چندتا افزونه در سایت وردپرس خود نصب کنیم؟

چندتا افزونه در سایت وردپرس خود نصب کنیم؟

آخرین بروزرسانی در تاریخ : 2 اردیبهشت 1402
باید لاگین کنید!

بسیاری از خوانندگان و همراهان آکادمی وبکیما از ما سؤال می‌کنند که چه تعداد افزونه وردپرس می‌توانند در سایت شان نصب کنند یا اینکه اصلاً ما مجاز به نصب چند تا افزونه وردپرس در سایت خود هستیم؟ سؤال واقعی که همه می‌خواهند بدانند این است که چه تعداد افزونه خیلی زیاد است؟ از آنجا که تصورات غلط زیادی در مورد افزونه‌های وردپرس وجود دارد و اینکه چگونه افزونه‌ها می‌توانند بر سرعت، کارایی و امنیت وب‌سایت تأثیر بگذارند، می‌خواهیم این موضوع را به‌صورت کامل برای کاربران مبتدی و حتی برخی کاربران حرفه‌ای خود توضیح دهیم.

در این مقاله از سری مقالات بهترین افزونه ‌های وردپرس ما توضیح خواهیم داد که چه تعداد افزونه وردپرس باید در سایت شما نصب شود. همچنین در مورد چگونگی تأثیرگذاری افزونه‌ها بر وب‌سایت شما صحبت خواهیم کرد. هدف ما این است که به شما کمک کنیم یاد بگیرید که چگونه وب‌سایت خود را با ترکیب کاملی از افزونه‌های وردپرس اداره کنید.

اطلاعاتی درباره افزونه های وردپرس و نحوه کار آنها

قبل از اینکه به‌صورت عمیق‌تر وارد بحث بشیم، بیایید کمی در مورد افزونه‌های وردپرس و نحوه عملکرد آنها صحبت کنیم. افزونه‌های وردپرس مانند برنامه‌ها و نرم‌افزارهایی برای وب‌سایت شما هستند. آنها به شما کمک می‌کنند تا ویژگی‌های جدید و عملکرد وب‌سایت مانند ایجاد فروشگاه آنلاین، اضافه کردن فرم‌های تماس و موارد دیگر را اضافه کنید.

مانند خود وردپرس، افزونه‌ها نیز به زبان برنامه‌نویسی PHP نوشته شده‌اند. کد PHP روی سرور میزبان وب‌سایت شما اجرا می‌شود و از منابع آن استفاده می‌کند، به همین دلیل است که شما باید یک شرکت هاستینگ برتر وردپرس را انتخاب کنید که به شما امکان می‌دهد ابزارهای ساده‌ای برای مدیریت آن منابع داشته باشید و وب‌سایت خود را به‌صورت کارآمد اداره کنید.

از وقتی‌که وردپرس نسخه ۱٫۲ منتشر شد (زمانی که پشتیبانی از افزونه‌های وردپرس به هسته اصلی وردپرس افزوده شد)، افزونه‌ها یک هدیه فوق‌العاده برای کاربران وردپرس بوده‌اند. وردپرس بدون افزونه مانند یک فروشگاه اسباب‌بازی فروشی است که اصلاً اسباب‌بازی ندارد و این اصلاً جالب نیست.

چرا افزونه ها برای وب سایت های وردپرس ضروری هستند؟

چرا افزونه ها برای وب سایت های وردپرس ضروری هستند؟
چرا افزونه ها برای وب سایت های وردپرس ضروری هستند؟

بااینکه هسته وردپرس خودش به‌تنهایی یک پلتفرم وبلاگ دهی قوی است و از امکانات قابل قبولی برخوردار است بااین‌حال شما همین‌الان با خودتان فکر کنید که مجبور بودید تمام افزونه‌های سایتتان را حذف کنید! فکر نمی‌کنم دیگه بشه اسمش رو سایت گذاشت! درواقع همین افزونه‌های وردپرس هستند که این سیستم مدیریت محتوا را به محبوب‌ترین سایت ساز در جهان مبدل کرده‌اند.

تعداد کل افزونه‌های وردپرس موجود در طی این سال‌ها افزایش یافته است. در زمان نوشتن این مقاله، بیش از 50 هزار افزونه وردپرس رایگان در دایرکتوری رسمی افزونه‌ها موجود است و روزبه‌روز هم به این تعداد افزوده می‌شود و به‌غیراز این افزونه‌های رایگان، هزاران افزونه پرمیوم وردپرس نیز وجود دارد که توسط شرکت‌ها و توسعه‌دهندگان شخص ثالث فروخته می‌شود.

افزونه‌ها می‌توانند در بهبود سئوی سایت، افزایش امنیت و کانفیگ امنیت وردپرس، مدیریت کاربران و موارد دیگر به شما کمک کنند. رشد تجارت و کسب‌وکار اینترنتی شما بدون استفاده از افزونه‌های وردپرس در وب‌سایت شما بسیار دشوار خواهد بود.

چه چیزی باعث بدنامی در تعداد افزونه‌های وردپرس شده است؟

هدف از افزونه‌ها، گسترش سیستم مدیریت محتوای وردپرس برای انجام تقریباً هر کاری و طراحی هر سایتی است که می‌توانید تصور کنید. با این حال، اکنون می‌بینیم که بسیاری از کاربران مبتدی احساس ترس یا محدودیت نسبت به پلاگین ها را دارند.

بسیاری از کاربران وردپرس نسبت به امنیت، سرعت، عملکرد، قابلیت اطمینان و غیره … افزونه‌های وردپرس نگران هستند، این امر عمدتاً به این دلیل است که طراحان، توسعه‌دهندگان و تکنسین‌های پشتیبانی میزبانی وب (هاست های میزبان سایت) هنگام نارضایتی کاربران از مشکلات خاصی در سایتشان به آن‌ها می‌گویند که یک افزونه باعث این مشکل شده است یا اینکه تعداد افزونه‌های سایتتان زیاد است. آنها همچنین در اظهارنظرهای غیر حرفه‌ای خود از اظهارنظرهایی مانند ” پلاگین های کمتر ” یا ” این افزونه‌ها هستند که سایت شمارا کند می‌کنند ” استفاده می‌کنند.

نظرهای توسعه دهندگان برای تعداد افزونه ها برای کندی سایت
نظرهای توسعه دهندگان برای تعداد افزونه ها برای کندی سایت

این اظهارات در رسانه‌های اجتماعی، جلسات حضوری و همایش‌ها طنین‌انداز شده است. بزرگ‌ترین مسئله در مورد این اظهارات، ابهام آنهاست. چه تعداد افزونه کم حساب می‌شود؟ چند تا افزونه وردپرس خیلی زیاد است؟

مشکل تعداد افزونه‌ها نیست بلکه کیفیت آن است

ما اعتقاد داریم که مشکل در تعداد پلاگین‌ها نیست بلکه کیفیت آن‌ها است. شما می‌توانید ده‌ها پلاگین خوب وردپرس را بدون هیچ مشکلی در وب‌سایت خود اجرا کنید، اما اضافه شدن یک افزونه با کدنویسی ضعیف و غیر بهینه می‌تواند وب‌سایت شمارا کند کند. و جالب اینجاست زمانی که شما با هم‌چین مشکلی روبرو می‌شوید و با پشتیبانی‌هاست خود تماس می‌گیرید یا با یک توسعه‌دهنده برای رفع اشکال ارتباط برقرار می‌کنید، آن‌ها به شما می‌گویند که مشکل از تعداد زیاد افزونه‌ها است.

این امر منطقی است زیرا عیب‌یابی وب‌سایت با ۵ افزونه بسیار آسان‌تر از عیب‌یابی وب‌سایت با ۳۰ تا افزونه است. تعداد افزونه‌های زیاد کار را برای عیب‌یابی آن‌ها سخت‌تر می‌کند. بسیار مهم است که شما هرگونه توصیه و پیشنهادی را که ناشی از سرخوردگی است بااحتیاط بسیار زیادی انجام دهید.

در هم‌چین شرایطی شما باید با جدیت کامل از آن‌ها بخواهید تا افزونه معیوب را پیدا کنند، برای روشن شدن این موضوع ما هم‌اکنون در سایت آکادمی وبکیما بیشتر از ۳۵ افزونه نصب داریم و سرعت بارگذاری سایت هم بسیار قابل‌قبول است، حال ما یک افزونه جدید برای قابلیتی جدید نصب می‌کنیم و سرعت سایت به‌شدت افت می‌کند، به نظر شما باید همان افزونه را حذف کنیم یا تمام ۳۵ افزونه را؟ با این گفته، بیایید نگاهی بیندازیم که چگونه افزونه‌ها می‌توانند جنبه‌های مختلف وب‌سایت شمارا تحت تأثیر قرار دهند.

چگونه افزونه های وردپرس بر سرعت و عملکرد وب سایت تأثیر می گذارند؟

چگونه افزونه های وردپرس بر سرعت و عملکرد وب سایت تأثیر می گذارند؟
چگونه افزونه های وردپرس بر سرعت و عملکرد وب سایت تأثیر می گذارند؟

انواع مختلفی از افزونه‌های وردپرس وجود دارد و هر یک از آنها می‌تواند عملکردی متفاوت از وب‌سایت شمارا تحت تأثیر قرار دهد. افزونه‌هایی وجود دارند که به‌صورت عمده فرانت‌اند (front-end) سایت را تحت تأثیر قرار می‌دهند. به‌عنوان مثال، افزونه‌های صفحه ساز، افزونه‌های فرم ساز، افزونه‌های سازنده گالری تصاویر، افزونه‌های اسلایدرساز و غیره.

همچنین افزونه‌هایی وجود دارند که عمدتاً برای انجام وظایف در قسمت بک‌اند سایت (back-end) یابخش مدیریت ساخته شده‌اند. به‌عنوان مثال، افزونه‌های پشتیبان گیر وردپرس، افزونه‌های تحریریه (ادیتور)، فرایندهای مختلف پس‌زمینه و غیره. افزونه‌هایی هم وجود دارد که تمامی بخش‌های سایت را تحت تأثیر خود قرار می‌دهند.

به‌عنوان مثال، افزونه‌های SEO، افزونه‌های فایروال وردپرس و موارد دیگر. تأثیر یک افزونه وردپرس بر سرعت وب‌سایت و عملکرد بسته به بخشی است که آن افزونه در آن تأثیر می‌گذارد.

به‌عنوان مثال، افزونه‌هایی که فقط هنگام انجام کارهای خاص در قسمت مدیریت وردپرس بارگیری می‌شوند، معمولاً تأثیری در عملکرد و سرعت وب‌سایت شما نخواهند داشت. از طرف دیگر، افزونه‌هایی که در قسمت فرانت‌اند و بخش ظاهری سایت بارگذاری می‌شوند، به‌احتمال بسیار زیاد در عملکرد و سرعت بارگذاری سایت تأثیر می‌گذارند.

همچنین افزونه‌هایی که فرآیندهای معمول پس‌زمینه را انجام می‌دهند مانند افزونه بررسی پیوندهای شکسته، افزونه‌های نظارت بر صفحات ۴۰۴، و غیره می‌توانند عملکرد و سرعت کلی وب‌سایت شمارا به میزان قابل‌توجهی کاهش دهند.

افزونه‌هایی که می‌توانند عملکرد و سرعت سایت شما را تحت تأثیر قرار دهند را در زیر لیست کرده‌ایم:

  • انجام درخواست های HTTP اضافی – برخی از افزونه ها (بیشتر افزونه های فرانت اند) ممکن است به یک ظاهر طراحی شده یا اسکریپت های سفارشی نیاز داشته باشند تا به درستی کار کنند. به همین دلیل ، آنها ممکن است فایل (های) JS و / یا CSS دیگری اضافه کنند. بارگیری این فایل ها نیاز به درخواست های اضافی HTTP دارد که باعث کاهش زمان بارگذاری صفحه شما می شود.
  • نمایش داده های اضافی از دیتابیس – برخی از افزونه ها ممکن است تعداد درخواست ها به دیتابیس سایت را افزایش دهند. به عنوان مثال ، پلاگین هایی که برای نمایش نوشته های محبوب ، نوشته های مرتبط یا هر افزونه دیگری که نیازمند به درخواست هایی از دیتابیس است و اطلاعات را قسمت فرانت اند نمایش می دهد.
  • فرآیندهای پس زمینه و نوشتن بانک اطلاعاتی – برخی افزونه ها می توانند منابع زیادی را در هنگام اجرای فرایندهای پس زمینه مانند بررسی لینک های خراب ، نظارت و ضبط تجزیه و تحلیل مانند بازدید از پست ها و غیره مصرف کنند.

بیشتر افزونه‌های خوب وردپرس فقط در صورت لزوم فایل‌های اضافی را بارگذاری می‌کنند و درخواست‌های دیتابیس را به حداقل می‌رسانند بااین‌حال، گاهی اوقات برخی از درخواست‌ها و بارگذاری فایل‌ها غیرقابل‌اجتناب است. خوشبختانه، در بیشتر اوقات بهینه‌سازی‌هایی برای این‌گونه موارد وجود دارد. بیایید نگاهی به این موضوعات داشته باشیم. قبل از انجام این کار، ابتدا مطمئن شوید که کش (caching) را در سایت وردپرس خود فعال کرده‌اید. بدون استفاده از کش، وب‌سایت شما همیشه کند خواهد بود. حال، اجازه دهید مواردی دیگر را که می‌توانید برای بهینه‌سازی سایت انجام دهید بررسی کنیم.

رفع تعداد درخواست‌های HTTP اضافی

افزونه‌ها برای درست‌کار کردن نیاز به درخواست‌های HTTP اضافی (برای بارگیری فایل‌های JS و CSS) دارند. به‌عنوان مثال، هنگامی‌که یک افزونه فرم ساز نصب می‌کنید، دوست دارید که فرم‌های سایتتان زیبا باشند تا کاربران سایتتان تجربه خوبی در سایت شما داشته باشند. حال اگر بخواهید درخواست‌های HTTP افزونه فرم سازتان را حذف کنید فرم‌های سایتتان چیزی شبیه تصویر زیر خواهد شد:

فرم تماس بدون بارگیری فایل های ظاهر
فرم تماس بدون بارگیری فایل های ظاهر

خب همان‌طور که می‌بینید یک فرم تماس نامرتب و به هم ریخته خواهید داشت که حتی برخی از کاربران سایتتان فکر خواهند مکر که این فرم تماس خراب است و کار نمی‌کند. پس همان‌طور که می‌بینید برخی از درخواست‌های HTTP اضافی برای بارگیری فایل‌های CSS و JS ضروری هستند و اجتناب‌ناپذیر هستند.

به‌طور خلاصه، فایل‌های استایل و اسکریپت افزونه باید لود شود تا افزونه به‌درستی کار کند. ۳ راه برای بهینه‌سازی تعداد درخواست‌های HTTP اضافی در وردپرس وجود دارد. تمامی این ۳ موردنیاز به دانش برنامه‌نویسی و دانش وردپرس دارند، اما یکی از این روش‌ها قطعاً ساده‌تر از سایر روش‌ها است.

روش اول برای کاهش درخواست‌های HTTP

در اولین روش شما باید از بارگیری جداگانه فایل‌های استایل و اسکریپت افزونه جلوگیری کنید. پس‌ازآن می‌توانید فایل‌های استایل افزونه را در فایل style.css  قالب وردپرس خود ترکیب کرده و همچنین فایل‌های اسکریپت افزونه را در فایل script.js اصلی قالب سایت خود قرار دهید.

روش دوم برای کاهش درخواست‌های HTTP

روش دوم به این صورت است که شما لود شدن فایل‌های استایل و اسکریپت افزونه را شرطی کنید یعنی تنها در صفحاتی که به آن‌ها نیاز است لود شوند. برای کاربرانی که با این روش‌ها آشنا نیستند و با کد نویسی وردپرس راحت نیستند، یک راه آسان این است که افزونه‌های حرفه‌ای کش وردپرس استفاده کنند.

یکی از بهترین و معروف‌ترین افزونه‌های کش وردپرس افزونه WP ROCKET یا به فارسی افزونه موشک وردپرس است. افزونه wp-rocket تمامی استایل ها و اسکریپت‌های افزونه‌های نصب‌شده در سایت را باهم ادغام کرده و یک فایل استایل و یک فایل اسکریپت واحد می‌سازد، یعنی سایت شما هر تعداد افزونه که داشته باشد تمامی فایل‌های فرانت‌اند آن با یک درخواست HTTP لود می‌شود.

با این حال درست است که تعداد درخواست‌های زیاد HTTP باعث کاهش سرعت و عملکرد سایت می‌شود ولی زیاد هم نمی‌خواهد به خاطر ۵ درخواست HTTP بیشتر یا کمتر خودتان را به دردسر بیندازید یا سایتتان را از یک افزونه مفید محروم کنید.

حال که درخواست‌های HTTP را بررسی کردیم بریم نمایش داده‌های اضافی از دیتابیس را موردبررسی قرار دهیم و ببینیم که چگونه می‌توانیم افزونه‌هایی با این قابلیت را بهینه‌سازی کنیم.

بهینه‌سازی فرآیندهای پس‌زمینه و درخواست‌های اضافی از دیتابیس

بهینه‌سازی فرآیندهای پس‌زمینه و درخواست‌های اضافی از دیتابیس
بهینه‌سازی فرآیندهای پس‌زمینه و درخواست‌های اضافی از دیتابیس

برخی از افزونه‌های وردپرس منابع زیادی را سرور شما را درگیر خود می‌کنند. خود وردپرس به‌تنهایی در مصرف منابع سرور هیچ مشکلی به وجود نمی‌آورد و بیشتر افزونه‌های خوب و بهینه وردپرس هم به همین صورت کارشان را درست انجام می‌دهند و منابع زیادی از سرور مصرف نمی‌کنند.

اما اگر وب‌سایتی با ترافیک بالا دارید، استفاده از افزونه‌هایی مبتنی بر بانک اطلاعاتی و افزونه‌هایی که دیتابیس سایت را درگیر می‌کند می‌تواند به یک مسئله مهم تبدیل شود به‌ویژه اگر منابع سرور مناسبی ندارید. به‌عنوان مثال اگر شما دارای یک وب‌سایت عضویت ویژه یا فروشگاه اینترنتی با فروشگاه ساز ووکامرس هستید، در این صورت درخواست‌های غیرمستقیم سایتتان بسیار زیاد است و منابع زیادی از سرور را طلب می‌کند. در این سناریو تنها گزینه واقعی استفاده از یک‌ هاست وردپرس مدیریت شده و خوب یا حتی استفاده از یک ‌هاست مخصوص ووکامرس است.

نصب نکردن افزونه های دردسرساز

همچنین برخی افزونه‌ها هستند که به‌شدت منابع سرور شما را درگیر خود می‌کنند و شما به هر قیمتی که شده باید از آنها دوری کنید و به‌هیچ ‌عنوان روی سایت خود نصب نکنید. به‌عنوان ‌مثال، افزونه‌هایی وجود دارد که قابلیت‌های مختلفی از تجزیه‌وتحلیل‌ها را در وردپرس ایجاد می‌کنند، مانند برخی از افزونه‌های آمارگیر وردپرس، افزونه آمار بازدیدهای گوناگون، افزونه ردیابی تعداد بازدید از یک لینک خاص و غیره. این افزونه‌ها به‌طور ناکارآمد در هر بارگیری صفحه اطلاعاتی را به دیتابیس شما اضافه می‌کنند و بیخود دیتابیس سایتتان را حجیم می‌کنند.

شما می‌توانید تجزیه‌وتحلیل سایتتان را به روشی مقیاس‌پذیرتر با ابزارهایی مانند Google Analytics (گوگل آنالیتیکس) انجام دهید. افزونه‌هایی نیز وجود دارند که خطاهای ۴۰۴ را رصد می‌کنند و پیوندهای خراب را ردیابی می‌کنند که می‌توانند بار سنگینی را به سایت اضافه کنند و منابع سرور را تحت‌الشعاع قرار دهند.

به‌جای استفاده از این پلاگین ها، شما می‌توانید از خدمات سایت‌هایی مثل  Ahrefs یا SEMRush استفاده کنید که به‌صورت خودکار ردیابی لینک‌های خراب و صفحات  و ۴۰۴ را انجام می‌دهند به‌غیراز آن کلی ابزارهای بدرد بخور دیگر برای بهبود و ارتقای سئو وردپرس دارند.

همچنین شما می‌توانید از یک ابزار رایگان مانند Broken Link Check استفاده کنید که به شما امکان می‌دهد ۳۰۰ صفحه را به‌طور همزمان برای پیوندهای خراب بررسی کنید.

چگونه افزونه‌های وردپرس بر امنیت سایت تأثیر می‌گذارند؟

امنیت یکی دیگر از نگرانی‌های اصلی هنگام نصب افزونه‌های وردپرس است. بسیاری از کاربران نگران هستند که داشتن افزونه‌های بیشتر می‌تواند سایت آنها را آسیب‌پذیرتر کند. درست است که یک افزونه‌ای که کد نویسی بهینه‌ای ندارد توسط هکرها قابل سوءاستفاده بوده و سایت شمارا آسیب‌پذیر می‌کند. بااین‌حال، تقریباً در مورد هر نرم‌افزاری که ساخته می‌شود این مورد صادق است. درست است که هکرها تمامی کدهای وردپرس را به خاطر اوپن سورس بودنش می‌بینند، با این حال، بهترین بخش در مورد نرم‌افزارهای منبع باز این است که بسیاری از افراد از این نرم‌افزار استفاده می‌کنند و همین امر باعث می‌شود تا باگ‌های امنیتی سریعتر کشف و رفع شود.

با استفاده از یک افزونه امنیتی وردپرس مانند افزونه امنیت iThemes Security Pro می‌توانید وب‌سایت خود را ایمن نگه‌دارید. این افزونه روی هزاران وب‌سایت وردپرس نصب است و به شما کمک می‌کند بیشتر مشکلات امنیتی سایت را مدیریت کنید. همچنین می‌توانید با بهبود امنیت کلی وردپرس از وب‌سایت خود محافظت کنید. این به شما امکان می‌دهد قبل از سوءاستفاده از هکرها، لایه‌هایی از امنیت را به سایتتان اضافه کنید. پیشنهاد می کنم مقاله بهترین افزونه های امنیت وردپرس را هم حتما مطالعه کنید.

افزونه های وردپرس قابل اطمینان

یک افزونه رها شده
یک افزونه رها شده

بعضی از افراد نگران قابل‌اطمینان بودن یک افزونه هستند. اگر افزونه رها شود و دیگر به‌روزرسانی نشود چه می‌شود؟ اگر به‌روزرسانی ها به‌موقع منتشر نشوند چه اتفاقی می‌افتد؟

یکی از نکته‌های جالب در مورد پلتفرم منبع باز وردپرس این است که همیشه گزینه‌های جایگزین در آن وجود دارد. اگر از یک افزونه محبوب استفاده می‌کنید، احتمال آنکه بخواهد کلاً رها شود خیلی کم است. اگر هم به هر دلیلی توسعه‌دهنده فعلی دیگر نخواهد افزونه را به‌روزرسانی کند، شخص دیگری احتمالاً آن را چنگ زده (Fork) و توسعه آن را ادامه خواهد داد. این قدرت دنیای اوپن سورس و منبع باز است.

درواقع خود وردپرس هم این‌گونه به وجود آمده است (بستر قبلی b2 / cafelog نامیده می‌شد). در کل تا زمانی که پلاگین‌هایی را باسابقه خوب و توسعه‌دهندگان معتبر انتخاب کنید، به مشکلی بر نخواهید خورد.

آیا با افزودن قطعه کد می توان از نصب افزونه‌ها جلوگیری کرد؟

مقالات بسیار زیادی در سراسر وب وجود دارد که به شما نشان می‌دهد: “چگونه می‌توان فلان کار را در وردپرس بدون نصب و استفاده از افزونه انجام داد” (مانند مقاله پخش موزیک در وردپرس بدون نصب افزونه ). هدف از این مقالات دلسرد کردن شما برای عدم استفاده از افزونه‌های وردپرس نیست بلکه هدف نشان دادن نحوه یادگیری کد نویسی و دولوپری وردپرس است.

در اصل سه روش وجود دارد که می‌توانید قطعه‌های کد را به سایت خود اضافه کنید. می‌توانید آنها را به فایل function.php قالب وردپرس اضافه کنید، یا قطعه کد را به افزونه اختصاصی سایتتان اضافه کنید یا از یک افزونه ثالث برای اضافه کردن قطعه کد سفارشی خود استفاده کنید.

صرف‌نظر از این‌که شما کدام روش را انتخاب می‌کنید، اضافه کردن قطعه کد به وب‌سایت شما دقیقاً همان عملکرد یک افزونه مستقل را دارد. اگر قطعه‌های کدی را که با یک افزونه کاملاً یکسان است در سایت نصب می‌کنید، در اصل شما همان افزونه را بدون اینکه نصب کنید اجرا می‌کنید. نکته منفی این کار این است که شما دیگر به‌روزرسانی های افزونه و اصلاحات امنیتی افزونه را دریافت نمی‌کنید.

چه تعداد افزونه وردپرس باید نصب کنید؟

چه تعداد افزونه وردپرس باید نصب کنید؟
چه تعداد افزونه وردپرس باید نصب کنید؟

کاربران وردپرسی این سؤال را به روش‌هایی مختلفی می‌پرسند، مثلاً چه تعداد افزونه باید روی یک سایت نصب باشد؟ چند تا افزونه می تونم روی سایتم نصب کنم؟ و … برای اجرای صحیح و حرفه‌ای وب‌سایت و رشد کسب‌وکار اینترنتی خود باید به همان تعداد افزونه وردپرس نصب کنید.

به‌طور متوسط، یک وب‌سایت تجاری حداقل ۲۰ – ۳۰ افزونه نیاز خواهد داشت. اگر بخواهید از امکانات وردپرس به‌صورت کامل استفاده کنید به‌راحتی بیشتر از ۵۰ افزونه نیاز خواهید داشت. به‌عنوان مثال، در زیر تعدادی از افزونه‌های فعال در آکادمی وبکیما را لیست کرده‌ایم:

پس تا اینجا متوجه شدید که تعداد افزونه‌های یک سایت باعث کندی آن نمی‌شود آن افزونه‌های بی‌کیفیت با کد نویسی خراب است که باعث کند شدن سرعت و عملکرد سایت می‌شود. در زیر نتیجه عملکرد و سرعت وب‌سایت ما از طریق ابزار Pingdom مشاهده می‌کنید:

تست سرعت سایت وبکیما با ابزار pingdom
تست سرعت سایت وبکیما با ابزار pingdom

همان‌طور که مشاهده می‌کنید بااینکه در سایت وبکیما بیش از ۳۰ افزونه به‌صورت همزمان نصب و فعال است و به‌غیراز افزونه چندین کد به‌صورت دستی در سایت واردشده است بااین‌حال هنوز هم در کمتر از ۲٫۵ ثانیه لود می‌شود تازه این آمار برای دسترسی به سایت در خارج از ایران است اگر با ابزارهای تست سرعت داخلی چک کنید سرعت بارگذاری سایت وبکیما کمتر از ۲ ثانیه خواهد بود.

چگونه می‌توان بهترین افزونه‌های وردپرس را انتخاب کرد؟

یکی از سؤالات متداول کاربران ما این است که “چگونه می‌توانم بهترین افزونه‌ها را برای وب‌سایت خود انتخاب کنم؟” اگر به دنبال یک افزونه خوب و رایگان هستید، کافی است آن را از دایرکتوری مخزن افزونه‌های وردپرس یعنی سایت WordPress.org بارگیری کنید. استفاده از  دایرکتوری رسمی افزونه‌های وردپرس برای انتخاب افزونه باعث می‌شود تا افزونه‌های خوبی بتوانید انتخاب کنید.

چگونه بهترین افزونه وردپرس را پیدا کنیم
چگونه بهترین افزونه وردپرس را پیدا کنیم

برای انتخاب بهترین افزونه برای سایتتان بعد از مراجعه به مخزن وردپرس و سرچ کارایی موردنظری که از افزونه می‌خواهید از نتایجی که نمایش داده می‌شود افزونه‌هایی را باید انتخاب کنید که اول از همه تعداد نصب بالایی داشته باشد. افزونه‌هایی که تعداد نصب بالایی دارند در ۹۹ درصد موارد افزونه‌های حرفه‌ای و بسیار خوبی هستند.

مورد دیگری که می‌توانید برای انتخاب یک افزونه خوب استفاده کنید نظرات کاربران در مورد آن افزونه است همچنین امتیازهای داده‌شده به افزونه و تاریخ آخرین بروز رسانی هم از فاکتورهای یک افزونه خوب هستند.

از طرف دیگر، اگر به دنبال یک افزونه پریمیوم هستید، مطمئن شوید که افزونه موردنظر از یک شرکت و یا توسعه‌دهنده خوب وردپرس باشد. اگر مطمئن نیستید، باید بیشتر تحقیق کنید. برای اطلاعات بیشتر، به راهنمای کامل ما در مورد نحوه انتخاب بهترین افزونه‌های وردپرس مراجعه کنید.

جمع بندی

در انتها امیدواریم که با خواندن این مقاله فهمیده باشید که چند تا افزونه وردپرس باید روی سایتتان نصب داشته باشید. اگر شما هم موردی را برای تعداد افزونه‌های وردپرس می دونید خوشحال میشیم با ما و دیگر کاربران به اشتراک بزارید.

4/5 - (3 امتیاز)

دیدگاه و پرسش

آموزش‌های ویدیویی جدید یوتیوب رو از دست ندی!

بزن بریــم!