امروزه سایتهای آموزش آنلاین بسیار افزایش یافتهاند به همین دلیل هم قالبهای زیادی در این زمینه برای وردپرس به وجود آمده است که شما میتوانید با استفاده از بهترین قالب آموزشی وردپرس که البته در این مقاله معرفی خواهیم کرد، سایت آموزشی خود را راهاندازی کنید، شاید هم شما مدیر یک موسسه آموزشی باشید که بخواهید برای موسسه خود یک سایت آموزشگاهی داشته باشید و از این طریق هم یک سری افراد بیشتر را به سمت خود جذب کنید، اما اصلیترین چالشی که شما با آن روبرو میشوید این است که باید از کدام قالب وردپرس برای سایت آموزشی خود استفاده کنید.
در این مقاله از سری مقالات آموزش وردپرس و قالب رایگان وردپرس با ما همراه باشید تا به شما بهترین قالب آموزشگاهی وردپرس را معرفی کنیم که بتوانید با استفاده از بهترین قالب آموزشی وردپرس، سایت خود را راهاندازی کنید و در نهایت بتوانید یک سایت آموزش آنلاین حرفهای را طراحی و راهاندازی کنید.
راهنمای مطالعه:
بهترین قالب آموزشی وردپرس کدام است؟
همانطور که گفته شد قالبهای زیادی در این زمینه به وجود آمدهاند که انتخاب بین این قالبها سخت شده و شما باید با نگاه تخصصی و آنها را انتخاب کنید تا در سایت خود مشکل نداشته باشید، در این بخش مقاله با ما همراه باشید تا به شما 10 مورد از بهترین قالبهای آموزشی وردپرس را معرفی کنیم و شما به سادگی بتوانید آنها را در سایت خود نصب کرده و یک سایت آموزشگاهی برای خود راهاندازی کنید.
قالب آموزشگاهی Masterstudy
یکی از بهترین قالبهایی که در سال 2021 بسیار محبوب شد و سایتهای آموزشی زیادی از آن استفاده کردند قالب Masterstudy است، این قالب یکی از بهترین مواردی است که شما اگر از آن استفاده کنید سایت آموزشگاهی بسیار عالی برای خود خواهید داشت، این قالب یکی از مزیتهای بسیار ویژهای که دارد این است که با دو افزونه صفحه ساز ویژوال کامپوزر و المنتور کاملا سازگاری دارد و دموهایی که برای این قالب طراحی شده با استفاده از این افزونههای صفحه ساز است.
سازنده قالب Masterstudy سعی داشته تا حد بسیار زیادی این قالب را بهینه سازی کند تا افرادی که از قالب وردپرس آموزشی Masterstudy استفاده میکنند مشکل سرعت نداشته باشند و همیشه بتوانند در سریعترین زمان خدمات خود را به افراد دیگر ارائه دهند.
اگر بخواهیم از مزیت دیگر قالب صحبت کنیم این است که قالب به همراه خود بخشی را دارد که میتوانید به دانشجوهای خود مدرک ارائه دهید و این مدرک ساز هم در خود قالب وجود دارد که با استفاده از روش کشیدن و رها کردن (Drag And Drop) میتوانید این مدرک را طراحی کرده و خیلی ساده به کاربران خود ارائه دهید.
پس با این وجود رسما این قالب یک آموزشگاه مجازی را برای شما ایفا خواهد کرد و اصلا شما نیاز نیست که از افزونههای زیادی هم استفاده کنید تا بتوانید امکانات را در سایت خود اضافه کنید بلکه خود قالب امکانات فراوانی را به همراه خود دارد.
برخی از قابلیتهای قالب Masterstudy
- پشتیبانی از صفحه ساز المنتور و ویژوال کامپوزر
- فارسی سازی شده توسط برنامه نویسهای ایرانی
- امکانات مورد نیاز برای آموزشگاه مجازی
- سیستم ارائه مدرک به دانشجویان
- ایجاد مکالمه ویدئویی با استفاده از Zoom
- و…
معایب قالب Masterstudy
این قالب مشکل خاصی ندارد و میتواند تمامی نیازهای شما را نسبت به یک سایت آموزشی رفع کند، فقط اینکه شما برای استفاده از این قالب باید اول آنرا خریداری کنید که پیشنهاد میکنیم آنرا از مارکتهای فروش قالب ایرانی خریداری کنید که نسخه فارسی این قالب در اختیار شما قرار بگیرد.
قالب آموزشی وردپرس eSmarts
قالب ای اسمارت دومین مورد در لیست ما است و شما با استفاده از این قالب میتوانید به خوبی سایت آموزشگاهی خود را راهاندازی و مدیریت کنید و از طریق آن بتوانید دورههای آموزشی خود را به فروش بگذارید، این قالب با افزونههای مختلف وردپرس سازگاری دارد و میتوانید حتی با استفاده از ووکامرس هم در این قالب دورههای آموزشی خود را به فروش بگذارید.
این قالب در خود یک پنل تنظیمات بسیار خوب دارد که همین باعث شده شما بتوانید با استفاده از این پنل تنظیمات هر تغییری که نیاز بود در سایت خود اعمال کنید که این مورد میتواند یک مزیت بسیار عالی برای قالب شمرده شود، به دلیل اینکه ریسپانسیو خیلی مهم است این قالب هم توجه بسیار زیادی بر روی ریسپانسیو داشته و شما اگر با استفاده از قالب ای اسمارت سایت خود را راهاندازی کنید قطعا یک سایت ریسپانسیو خواهید داشت و هر کسی با هر دستگاهی به سایت شما مراجعه کند سایت برای او به خوبی نمایش داده خواهد شد.
بخشهای مختلفی از این قالب با استفاده از صفحه ساز ویژوال کامپوزر طراحی شده که اگر شما به این صفحه ساز قدرتمند مسلط باشید قطعا میتوانید طراحیهای بسیار خوبی را برای سایت خود داشته باشید و سایت خلاقانهای خواهید داشت.
برخی از قابلیتهای قالب eSmarts
- ساخت دورههای آنلاین
- طراحی زیبا با استفاده از ویژوال کامپیوزر
- پشتیبانی از افزونه ووکامرس
- امکان ساخت آزمون
- دارای بیش از 9 دمو برای سایتهای آموزشی
- و…
معایب قالب eSmarts
در واقع این قالب هم مشکلاتی را نداشته است طی تجربهای که ما داشتیم به خوبی توانسته سایتهای آموزشی زیادی را اجرا کند، اما یکی از مشکلاتی که میتوان به آن اشاره کرد این است که قالب فقط با افزونه ویژوال کامپوزر طراحی شده و شما نمیتوانید تغییرات را با استفاده از صفحه ساز المنتور انجام دهید، البته ممکن است که به زودی تیم سازنده این قالب را نیز با المنتور سازگار کند تا علاقمندان به طراحی سایت با المنتور نیز بتوانند به سادگی از آن استفاده کنند.
قالب Eikra
این قالب هم میتواند به عنوان یکی از بهترین قالبهای آموزشی وردپرس شناخته شود و برای مدیریت آموزشی بسیار مناسب است که تاکنون سایتهای بزرگی چه در ایران و چه خارج از ایران از این قالب استفاده میکنند، قالب Eikra طبق استانداردهای جهاین کاملا ریسپانسیو شده است و همین ریسپانسیو بسیار کمک کرده که قالب محبوبتر واقع شود و سایتها بیشتری هم از آن استفاده کنند.
یکی از قابلیتهایی که قالب دارد این است که نحوه فروش دورهها در آن با استفاه از ووکامرس انجام میشود و شما میتوانید دورههای خود را در قالب محصولات ووکامرس در سایت قرار دهید و بعد از انتشار در سایت آنها را به فروش برسانید که این مورد بسیار میتواند بر روی مدیریت فروش شما تاثیر گذار باشد.
از مزیتهای دیگر این قالب هم میتوان به این مورد اشاره کرد که برای هر دوره میتوانید استادهای متفاوتی را تعیین کنید تا کاربران با شناخت استاد بتواند راحتتر دوره را برای آموزش انتخاب کند، علاوه بر این مورد هم قالب با پلتفرم ZOOM کاملا سازگاری دارد و شما میتوانید دورههای آنلاین هم در آن برگذار کنید.
برخی از قابلیتهای قالب Eikra
- کاملا ریسپانسیو شده
- بهینه سازی شده
- سیستم امتیاز دهی به دورههای مختلف
- تعیین اساتید برای دورهها
- ساخت پروفایل برای اساتید
- تعریف آزمونها برای دانشجویان
- و…
معایب قالب Eikra
این قالب هم همانند قالبهای دیگری که به شما معرفی کردیم مشکل زیادی را به همراه خود ندارد و شما فقط برای اینکه به این قالب دسترسی داشته باشید باید آنرا خریداری کنید که اگر از مارکتهای ایرانی این خرید را انجام دهید هم هزینه کمتری میپردازید و هم میتوانید نسخه فارسی را در دسترس خود داشته باشید.
بهترین قالب آموزشی وردپرس LMS
اگر میخواهید به صورت خیلی حرفهای یک آموزشگاه مجازی برای خود داشته باشید قالب LMS یکی از بهترین گزینههایی است که شما قادر به استفاده از آن هستید و میتوانید امکانات بسیار خوبی را با آن تجربه کنید، این قالب در حال حاظر به صورت فارسی هم در مارکتهای ایرانی در دسترس است و شما با هزینه بسیار مناسب میتوانید آنرا خریداری کنید.
اصلیترین قابلیتی که این قالب دارد و باید به آن توجه بسیار ویژه داشته باشید این است که شما میتوانید با استفاده از پنل تنظیماتی که دارد قالب را تا حد بسیار زیادی برای خود شخصی سازی کنید و یک سایت بهتری را برای خود داشته باشید.
با استفاده از امکاناتی که این قالب دار شما میتوانید تمام کلاسها دورهها و نمرهها و… را در دسته بندیهای مختلف مشاهده کنید و به خوبی آنها را مدیریت کنید و یا اگر میخواهید یک دوره را به چند بخش تقسیم کنید این قالب به شما کمک خواهد کرد که کلاس به کلاس دوره را هر روز در دسترس افراد شرکت کننده بگذارید.
این قالب با صفحه سازهایی که برای وردپرس هستند کاملا سازگار است و شما با استفاده از این صفحه سازها قادر خواهید بود که بخشهای مختلف سایت خود را شخصی سازی کنید، البته توجه داشته باشید که این قالب در خود هم یک صفحه ساز دارد که این صفحه ساز بیش از 100 المان را در خود جای داده و شما با استفاده از این المانها میتوانید به هر نحوی که میخواهید صفحات سایت خود را برای خود طراحی کنید.
برخی از قابلیتهای قالب LMS
- پنل تنظیمات پیشرفته
- تغییر رنگ سایت در پنل تنظیمات
- بهینه سازی شده
- ریسپانسیو شده
- امکانات برای بخش بندی دوره
- امکانات برای مدیریت بهتر دانشجویان
- دارای صفحه ساز قدرتمند
- امکان چند زبانه کردن سایت
- و…
معایب قالب LMS
این قالب واقعا هیچ مشکلی را به همراه خود ندارد و شما میتوانید یک آموزشگاه اینترنتی بسیار گسترده و حرفهای با استفاده از آن داشته باشید، اگر قصد دارید به صورت گشترده کار کنید این قالب برای شما مناسب است اما اگر خیلی حرفهای و یا خیلی گسترده کار نمیکنید بهتر است از قالبهای سبکتر استفاده کنید تا مدیریت بهتری داشته باشید.
قالب Academy
همانطور که از نام قالب پیداست این قالب برای سایتهای اموزشی و آکادمیها است که شما با استفاده از آن قادر خواهید بود به خوبی آموزشگاههای اینترنتی را برای خود راهاندازی کنید و از این طریق دورههای خود را به فروش بگذارید.
این قالب هم قابلیتهای خوبی را به شما ارائه خواهد داد که همینها هم باعث میشوند شما بتوانید به خوبی دورههای خود را ارائه دهید و برای فروش آنها مدیریت بهتری داشته باشید، در واقع اگر قصد دارید دورههای اموزشی خود را به فروش برسانید شما باید از ووکامرس استفاده کنید دراین قالب که کاملا باهم سازگاری دارند و همین هم باعث میشود که شما در ووکامرس یک سیستم آمار فروش حرفهای و حسابداری حرفهای برای خود داشته باشید.
در این قالب پنل کاربری حرفهای برای کاربران در نظر گرفته شده که همین باعث میشود بهتر بتوانند دورههای آموزشی شما را شرکت کنند، در پنل کاربری تمامی دورهها در اختیار کاربر قرار میگیرد و شما میتوانید تعیین کنید که بعد از هر جلسه و یا دوره آزمونی را پاسخ دهد تا خود را محک بزند.
توجه داشته باشید که این قالب هم مانند قالبهای دیگر کاملا ریسپانسیو است و کاربران شما با استفاده از هر دستگاهی که دارند میتوانند محتوای سایت شما را مشاهده کنند و یا در دوره ها با استفاه از موبایلهای شخصی شرکت کنند.
در ضمن شما میتوانید برای هر دوره خود یک گواهینامه پایان دوره هم در نظر بگیرید که کاربران میتوانند این گواهینامه در پنل کاربری خود مشاهده کنند و این حالت رسمیتری به دورههای شما خواهد داد.
برخی از قابلیتهای قالب Academy
- ایجاد دورههای رایگان و پولی
- سازگاری با ووکامرس
- سازگاری با افزونههای صفحه ساز
- بهینه سازی شده
- اعطای گواهینامه به دانشجویان
- ریسپانسیو عالی
- پنل کاربری حرفهای
- پنل تنظیمات قدرتمند
- و…
معایب قالب Academy
اگر بخواهیم یک مشکل از قالب آکادمی بگیریم این است که قالب آکادمی کمی سنگین است و همین هم ممکن است باعث شود که شما با نصب چند افزونه سایت خود را کم سرعت کنید که البته سازنده سعی دارد در آپدیتهایی که ارائه میدهد آنرا بهینه سازی کند، اما توجه داشته باشید عمده مشکل این قالب که آنرا سنگین کرده به این دلیل است که یک پنل کاربری و پنل تنظیمات بسیار حرفهای دارد و همین هم باعث شده که قالب تا حدودی سنگین شود.
قالب Divi
اگر زمان زیادی باشد با وردپرس آشنا هستید حتما قالب دیوی را میشناسید، این قالب فوق العاده بسیار حرفهای طراحی شده، توجه داشته باشید که این قالب فقط برای سایتهای آموزشی ساخته نشده و در واقع یک قالب چند منظوره است که دموهای مختلفی هم برای سایتهای آموزشی هم ارائه داده است که میتوانید با استفاده از این دموها سایت آموزشی خود را راهاندازی کنید و در اینترنت به خوبی فعالیت داشته باشید.
این قالب قابلیتهای بسیار خوبی دارد که شما با استفاده از این قابلیتها میتوانید سایت خود را به خوبی مدیریت کنید، یکی از قابلیتهایی که این قالب دارد صفحه ساز قدرتمند آن است و شما میتوانید با استفاده از این صفحه ساز بسیار حرفهای برای خود هر صفحهای که نیاز دارید را در سایت ایجاد کنید و یا اگر میخواهید قالب را طبق نیاز خود شخصی سازی کنید.
توجه: صفحه ساز دیوی یکی از برترین صفحه سازهای وردپرسی است و شما با استفاده از این صفحه ساز قادر خواهید بود هر طرحی را برای خود ایجاد کنید و در این زمینه اصلا هم محدودیت نخواهید داشت.
سایتهای زیادی با استفاده از این قابل ایجاد شده اند که امروزه از بهترین سایتهای دنیا و یا حتی ایران هستند، یکی از دلایلی که این قالب میتواند برای شما مناسب باشد این است که با داشتن صفحه ساز بسیار هم بهینه سازی شده است و شما سایت پر سرعتی خواهید داشت.
در حال حاظر هم توسط سازنده و فارسی سازهای ایرانی بیش از 1500 طرح و دمو مختلف از این قالب ارائه شده که شما میتوانید با چند کلیک این دموها را در سایت خود درون ریزی کنید و سایت خود را کمتر از 5 دقیقه ایجاد کنید.
برخی از قابلیتهای قالب Divi
- دارای صفحه ساز اختصاصی
- پنل تنظیمات حرفهای
- بیش از 1500 دمو مختلف
- فارسی سازی شده در مارکتهای ایرانی
- سازگاری با افزونههای مختلف وردپرس
- سازگاری با صفحه سازهای دیگر وردپرس
- و…
معایب قالب Divi
این قالب در اصل مشکل زیادی ندارد و اما اگر شما تخصص کافی را در وردپرس نداشته باشید ممکن است نتوانید به خوبی از آن استفاده کنید و یا با استفاده از صفحه ساز قالب سایت خود را شخصی سازی کنید.
بهترین قالب آموزشی وردپرس Studiare
قالب استادیار هفتمین مورد است که ما به شما برای قالب آموزشی معرفی میکنیم، این قالب بسیار حرفهای طراحی و اجرا شده و تا کنون بیش از 2 هزار سایت ایرانی با استفاده از این قالب برای سایتهای آموزشی خود استفاده کردند و شما هم میتوانید با استفاده از این قالب سایت آموزشی خود را راهاندازی کنید.
این قالب تمامی امکاناتی که شما نیاز دارید برای سایت آموزشی را به شما ارائه خواهد داد و شما برای سایتهای آموزشی هیچ محدودیتی نخواهید داشت، دموهای مختلفی که در این قالب طراحی شده با استفاه از ویژوال کامپوزر طراحی شده و شما اگر به این صفحه ساز حرفهای مسلط باشید میتوانید سایت خود را تا حد بسیار زیادی شخصی سازی کنید.
شما با استفاده از این قالب میتوانید هر نوع دورهای که دارید را هم به صورت رایگان به کاربران ارائه دهید و هم میتوانید برای آنها قیمت بگذارید و دورههای خود را به فروش بگذارید، در ضمن شما با استفاده از این قالب میتوانید برای دورههای آموزشی خود تا 4 مدرس را اضافه کنید تا کاربر وقتی میخواهد این دوره را شرکت کند اطلاعات بیشتری درباره مدرس داشته باشد.
برخی از قابلیتهای قالب Studiare
- سازگاری با ووکارس
- ساخت و فروش دورهها مختلف
- طراحی زیبا و کاربر پسند
- سازگاری با ویژوال کامپوزر
- بهینه سازی شده و سرعت بالا
- دارای قابلیتهایی برای ساخت و انتشار دوره
- دارای چند دمو مختلف برای طراحی سایت
- و…
معایب قالب Studiare
این قالب مشکلی ندارد فقط شما باید سعی داشته باشید که اگر میخواهید از آن استفاده کنید باید آنرا از مارکتهای ایرانی خریداری کنید تا نسخه فارسی سازی شده و راستچین را در دسترس خود داشته باشید و بتوانید به خوبی از آن استفاده کنید.
قالب Course Builder
خیلی خب آخرین قالبی هم که ما به شما معرفی میکنیم قالب Course Builder است که با استفاده از آن شما میتوانید به خوبی یک سایت آموزشگاهی برای خود داشته باشید، این قالب بسیار حرفهای طراحی شده و به صورت کاملا ریسپانسیو است که همین ریسپانسیو باعث شده که تمام افراد بتوانند با هر دستگاهی که دارند به سایت شما دسترسی داشته باشند.
یکی از قابلیتهایی که این قالب دارد این است که شما میتوانید با استفاده از امکانات این قالب بلیطهای همایشها و سمینارهای خود را به فروش برسانید و یا حتی میتوانید به صورت آنلاین یک سری وبینار ایجاد کنید و آموزشهای آنلاین و زنده داشته باشید.
در ضمن شما میتوانید یک سری آزمون هم با استفاده از فرم سازها و آزمون سازهای وردپرس در این قالب ایجاد کنید که وقتی کاربران یک دوره آموزشی را مشاهده کردند میتوانند برای سنجش خود این آزمون را در دسترس داشته باشند که به سوالات مطرح شده پاسخ دهند.
برخی از قابلیتهای قالب Course Builder
- ساخت آزمونهای آنلاین
- سازگاری با ووکامرس
- سازگاری با افزونههای مختلف وردپرس
- ایجاد دورههای رایگان و پولی
- پنل تنظیمات حرفهای
- بهینه سازی شده
- رسپانسیو شده
- و…
معایب قالب Course Builder
اگر بخواهیم اصلیترین مشکلی که این قالب دارد را توضیح دهیم، باید بگوییم که این قالب پنل کاربری که دارد به نسبت پنل کاربری قالبهای دیگر کمی ضعیفتر است اما خب میتواند نیاز شما را به خوبی رفع کند.
از قالب وردپرس آموزشی رایگان استفاده کنیم؟
در واقع قالبهای بسیار زیادی برای وردپرس وجود دارد که شما با استفاده از این قالبها میتوانید سایت خود را بدون هیچ هزینهای ایجاد کنید، قالب وردپرس آموزشی رایگان هم وجود دارد اما پیشنهاد میکنیم اگر میخواهید به صورت حرفه ای فعالیت داشته باشید به سمت قالبهای رایگان کمتر بروید چون هم مشکلاتی را دارند و هم قابلیتهای زیادی را در اختیار شما نمیگذارند.
جمع بندی
ما در این مقاله قصد داشتیم به شما توضیحاتی درباره بهترین قالب آموزشی وردپرس ارائه دهیم و به شما 8 مورد از بهترین قالبهایی که شما میتوانید از آنها برای سایتهای آموزشگاهی استفاده کنید را معرفی کردیم، قالبهایی که توسط ما در این مقاله معرفی شد همگی بر حسب تجربه و نظرات استفاده کنندگان به شما معرفی شده و در واقع این قالبها بسیار عالی و حرفهای هستند که همین حرفهای بودن باعث میشود شما بتوانید سایت بسیار عالیتری برای خود داشته باشید.
امیدواریم از خواندن این مقاله لذت برده باشید و اطلاعات کافی را نسبت به قالبهای وردپرسی کسب کرده باشید، در ضمن شما هر سوالی هم دارید میتوانید از طریق قسمت نظرات همین مقاله این سوالات را مطرح کنید تا سریعا به سوال شما پاسخ دهیم.
سلام وقت بخیر راجب قالب ادوما چیزی نگفتید
تاییدش نمیکنید ؟؟؟
درود بر شما، قالب ادوما نیز یک قالب مناسب برای سایت های آموزشی است.
سلام وقت بخیر ممنون از مقاله عالی تون فقط یک سوال این قالب ها امکان این رو دارن که با کلیک روی یک لینک به یک چت گروهی وصل بشن؟(یا اگر افزونه ی خاصی هست لطف میکتید معرفی کنید)
سلام، برای اطلاعات بیشتر در این رابطه به مقاله بهترین افزونه چت آنلاین وردپرس مراجعه کنید.
سلام
به نظرتون قالب استادیار چطور هست
سلام، قالب استادیار نیز یک قالب قابل قبول برای سایتهای آموزشگاهی است.
مطالب بسیار خوب وکامل است من خیلی استفاده کردم ممنون از زحمات شما
باتشکر از همراهی شما.