسخه رایگان المنتور

بنابراین، با نسخه رایگان چه چیزی به دست می آورید؟

ویژگی‌های المنتور رایگان: کشیدن و رها کردن

1.ابتدا ویژگی اصلی آنها را دریافت می کنید که  ویرایشگر کشیدن و رها کردن آنها است. پس از همه، این یک صفحه ساز وردپرس است. می خواهید بتوانید صفحات وب بسازید. صفحه ساز به طور پیش فرض یک طراحی واکنش گرا است. همچنین دارای ویرایش زنده WYSIWYG است، بنابراین می توانید وب سایت خود را بدون نیاز به چرخه آپلود و پیش نمایش عناصر مختلف، مونتاژ شده ببینید.

ویژگی‌های المنتور رایگان: کشیدن و رها کردن

ویژگی‌های المنتور رایگان: 50 ویجت مختلف

2.به طور خاص، آنها به شما امکان دسترسی به  50 ویجت مختلف، مانند انیمیشن ها، طرح بندی ها و طراحی های وب سایت، و عملکردهای بازاریابی و تجارت الکترونیک را می دهند. آنها همچنین دائماً روی افزودن ویجت‌های بیشتر کار می‌کنند. بسیاری از بررسی‌های قدیمی‌تری که من می‌بینم به 30 ویجت اشاره می‌کنند، بنابراین در سال گذشته این مقدار را افزایش داده‌اند.

ویژگی‌های المنتور رایگان: 50 ویجت مختلف

ویژگی‌های المنتور رایگان: ویرایش جهانی

3.یکی از ویژگی های خوب  ویرایش جهانی است. انتخاب‌هایی مانند فونت و رنگ/اندازه در یک مکان مرکزی تعریف می‌شوند و در سراسر سایت شما اعمال می‌شوند، بنابراین لازم نیست وقتی می‌خواهید تغییری ایجاد کنید، وارد شوید و هر ویجت را به صورت دستی ویرایش کنید.


ویژگی‌های المنتور رایگان: دسترسی به کتابخانه رایگان

4.اگر از کجا شروع کنید گم شده اید، آنها  پنج وایرفریم، پنج کیت وب سایت و بیش از 300 قالب Elementor را ارائه می دهند که می توانید از آنها برای ایجاد سایت خود از یک ساختار اصلی استفاده کنید. قالب‌های صفحه نیز منطقه‌ای هستند که در آن به تدریج موارد بیشتری را همیشه اضافه می‌کنند.

ویژگی‌های المنتور رایگان: دسترسی به کتابخانه رایگان

ویژگی‌های المنتور رایگان: صفحه فرود

5.از نظر ساخت یک فروشگاه آنلاین، شما کمی محدود هستید. بسیاری از ویژگی های پیشرفته تر در پشت نسخه حرفه ای قرار دارند. نسخه رایگان Elementor دارای یک سازنده صفحه فرود  و  ادغام با Slack است، اما تقریباً همین است.

ویژگی‌های المنتور رایگان: صفحه فرود

ویژگی‌های المنتور رایگان: ویژگی‌های جزئی

6.همچنین طیف وسیعی از ویژگی‌های راحتی جزئی مانند بارگذاری فایل با کشیدن از روی دسکتاپ، ویجت‌های قابل جستجو، علامت‌گذاری ویجت‌ها به عنوان موارد دلخواه و غیره وجود دارد. به طور کلی، این صفحه ساز نسبتاً قوی برای چیزی است که کاملاً رایگان دریافت می کنید.


تفاوت نسخه رایگان و تجاری افزونه المنتور و المنتور پرو

در اینجا برخی از ویژگی های المنتور پرو Elementor Pro وجود دارد که هنگام ثبت نام در برنامه های سالانه آنها قفل آنها را باز می کنید:

ویژگی‌های المنتور پرو: پوسته ساز

1.ابتدا، تم ساز خود را دریافت می کنید. تم ساز به شما امکان می دهد یک تم وردپرس سفارشی بسازید که می توانید برای صفحات مختلف به جای نیاز به بازسازی هر بار یا انتخاب و سفارشی سازی یک قالب موجود، از آن برای صفحات مختلف استفاده کنید. این فقط به شما انعطاف بیشتری می دهد.

ویژگی‌های المنتور پرو: پوسته ساز

ویژگی‌های المنتور پرو: ویجت‌های بسیار بیشتر

2.شما همچنین می توانید حتی بیشتر از آنچه رایگان به شما میدهد. بیش  از 100 ویجت جهانی، ده فریم سیمی، 80+ کیت وب‌سایت و حتی الگوهای حرفه‌ای بیشتری برای انتخاب وجود دارد. شما دارای انعطاف پذیری بیشتر، گزینه های بیشتر، ویجت های حرفه ای بیشتر و ویژگی های بیشتر هستید.

ویژگی‌های المنتور پرو: ویجت‌های بسیار بیشتر

ویژگی‌های المنتور پرو: CSS سفارشی

3.CSS سفارشی یکی از ضروری‌ترین جنبه‌های Pro است که با رایگان دریافت نمی‌کنید  CSS برای ظاهر و ظاهر سایت شما بسیار حیاتی است و ضروری است. اگر صادق باشیم، قفل کردن CSS سفارشی یکی از دلایل اصلی است که من Pro را به صورت رایگان توصیه می کنم.


ویژگی‌های المنتور پرو: امکانات ووکامرس

4.برای تجارت الکترونیک، با Pro ویژگی های بسیار بیشتری دریافت می کنید. دریافت می کنید:

  • اگر از ووکامرس برای مدیریت بخش تجارت خود استفاده می کنید، یک صفحه ساز ووکامرس.
  • یک فرم ساز، بنابراین می توانید فرم های اصلی و تماس را در صفحات فرود و صفحات محصول خود بسازید.
  • توانایی استفاده از محتوای پویا برای اهداف شخصی سازی.
  • سازنده پنجره بازشو برای آن دسته از اقداماتی که همه جا می‌بینید، فراخوانی می‌کنند.

ویژگی‌های المنتور پرو: امکانات ادغام

5.شما همچنین ادغام های بیشتری دریافت می کنید. اینها شامل مدیران ایمیل مانند Mailchimp، ActiveCampaign، ConvertKit و سیستم‌های دیگر مانند HubSpot، Zapier، Discord، Google Maps API و Facebook SDK می‌شوند.

ویژگی‌های المنتور پرو: امکانات ادغام

ویژگی‌های المنتور پرو: ویژگی تیمی

6.اگر به تنهایی کار نمی کنید یک ویژگی تیمی نیز وجود دارد. می توانید یادداشت هایی را در صفحه ساز خود بگذارید تا دیگران بدانند چه کاری انجام دادید و چرا.


ویژگی‌های المنتور پرو: کد سفارشی

7.در نهایت، اما بسیار مهم، Pro به شما اجازه می دهد کد سفارشی را اضافه کنید. چرا این بحرانی است؟ کد سفارشی  شامل کد رهگیری مانند پیکسل فیس بوک یا گوگل آنالیتیکس در هدر شما، و همچنین متا تگ های HTML، از جمله Schema است – به نظر من اینها همه چیزهایی هستند که برای یک وب سایت مدرن ضروری هستند.

ویژگی‌های المنتور پرو: کد سفارشی

به هر حال، پنج نسخه Pro مختلف از Elementor وجود دارد. من آنها را برای پاورقی ذخیره کرده ام زیرا تنها تفاوت بین آنها عبارتند از:

  • جدول قیمت گذاری آنها نرخ های فعلی آنها را 50، 100، 200، 500 و 1000 دلار در سال فهرست می کند.
  • تعداد وب سایت های وردپرسی که می توانید از آن استفاده کنید به ترتیب 1، 3، 5، 100 و 1000 است.
  • پشتیبانی؛ سه طرح ارزانتر “پشتیبانی Premium” هستند در حالی که طرح های گران قیمت “پشتیبانی VIP” هستند.
  • کیت های وب سایت موجود؛ ارزان‌ترین طرح، مجموعه‌ای کوچک‌تر است، در حالی که بقیه «کیت‌های تخصصی» در دسترس دارند.
  • یک «نمایه کارشناس المنتور» که اساساً یک پورتال فریلنسر برای طراحان المنتور است تا کارهای خود را به نمایش بگذارند و برای طراحی سایت برای افراد دیگر استخدام شوند. نمایه متخصص با طرح 200 دلاری و بالاتر در دسترس است.

با این حال، این تقریباً همین است، بنابراین به نظر می رسد که در درجه اول یک مجوز حجمی است.


طراحی سایت با المنتور کلود ـ Elementor Cloud

المنتور نوع دیگری از طرح را نیز ارائه می دهد: بسته وب سایت ابری.

طراحی سایت با المنتور کلود ـ Elementor Cloud

وب سایت Elementor Cloud سالانه 100 دلار هزینه دارد و دارای 30 روز ضمانت بازگشت پول است اما آزمایش رایگان ندارد. بر روی پلتفرم ابری گوگل میزبانی می شود و از Cloudflare به عنوان CDN استفاده می کند. همچنین یک گواهی SSL برای امنیت سایت، ویژگی‌های ضد هک و ضد هرزنامه، پشتیبان‌گیری خودکار روزانه و همه ویژگی‌های برنامه‌های حرفه‌ای ذکر شده در بالا به شما می‌دهد.

Elementor همچنین به شما امکان می دهد در صورت تمایل یک دامنه سفارشی را پیوند دهید. به شما یک زیر دامنه “Elementor.cloud” به صورت رایگان داده می شود، اما یک افزونه دامنه سفارشی همیشه ایده خوبی است. ثبت یک دامنه تقریباً همیشه از یک زیر دامنه بهتر است.

یک نقطه ضعف این است که Elementor  محدودیت هایی  در پهنای باند و استفاده برای برنامه میزبان خود دارد. آنها به شما 100 گیگابایت پهنای باند (احتمالاً ماهانه، اگرچه در صفحه مقصد خود مشخص نمی‌کنند)، 20 گیگابایت فضای ذخیره‌سازی و حداکثر 100 هزار بازدید ماهانه منحصر به فرد می‌دهند. همه اینها برای یک سایت مبتدی بسیار منطقی است، به جز محدودیت فضای ذخیره سازی اگر قصد دارید رسانه های سنگین زیادی مانند تصاویر یا ویدیوها را پست کنید.


المنتور رایگان یا المنتور پرو؟ کدام یک برای شما مناسب تر است؟

برای سایت های ایرانی که مشکل کپی رایت ندارند، می‌توانید به سادگی از نسخه پرو افزونه المنتور در سایت های خود با قیمت بسیار مناسب استفاده کنید، بنابراین اگر سایت فارسی دارید مشکلی ندارید، اما اگر سایت انگلیسی زبان دارید که باید قوانین کپی رایت را رعایت کنید می‌توانید از نسخه رایگان افزونه المنتور استفاده کنید و در کنار آن از اددان های کمکی المنتور که به صورت رایگان در مخزن وردپرس منتشر می‌شوند استفاده کنید. دانلود و خرید المنتور پرو 

جمع بندی

در انتها امیدواریم که این مقاله مورد توجه شما قرار گرفته باشد، هر سوالی در این رابطه دارید در بخش کامنت های همین مقاله با ما در ارتباط باشید.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاه و پرسش

آموزش‌های ویدیویی جدید یوتیوب رو از دست ندی!

بزن بریــم!