بهترین سایت های آپلود فایل رایگان: سایت های آپلود رایگان دارای سابقه طولانی بین وبمستران هستند. اشخاصی که قصد دارند حجم بالایی از اطلاعات را منتقل کنند، نیاز به فضایی دارند تا بتوانند این اطلاعات را در آن قرار داده و از آن دانلود کنند.
پیدا کردن بهترین سایت های آپلود فایل رایگان با سرعت بالا و البته با حجم بالا کار مشکلی است، چون بسیاری از این سایت ها رایگان نیستند و نیاز به پرداخت هزینه هایی به صورت ماهیانه دارند، با این حال اگر نیاز به آپلود رایگان فایل با حجم بالا با لینک مستقیم دارید این مقاله از سری مقالات مدیریت سایت را از دست ندهید!
راهنمای مطالعه:
سایت های آپلود رایگان فایل با حجم بالا با لینک مستقیم
سایت های آپلود رایگان فایل یکی از سرویس هایی هستند که نیاز به آنها همیشه حس می شود لذا در این مقاله در خصوص نوع فعالیت های آنان صحبت می شود. همچنین در ادامه به معرفی بهترین سایت های آپلود فایل رایگان داخلی و خارجی پرداخته می شود و ویژگی های آنان لیست خواهند شد، پس با این مقاله از سری مقالات بخش کسب و کار اینترنتی آکادمی وبکیما همراه ما باشید.
دلیل استفاده از سایت های آپلود رایگان فایل چیست؟
قبل از معرفی سایت های آپلود رایگان لازم است تا با اهمیت فعالیت آنان آشنا شده و دلیل شکل گیری آنها را توضیح دهیم. سایت های ذکر شده دارای کاربرد های فراوانی هستند که در زیر به برخی از آنان اشاره شده است:
استفاده از سایت های آپلود رایگان به عنوان هاست دانلود
امروزه خیلی از سایت ها در سطح اینترنت هستند که فضای زیادی را برای مطالب دانلودی وب سایت خود مانند فیلم ها و تصاویر نیاز دارند. اگر برای این موارد هاست یا فضای میزبانی جداگانه ای تهیه شود، گاها بسیار هزینه خواهد داشت لذا وبمستران از سایت های آپلود رایگان برای بارگذاری این اطلاعات استفاده می کنند. با استفاده از لینک های دانلودی که از این سایت ها می گیرند و در سایت خود جای گذاری می کنند، می توانند مشکل فضای ذخیره سازی را حل کنند.
با این روش هیچ شخصی نمی تواند متوجه استفاده از سایت های آپلود فایل رایگان شود. بسیاری از سایت های پرترافیک که حجم دانلود و آپلود آنان زیاد است؛ از این روش استفاده می کنند تا میزان پهنای باند مصرفی ماهانه خود را کاهش دهند.
نگهداری نسخه های بکاپ در سایت های آپلود فایل
بعضی از مدیران وب سایت ها که اطلاعات سایت برایشان از اهمیت زیادی برخوردار است، ترجیح می دهند تا فایل بکاپ خود را در چند جا داشته باشند که در صورت لزوم بتوانند به آنها دسترسی پیدا کنند. در همین راستا می توان از سایت های آپلود رایگان فایل برای نگهداری نسخه های پشتیبان استفاده کرد.
ارسال فایل های حجیم در داخل ایمیل
سرویس دهندگان ایمیل اجازه نمی دهند تا فایل هایی با بیش از 50 مگابایت در ضمیمه ایمیل اضافه شود. در همین راستا برای ارسال فایل های حجیم می توان از سایت های آپلود رایگان استفاده کرد و پس از آپلود فایل در آن، از لینک دانلود برای جایگذاری در ایمیل بهره برد.
اشتراک گذاری فایل ها در انجمن ها و شبکه های اجتماعی
گاها قصد دارید تا یک فایل حجیم را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید آما شبکه مد نظر، فضای مورد نیاز شما را فراهم نمی آورد، در این شرایط نیز می توان از سایت های آپلود رایگان استفاده نموده و پس از بارگذاری فایل های مورد نظر در آن، از لینک دریافت شده در پیج شخصی خود استفاده کنید. این ویژگی برای افرادی که در زمینه آپلود فیلم فعالیت می کنند، بسیار کارآمد است.
درآمد سایت های آپلود فایل رایگان از چه طریقی تامین می شود؟
همانگونه که از نام این سایت ها می توان متوجه شد، اکثرا آنان رایگان هستند اما این بین وب سایت هایی نیز وجود دارند که دارای نسخه های پولی می باشند. شاید برای شما نیز این سوال ایجاد شده باشد که با فراهم آوردن این حجم از فضا، هزینه زیادی برای مدیران این سایت ها ایجاد می شود، چگونه این هزینه تامین خواهد شد؟
در پاسخ به این سوال باید عنوان نمود که اکثر این وب سایت ها از گزینه تبلیغ استفاده می کنند و بر پایه هزینه تبلیغاتی که دریافت می کنند، می توانند هزینه های جانبی را تامین کنند. تبلیغات با توجه به صفحه ای که در آن درج می شوند دارای هزینه های مختلفی هستند. به طور مثال هزینه تبلیغ در صفحه اصلی با هزینه تبلیغ در صفحه دانلود متفاوت خواهد بود.
معایب استفاده از سایت های آپلود فایل رایگان
با این توضیحات ممکن است تصور کنید که پس می توان برای کاهش هزینه ها از سایت های آپلود رایگان استفاده نمود و از مزایای آن نیز به راحتی استفاده کرد. اما این سایت ها دارای محدودیت هایی نیز هستند که برای همه افراد مورد پسند نیست. به طور مثال شما برای دانلود از اکثر سایت های آپلود رایگان حتما باید در دو مرحله لینک را دریافت کنید و قادر نیستید با یک لینک مستقیم، دانلود انجام دهید. با این تفاسیر این امکان وجود دارد تا نتوان به وسیله دانلود منیجر ها پروسه دانلود را متوقف نمود و مجدد ادامه داد.
مساله بعدی میزان فایل های آپلود شده است. به عبارت دیگر این سایت ها به شما 200 گیگ فضای رایگان برای آپلود می دهند اما با این تبصره که در هر بار آپلود می تواند فایل های نهایتا با حجم 700 مگابایت را بارگذاری کنید.
سومین ایرادی که می توان به عملکرد سایت های آپلود رایگان وارد نمود، کندی سرعت دانلود و تاخیر ارسال لینک دانلود است.
بهترین سایت های آپلود رایگان فایل ایرانی
در ابتدای این مقاله سعی کردیم، بهترین و معتبرترین آپلود سنترهای رایگان ایرانی را برای آپلود رایگان فایل معرفی کنیم، و در ادامه بهترین سایت های خارجی آپلود فایل را معرفی کرده ایم.
سایت پیکو فایل
یکی از سایت های آپلود رایگان ایرانی پیکوفایل می باشد که 20 گیگ فضای آپلود رایگان در اختیار شما قرار می دهد. این سایت دارای سابقه درخشانی است و جز معتبرترین سایت های ایرانی نیز است. این سایت زیرمجموعه بلاگ اسکای است. جالب است در نظر داشته باشید که مجموعه دو سایت عنوان شده، صاحب امتیاز وب سایت نماشا نیز هستند.
با بررسی ظاهری پیکوفایل شاید تصور کنید که ساختار خوبی ندارد و شما را به یاد نسخه های قدیمی ویندوز 98 بیاندازد اما همچنان امکانات این وب سایت عالی است. در توضیح مزیت های پیکو فایل می توان به رایگان بودن و ارائه لینک های دانلود رمزدار اشاره نمود. در بخش مدیریت اکانت های پیکو فایل می توان میزان دانلود ها را به تفکیک فایل ها و روز ها مشاهده نمود.
سایت پیکوفایل یک مشکل اساسی دارد و آن هم این است که فایل های بیش از 700 مگابایت را نمی توان در آن آپلود نمود.
مزیت های وب سایت پیکو فایل
- ارائه اکانت رایگان دائمی
- ارائه 20گیگ فضای آپلود رایگان
- رمز گذاری لینک های دانلود
- امکان ویرایش تصاویر
- امکان مدیریت ترافیک ها و دانلود ها
- پنل کاربری آسان
معایب پیکو فایل
- گرافیک و ظاهر ضعیف
- محدودیت آپلود تا 700 مگابایت
وب سایت آپلود بوی
یکی دیگر از سایت های آپلود رایگان فایل، آپلود بوی است که فعالیت خود را از سال 1391 آغاز کرد. جالب است در نظر داشته باشید به دلیل استفاده از سیستم کسب درآمد این سیستم، بیشتر وبمستران ترجیح می دهند از آن بهره ببرند. در واقع به ازای آپلود فایل توسط کاربران از اکانت شما، آپلود فایل هزینه ای به شما پرداخت می کند.
میزان مبلغ پرداختی به حجم فایل ها و تعداد دانلود ها با در نظر گرفتن آی پی کاربران بستگی دارد. مبلغ پرداختی با این مشخصات می تواند در حدود 30 دلار باشد. به عنوان مثال اگر شما یک فایل با حجم 1 گیگ را در آن آپلود کنید و 1000 نفر آن را دانلود کنند، 10 دلار به شما اختصاص داده می شود.
در آپلود بوی و در پنل رایگان آن می توانید در حدود 100 گیگ فضای رایگان برای آپلود داشته باشید. اما محدودیتی که در آپلود وجود دارد جز معایب این سایت خواهد بود. در نسخه پرمیوم و یا پولی شما می توانید بدون محدودیت زمانی و یا محدودیت حجم آپلودی، اقدام به دانلود کنید. حتی دسترسی به لینک دانلود نیز بی وقفه خواهد بود. این موارد در اکانت رایگان وجود ندارد.
در نظر داشته باشید که به صورت کلی آپلود بوی دارای یک فضای امن بر روی سرور های ابری است.
مزایای آپلود بوی
- ارائه 100 گیگ فضا به اکانت های رایگان
- محیط کاری آسان و کاربر پسند
- سرعت خوب
- امکان کسب درآمد
- امکانات ویژه در پنل های پرمیوم
معایب آپلود بوی
- هزینه بالای اکانت های پرمیوم
- محدودیتی در حجم آپلود برای کاربران معمولی
- تاخیر 60 ثانیه برای کاربران عادی در دانلود فایل
- ارتقای کیفیت دانلود به ازای پرداخت هزینه مازاد
سرویس پارس لوکا
پارس لوکا نیز از سایت های آپلود رایگان قدیمی داخلی می باشد که از سال 89 فعالیت خود را آغاز نمود. البته این وب سایت در طول دوره فعالیت خود یکبار نام دامنه را به دلیل مشکل کاربران با پسوند ir تغییر داد اما از سال 91 با همین نام در حال فعالیت است.
مدیران این وب سایت مدام در حال بهبود کیفیت خدمات خود هستند لذا تغییرات بسیاری در آن مشاهده می شود. در این آپلود سنتر دو پلن معمولی و پولی وجود دارد. در پلن معمولی حدود 40 گیگ فضای رایگان در اختیار کاربران قرار داده می شود. البته گفتنی است که هزینه پلن های پولی نیز به نسبت سایر رقبا مقرون به صرفه می باشد.
از مزیت های اکانت های پولی پارس لوکا می توان دانلود بی وقفه، لینک دانلود مستقیم، ماندگاری و امنیت را نام برد. البته شما می توانید برای انتقال فایل ها به سرور های این وب سایت از نرم افزار های ftp نیز استفاده کنید. محیط فعالیت پارس لوکا بسیار کاربرپسند و آسان می باشد.
مزایای پارس لوکا
- ارائه فضای 40 گیگ به صورت رایگان برای اکانت های رایگان
- اتصال از طریق نرم افزارهای ftp
- دانلود و آپلود بدون محدودیت
- پشتیبانی از سایت ها در فضای ابری
- رمز گذاری لینک دانلود
- ارائه سرور های cloud
- رمز گذاری لینک ها با استفاده از tls
معایب پارس لوکا
- محدودیت آپلود فایل تا حجم 500 مگابایت در سرویس های رایگان
- ارائه لینک دانلود پس از 20 ثانیه در اکانت های معمولی
- ارائه لینک دانلود غیر مستقیم برای اکانت های رایگان
سرویس آپلود آی آر
یکی دیگر از سایت های آپلود رایگان فایل، سایت آپلود آی آر می باشد که دارای نسخه رایگان و پولی است. در نسخه رایگان شما امکان بارگذاری حدود 10 گیگ فایل را دارید. این وب سایت به تازگی ظاهر خود را تغییر داده و بسیار کاربر پسند شده است. در آپلود آی آر شما می توانید به عنوان کاربر مهمان یک فایل در روز آپلود کنید. محدودیت آپلود فایل در این سایت برای کاربران مهمان تا 50 مگابایت، برای کاربران اکانت معمولی تا 700 مگابایت و برای کاربران اکانت پولی تا 5 گیگ خواهد بود.
اگر قصد داشته باشید تا از اکانت پولی آن استفاده کنید با پرداخت سالانه 70 هزار تومان می توانید 500 گیگ فایل در سرور های آنان آپلود کنید.
اگر فایلی را در آپلود آی آر بارگذاری کنید اما دانلودی نداشته باشد، برای اکانت های معمولی پس از 2 ماه و برای اکانت های پولی پس از 120 روز حذف می شود.
مزایای آپلود آی آر
- ظاهر شیک و زیبا
- 10 گیگ فضا برای اکانت های معمولی
- امکان رمز گذاری بر روی فایل ها
- پشتیبانی از نرم افزار های مخصوص دانلود
- ارائه لینک دانلود بی واسطه
- مدیریت آسان
- هزینه اشتراک کم
معایب آپلود آی آر
- حذف فایل غیر فعال پس از مدت معلوم
- محدودیت در سرعت دانلود برای کاربران اکانت معمولی
- دانلود با وقفه برای کاربران اکانت معمولی
بهترین سایت های آپلود فایل رایگان خارجی
خب حالا بعد از آشنایی با سرویس های آپلود رایگان فایل ایرانی، نوبت به معرفی بهترین سرویس های آپلود فایل رایگان خارجی است، در ادامه بهترین و پرمخاطب ترین سایت هایی که خدمات آپلود فایل ارائه می کنند را معرفی می کنیم، پس با ادامه این مقاله با آکادمی وبکیما همراه باشید.
سرویس آپلود فایل SugarSync
SugarSync سایت یکی از سایت های آپلود رایگان خارجی محسوب می شود که در راستای هماهنگ سازی فایل ها بین چند دستگاه آغاز به فعالیت کرد. از این وب سایت می توان برای نگهداری آنلاین فایل های پشتیبان استفاده نمود. شما می توانید تا 2 ترابایت اطلاعات در آن قرار دهید. همچنین امکاناتی نظیر ویرایش فایل ها، حذف ، دانلود با لینک مستقیم، پهنای باند نامحدود و … برایتان فراهم است. این سایت به شما امکان استفاده رایگان به مدت 30 روز را به جهت تست می دهد.
ویژگی های SufarSync
- همگام سازی بین دستگاه های مختلف
- امکان حذف از راه دور
- امنیت لینک دانلود
- بکاپ گیری منظم
- سازگاری با اندروید و ios
سرویس Box
Box یکی دیگر از سایت های آپلود رایگان است. این آپلود سنتر دارای دو پلن رایگان و پولی است. در پلن رایگان می توانید تا 10 گیگ فایل آپلود کنید. برای پلن های پولی با پرداخت حق اشتراک 5 دلار در ماه امکان استفاده از فضای نامحدود را خواهید داشت.
ویژگی های box
- امنیت در box کاملا تضمین شده است.
- طبقه بندی حرفه ای
- اشتراک گذاری آسان و راحت
- امنیت بالا
- گردش کار اتوماتیک
سرویس آپلود فایل رایگان IDrive
IDrive هم یکی دیگر از بهترین سرویس های آپلود فایل رایگان خارجی است. این آپلود سنتر از سال 1995 در حال فعالیت است. محیط کاربری آن بسیار آسان و کاربر پسند است. در ابتدا با عضویت رایگان می توانید از فضای 5 گیگ بایت رایگان آن استفاده کنید. اما اگر مایل هستید تا 2 ترابایت به شما فضا اختصاص داده شود، می توانید سالانه 52.12 دلار پرداخت نموده و از این امکان بهره ببرید.
ویژگی های idrive
- بازیابی سریع اطلاعات
- مدیریت پنل از راه دور
- رمزگذاری اطلاعات
- همگام سازی فایل ها
سرویس Microsoft OneDrive
One drive نام یکی دیگر از بهتری سایت های آپلود رایگان خارجی است که توسط مایکروسافت ارائه شده است. در اکانت های رایگان این آپلود سنتر می توانید تا 5 گیگ اطلاعات ذخیره کنید اما اگر قصد دارید تا پلن خود را به 100 گیگ ارتقا دهید می بایست ماهانه 1.99 دلار پرداخت کنید.
ویژگی های وان درایو
- پشتیبانی از ssl
- محدودیت گذاری زمانی برای لینک دانلود توسط کاربر
- همگام سازی بین دستگاه ها
- سازگاری با ویندوز 10
سرویس Google drive
Google drive یک پلتفرم آپلود رایگان فایل خارجی بسیار محبوب در سطح جهان می باشد. گوگل درایو یکی از سایت های آپلود رایگان فایل است که فضای 15 گیگ را به صورت رایگان در اختیار کاربران خود برای ویرایش، اخذ لینک دانلود، حذف و … ارائه می دهد. این آپلود سنتر برای دستگاه های مختلف سازگار است و اعتبار خود را از نام گوگل می یابد. باید در نظر داشت که جهت استفاده از 100 گیگ فضا لازم است تا حق اشتراک ماهانه 1.99 دلار پرداخت کنید.
سرویس آپلود رایگان MediaFire
MediaFire نام یکی دیگر از سایت های آپلود رایگان است که حدود 840 میلیون عضو فعال از سراسر کشور دارد. اما جالب است تا بدانید از این تعداد تنها 50 میلیون نفر در سایت ثبت نام کرده اند. در این آپلود سنتر شما می توانید با پرداخت حدود 5 دلار صاحب 1 ترابایت فضای ذخیره سازی شوید. در اکانت های رایگان می توان تا 10 گیگ اطلاعات در سرور های این سایت ذخیره نمود.
یکی از ویژگی های جالب MediaFire این مورد است که با اتصال به فیسبوک و توییتر می توانید صاحب 40 گیگ فضای ذخیره سازی رایگان باشید.
سرویس آپلود فایل DropBox
DropBox نیز یکی از سایت های آپلود رایگان می باشد که برای کسب و کارهای کوچک و رو به رشد گزینه مناسبی است. این آپلود سنتر می تواند فضای ابری 2 گیگ برای کاربران اکانت های معمولی خود فراهم آورد. البته برای اکانت های تجاری نیز فرصت بررسی و تست 30 روز ارائه می دهد.
ویژگی های DropBox
- بررسی هویت دو مرحله
- حفظ امنیت اطلاعات
- رمزگذاری 256 بیت و tls
- کنترل از راه دور
- ادغام با مایکروسافت 365
سرویس آپلود رایگان pCloud
pCloud را نیز می توان در طبقه آپلودسنترهای قوی و پر مخاطب دانست. پنل کاربری این سایت بسیار زیبا و حرفه ای است و امکانات زیادی نیز در اختیار شما قرار می دهد. با اکانت رایگان در pcloud می توان تا 20 گیگ اطلاعات در آن آپلود نمود و برای ارتقا به 500 گیگ می توان ماهانه 3.99 دلار پرداخت کرد.
ویژگی های pcloud
- امکان دسترسی به صورت آفلاین
- امکان پخش ویدیو و صوت
- عدم محدودیت برای حجم فایل ها
- امکان رمز گذاری فایل ها
- سفارشی نمودن لینک های دانلود
سرویس LiveDrive
LiveDrive نام یکی دیگر از سایت های آپلود رایگان می باشد که از سال 2008 در حال فعالیت است. در این آپلود سنتر کاربر قادر خواهد بود یک فضای بکاپ یا یک بستر به جهت همگام سازی را دریافت کند. البته امکان ترکیب این دو پلن نیز وجود دارد. LiveDrive به شما فرصت تست 14 روزه ارائه می کند و بعد از این مدت می توانید با پرداخت ماهانه 8 دلار از فضای آپلود نامحدود استفاده کنید.
ویژگی های LiveDrive
- استفاده از تکنیک های امنیتی بروز
- پشتیبانی از سیستم عامل های مک، ویندوز، موبایل
- فضای آپلود نامحدود
- تطابق PCI
سرویس آپلود MEGA
سایت MEGA یکی دیگر از سایت های آپلود رایگان می باشد که قابلیت رمزگذاری End-to-End را در عملکرد مبتنی بر مرورگر ارائه می دهد. اما جالب است تا در نظر داشته باشید که کاربران با استفاده از این پلتفرم می توانند مستقیما کنترل کلید های رمزنگاری را در دست داشته باشند یعنی آنکه هیچ نشانی از اطلاعات کاربران را روی سرورهای خود نگهداری نمی کند.
بحث های امنیتی در این دیتاسنتر به صورت کامل رعایت شده و هرگونه ضرر مالی به حداقل خود می رسد. با اکانت رایگان می توانید در این پلتفرم 50 گیگ اطلاعات بارگذاری کنید. البته امکان ارتقا به 200 گیگ با پرداخت ماهانه 5.45 دلار نیز وجود دارد.
ویژگی های MEGA
- رمز گذاری از نوع END-TO-END
- پشتیبانی از سیستم عامل کامپیوتر و موبایل
- پیام رسانی با قابلیت صوتی و تصویری
جمع بندی
در این مقاله تلاش شد تا برخی از مهمترین و پرمخاطب ترین وب سایت های آپلود رایگان فایل معرفی شوند. هدف آشنایی با آنها و بررسی ویژگی های آنان بود. البته برخی از آپلودسنترهای داخلی دیگری نیز در این لیست می توانستند قرار بگیرند که به دلیل اینکه رایگان نبودند و یا نواقص بسیاری در آنها وجود داشت، از لیست حذف شدند. با تمام این توصیفات، پیشنهاد ما استفاده از آپلودسنترهای خارجی به جای نمونه های داخلی است، چون از اعتبار و امنیت بالاتری برخودار هستند.
شما هم اگر نمونه آپلودسنتر خارجی خوب می شناسید که می توان با خیال راحت فایل های مختلف را در آن به صورت رایگان آپلود کرد، در پایین همین صفحه و در بخش دیدگاه ها معرفی کنید تا دیگر کاربران بتوانند از آن ها برای آپلود رایگان فایل های خود استفاده کنند.
درود بر شما
در مورد سایت یو اپلود محدودیت برای هر فایل ۱۰ گیگ هست نه ۳۰۰ مگابایت
باسلام، ممنون از شما
یک سوال دارم کدام یکی از این سایت ها کسب درآمد دارند مثلا سایت پیکوفایل کسب درآمد دارد یا نه ممنون می شم جواب را به ایمیلم بفرستید مثلا هر ۱۰۰۰ دانلود یک سریال با حجم بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ مگا بایت در هرکدام از این سایت ها چه درآمدی داره
هر کدام از سایت هایی که قابلیت کسب درآمد دارند، در توضیحات آن را قید کرده ایم، برای آگاهی از میزان درآمد باید به سایت اصلی مراجعه کنید.